/spanien/barcelona/forum/12738.aspx/spanien/barcelona/forum/12738.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2011-06-22 01:11
Vet inte hur mycket man kan förlita sig på Elmundodeportivo och Sport som källor men de båda skriver nu att Bojan och Roma är överens om en övergång.

En stor del av mig känner mig väldigt sorgsen, Bojan har alltid varit en favorit. Men faktum är att detta förmodligen är det bästa för han, han har hamnat i en grov dipp som spelare och är på väg att tappa i princip allt vad som kan kallas för självförtroende. Han och hans karriär behöver det här. Det enda positiva med affären är att Barça har en återköpsklausul på Bojan.

Kanske lite för tidigt att säga detta men, Graciés per totas Bojan i molta sort!
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-22 00:56
Verkar som att både Bojan och Jeffren lämnar Barcelona under denna silly. Så ser det i alla fall ut just nu. Deulofeu borde, med tanke på att både Bojan och Jeffren kanske försvinner, få chansen att visa sina talanger i CDR-matcher. Har inte sett så mycket av grabben men vad jag har hört, det mesta härifrån, är att han är en lovande talang. Bara inte Wenger snor honom så. :P

Är det bara jag som tycker att det är lite sorgligt att både Bojan och Jeffren med största sannolikhet lämnar?


----

Äh, jag håller med Rambla, el Flaco m.fl. om Silly Season-bloggen. Jag har förlorat intresset för den då det svänger fram och tillbaka. Dock har jag fastnat för Malagas artiklar på sistone. Ska bli intressant att se om klubben kan leverera på en gång kommande säsong. Vad tror ni?
Barcelona Frodo
2011-06-22 00:54
Vill man läsa om rykten så är det ju ganska enkelt att ta reda på det. För 10 år sedan var det inte lika enkelt att få information om spansk fotboll såvida man inte kunde läsa spanska men numera finns det flera bra sidor som täcker det mesta. Totalbarca och Barcastuff Twitter borde täcka det mesta om det senaste. Jag ser ingen poäng i att översätta varenda rykte som EMD eller Sport skrivit till SS-bloggen då de spanska tidningarna har en tendens att massproducera bullshit under sommaren.

Jag antar att de flesta kan grundläggande engelska (jag menar inget illa om vissa inte kan det) och Totalbarca och Barcastuff Twitter är på engelska så det borde tillfredställa behovet av att vara uppdaterad vad gäller silly season.

Personligen tycker jag att det är mycket trevligare att läsa krönikor som el flacos senaste om Pep än lösa rykten som ändras varannan timme i tidningarna. Nåväl, alla får sin egen åsikt och jag kan förstå om vissa kanske hellre vill läsa om sånt på svenska.
Barcelona tarrak
2011-06-22 00:38
Tack för de fina orden och visad förståelse. Och tack el Flaco för din fina krönika. Bona nit!
Barcelona Barca4eva
2011-06-22 00:32
Trippeln

Oj, där blev man chockad. Bra skrivet.
Barcelona Trippeln
2011-06-22 00:30
tarrak

Du gör ett bra arbete och alla inklusive jag uppskattar ditt arbete så se fan till att skälla ut den jäveln som ska komma in och försöka förminska den insats ni bidrar till, vill ni höra om Sanshez har landat i Paris och sedan köpte bananer i affären i Silly Season bloggen så kan ni fan se till och söka upp infon själva istället.

Folk har ett liv, det har vissa svårt att förstå!
Barcelona el Flaco
2011-06-22 00:25
Fuck silly season blogg, vi vill ha vakor! :P
Barcelona Rambla~
2011-06-22 00:21
Det går ju verkligen att lita på alla rykten som florerar och uppdateras en gång i halvtimmen känns det som. Vad är vitsen att uppdatera en blogg när uppgifterna hela tiden ändras? Förstår inte grejen liksom. Det räcker att skriva en sammantfattning vad som skett under dagen. Det finns ingen anledning att få panik efter varje skitrykte som dyker upp.
Barcelona Barca4eva
2011-06-22 00:13
Varför ens ha en Silly Season-blogg när folk vill att AB-rykten ska publiceras där?
Barcelona el Flaco
2011-06-22 00:11
tarrak/

Håller med Rambla. Orka bry sig om en silly season blogg och ännu mer kritisera redaktionen att den inte uppdateras oftare. Folk borde själva kunna söka igenom det som intresserar de i de olika medierna som finns tillgängliga.

Silly season = snooze.
Barcelona Rambla~
2011-06-22 00:06
tarrak

Bry dig inte om kritiken. Den är så fånig och överdriven. Folk får faktiskt inse att de som jobbar med redaktionen också har ett liv utanför Barcelona. Speciellt nu under semestertider och lov.
Barcelona Rambla~
2011-06-22 00:05
Heh, aset Sjögren förnekar sig inte. Vadå besviken på Barcelona? Jeffren säger inte det någon gång under interjvun. Han är besviken på att det har blivit så här. Det är knappast klubben han klagar på. Dessutom, han har ju redan tackat nej till att ingå i affären med Sanchez. Ändå måste Sjögren sätta en sådan rubrik. :P
Barcelona Vampíro - Gràcies equip 2010/2011!
2011-06-22 00:03
Även om jag varit för en utlåning eller försäljning, med buyback-klausul, av Bojan så känns det ändå trist att han lämnar, han tillhör Barcelona på något sätt. Hoppas verkligen att han lyckas under Luchos ledning och att vi utnyttjar klausulen så han kommer tillbaka snart.

Visca Bojan Krkic Pérez!
Barcelona tarrak
2011-06-22 00:01
Jag har sett en hel del kritik angående uppdaterandet av SS-bloggen och det är bara att beklaga att det inte blivit mer frekvent. Även om hela redaktionen hjälps åt, så har det under de senaste åren varit jag som skrivit mest. Just nu är jag på semester i bushen med ett mobilt bredband med usel täckning, så därför kommer jag inte åt att uppdatera så ofta som jag önskat. Om inte någon annan har förbarmande kan jag garantera bättring om en dryg vecka när jag är tillbaks i civilisationen. Hoppas ni har förståelse för detta.
Barcelona Alvés
2011-06-21 23:59
Om Jeffren ingår i en deal med udinese så känns han förlorad, Bojan däremot ska det finnas återköpsklausul iaf vad dom skriver i spanska tidningar, och de kommer va perfekt så han får utvecklas och speciellt när det är en så offensiv tränare som Luis
Barcelona Blaugrana91
2011-06-21 23:57
Heywood Jablome - Por qué, Messi?

Jag håller med, har sagt under säsongen att jag tycker att han kanske borde lämna så att han får mer speltid, men nu när det verkligen ser ut att bli så känns det precis som du säger lite sorgset. :/

Känns ju inte heller bättre när Jeffren säger så här (Se länktips).

" Min tid i klubben kanske är på väg att ta slut. Jag är besviken över det, men sådan är fotbollen. Vi får se vad som händer. Jag hoppas bara att det här är det bästa för mig, säger Jeffren till RAC1"

" Jag har varit här i sju år och det har varit min dröm att lyckas här och nu kan jag inte nå upp till den, säger spanjoren"

Blir faktiskt lite ledsen när jag läser det där, han vill verkligen lyckas i Barca, men hans skadeproblem har förstört allting för honom. Tycker verkligen synd om honom.

Men det bästa för honom och Bojan är ändå att gå till en klubb där dem verkligen får speltid, dem behöver det för att utvecklas.
Barcelona Messidinho_10
2011-06-21 23:53
Om vi kan få till en bra deal med Roma om Bojan, så tycker jag han borde sticka dit för hans eget bästa och utvecklas några år. Sedan köper vi honom tillbaka om han är riktigt bra.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-06-21 23:53
Hade Bojan spelat för Udinese eller något annat mittenlag så hade han kostat lag som Barca 200 mille att köpa. 100 miljoner för en ung talang med massor av erfarenhet är inte så mycket. Är Neymar så mycket bättre att han kostar 350 miljoner mer än Bojan?

Något är allvarligt fel i dagens fotbollsmarknad.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-06-21 23:50
Fan... är det bara jag eller känns det lite sorgset att Bojan Krkic ska lämna?

Vi alla har öst galla över honom under säsongen, men fan... En vacker dag vill jag se honom tillbaka och dominera! Det här var nog bäst för bägge parterna.
Barcelona F_C_B
2011-06-21 23:40
Gazzetta dello Sport skriver så här:

23,03 - Sabatini kvar i Barcelona och fortsätter att ta itu med Barca att utjämna kanterna på en komplex försäljning, vilket kommer att innebära särskild form av inlösen och bonusar för inköp av Bojan Krkic . Detaljerna diskuteras med besked i natt.
Barcelona F_C_B
2011-06-21 23:39
Guidolin, Sanchez tränare i Udinese hoppas att Sanchez väljer Barcelona.

"Jag accepterar Alexis avgång. Han kommer att spela med de bästa spelarna i världen kan spela alla tre positioner i anfallet, han är en stor mästare, en stor talang och kan. göra bra i alla offensiv position.Han är också kraftfull, snabb, teknisk och mycket generös, han kommer bli en stor spelare", sa Udinese coach som avgick för att förlora sin juvel trots operationen är långt ifrån över.
Barcelona Alvés
2011-06-21 23:38
Sillybloggen sköts inte lika flitigt som tidigare år
Barcelona Medgångsfan
2011-06-21 23:38
Fan denna remixen va ändå nice, kanske vi får se Mourinho - Por Qué? (david Guetta remix)
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
2011-06-21 23:35
Är Bojan helt klar då? Det är ju hittils bara Sport som skrivit om det, jag väntar i alla fall tills officiella hemsidan går ut med det. Kan lika gärna vara helt påhittat, man vet aldrig under silly season. Dock hoppas jag att det är sant, är väl det bästa som kan hända för Bojan, förhoppningsvis tar han en startplats och övertygar i Serie A. Själv är jag också fövånad om han går med på det, han verkade ju så envis på att stanna och lyckas i Barca.

Men som sagt, jag väntar på att Barcelona.com går ut med det, tills det tänker jag inte ta något för givet.
Barcelona Alvés
2011-06-21 23:35
Troligt att Pep och Enrique har pratat om ett lån av bojan så han får lite speltid och förhoppningsvis slår igenom på allvar då han kan bli tillbaka köpt av återköpsklausulen så har vi en lovande anfallsuppsättning i framtiden, Sanchez Messi Pedro Bojan y Affelay
Barcelona Hetfield
2011-06-21 23:28
Bojan kommer att få det lättare i en liga med lite segare tempo. Spelare med tempo och kvickhet lyckas alltid i Serie A (nåja, mer eller mindre). Pastore, Hernanes, Di Natale, Di Vaio, Eto'o, Sanchez osv. är väl exempel på spelare med både tempo och kvickhet i kroppen.

Rätt så intressant att Bojan var Enriques första prioritet.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-06-21 23:26
Culé - Messi

Sluta upp med dina fåniga PM när jag bara påpekar ditt tarvliga försöka till att vara rolig.
Väx upp helt enkelt.

"Väl mött"...

Bona nit Culés!
Barcelona el Flaco
2011-06-21 23:26
Om övergången stämmer hoppas jag att Bojan lyckas bättre i Roma under Luchos ledning. Det sägs att Luis Enrique var den som ville ha Bojan till Italien så förhoppningsvis lär Bojan få en hel del speltid. Trots att han hade förmodligen sin sämta säsong den gågna upplagan sedan han tog steget upp A-laget finns den en del av mig som vill se Bojan lyckas i Barça.
Barcelona Khazal
2011-06-21 23:22
Har försökt hålla mig undan Silly Season här i gästboken, bara följt det ni grabbar diskuterar. Men så läste jag orden FM... Fullständigt älskar det spelet, utmärkt sätt att hitta talanger på, men kan vara väldigt beroendeframkallande!

Att spela med Barcelona klarar de flesta.. Men att ha hand om ett i Championship-lag, där ligger den riktiga utmaningen. ;)

Ledsen för OT!
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-06-21 23:21
Synd att Bojan inte riktigt lyckades, även fast vi fortfarande har chansen att köpa tillbaka honom så känns det jobbigt att han lämnar, har hela tiden trott på honom och haft honom som en favorit i Barca efter 07/08 säsongen då alla sög medans Bojan kämpade på, som 17 åring..

Aja lycka till Bojan! Hoppas verkligen det går bra och att han återvänder för att ta över efter Villa.
Annons: