/spanien/barcelona/forum/12930.aspx/spanien/barcelona/forum/12930.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2011-05-24 21:37
Gonzalez_Barca

Självklart är det viktigaste att laget tar sig dit utan problem.
Men jag kom bara på det där om planet och därav frågade jag om någon visste...
Cigge
2011-05-24 21:34
PedroRodriguez

Arda har dock gått ner sig något de senaste åren, trots att han bara är född -87. Han slog igenom tidigt och är idag oerhört stor i Turkiet. Dock borde han ha lämnat den turkiska ligan för kanske två säsonger sedan. Lätt hänt att "fastna" i ligans tempo. Jag tror dock att Atletico passar honom perfekt.

Han kan spela på så gott som alla offensiva positioner. Huserar relativt fritt i Galatasaray, men spelar t.ex. på en kant allt som oftast i landslaget.

addeh

Jag är tveksam på om Malaga kommer att göra en så stor satsning som sägs. Jag tar det med en nypa salt, innan jag ser vad det är för slags värvningar sydkustlaget är inne på.

Det är ett rejält överpris för Rossi, men det är bara att hoppas på att Villarreal behåller honom så att inte "topplagen" i Serie A köper honom. I och för sig lär Villarreal kunna bygga upp något ännu bättre med €30M på kontot.

Diego och Robinho blev otroligt hypade efter sin framgång som ynglingar i brasilianska ligan. Vad jag har sett så vill jag påstå att ligan är sämre idag än då samtidigt som Neymar blivit ännu mer hypad då han skrev på ett nytt kontrakt. Jag tvekar inte direkt på Neymars talang, utan att han hela tiden placeras i storklubb efter storklubb. Skulle han få ett par säsonger i Benfica, Villarreal eller liknande tror jag mycket väl att han skulle kunna bli otroligt sevärd framöver. Det som dock talar emot är att han inte kommer hinna med sina trollkonster på europeisk mark. Spelet har blivit snabbare och tempot ökar överallt, förutom i Serie A, vilket inte dirket gynnar Neymars spelstil. Därav tror jag att "sambalirarna" har mer eller mindre försvunnit från europeisk fotboll. Det är svårare idag att utföra konstnummer än för bara några år sedan. Kan givetvis ha fel, men jag tror inte att fotbollsspelare helt plöstligt har fått sämre teknik eller fantasi.
,Sami
2011-05-24 21:32
Här har ni lite bilder ifrån kvällens träning. Bara 5 dagar kvar. SJUKT!!!
Barcelonistas
2011-05-24 21:31
Xavi -Iniesta story so far

Länk

Sami

Eto är en legend, vi kommer alltid minas lejonet!
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-05-24 21:30
Blaugrana91

Inte för att låta kaxig, men vad spelar det för roll? Så länge de tar sig dit utan trubbel som förra året när de reste till Milano så är jag nöjd, sen vilken färg flygplanet har spelar mindre roll.
Atlético addeh
2011-05-24 21:21
Cigge

Ett anfall med Piatt-Osvaldo-Turan hade ju inte varit fy skam för Atlético. Det hade snarare kunnat bli riktigt bra. Den gångna säsongen har ju Kun varit helt ensam där framme och i stort sett klarat allt på egen hand. Även Salvio som är utlånad till Benfica, dock med utköpsklausul, är också ett alternativ för Atlético.

Skriver under fullständigt på andra stycket. Vill inte att Agüero lämnar ligan men samtidigt inte att han går till oss eller er. Det skulle bara förstöra ligan, även om det vore en dröm att se honom i blårött. Då finns det egentligen bara två alternativ kvar. Antingen stannar han kvar i Atlético eller så drar han ned till Málaga. Frågan är om han själv vill till solkusten då laget inte spelar i Europa nästa säsong. Tvivlar dock inte på att Málaga gör det säsongen 2012/13.

Äh, Ross passar inte in hos oss på något sätt. €30 miljoner för honom vore riktigt uselt. Då är det snarare Villarreal som blir vinnare varpå man också skulle kunna värva en riktigt bra ersättare till italienaren.

Det återstår att se hur det blir med Neymar. Jag tycker han verkar oerhört intressant. Det gjorde visserligen även Robinho för att ta ett exempel, men Neymar känns ändå som en talang utöver den vanliga sorten. Saknar alla superbrassar som vecka ut och vecka in bjöd på dribbelkonster i La Liga. Vart har alla tagit vägen?
PedroRodriguez
2011-05-24 21:15
Atlético bör satsa på Turan. En spelare med en utsökt teknik och med ett dugligt spelsinne. Opererar väl främst som en central mittfältare men spelar gärna ute på en kant också. Kille med stor potential. Liverpool har också varit och blinkat med honom.
,Sami
2011-05-24 21:09
Inter's Samuel Eto'o: I hope Barcelona win the Champions League final
"I'll be at the final in spirit because I have good friends who will be playing so my heart will be with them," the hitman told Uefa.com.

"I definitely hope Barcelona win. But you never know what will happen. Both Manchester United and Barcelona have improved [since the 2009 final]. I hope it will be a beautiful final."

Eto'o then heaped praise on Lionel Messi, saying: "[He is] undoubtedly the best player in the world."
Cigge
2011-05-24 21:04
addeh

Om vi förutsätter att Atletico värvar Piatti och Arda så har de redan där två riktigt duktiga offensiva spelare som jag tror kommer göra Atletico gott. Trots det, som du också säger, behöver de värva in minst en striker av klass.

Jag hoppas för La Ligas skull att Agüero stannar kvar i ligan, men det verkar mer eller mindre klart att han lämnar och jag vill varken att han går till oss eller er. Blir det Man City är risken att han förstör karriären. Serie A är, enligt mig, inte särskilt mycket att hänga i julgranen numera. Så det ska bli intressant och se vart han hamnar till slut.

Angående Rossi så känns det som en light-version av Villa. Han är varken bättre än Villa eller särskilt van med en ytterposition. Det är dock av denna klass ni bör värva istället för en bekräftad världsstjärna. Sanchez skulle passa som handen i handsken hos er, men jag är tveksam på att ni har, eller lägger ut de pengar som kommer behövas för att värva honom.

Jag blir mer eller mindre nöjd om ni lägger ut så mycket pengar som krävs för att värva Neymar då jag inte tror särskilt mycket på honom. Jag kan verkligen få käka upp mina egna ord framöver om en värvning skulle bli av, men jag tror inte så mycket på hans dribblingskonster i europeisk toppfotboll.
Barcelona Visca el barca <3
2011-05-24 21:02
Hoppas det blir stämning på Lördag. Man untd supportrar kommer ju lätt ta sig till Wembley frågan är om Barca supportrar klarar av det på grund av vulkanen :/
Atlético addeh
2011-05-24 20:41
PedroRodriguez

Angående Villarreal och Piatti så tror jag det beror helt på vad som händer med Rossi. Lämnar italienaren kommer man värva in någon ersättare av klass och med tanke på att man kanske spelar Champions League nästa säsong kan Piatti vara ett hett alternativ i sådana fall. När den lille argentinaren är som bäst tycker jag han är likvärdig med Rossi.

Espanyol kan vi nog stryka direkt med tanke på att dem inte spelar i Europa nästa säsong.
Barcelona Blaugrana91
2011-05-24 20:40
Hmm klubben reser ju ikväll till London, men hur blir det med det där planet som Turkish Airlines skulle fixa åt klubben, det som var målat i Barcas färger. Kommer man inte åka i det nu eller? :/
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-05-24 20:38
Truppen som åker till London: Alla A-lagsspelare plus, Mino, Oier, Thiago och Fontas.

Märkligt att inte fler från Barca B åker med. Jag menar, hela laget åkte ju till CdR-finalen. Iofs en mindre resa och kostnadsfråga, men i Rom var väl både Botia och Muniesa med om jag minns rätt?
Atlético addeh
2011-05-24 20:36
LAM

"Jag håller han i alla fall helt klart ett snäpp högre än Afellay, Jeffren och Bojan."

Tveklöst. Piatti är ju som spelartyp ganska lik Messi och kan spela på samtliga anfallspositioner. Lite beroende på vad vi lägger övriga transferpengar på i sommar men Piatti är helt klart ett billigare alternativ på anfallssidan. Vore en smart värvning.

Cigge

Nja, Marca skrev att Almería och Atlético var överens men så länge ingenting är officiellt kan man aldrig vara säker. Samma sak gäller Arda Turan. João Miranda från São Paulo och Sílvio från Braga är dem som Atlético helt gjort klart med, i alla fall vad man gått ut med.

Både AS & Marca har ju även varit inne på att Atlético rycker i Osvaldo. Lämnar Kun finns stora möjligheter att man värvar in ett par ganska stora namn på anfallsfronten.
PedroRodriguez
2011-05-24 20:34
addeh

Även Espanyol och Villarreal har varit och flirtat med den lille Piatti. Villarreal var ju oerhört sugna på att rekrytera argentinaren när januarifönstret drog igång. Intressant att se vilka det blir som får honom. Väldigt spenslig denne Piatti.
Cigge
2011-05-24 20:27
addeh

Piatti verkar väl mer eller mindre klar för Atletico? Även Arda verkar klar för Atletico. Så det känns som att laget redan har börjat rusta för att Agüero ska försvinna. Jag har bland annat läst några artiklar, här på SF, om att de mer eller mindre är klara för Atletico. Återstår att se om det stämmer då inget är officiellt vad jag vet.

Piatti skulle ha lämnat redan innan den här säsongen. Att vara kvar i ett så dåligt lag som Almeria hjälper inte Piatti i sin utveckling. Skulle det bli Atletico för hans del tror jag att det är ett för något stort hopp. Att han på sikt kan bli bra är det inget snack om. Han påminner om Messi i spelstilen, men är jävligt lik honom till utseendet också.

B-Guden

Zlatan har inget att hämta hos er eller oss. Låt han avsluta sin fantastiska karriär i Serie A där han gjort sig ett namn.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-05-24 20:20
addeh

Jag tror att en sådan typ av spelare skulle vara bra att köpa också. Han skulle nog inte kunna peta Villa eller Pedro men han skulle gå in och göra ett bra jobb när någon av spanjorerna är skadade eller ur form. Jag håller han i alla fall helt klart ett snäpp högre än Afellay, Jeffren och Bojan.
Atlético addeh
2011-05-24 20:11
LAM

Vet att Piatti har diskuterats lite här inne förut, och ja, han är helt klart intressant. Nybliven landslagsman dessutom.

När Piatti var som bäst under säsongen bärgade han tre pinnar åt sitt Almería helt på egen hand borta mot Sevilla och hade stor del i krysset mot Real Madrid tidigare under våren. Talang har han, definitivt.
Barcelona B-Guden
2011-05-24 20:09
Cigge

Zlatan skulle va bra åter då han är riktigt duktig på att hålla i bollen.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-05-24 20:00
addeh

Skulle faktiskt inte ha något emot om han kom till Barca om man får honom riktigt billigt. Dock ställer jag mig tveksam till att han kan ta en startplats i framtiden. Men det kanske är just det vi behöver, en bra truppspelare och superinhoppare tills Deulofeu och Rafinha är redo att ta över?
Atlético addeh
2011-05-24 19:57
Cigge

På tal om Piatti, undrar vart han har landat när säsongen drar igång. Málaga, Atlético & Valencia har alla visat intresse för argentinaren men jag utesluter inte att han kan hamna i Sevilla, Real Madrid eller Barcelona för den delen heller.

Riktigt bra spelare.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-05-24 19:52
6 titlar på en säsong nästa år då?:)

Men förstå hur mycket Pep har gjort för den här klubben. Första säsongen tar vi cupen, ligan och CL, andra säsongen tar vi de tre bonusturneringarna plus ligan. Den här säsongen är vi påväg att ta en äktig dubbel, och nästa år har vi chans på sex pokaler till. Allt som allt 8/9 titlar(beronede på CL-finalen) på tre säsonger, fantastiskt! Lägg där till en copa del rey-final och en CL-semifinal.
Atlético addeh
2011-05-24 19:50
1.70

Nej, jag tror inte Málaga vill hosta upp så mycket för en spelare och samtidigt, som du säger, är det knappast ett steg framåt i karriären för Kun även om Málaga kan ha något stort på gång.

Sade bara att jag hellre ser honom kvar i Spanien (förutom Real Madrid) än att han går till någon annan liga.
The Special Five
2011-05-24 19:50
Hahaha vad skön Allegri är, han säger det många av oss tycker
Cigge
2011-05-24 19:43
Rambla~

Piatti är mer lik ;)

Zlatan har ingenting hos oss att göra. Det minsta vi behöver är en stillastående spelare som vill ha bollen på fötterna. Det gick bra mycket bättre för Zlatan hos er än vad jag trodde på förhand. Han är född till att spela i Serie A.
Barcelona Blaugrana91
2011-05-24 19:41
OTBAG

"Se där, vi är inte så dumma trots allt. I gengäld kan Barcelona låta bli att någonsin lägga ett bud på Cesc igen?"

Nja kan nog inte lova något där. ;) Haha

"men jag får be att önska lycka till i finalen på lördag."

Tackar! :)
Barcelonistas
2011-05-24 19:36
Ja de var snällt av Arsenal, bara och tacka.
The Special Five
2011-05-24 19:36
Ska bli väldigt kul att få möta Villas Boas Porto isåfall, hade varit en otroligt rolig match att se på
Spanien OTBAG
2011-05-24 19:35
Blaugrana91//

Se där, vi är inte så dumma trots allt. I gengäld kan Barcelona låta bli att någonsin lägga ett bud på Cesc igen?

Skämt å sido, tror att detta är p.g.a en överenskommelse när det gamla "G14" fanns om jag inte är helt fel ute. Även om det inte är p.g.a det så skulle vi med all sannolikhet ändå ha "lånat ut" träningsanläggningen.

Arsenal-fans och Barcelona-fans må inte vara bästa vänner, men jag får be att önska lycka till i finalen på lördag. För en Arsenal-fan är det aldrig en vacker syn att se United lyfta en pokal, speciellt inte om det blir en dubbel.

Väl mött i framtiden.
Barcelona Barca4eva
2011-05-24 19:34
Asså fy fan, tar vi den här finalen blir nästa år riktigt spännande.

Europeiska samt Spanska supercupen, VM för klubblag och en trippel kommer vi ha chans på.

Förutom att vi vinner vår fjärde CL-titel och firar skiten ur oss kommer vi ha chans på alla de här titlarna redan säsongen efter...

I'm hoping for the best!

Ps. Snällt av Arsenal
Annons: