/spanien/barcelona/forum/12946.aspx/spanien/barcelona/forum/12946.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Frodo
2011-05-26 19:22
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.

Jag har otroligt svårt för Capel som bara borrar ner huvudet i marken och kör. Jag ser hellre Jeffren, Nsue eller Muniain där.Mittfältet med Martinez, Ander och Thiago kommer att vara riktigt bra och en sån som Parejo lär väl utmana Ander där.

Att Canales inte är där säger ju en hel del om Madrid. Killen är på väg att förstöra sin framtid. Real har förövrigt inte en enda spelare med. Synd att Fontas inte blev uttagen men konkurrensen för mittbacksplatserna är hårda med tanke på att de andra har ganska mycket rutin från la liga.
Barcelona Frodo
2011-05-26 19:17
Lol åt all skit Keite får ta emot här på forumet. Jag tycker också att han får för mycket speltid men han är knappast talanglös. Han är helt klart en kompetent spelare. Han hade exempelvis varit bra i engelska topplag som spelar med otekniska box-box spelare i mitten. Kolla in Uniteds mittfältare. Det är knappast tekniska vidunder där va? Keita hade gjort det bra där.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-05-26 19:17
Off topic just nu men Spaniens u21 elva är verkligen galen. (min egen elva:)

----------De Gea------------
Azplicueta--Victor Ruiz/San Jose-Botia-Angel
--------Javi Martinez------
----Thiago-------Ander-------
Mata--------Bojan-------Capel

Utöver det har man Muniain, Parejo, Nsue, Montoya, Jeffren, Adrián m.m.
Nu är frågan om inte Nsue går före Bojan men fortsätter Bojan spela som han gjorde mot Sevilla och Malagá kan jag inte tänka mig att han går före honom.
Att Canales inte är uttagen säger väl mer om Real än om Canales själv i det här fallet.

Håller med dig H. Alavi. Det är inte för inte som Nani rankades som en av höstens bästa spelare tillsammans med Bale och Parker. Jag hade också valt Nani men jag ser inte heller så mycket på Utd och ännu mindre på Valencia.
Barcelona Hetfield
2011-05-26 19:14
H.Alavi

Haha, fair enough. Jag hatar inte Keita även om jag tycker att han är rätt så useless.

Nej, men å andra sidan är inte Keita det heller, men alla vet att Keita lär starta eller hoppa in först.
Park är en bra spelare, han är knappast begränsad. Vi pratar om en spelare som var kapten i sydkoreanska landslaget och som har gjort mål mot Arsenal, Chelsea osv.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-05-26 19:11
Hetfield

Tycker du verkligen det eller är det ditt hat mot Keite som har tagit över? :P
Han kanske är bättre än Keite, men fortfarande inte en spelare, i mitt tycke, som ska spela en CL-final från start i en klubb som United.

----

Cigge

Ska börja med att säga att jag inte har sett så många United matcher denna säsong men av det jag har sett så har Nani spelat och gjort bra ifrån sig. En Nani vars spelstil är likt Ronaldos (en sämre kopia men fortfarande grym) borde få spela i en final.

Om det är rätt eller fel av Fergi att bänka Nani återstår att se, matchbilden avgör. Hela världen förväntar sig att Barcelona kommer att styra matchen, men världen är också medveten om att United kommer att spela en kontringsfotboll när FCB förlorar bollen. Jag tror faktiskt att vi kommer få se samma matchbild som mot Real Madrid.

Ska man kontra mot FCB, då ska Nani spela.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-05-26 19:10
Dessutom är väl Fergie rädd för att alla culés ska blanda ihop Nani med Ronaldo och bli utbuad ;) Men skämt åsido så lever väl United på sin dominans och på så sätt är väl Nani bättre?

Spelar egentligen ingen roll vad det blir, Puyol eller vem som än blir vänsterback kommer få springa som fan.
Barcelona haeger
2011-05-26 19:08
Jag vill se 8 spelare i backlinjen nästa säsong, dvs två spelare på varje position.
Om endast en mittback anländer hoppas jag på att Maxwell stannar, han duger helt klart som tredjereserv. Jag utgår ifrån att Milito lämnar och Fontas flyttas upp.

Puyol kommer garanterat bli borta ett flertal matcher, även Adriano lär bli skadad någon gång.
Sen kan fler skador komma på andra spelare så klart, men Puyol och Adriano känns självklara (tyvärr).
Då behövs det flera backups plus att spelare som Pique och Abidal behöver vila emellanåt.

Alves(Adriano)-Pique(Botia?)-Puyol(Fontas)-Abidal(Maxwell/Cote?)

Ser klockrent ut, och som ni alla vet så lär Abidal gå in som tredje valet på mittbacksplatsen och Adriano lär även vara det första valet bakom Abidal.
Cigge
2011-05-26 19:07
H.Alavi - Magico!

Det var lite det här jag var inne på igår. Det är inte alltid de bästa fotbollsspelarna som startar.

Valencia och Park passar dock så otroligt bra in i Man Utd:s spelfilosofi. Park visar hjärta varje gång han drar på sig den röda tröjan. Om det så är mot Barcelona eller mot Blackpool. Han kan närmast liknas vid er Pedro.

Gällande Valencia så tycker jag att han är underskattad. Snabb och slår halvtaskiga inlägg enligt många. Han har inte särskilt många styrkor, men han gör det han är bra på och överlåter det andra till övriga spelare. Han håller bredd, är ständigt redo att löpa i djupled, vindsnabb som han är, och tar sig allt som oftast runt sin försvarare. Han är även bra mycket bättre defensivt än vad t.ex. Nani är, som fortfarande har problem med att göra rätt saker i rätt lägen. En sådan spelare kan kosta laget segern och är istället bättre att byta in om t.ex. laget ligger under.
The Red Machine
2011-05-26 19:05
För er som undrar varför SAF föredrar Valencia över Nani så är det för att vi behöver ett rakare anfallsspel där backlinjen inte är den snabbaste hos motståndarna medans nanis kladd synkar hela spelet och ger barcelona möjlighet att samla sig i egen planhalva. Valencia gör även ett bättre jobb hemåt än Nani.
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-05-26 19:02
addeh

Förstår hur du resonerar. Vi får se om klubben anser att det behövs både en vänster och mittback, men isåfall vore dessa två klockrent. Time will tell.
Först är det, som du säger, en CL-final som hägrar. Kan knappt vänta! Tråkigt dock att ivi har några frågetecken i backlinjen. Hade hoppats att både Puyol och Abidal skulle vara 100% vid det här laget.
Barcelona Hetfield
2011-05-26 19:02
Pff. Park är mycket, mycket bättre än Keita. Park kan förutom att springa som en huvudlös kyckling så kan han faktiskt dribbla, skjuta, han har spelsinne, göra mål på egen hand osv.

elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-05-26 18:56
Jag håller Park högre än Keita, mest för hans kämparanda och slit. Han bidrar med ganska mycket i United...en truppspelare med kvalité helt enkelt. Keita är inte dålig direkt men han gör inget speciellt på plan enligt mig.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-05-26 18:48
Park skulle man ju kunna jämföra lite med Pedro. Han springer och springer och springer lite mer, han tar djupledslöpningar, han jobbar hem i försvaret och gör mål då och då. Kanske inte den bästa tekniken men i en såhär tuff och viktig match är han guld värd. Jag har alltid gillat honom för hans kämparanda.
Atlético addeh
2011-05-26 18:46
Fantastiskt att höra Henkes version av CL-finalen 2006. Nostalgi. Finns nog ingenting som slår det.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-05-26 18:43
Cigge

Jag vet inte om Nani har vairt skadad eller något sådant men han kommer före Valencia/Park alla dagar i veckan i mitt bolltänkande. Tycker att Valencia är jävligt överskattad samtidigt som Park är Uniteds Keita, Fergusons favorit med andra ord.

Annars håller jag med dig om att The Suns startelva är rätt så väntad. Men det är fortfarande inte den officiella utan den preliminära. Vi får avvakta 48timmar och se vad som dyker upp en timme innan matchstart.
Atlético addeh
2011-05-26 18:18
1.70

Allt beror väl på vad som händer med Fontás. Just nu pekar det mesta på att han flyttas upp och då ställer jag mig tveksam till att man både värvar en mittback och en vänsterback till nästa säsong. Förstår du hur jag resonerar?

Sedan kan det ju hända att Fontás blir utlånad och i sådana fall blir det ett helt annat läge.

Å andra sidan hade väl inte åtta försvarare i truppen varit för mycket men med tanke på att Abidal spelat så bra centralt lär han gå före både Fontás & Botía till en början. Tiden får utvisa hur det blir, vi har en spännande sommar att vänta. Först och främst har vi en ohyggligt spännande CL-final att vänta.
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-05-26 18:16
Baaris #11

Vem har varit okunnig och påstått något annat?
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2011-05-26 18:15
Vet inte om denna videon redan är postad här inne men det är ta mig fan något det mäktigaste jag har sett! Bilder och klipp fårn före, under och efter alla tre Barcelona-vinster i Europacupen/Champions League!

Bland annat Peps legendariska mening på balkongen "Ciutadans de Catalunya, ja la tenim aquí! "

GÅSHUD!!
Barcelona Messidinho_10
2011-05-26 18:09
emilio__

Hade varit härligare om du hade klistrat länken på rätt ställe..
Spanien Baaris #11
2011-05-26 18:08
Scholes missade finalen mot Bayern -99 ja, avstängd. Därför var han given i nästa final som var 2008 mot Chelsea, vilken United vann. United har nu 3 finaler på 4 säsonger för de okunniga här inne.
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-05-26 18:07
addeh

Så oerhört tveksamt känns det väl ändå inte? Allt pekar på att Jose Angel är påväg hit och att Botia gör honom sällskap känns absolut inte omöjligt. Jag har svårt att se att Barca inte utnyttjar optionen att köpa tillbaka honom.

Det faktum att vi kan förstärka vår backtrupp för bara några ynka miljoner är bara ytterligare ett argument som talar för att båda kommer hit.
... vad som dock kan tala emot en affär är att Sporting såklart vill ha något i gengäld. Vilka är Barca beredda att låna ut? Både Fontas och Bartra känns nära A-laget och vill Sporting ha Muniesa t.ex? Vi får se. Samtidigt skulle inte jag gråta om t.ex. Fontas eller Bartra lånades ut . Det skulle tom kunna vara bra. Det betyder inte "tack och hej" som när Hleb lånades ut till Stuttgart....Vi såg ju vilken bra utveckling Botia fick i Sporting. Lånas nu nya spelare ut ser jag det som ett tecken på att en fin relation mellan klubbarna har inleds. Och det hade jag verkligen välkomnat.
Barcelona emilio___
2011-05-26 18:03
CUULEEES haha:D alla borde läsa offside artikeln om Henrik Larssons champions league upplevelse med reijkard!

http://www.fotbollskanalen.se/1.2154097/2011/05/26/klassiker_ur_offside_henkes_cl_vinst_det_var_en_magisk_kvall

en skit härlig uppladare till champions leauge finalen på lördag!
Cigge
2011-05-26 17:48
H.Alavi - Magico!

Den elvan var väl mer än väntad? Högerbacksplatsen är väl den som har varit mest öppen för Man Utd:s del. Nani har inte spelat en viktig match i CL den här säsongen och för tillfället tar han inte plats i Man Utd:s startelva helt enkelt.

Blir det Puyol som vänsterback tror ni? I vilket fall blir det nog åka av då Valencia är vindsnabb. Ska bli intressant och se vem som tar hand om Rooney och Messi i båda lagen.
Atlético addeh
2011-05-26 17:28
1.70

Känns oerhört tveksamt att både Botía och José Ángel representerar oss nästa säsong. Skall dock bli intressant att följa dem och alla Barcelona-spelare i U21-EM. Känns som det kan bli ett litet genombrott för Thiago.

Egentligen är det inte så konstigt att Fontás inte är uttagen med tanke på vilka mittbackar som finns att välja på. San José, Botía, Víctor Ruiz & Domínguez är alla etablerade mittbackar som spelar i La Liga och Serie A. Nu vet jag visserligen inte om dessa fyra är uttagna då jag inte sett den fullständiga truppen men jag gissar på att åtminstone tre av dem är det.
Barcelona Abbe. - Anims Abidal!
2011-05-26 17:27
Myrran

Året var 1999, finalen spelades på Camp Nou.
Barcelona Myrran
2011-05-26 17:23
Hetfield

Missade in Scholes finalen mot Bayern? När Man U vänder de sista 10 min, kommer inte ihåg vilket år det va. Tror han blev utvisad i semifinalen och missade då finalen. Så inför finalen mot oss sa SAF att en spelare va given på plan och det va Scholes för att han missade den finalen eller nåt sånt har jag för mig.
Barcelona Alison
2011-05-26 17:21
Followed by Barcelona and Manchester United with no way out, do not know the other side would win it? But I'm looking forward to Barcelona.
Barcelona Alison
2011-05-26 17:19
Followed by Barcelona and Manchester United with no way out, do not know the other side would win it? But I'm looking forward to Barcelona.
http://www.soccerjerseysplaza.com
Barcelona Hetfield
2011-05-26 17:17
Tack, men det var en final som Scholes missade pga. att han var avstängd, har ett vagt minne.

Konstigt att Busquets inte tog sig för ansiktet :P
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-05-26 17:14
Scholes spelade. Precis som 1.70-ligan nämner så tacklades Busquets av en frustrerad Scholes. Ett under att han inte blev utvisad.
Annons: