/spanien/barcelona/forum/12852.aspx/spanien/barcelona/forum/12852.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Éluc
5/9/2011 22:38
1.70-ligan

Kunde inte sagt det bättre själv. Vi behöver göra kloka värvningar i form av att byta ut Jeffren och Milito samt kanske även Keita mot 3 nya fräscha spelare som gärna håller en ganska hög klass också. För att kunna hänga med Real måste vi ha mer klass på reservern i laget, och inte enbart förlita oss på att vår startelva håller sig intakt säsongen ut. Även Maxwell kan som sagt säljas, men ser inte en anledning till att värva mer än en försvarare, även om vi säljer både Milito och Maxwell. Även om Keita gjort sin bästa säsong i Barca-tröjan behöver vi lite mer far och teknik på mittfältet och då blir det tyvärr Keita som får packa, hur mycket jag än gillar honom. Motiveringen till att Jeffren får lämna och inte Bojan är helt enkelt för att Bojan måste få en säsong till för att visa vad han går för, medan Jeffren har varit väldigt skadebenägen och i mina ögon är det han som ryker melan dem två.
Barcelona Hetfield
5/9/2011 22:38
Barcadinho

Det är inte bara att Dalglish har lyckats att få igång Liverpool, han har även lyckats göra Liverpool till ett sympatiskt och roligt lag att titta på, jämför det med vad Benitez gjorde med Liverpool där de grisade och spelade ultradefensivt.

Mer av Dalglish till folket!
The Special Five
5/9/2011 22:37
Såg att någon nämnde Neymar lite längre ner. Tror det hade varit en fantastisk förstärkning då han inte endast är ett tekniskt yrväder likt Sanchez utan även en riktigt bra avslutare, han trivs dessutom enormt bra på vänsterkanten och är i min mening bättre än David Villa på i stort sett allting.

Kanske vi kunde lira Neymar på kanten Villa centralt och Messi till höger i fri roll? Det var längesedan vi(eller något annat lag) hade en riktig superbrasse, de verkar komma fram färre och färre brassar som verkligen har potentialen att bli något riktigt stort men Neymar är en av dem. Tillsammans med Coutinho är han förmodligen den största brasse-talangen.

Tycker också att Sanchez känns lite väl överhypad, hans speluppfattning är riktigt dålig och han är ingen vidare tiki-taka-spelare på det sättet. Men han är vindsnabb och besitter en fantastisk teknik

Barcelona Barcadinho.
5/9/2011 22:34
Hetfield -

Men en del mål är så löjliga. Fulhams målvakt har bjudit på två löjliga tabbar idag.
Jag blev helt puff när min son sa att Fulhams målis är också målvakt för Australien landslag. Jösses.
Samma sak när de möte Newcastle förra veckan. Dåligt försvar och mål på retur.

Men jag vill inte ta ifrån Dalglish det goda jobbet som han har gjort. Pool är i en bra form. Det finns någonting nu att bygga vidare till nästa säsong.
The Special Five
5/9/2011 22:28
Nuri Sahin kommer att ruttna i Real precis som Canales och Gago har gjort. Synd att han förstör sin karriär på detta sätt, ja kan omöjligt se Mourinho mönstra honom tillsammans med Alonso på mittfältet då de kommer tappa mycket i defensiven
Barcelona Mangi
5/9/2011 22:19
Gallandes var trupp nasta ar sa ar jag ocksa for en forstarkning, framforallt i samtliga lagdelar.

Gallandes anfallaspelet sa vill jag ha in en spelare som ersatter Pedro, tycker Pedro ar en bra spelare, han ar rivig, bra lopningar och jobbar pa bra i defensiven. Dock ar han enligt mig sa ar han aven en aning valpig i sitt spel, ojamn! Det ar inte en spelare som ensam kan avgora matcher Vi maste ha in spelare i var anfallslinje som kan hota, anser att vi allfor manga matcher har varit alldeles for beroende av Messis magi!

Det ocksa en av anledningarna till varfor Guardiola vill ha Fabregas, han vill dels gora oss mindre kanslig for skador pa Iniesta och Xavi, men ocksa gora det mojligt att spela Iniesta i anfallslinjen. Trots Fab prislapp sa anser jag det som ett bra och viktigt kop! Vart spel forsamras markant nar Xavi elr Iniesta ar borta!

I baklinjen ar jag lite kluven, vi har trots allt en bra uppsattning. Dock kan man behova en mittback till. Faktumet att vi tvingades anvanda en defensiv mittfaltare i Mash, aven Busques i baklinjen i slutskedet av sasongen ar ett svaghetstecken!

Barcelona Hetfield
5/9/2011 22:09
Wtf har hänt med Maxi Rodriguez, han har gjort typ 6 mål på de senaste 3 matcherna.

Dalglish är kung!
Barcelona Blaugrana91
5/9/2011 22:04
Visst denne Sahin är säkert bra, men jag anser att Real är ett överskattat lag, dem har en bred trupp ja men i övrigt ganska överskattade som sagt.

Dem ligger långt efter oss och Man United.
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
5/9/2011 21:44
Det kommer bli tufft nästa år i laliga. Mourinho är alltid bättre sin andra säsong och vi har redan fått sett lite av vad hans lagbygge kan gå för i år. Och då syftar jag inte på matcherna mot oss :P

Värvningen av Sahin känns också klok på alla sätt. Nu har man chansen att spela 4-3-3 eller ett en mer kreativ 4-2-3-1 uppställning. De har verkligen en enorm klass och bredd i sin trupp. Och om de inte värvar massa mer spelare utan kanske nöjer sig med en enstaka till och sedan spelar samman detta lag , då har vi anledning att vara oroliga.
Vi är fortfarande favoriter i mina ögon, men jag tror det är viktigt att klubben ser över truppen nu och bestämmer vilja spelare som ska lämna och vilka man vill köpa in. För som sagt, Real kommer bli starkare nästa år och vi måste svarar på detta. Vi kan med lätthet stärka truppen utan att det kommer svida anmärkningsvärt mycket i plånboken. Jag skulle snarare vilja påstå att vi ej har råd med att INTE göra det.

Vi har redan ett väl fungerande lag och behöver inte göra några stora förändringar. Vårt lagbygge är redan så utvecklat det nästan kan bli. Vill bara se en rensning/uppfräschning bland reserverna. Ersätt Milito/Jeffren med två spelare av högre klass, samtidigt som Thiago och Fontas tar klivet upp och Pep vår en jäkligt intressant trupp att laborera med. Hoppas på en bättre bänk, mer konkurrens om starplatserna samt mindre skillnad på spelet när spelare saknas tills nästa säsong.

Jag har störa förväntningar på denna Silly Season. Vi har chansen att skaffa oss ett djävulskt lag inför nästa säsong, bara man värvar förståndigt.
Barcelona Blaugrana91
5/9/2011 21:30
Barcas sponsor Turkish Airlines har erbjudit klubben att resa i ett specialdesignat plan till Cl-finalen i London, planet ska vara målat i Barcas färger. Vore lite coolt! :)
Atlético addeh
5/9/2011 21:29
Verkar som klubben gjort klart med Estaben Andrada efter några dagar av spekulationer. Frågan är om Miño, som är en duktig målvakt och spansk U21-landslagsman, kommer stanna kvar om Andrada anländer för att 2012 ta över efter Pinto som andremålvakt. Känns ytterst tveksamt.
Barcelona Barca o Mort!
5/9/2011 21:25
Diar Iniesta

Hade hellre spelat för munchen än t ex Chelsea tbh :P Fast pengarna kanske hade lockat mer från England.
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
5/9/2011 21:21
Vad har hänt med Liverpool egentligen?!
RobertHansson16
5/9/2011 21:20
test
barca löver
5/9/2011 21:19
Nån som vet om pengarna man vinner på bet kan ta lite tid ibland ? för jag tippade på elfsborg och helsingborg men har inte fått pengarna än
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
5/9/2011 21:14
Okej, tack för svaren! Intressant att man köper en så pass ung målvakt. Det kan betyda två saker - att man blivit mäkta imponerade av honom och anser att han är något utöver det vanliga, eller att man inte riktigt tror på unge Mino eller Oier :P
Barcelona Diar Iniesta Shekha
5/9/2011 21:12
addeh
Ja då kan han dra dit alla dagar i veckan. Synd att vi "missa" Taiwo.. Galiani måste vara historiens bästa köpare, det är sjukt hur han kan få så många bra spelare GRATIS på en och samma gång. Antingen får han de gratis eller så köper han de för kaffepengar. Fan vad avundsjuk man blir på honom:P
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
5/9/2011 21:10
Maxi Rodriguez har gjort 2 mål på de inledande 7 minutrarna för Liverpool.

Glöm inte att tanka ner Iniestas nya app för iphone m.m!
Barcelona Myrran
5/9/2011 21:10
170-ligan

Vad jag har förståt ska Andrada stå i B-laget först för att 2012 ta över reservmålvaktsplatsen när Pintos kontrakt går ut.
Barcelona Abbe. - Anims Abidal!
5/9/2011 21:09
1.70-ligan - Anims Abidal!

Har inte läst några uppgifter på hans roll i klubben. Han är född 1991 så han behöver självklart speltid för att utvecklas. Jag har svårt att se att B-laget kommer ha en uppsättning med fyra målvakter nästa säsong, så någon av Masip, Miño och Oier har säkert gjort sitt i klubben om Andrada får tillhöra B-laget. Den som har spelat minst är väl Masip, eller?
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
5/9/2011 21:07
Abbe

Ska han bli tredjemålvakt i A-laget eller ska han stå i Barca B? Esteban Andrada alltså
Atlético addeh
5/9/2011 21:04
Diar Iniesta Shakha

Får han välja mellan Bayern och Real Madrid borde ju valet vara enkelt. ;-)
Barcelona Diar Iniesta Shekha
5/9/2011 21:01
Frodo
Jag har inte sagt något illa om Munchen , jag tycker bara att det är lite konstigt när man har bättre alternativ framför sig. Visade inte Real och något av big four lagen intresse för honom? Om inte Barca har gjort det än så länge så hoppas jag att de gör det nu.
Barcelona Essienesque
5/9/2011 20:58
Diar Iniesta Shekha

Bayern Munchen är en toppklubb?
Barcelona Frodo
5/9/2011 20:57
Diar Iniesta Shekha

Du vet att Bayern är en stor och anrik europeisk stormakt va? Dessutom kanske han inte har fått något konkret från spanska eller engelska storklubbar så det är inte konstigt ifall han skriver på för Bayern.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
5/9/2011 20:51
Jag fattar verkligen inte hur man kan gå till Munchen när tex lag från Spanien och England vill ha en och då snackar vi om toppklubbar. Jag hoppas verkligen inte att han drar dit för att jag gillar Coentrao och vill ha honom här..
Barcelona Abbe. - Anims Abidal!
5/9/2011 20:42
Det verkar som vi har knutit till oss den unga målvakten Esteban Andrada. Det har rapporterats om det i drygt en vecka nu. Har ingen aning om vad hans potential, men jag litar på att Zubi och hans mannar har gjort ett gott jobb i scoutingen, om det nu stämmer.
,Sami
5/9/2011 20:37
Coentrao på väg till Bayern?
Barcelona Jonken
5/9/2011 17:48
tycker det är värdelöst som någon påpekade att man inte får dömma toppfotboll när man blir över 45, va är de för jävla skitregel egentligen. De flesta är ju som bäst de sista åren som Colina och Markus Merk. Sorgligt att man inte anses kunna hålla nivån när man kommit över en viss ålder. Så länge som man klarar de fysiska testen och kan hänga med i spelet borde man få dömma. Fel forum att ta detta i men var tvungen och skriva av mig :)
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
5/9/2011 17:45
Frodo

Håller inte riktigt med, tycker Webb får oförtjänt mycket skit. Dessutom handlar ju kritiken mycket om de extraminuter han lägger på, "fergietime", och för en domare finns det värre fel att göra än att lägga till eller ta bort en minut på övertiden.

Dessutom skrivs det mycket negativt om honom på grund av andra saker, bl.a. när Webb gav Gerrard rött kort i Liverpool - Man U och Babel publicerade en bild på Webb i Unitedtröja och skrev diverse saker.

Att han inte gav De Jong rött kort när han karatesparkade Xabi i VM-finalen förstår jag dock inte, men han har själv medgivit efteråt att han borde gett honom rött.
Annons: