/spanien/barcelona/forum/12654.aspx/spanien/barcelona/forum/12654.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Myrran
5/31/2011 12:44
1.70-ligan

Värvas Pastore så är han enligt mig uppe på forwardspostionerna. Ser han som för offensiv för att vara på vårat mittfält, visst det skulle gå att skola om honom till mittfältare med defensivt ansvar men det skulle ta ett tag tror jag och därav blir det meningslöst att värva han till mittfältet. Värvas Pastore så ska han vara i anfallet enligt mig.

Har heller inte sett så mycket av Willian om jag ska vara ärlig men vet att Shaktar tar höga priser för sina spelare och då blir det lite dumt att köpa honom då han troligen ligger en eller två nivåer under de andra som ryktas. Sen är jag inte så mycket för unga brassar, alla verkar gå samma bana för mig. Är väl försvarare och Kaka som hållt sig på banan när dem varit aktiva medans många har dippat väldigt mycket, speciellt överhypade talanger i Brasilien. Någon som kommer ihåg "nästa Pele" aka Kerlon?
EDIT: Varför har ALLA forum stängt? Tänkte posta den officiella länken för Caceres i Sevillas forum men det får man ju inte...
Barcelona 1.70-ligan
5/31/2011 12:43
Helt sjukt vilket lågt pris vi släpper Caceres för. Bara att gratulera Sevilla för en bra värvning! Han passar bra där.
För det gjorde han ju faktiskt inte hos oss, så på så vis är det skönt att man blir kvitt honom och slipper låna ut killen mera. Även om man kunde begärt lite mer... Hoppas nu Hleb, K9 och Henrique också säljs nu. För varje år de lånas ut desto mindre pengar kan vi få för dem.
Vi bör kunna få runt 10 milj för alla dem tillsammans. Jätteförlust, javisst! But the damage has already been done, så att säga. Felköp
Barcelona Myrran
5/31/2011 12:39
Och där va det officiellt, Caceres blir köpt av Sevilla. Skriver på ett 4-års kontrakt.
Barcelona Riiio!!
5/31/2011 12:38
Dragon Blood

Är lika osäker om vi vill ha in Fabregas just nu eftersom han har en kass säsong bakom sig och varit skadad men kommer man överens om ett bra pris och Fabregas (likt Nuri Sahin) kallar till presskonferens och förklarar att han kommer lämna så finns det ingen (Wenger) som kan stoppa honom.

Wenger borde i mitt tycke vara mer glad över att Fabregas inte väljer att gå till någon annan klubb i England och på så sätt minska ytterligare chanserna för Arsenal och ta Pengarna istället och hålla käft och investera i Hazard eller vem det nu än är dem är sugna på... sen kör vi vidareee! =)!
Barcelona 1.70-ligan
5/31/2011 12:36
Låt Cesc stanna i Arsenal, köp hit Pastore istället som enligt mig kan bli ännu bättre. Och skulle passa in minst lika bra hos oss. Dessutom är han två år yngre.
Spanien Dragon Blood
5/31/2011 12:36
Hetfield

Det tror jag däremot. Att Wenger skulle kunna "tvinga" honom alltså. Om då Cesc skulle börja sura och spela dåligt, vem vill ha en sådan spelare? All makt är inte hos Cesc. Att det inte finns någon respekt för kontrakten längre är löjligt.

Självklart skulle Wenger inte säga det, vart du fick det ifrån vet jag inte.
Barcelona Hetfield
5/31/2011 12:31
Dragon Blood

Jag tror knappast att Wenger tänker tvinga Cesc att stanna kvar om Cesc vill bort, då lär han istället fokusera på att förhandla så bra det bara går. Dessutom, varför skulle Wenger gå ut och säga "Jag vill sälja Cesc", tror du inte att priset skulle falla rätt så drastiskt?

Nej inte alls, jag dissar Wenger, inte Arsenal som klubb, därför är det meningslöst att du tar åt dig.
Barcelona 1.70-ligan
5/31/2011 12:31
Myrran

Jag vet i ärlighetens namn inte särskilt mycket om Willan (vilket jag även skrev igår). Det enda jag har sett av honom är när han har spelat mot Barca... men han är ju väldigt eftertraktad av många klubbar i Europa så något rätt måste han göra :P Jag ser honom som en ytterforward. Det är även där han spelar i Brasiliens U21-landslag. Så han skulle inte konkurrera med Pastore som skulle komma hit istället för Cesc, och även erbjuda ett alternativ centralt i anfallet.

Tror han skulle kosta 15milj euro, det är i alla fall vad jag hörde. Det låter betydligt bättre än 30+ milj för Rossi. Då har vi gott om pengar till att få hit min favorit Pastore och förstärka defensiven.
... men allt är ju bara spekulationer! Skulle vi få hit Rossi för en liknande summa hade jag hellre sett honom än Willian. Han är en fantastisk spelare, det är bara priset som skrämmer mig lite.
Spanien Dragon Blood
5/31/2011 12:26
Hetfield

Fortfarande så är det Arsenal och Wenger som avgör om en flytt eftersom de inte är i behov av att sälja och för att de antagligen inte vill sälja deras bästa spelare. Gör Cesc sig omöjlig så kan det skada hans karriär oerhört, Wenger kan vara extremt vresig...

Jag är inte helt säker på om jag vill ha kvar Cesc eller ej, han har varit väldigt skadebenägen och dålig denna säsong. Kan vara värt att casha in, något Wenger är väldigt duktig på. Att få ut så mycket pengar som möjligt för sålda spelare.

Jag tar inte illa upp, det känns däremot som att du vill det.
Barcelona Myrran
5/31/2011 12:25
1.70-ligan

Tror du verkligen Willian är så mycket billigare än Rossi/Neymar/Sanchez? Shaktar är ju inte direkt beroende av pengar, se bara hur vi köpte Chyggy för. Hellre lägga 4-5 miljoner till på Rossi/Neymar/Sanchez än att köpa Willian i mitt tycke. Sen skulle väl Willian och Pastore spela på samma positioner? Behöver köpas en mittfältare och en anfallare.

Jose Angel och Botia vill jag gärna se i truppen dock, känns som det inte fick (som är mogna) uppbackning ur Barca B på de positionerna.
Spanien Dragon Blood
5/31/2011 12:22
Riiio!!

Jag menar inte att Wenger's uttalande är absolut sanning, som du säger så var det säkert en liknande situation när Henry lämnade. Jag bara meddelade det senaste uttalandet, sen får du tolka det som du vill.

Däremot så tror jag det ligger en del sanning i det, av olika anledningar så tror jag inte Cesc lämnar denna sommar.
Barcelona 1.70-ligan
5/31/2011 12:19
IN: Pastore, Willian, Jose Angel och Botia
UT: Milito, Maxwell, Bojan (lån)

Vore en bra silly season. Inte omöjlig heller med tanke på att klubben har sagt att man vill bredda. Willian är ett billigare alternativ än Rossi/Neymar/Sanchez och Pastore blir den stora värvningen. Jose Angel och Botia förstärker defensiven och kommer hit till riktiga fyndpriser. Vill verkligen inte att den sistnämde åker med som delbetalning för att få hit Rossi!
Barcelona Hetfield
5/31/2011 12:19
Dragon Blood

Det är inte Guantanamo vi pratar om, Wenger kan ju inte tvinga Cesc att stanna kvar om Cesc vill hem till Barcelona. Ja, det är ingen hemlighet att jag ogillar Wenger, det har ingenting med klubben att göra med, det är bara Wenger så ta inte illa upp.

Jag förstår inte ens varför ni vill ha kvar Cesc, hade ju varit bättre att ta pengarna och täppa hålen i laget istället. Wenger är ju bra på att ta talanger från andra lag för struntsummor, han lär hitta en ersättare till Cesc.
Barcelona Riiio!!
5/31/2011 12:16
Dragon Blood

Spelar som sagt ingen roll vad Wenger säger... det va exakt samma sak då Henry skulle flytta. Känns som att Fabregas är vald som kapten i Arsenal mest för att Wenger skall kunna säga i media att "vi vill inte sälja vår kapten", "vi bygger laget kring vår kapten" mm. Ett desperat försök att locka kvar någon i bågot år genom att erbjuda kaptensbindeln. Aguero är andre kapten i Atletico herregud... wtf alltså. Dem har flera andra spelare som också spelar några år i laget och som är "kaptenstyper" som Forlan, Raul Garcia mf. Men dem väljer honom för att det är lockande både för honom och samtidigt svårare då att andra lag kniper honom..
Barcelona Pique<3
5/31/2011 12:14
Som folk tidigare sagt så tycker jag Rossi under 30 mj euro, däremot tycker jag att man inte borde involvera Botia i affären. Låna istället ut Bojan och ta tillbaka honom när han är mogen eller när Villa börjar gå neråt.

Sen tycker jag att pengarna som är kvar ca 30-35 mj (beroende på vad vi säljer) borde satsas på Pastore, Cesc kommer ändå komma tillbaka tillslut och de när Xavi lägger av eller inte orkar spela lika mycket.

Dessa två + Botia och José Angel vore helt perfekt. Bredd och spets för framtiden. Botia 22 år, Jose Angel 21, Pastore 21 och Rossi 23 alla har en lång framtid tilmötes.

Kul också med dubbla CL guld även om fotbollen kanske rankas högst ;)
Spanien Dragon Blood
5/31/2011 12:14
Hetfield

Jag ifrågasatte inte din intelligens utan din mentala ålder, det gör jag fortfarande för att du fortsätter med din provocerande stil. Som sagt jag skrev lite för fort, det har mer att göra med att jag inte bryr mig nämnvärt om du tycker jag skriver bra eller inte. Det gör uppenbarligen du.

Hans "projekt" är inte klart än, hittils har det varit en del BS men i mitt tycke långt ifrån allt.

Där har du fel, Arsenal är inte i behov av pengar och kan hålla på Cesc om de så vill. Allt är inte upp till Cesc, han har så klart mycket inflytande i det men inte allt.
Barcelona Hetfield
5/31/2011 12:09
Dragon Blood

Jag tyckte bara att det var ironiskt att du ifrågasätta min intelligens när du stavade fel till "groda", vilket även 1:or klarar av ;)

Han har å andra sidan sagt att hans så kallade "projekt" ska resultera i titlar, dvs. det han säger är BS.

Återigen, vad den där douchebagen vill spelar ingen roll, i slutändan så är det Cesc som bestämmer. Detsamma gäller för alla , om t.ex: Messi skulle vilja byta klubb en dag så kan inte klubben tvinga honom att stanna.
Spanien Dragon Blood
5/31/2011 12:06
Hetfield

Ursäkta, jag skrev lite fort. (Herregud...)

Han kommer med liknande uttalanden varje år ja, men han har ju också haft rätt varje år, eller? Fabregas är ju fortf. kvar...
,Sami
5/31/2011 12:05
Det bästa är juh om Fabregas säger om han vill stanna i Arsenal eller om han vill lämna för Barca. Så att det inte blir som förra året när Barca jagade han hela tiden.
Barcelona tikitaka-GOOL
5/31/2011 12:05
Du har nog rätt med att rossi är en pep-spelare, men det känns så tråkigt då vi vet vad vi får och det är något vi redan har.
Tänk vilken utveckling Sanchez kan få med backning av Messi, iniesta och xavi. Sen så verkar han ha en jävla vinnarskalle och det behövs mot tex real.

Hoppas verkligen inte på rossi
Barcelona Hetfield
5/31/2011 12:03
Dragon Blood

Lite ironiskt när du stavar fel till "grodätare"....

Wenger kommer med samma meningslösa uttalande varje år, han är som alkoholisten som pratar om att regeringen är ute efter honom och skriker om att alla är nazister. Just ignore that.

Det vore skönt om Cesc en gång för alla hade presskonferens och sa vad han ville så att vi slipper samma drama varje år.
Spanien Dragon Blood
5/31/2011 12:01
Hetfield

Gordätare? Vilken ålder ligger du på mentalt?

Det är fortfarande mycket möjligt att han flyttar till Barca, det jag tipsade om var bara det senaste uttalandet.
Barcelona Hetfield
5/31/2011 11:57
Dragon Blood

Vad den där grodätaren säger spelar ingen roll så länge Cesc vill hit. Om Cesc vill hit så kommer att hamna här.

Simple as that.
Spanien Dragon Blood
5/31/2011 11:54
Hetfield :

(taget från länktips)

About the possible departures of Cesc Fabregas and Samir Nasir, Wenger said:

"Fabregas will not go this summer. Last summer,Barcelona made offers, but on this one there is no offers at all. He's the best midfielder in the world, we built the team with him around him. He's our captain, we want to keep him at any cost."
Barcelona Hetfield
5/31/2011 11:49
Det verkar som att årets värvningar blir Cesc och Rossi/Sanchez. Jag tror till slut att det blir Cesc och Rossi.

Pep gillar inte spelare som ska bryta mönstret, han gillar lojala spelare som gör det de ska göra utan att krångla till det för mycket, det är därför en spelare som Rossi är en typisk "Pep" spelare. Rossi gör det sällan krångligt och är en spelare som springer konstant, Sanchez är däremot en som ständigt utmanar och försöker.
Barcelona Myrran
5/31/2011 11:45
Verkar som vi ska möta Hajduk Split den 23 juli. Iaf enligt Hajduks hemsida.

Sorry för många poster, har så förbannad tråkig kurs att plugga till så blir lätt att man gör något annat :)
Länktips: hajduk.hr/
Barcelona tikitaka-GOOL
5/31/2011 11:43
Det bästa är att klubben sagt att dem ska jobba med värvningar i hemlighet och de va ett tag sen de va snack om Sanchez elr neymar:-)
Barcelona El Kaiser de Michoacán
5/31/2011 11:40
Mycket pekar väl på en bredare trupp till nästa säsong. Kan inte hitta länken nu men sa inte Pep något i stil med att "jag har sett nästa säsongs preliminära spelschema och pga EURO 2012 så är otroligt tufft". Lägg dessutom till att man ska till Japan och spela klubblags VM också.
Barcelona VizzlA^^ "Gracies Equip"
5/31/2011 11:37
Ryktas om att Vi vill köpa Rossi för 25milj euro + Botía.
Barcelona Myrran
5/31/2011 11:30
Att välja spelare är ju sjukt svårt, satt igår och fundera på det länge men kom inte fram till något klockrent.

Neymar är väldigt ung och spännande. Oprövad i Europa men målfarlig och går rakt på mål. Men ja, Keirrsson va väldigt lovande han också, målfarlig och det gick ju som det gick.

Sanchez är ruskigt snabb, dribbler som det skriker om det. Inte så målfarlig som de två andra men kan skapa mer utrymmen för andra pga. av att han är en dribbler och snabb som attan. Lär han sig att dribbla sin gubbe och sen värdera läget är han guldvärd.

Rossi kan ju spela på varje position i anfallet, mest van centralt i banan och Messi petar han absolut inte och Villa är en bättre forward centralt än Rossi. Är verkligen en Villla-light och skulle inte tillföra något nytt förutom en super-sub. Beprövad och rutinerad i la liga.

Aguero är grym enligt mig, kan mycket väl passa in snabbt på en av forwardsplatserna. Kan göra sin gubbe, kan passa om det är läge, kan göra mål när han får chansen. Nästan lite Messi-light om man ska gå på det spåret.

Mitt val är Aguero, känns som han har mest slagkraft och ger mest kvaliteter i anfallet om han kommer in som en super-sub. Slänga in en Aguero i 60 minuten skulle inte vara helt fel. Men ja, Sachez och Rossi är inte så dumma heller att slänga in i 60 minuten. Skitsvårt att bestämma sig för någon, får helt enkelt lita på Pep, Zubi och Rosell. Bara dem inte köper Neymar...
Annons: