/spanien/barcelona/forum/1282.aspx/spanien/barcelona/forum/1282.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Junta Dimision
2016-04-24 19:41
"Busquets has lost his patience with FC Barcelona". Detta gäller då Busquets kontraktssituation då han vill förnya så fort som möjligt, men ledningen verkar prioritera annat.
Barcelona SOMISEREM1899
2016-04-24 19:30
@Kröjff:
Rawhealthy, uppenbarligen.
Barcelona Kröjff
2016-04-24 19:01
@100% AntiMadridista:


På engelska heter det väl till att börja med New? Vad hette för övrigt "Friends Arenas" föregångare Råsunda, på engelska?
Barcelona Rambla~
2016-04-24 18:51
Sälja Neymar innebär att han förr eller senare hamnar i RM, det vet ni. Anti-klausul? Yeah right, som om denna ledning ens är kapabla att få igenom en sådan. Vår cracks när de lämnar är de som ställer villkoren. Se bara när Zlatan lämnade, det var Raiola och Galliani som styrde och bestämde den transfern.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-04-24 18:43
[QUOTE=Himne del Barcelona]Undra hur många minuter Depay skulle hinna spela innan Svenskafans - sidan kraschade pga reaktionerna från det här forumet. Vore ett kul experiment. Om man är frustrerad på Neymar skulle man verkligen få känna på äkta frustration. Sälja Neymar? På grund av ekonomin? Det är så idiotiskt korkat att man inte ens orkar bli arg. Fast i och för sig. Om ersättarna nu inte skulle prestera är det ju bara att sälja av skiten och ta in nytt. Är det FM som framkallar den här typen av tankegångar eller vad kommer det ifrån? [/QUOTE] Gräset är alltid grönare på andra sidan, eller? Tålamod finns inte längre. Man såg ju all skit Messi fick efter ett par dåliga matcher. Bästa är att ignorera trollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-04-24 18:39
Liunil Masse På engelska heter det Nou Camp
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2016-04-24 18:27
OT : Leicester är årets största överraskning utan tvekan. Hatten av för Ranieri och kompaniet för en grym säsong. Kommer bli intressant att följa dom under sillyseason.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
2016-04-24 18:14
[QUOTE=neymar JR]Läste att depay skulle vara ett alternativ haha! [/QUOTE] Undra hur många minuter Depay skulle hinna spela innan Svenskafans - sidan kraschade pga reaktionerna från det här forumet. Vore ett kul experiment. Om man är frustrerad på Neymar skulle man verkligen få känna på äkta frustration. Sälja Neymar? På grund av ekonomin? Det är så idiotiskt korkat att man inte ens orkar bli arg. Fast i och för sig. Om ersättarna nu inte skulle prestera är det ju bara att sälja av skiten och ta in nytt. Är det FM som framkallar den här typen av tankegångar eller vad kommer det ifrån?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-04-24 18:04
Júnior. Exakt. Neymar kan bryta mönstret, göra mål, spela fram och även ta grymma löpningar utan boll som Messi utnyttjar så ofta. Jämför med en Hazard i toppform så är han duktig att bryta mönstret men är inte lika målfarlig som Neymar och heller inte lika bra utan boll. Reus är heller inte i närheten av Neymar på att bryta mönstret även om det är en skicklig spelare. Det hade varit idiotiskt att sälja Neymar.
Barcelona neymar JR
2016-04-24 18:03
Läste att depay skulle vara ett alternativ haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior.
2016-04-24 17:57
Finns det verkligen någon annan ytter i dagsläget där ute som har en lika hög högstanivå som Neymar (bortsett från Ronaldo)? För en potentiell ersättare måste väl ändå ha kravet på sig att kunna bryta mönstret och bidra med en viss skillnad till vårt anfallsspel. Vilket Neymar gör.

Jag förstår att ni som är för en försäljning utav Neymar knappast ifrågasätter hans potential eller kvalitet utan är kritiska mot hans kontinuitet. Om ni har en viss spelare i åtanke som ni gärna vill ersätta Neymar med så bör ni även ställa er frågan om denne är mer kontinuerlig i sitt spel än just brassen.

Själv tycker inte jag att det finns bättre alternativ där ute. Spelare som är mer kontinuerliga i sitt spel än Neymar besitter inte alls samma kvalitet och spelare som är i närheten utav brassens högstanivå saknar kontinuitet på samma sätt Neymar. Hur jag än vrider och vänder på det så ser jag absolut inget positivt med en försäljning utav Neymar.

Om vi blickar tillbaka några år, till ett Barcelona utan både Neymar och Suarez så hade vi ständiga problem med att ingen kunde avlasta Messi. Idag har vi inte samma problem då en- eller flera utav våra anfallare kan kliva fram och avgöra en match.

Jag tror dessutom att det blir väldigt svårt att hitta en spelare som nätar över 27 mål på en säsong, vilket Neymar gjort under denna "misslyckade säsongen".
Barcelona Liunil Masse
2016-04-24 17:44
[QUOTE=tikitaka]ni verkar utgå från ett ekonomiskt perspektiv? Varumärket Neymar, och de intäkter den bidrar till för klubben är gott mycket större än de 1.8 millar ni pratar om. Enligt mig bör man enbart sälja honom ifall han inte skulle prestera utefter förväntningarna. Neymar är och kommer förbli fotbollens stora stjärna i väldigt många år till. Det vore det mest idiotiska att sälja honom, i synnerhet ur ett ekonomiskt perspektiv lol. [/QUOTE] Fast är det verkligen så? Vi hade ju inte ens råd med Nolito i vintras o behövde sälja Pedro o Adama i somras för att ha råd med Arda...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tikitaka
2016-04-24 17:37
ni verkar utgå från ett ekonomiskt perspektiv? Varumärket Neymar, och de intäkter den bidrar till för klubben är gott mycket större än de 1.8 millar ni pratar om. Enligt mig bör man enbart sälja honom ifall han inte skulle prestera utefter förväntningarna. Neymar är och kommer förbli fotbollens stora stjärna i väldigt många år till. Det vore det mest idiotiska att sälja honom, i synnerhet ur ett ekonomiskt perspektiv lol.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-04-24 17:35
@Davids3:


Man får dock erkänna att man njöt när detta hände. ;)
Barcelona Junta Dimision
2016-04-24 17:06
@Liunil Masse:

Du får inte skit av mig iallafall, även jag är öppen för den idén. Neymar är världsklass men ibland får jag vibben av att han kan prioritera annat före klubben. Det är inte så att jag är för att han ska säljas, men jag skulle inte ha något emot saken om han såldes förutsatt att han inte säljs till Marängerna.
Barcelona Liunil Masse
2016-04-24 16:57
En tanke jag haft länge nu som stärkts efter Neymars bedrövliga månader. Neymar är för mig ingen oersättlig spelare i dagens Barca. Att casha in på honom i sommar då ivriga klubbar är beredda att betala hans utköpsklausul på 1,8 miljarder är inte fel för mig. Han har ingen Suarez, Messi, Iniesta, Piqué o Busquets betydelse för laget. Med pengarna vi skulle få för Neymar skulle vi kunna förstärka laget rejält på välbehövliga positioner. Kan vara nyttigt att göra det nu i sommar för o verkligen föryngra o förstärka laget, för kommande åren efter det kommer vi inte ha pengar till värvningar (nya Camp Nou). Kanske får skit nu men jag står för den åsikten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-24 16:48
[QUOTE=Rambla~]Här är dagens mest komiska rykte från öarna. Leicester City goalkeeper Kasper Schmeichel, 29, is a £15m target for Barcelona this summer to replace Marc-Andre ter Stegen, who is leaving the Nou Camp. (Sun) Jaha, så det är redan klappat och klart att MAtS lämnar i sommar? Enligt The Sun då. [/QUOTE] "the Nou Camp" The Trafford Old? The Bridge Stamford? The Lane Heart White? Fkn retards.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-04-24 16:28
Här är dagens mest komiska rykte från öarna. Leicester City goalkeeper Kasper Schmeichel, 29, is a £15m target for Barcelona this summer to replace Marc-Andre ter Stegen, who is leaving the Nou Camp. (Sun) Jaha, så det är redan klappat och klart att MAtS lämnar i sommar? Enligt The Sun då.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-04-24 15:55
@enkos:
Det finns t.o.m. en bra kameravinkel där Cholo mycket tydligt gav en bollkalle instruktionen att slänga bollen in på planen för att stoppa Málagas kontringsläge. Edit: Tydligen så kom tweeten inte upp när jag klickade på länken. Nu när har jag löst problemet så ska länken vara i sin ordning :)
Barcelona Davids3
2016-04-24 15:48
@enkos:


Samma sak när Barca mötte Atl.Madrid på Calderon nu i CL, då var det helt omöjligt att få tag på bollar, som om alla bollkallar blivit kidnappade. Istället var det spelarna själva som fick springa efter bollen.
Barcelona Liunil Masse
2016-04-24 15:44
Så som det ser ut för oss spelmässigt just nu så undrar man hur det kommer sluta i en cup-final mot ett super-taggat Sevilla, som alltid gör bra matcher mot oss nuförtiden? Kommer bli jääävligt svettigt, den saken är säker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-24 15:36
Den smutsige Simeone är bered på allt för att vinna matcher. Han instruerade sina bollkallar att kasta in bollar och här i länken syns tydlig hur en av pojkarna kastar in bollen när Malaga har en bra och farlig kontringsläge. Domaren uppmärksammade situationen och visade ut Simeone. Nu talas det om att han kommer bli avstängd i kommande tre matcher.
Barcelona II Barça II
2016-04-24 15:21
Förstår inte varför Neymar tog en straff igår. Det var själviskt och onödigt, han borde ha gett straffen till Suarez. Han borde lära sig från Messi, som kunde ha tagit samtliga straffar och kommit ikapp Ronaldo, men istället "gav" han straffarna till Suarez, mäktigt. Neymar har varit en besvikelse i slut skedet av säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-04-24 14:20
Depay! Ja tack säger jag!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-04-24 14:20
Depay! Ja tack säger jag!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-04-24 14:17
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


Är mer inne på hans landsman i Ajax, Anwar el Ghazi, som kan spela på alla positioner i anfallet. Har dock inte följt honom så mycket, men någon annan har kanske koll på den gänglige anfallaren av marockanskt ursprung?
Barcelona Gabriel
2016-04-24 14:14
Det roliga med Suarez är att han klarar av att stänga dit volley träffar som om det vore världens lättaste grej men kan missa öppet mål på ett sätt att det ser ut som att han brutet benet sekunderna innan bollen når fram till honom. Om han bara kunde lyckas sätta dessa enkla bollar också hade hans målskörd varit ännu bättre. Men Suarez är utan tvekan Barcelonas bästa värvning sedan Ronaldinho, Eto'o och Dani Alves. Världsklass anfallare rakt av och han har under våren hållt oss kvar vid liv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-04-24 14:13
[QUOTE=Vlom]Om man ska nämna straffsituationen, så kan man lika gärna vända på andra sidan myntet och konstatera faktumet att Iniesta skulle ha fått rött kort för sin målchansutvisning dessförinnan men att Nicola Rizzoli såg mellan fingrarna. Ett minst lika felaktig beslut. Punkt, Däremot var det horribelt att Felix Brych ej gav rött kort till Augusto Fernández ocH Lucas Hernández för sina vårdslösa tacklingar på Alves respektive Neymar i det första mötet. [/QUOTE] Det du säger stämmer inte, Iniesta skulle inte ha rött kort. Domaren gjorde helt rätt men till och med då anklagas Barça för fördelar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-24 14:08
Vlom Man kan inte åka på frilägesutvisning när bollen är öppen i spel utan att motståndaren har bollen. Gultkort och straff och inget mer! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-04-24 13:58
perfekt spelare att värva nu är Depay. grym potential men har inte passat in i PL. tror jag man låna in han o köpa loss efter. men så smarta är inte vårt kära barca. kommer sluta med gameiro och nolito för totalt 50 mille.
Annons: