/spanien/barcelona/forum/12831.aspx/spanien/barcelona/forum/12831.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
5/13/2011 23:42
Hetfield

Jag skrev att man kunde fynda med Abel.H istället för att värva Rossi om han fortfarande var ett namn för Barcelona dvs. Jag tycker inte Rossi är så bra nog att köpas, speciellt inte för de priset som laget vill ha för honom. Då kan vi lika gärna ha kvar Bojan.

Barcelona Hetfield
5/13/2011 23:41
Rossi är absolut ingen dussinlirare, men det är inte heller Barcelonamaterial, han ska spela i t.ex: Juventus.

Abel Hernandez har all potential för att bli en bra striker, men han sumpar så många klara chanser. Tro mg, den jäveln har rubbat mina spel så många gånger varje gång jag har tippat på Palermo. Asshole.
Barcelona Barca4eva
5/13/2011 23:40
Mitt sista inlägg för dagen, då jag inte har någon ork att diskutera eventuella värvningar.

Visca Barça y Visca Catalunya!
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
5/13/2011 23:39
Eller hur, Rossi är verkligen ingen dussinlirare! Men han är inte den jag vill se i Barca om jag får välja.. och absolut inte det till det priset!
Barcelona B-Guden
5/13/2011 23:39
försvaret är det sista som behöver förstärkas.

1 Abidal Mitt och vänsterback
2 Puyol Höger mitt och vänsterback
3 Pique mitten
4 Alves höger
5 Adriano Vänster och höger
6 Fontas mitt och vänster
7 Maxwell vänster
8 Masken mitt back

Masken är en mittfältare som spelar som vilken mittbaks som helst och visat prov på kyla när han inte skjuter iväg bollen som många backar gör + busquet kan också spela mitback, INSE VI HADE BARA OTUR I ÅR MED ALLA VÄNSTERBACKAR.
Anfallet är det endast som behövs om Bojan inte börjar leverera snart, Men nån neymar ska det inte vara. Skule vilja testa suriano eller vad han heter från b-laget, eller nån Raul typ
Barcelona El Único
5/13/2011 23:36
Hetfield

Sen när blev Rossi en dussinspelare? Och Abel är blott 20 år och med rätt personer bakom sig så har både hans klubb och landslag en ljusare framtid
Atlético addeh
5/13/2011 23:35
Om Coentrão kritar på för Bayern München tycker jag vi skall rikta blickarna åt Pamplona och försöka värva Monreal. Har han återigen gjort en bra säsong och var fantastiskt bra senast mot Sevilla. Capdevilas arvtagare i landslaget månne?
Barcelona El Único
5/13/2011 23:34
Barca4eva

Jo råd har vi men han ville väl kanske tysta ner ryktena när han sa att vi inte kan betala alldeles för mycket för dem eller nåt. Hoppas Rosell är en bättre businessman än den gode Laporta, eller åtminstone ärligare
Barcelona tikitaka
5/13/2011 23:31
En spelare som är gjord för barca heter Sergio "kun" Aguero, fyf*n vad han skulle briljera i den rödblåa tröjan!
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
5/13/2011 23:30
El Único

Ja, om Milito hamnar i Malaga bör man se till att göra ett seriöst försök att få Rondón att gå motsatt väg :P

Sen ang. Villa så gjorde han faktiskt jäkligt många mål i vintras. Jag är övertygad om att han har mer att ge och att både han och Afellay kommer vara riktigt giftiga nästa säsong...så köper vi in ytterligare en offensiv pjäs kan det bli riktigt bra!

Ang.vilken back som bör komma så finns det enligt mig två bra alternativ:
1. Köp hem Botia för kaffepengar
2. Dra fram pengarna som krävs för Sakho och få en blivande världsback som både kan spela centralt och till vänster
... vilket alternativ som är bäst beror såklart på hur mycket vi spenderar i övrigt.

Vår budget ligger på 50 milj euro, precis som Barca4eva säger. Och det är förutsatt att vi inte säljer några spelare. Vi har alltså 50 mille att spendera!
Däremot har Rosell sagt att han inte kommer betala överpris för någon spelare, så då låter det ju sjukt om vi köper Rossi för 30milj euro plus Bojan.
Barcelona BarcaDinho93
5/13/2011 23:30
Oj jag menar inte om jag var Rosell för det inte han som bestämmer vem barca ska köpa!
Barcelona BarcaDinho93
5/13/2011 23:27
Om jag var Rosell så hade jag köpt en mittback, och en mittback som Mats Hummels hade vart perfekt. Kan ni tänka er Mats Hummels och Pique som mittbackar asså, dream team. och han kommer att kosta drygt 250M kr och sen en anfallare kanske Sanchez ?. Varför vi behöver en mittback är att Puyol börjar bli gammal och jag tror att han kommer lira 2 säsonger till sen slutar han. Alexis Sanchez 300M kr så det kommer att räcka, plus typ 200 M kr för att spara!

Kolla på Hummels!
Barcelona Hetfield
5/13/2011 23:26
Rossi? Abel Hernandez? Sen när blev vi ett mittenlag?

Ärligt talat, jag föredrar att flytta upp Soriano än att köpa Rossi, så mycket är jag emot det köpet.
Barcelona Barca4eva
5/13/2011 23:25
El Único

Vi har faktiskt råd med han, men han vill nog inte spendera hela budgeten på endast en spelare.
Barcelona El Único
5/13/2011 23:23
Sandro Rosell har tidigare gått ut och sagt att vi inte hade råd med Cesc om han skulle kosta runt 400. Sen sa han väl att budgeten låg någonstans omkring där, men det vet man ju inte.

Annars får man väl åka till Santander och låna tre miljarder som Madrid gjort för ett par år sen...
Barcelona Barca4eva
5/13/2011 23:22
BarcaDinho93

50 miljoner Euro + pengar av försäljningar har Rosell tidigare sagt.
Barcelona El Único
5/13/2011 23:19
Vet ju dock inte om han kan lira till höger...
Barcelona BarcaDinho93
5/13/2011 23:19
Hur mycket tror ni barca kommer att ha i transfers budget ? TYP
Barcelona El Único
5/13/2011 23:18
Jag ser gärna att Milito förstärker Malaga som det ryktades om redan i januari, vore ju smidigt med Rondón då :) Hoppas man lånar ut Bojan om man inte vill låta honom spela, han har det ju i sig.

Som du säger köper vi Rossi så kommer han spruta in mål förhoppningsvis, men det trodde vi om Villa med. Han har gjort många, men den "vanliga" Villa hade gjort det dubbla med tanke på alla lägen som han haft. Jag vet inte hur många gånger jag slitit mitt hår p.g.a. herr David Villa i år.

Men en back-up back som kan spela både i mitten och till höger vore en smart värvning. Hört att vi ska vara intresserade av San José och jag tycker det låter som en intressant spelare.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
5/13/2011 23:15
Har sett alldeles för lite matcher med Malaga, jag missade matcherna mot de denna säsong. Ska kolla lite på Rondón på youtube och bilda min egen uppfattning.

Men vi kan alla hålla med om att vi borde fynda och köpa smart, inte köpa bara för att vi kan. Vi vann ligan med denna trupp så det säger väl det mesta. Men visst, lite finjustering och fynda helst.

=)
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
5/13/2011 23:10
El Único

Vad som behövs tills nästa år är att rensa ut lite gammalt ur truppen och ersätta det med nya, bättre och hungrigare spelare. Stärka och bredda truppen lite. Milito bör lämna medans Jeffren eller Bojan bör lånas ut. In bör en bra back och en offensiv spelare av hög klass värvas. Om han är offensiv mittfältare eller forward spelar inte jättestor roll. Utöver dessa värvningar flyttas Thiago och Fontas upp. Vi har alla möjligheter att skaffa oss en kanontrupp till nästa år. Och Pep har en hel drös med bra spelare att välja bland. Det gäller bara att handla så smart som möjligt...

Fördelen med att köpa Rondón hade varit att vi fått en spännande forward och fortfarande pengar över. Vi skulle kunna lätta dem på ytterligare en spelare i defensiven eller vad som nu behövs. Samtidigt är det inte ett lika säkert kort som en mer etablerad spelare. Det är lite av en chansning som kan bli både succé och flopp.

Om man istället köper man Rossi vet man exakt vad man får. Och det känns jäkligt tråkigt..
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
5/13/2011 23:08
El Único

Milito kommer lämna, hans knä håller inte längre. Puyol likt Nesta blir äldre och kropper börjar väl säga emot, de klarar väl hälften av säsongens matcher så visst täckning i det defensiven kanske är det bästa. Vi får Caceres och Henrique tillbaka ifrån lån, har någon följt deras utveckling?

Jag ser hellre Abel hernandez än Rossi, det var ett snack om honom men jag är inte såld på honom som är en bättre variant av Bojan.
Barcelona El Único
5/13/2011 23:02
Det talas om transfers hit och transfers dit, men sett till truppen vad är det vi verkligen behöver?

Mittfältet spelas med Xavi - Busi - Iniesta och täcks upp av Masche, Keita,Thiago. Men även Affelay kan ta klivet ner och samtidigt tycker jag Dos Santos tar stora steg framåt varje år. I anfallet har vi såklart Pedro-Messi-Villa som täcks upp av Affelay och Jeffren (om nu Bojan lämnar, annars har vi honom där också).

I backlinjen ser jag de största bristerna. Puyol har varit skadebenägen i år och Militos ben kan vi inte lita på, om han ens är kvar. I år har vi haft stora problem på backsidan men som tur är har Pique och Alves kunnat spela större delen. Men vad händer om Alves går sönder ordentligt? Kan vi spela Puyi en längre tid? Hur väl spelar Adriano på högern?

Jag tycker monstervärvningar är otroligt vågade nu med ekonomin som den är samt Uefas nya regler (dock inte säker på när de träder i kraft). Elvan som startar ser jag som en av världens absolut vassaste även nästa år så jag ser gärna "billigare" alternativ av typen Adriano-värvningar som accepterar att sitta vid sidan av.

Jag ser hellre nyförvärv i Rondónklass än Rossi eller Neymar då dessa herrar lär kosta betydligt mer. Abel H. har jag också följt under säsongen och han är mycket lovande, men Palermo gillar att ta mycket pengar för sina lirare.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
5/13/2011 23:02
Hetfield

Den uppfattningen man fått är att Neymar är en underhållare samt en målskytt. Sen att han skulle ta fotbollen på allvar och underhålla mindre är lite svårt att sia om eller?

Det tog Robinho en lång tid innan han tog fotbollen på allvar, i början var det en massa onödiga dribblingar och meningslösa finter. Men visst Neymar har sprutat in mål, något Robinho inte gjorde när han spela för Santos.

Barcelona Hetfield
5/13/2011 22:51
Ride_The_Big_One

Jag måste faktiskt rätta dig och alla andra som verkar ha samma uppfattning, jag säger det klart och tydligt: Neymar och Robinho är INTE samma spelartyp. Robinho är en dribbelglad mittfältare medan Neymar är en striker a la Romario/Ronaldo.

Jämförelsen med Robinho och Neymar är lika relevant som Xavi vs Messi.
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
5/13/2011 22:45
Ride_The_Big_One(6)

Ju mer jag tänker på det desto mer hade jag gilla en värvning av Rondón. Det är bara min feeling, men det kan bli en ny "Etoo-värvning". En spelare från La Liga som varit bra i ett mindre klubblag, som köps till Barca för att få sitt stora erkännande i klubben.

Men han är ingen potentiell värvning tror jag, klubben har inte visat nåt intresse alls.

Av de spelarna som ryktats till klubben (Sanchez, Neymar, Pastore, Cesc, Rossi och Forlan) så tror jag alla skulle passa bra in i klubben. Men jag hoppas inte man köper Rossi. Han känns minst spännande och den sämsta värvningen helt enkelt, om man summerar ihop kvalitet och pris. Pastore, Sanchez eller Neymar lockar mer - även Forlan för 10 milj euro kan vara ett alternativ. En ny "Henke" i klubben och pengar över till andra värvningar.

Vi får se vad som händer. Jag litar på Pep! Men snälla, byt inte Rossi mot Bojan. Låna ut honom till Villarreal, men ta inte hit Rossi. Han är en bra spelare men inte den vi bäst behöver.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
5/13/2011 22:45
1.70-ligan - Anims Abidal!

Då måste han lånas ut till en spansk klubb där han får lira. Han har sån hjärta för laget att det vore en synd att sälja honom, han är ung nog att utvecklas till något bättre bara han får spela. Hoppas starkt på Luis enrique tar med honom till ATM.

Jag vet inte hur det ser ut på värvningsplanen ifrån ledningen, men jag hoppas de gjort sin hemläxa ordentligt. Är det rätt tid att hämta Cesc då Xavi har ett par år kvar? Xavi är sällan skadad dessutom så ingen brådska där inte med Xavis tvilling sett till spelstil. Pastore har jag följt tillsammans med Abel hernandez i Palermo, duktiga spelare som gjort det bra i Palermo. Kan man fynda med Abel hernandez som kan lira på en kant samt centralt?

Pastore är en bra spelare inget snack om saken, hans position är därimot högre än Xavis och Fabregas, han är navet mellan mittfält och anfall i det offensiva. I Santos har jag försökt följa Paulo henrique(Ganzo) samt Neymar, inte nog med att de är bästisar har det ett vasst samarbete med olika spelstilar. Neymar en Robinho typ och Paulo henrique(Ganzo) en Kaka typ.

Min fråga är vilka behöver vi mest?
Hur bra kontakt har Rosell med de brasilianska spelarna?
Barcelona El Único
5/13/2011 22:34
Ride_The_Big_One(6):

Det gör jag nog, why? Jag har tänkt på att de är rätt lika ett tag och ville se om andra sett likheten
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
5/13/2011 22:34
Messidinho_10

Sjukt vackert mål!
:)
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
5/13/2011 22:33
Och som Ride_The_Big_One(6) säger,
en utlåning av Bojan vore inte dumt. Men han får inte lämna klubben för gott! Och inte bytas mot Rossi... Bojan kan gärna lånas ut samtidigt som Pastore, Sanchez eller Neymar kommer och sedan återvänder Bojan om 1-2 år starkare än någonsin.

Vi får hoppas att det blir så, om han nu ska lånas ut. Vore korkat att ta hit Rossi som också är en central forward. Hursomhelst, av talen att döma kommer Afellay att stannar och så även Jeffren. Men inte Bojan.
Annons: