/spanien/barcelona/forum/12604.aspx/spanien/barcelona/forum/12604.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-04-24 17:43
Qendil

Ja inte visste vi att vi skulle möta Stoke City fyra gånger inom kort tid, men självklart skulle vi då, med den vetskapen, behållt vår fina staty som skulle agerat fågelskrämma i båda straffområdena.

Barcas spelskicklighet har smulat sönder fysiskt starkare lag än Real, det handlar bara om att hitta kvickheten i fötterna vilket är lite svårare just nu med tanke på den tuppa truppen, hårda matchningen och skadeläget.
Qendil-Karim Benzema Show
2011-04-24 17:42
haeger, av den lätta anledningen att jag inte följer spanska landslaget. Däremot tackar jag för infot. Hade helt glömt hans 2 mål mot Tjeckien. :)
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-04-24 17:42
Ibland tror man att man skrivit "Real Madrid" istället för Barcelona/forum.asp ..

Borde egentligen vara demokrati i Sverige ELLER?
Omröstning för stängt/öppet forum vore väl på sin plats..

Typ, dra iväg ett email till alla som är registrerade med Barcelona tröja, inte vet jag ..

men det är YTTERST sällan det kommer en vettig Madridsta in hit, det händer ... men sällan.
Barcelona Vampíro - Ánims Éric Abidal
2011-04-24 17:42
Hur inledde Villa uselt? För att använda statistik som ni verkar gilla så mycket så gjorde han 7 mål på sina första 11 matcher i ligan(augusti-november) lägg till ett par mål i CL-gruppen också. Han gjorde detta, samtidigt som han bidrog med en del assist och var viktig i själva spelet, när han precis hade kommit till en ny klubb och fått spela på en ganska ovan position.

Nej nu räcker det, jag har tjafsat tillräckligt idag. Dags att njuta av solen nu, I'm out.
Real Madrid halamadrid1902
2011-04-24 17:40
Blaugrana91

Så länge diskussionerna är vettiga och inte är emot reglerna så ska det väl inte vara några problem?

Angående Villa så tycker inte jag att han har varit en flopp. Däremot har han väl inte varit någon succe som vissa Cules hoppades på. Dessutom var han ganska dyr, nästan 600-700 miljoner.

Om man ska jämföra honom med Benzema så har dem två olika roller som vissa har sagt tidigare. Jag anser väl att spanjoren har varit lite bättre under säsongen men att Benzema inte varit dålig alls. Det går i perioder helt enkelt.
Barcelona haeger
2011-04-24 17:40
Qendil

"för sedan låta honom av helt konstiga orsaker nöta bänk?"

Orsaken var att han på plan spelade uselt.
Zlatan visade ju vad han kunde bidra med mot stora fysiska spelare i matchen mot Inter. :)
Qendil-Karim Benzema Show
2011-04-24 17:37
haeger, är er största kritik mot Zlatan är pga Peps hållning. Det var Peps av helt konstiga skäl plötsligt bänkar lagets formstarkaste spelare. Dessutom att dem under månader inte ens pratar med varandra. Zlatan fick verkligen bita sura äpplet. Problemet var inte Zlatans löpstyrka, det var snarare Peps och andra viktiga krafter inom er som ville få bort honom till varje pris. Varför annars göra er dyraste köp för sedan låta honom av helt konstiga orsaker nöta bänk? Ni skulle verkligen behövt Zlatans fysik just nu. Real är fysiskt sätt överlägsna Barcelonas små och kvicka spelare. Barcelona har ingenting hämta höjdrummet.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-04-24 17:36
Hombre

Om Villa gör 4-5 mål nu och kommer över det snitt han hade i Valencia, är han då en jättesuccé? Vad vill du att han ska göra för att vara värd pengarna?
Barcelona Blaugrana91
2011-04-24 17:35
Alltså vad är det frågan om här inne egentligen? Jag loggar in och ser nästan enbart en massa äckliga Realtröjor...Vad gör ni härinne dag in och dag ut??

Och att ni vågar komma in och kritisera Villa som en dålig värvning, se på ert egna lag och era egna värvningar, sergio canales hur mycket får han spela? Pedro Leon vem är det liksom? Kaka som floppat totalt och han betalade ni nästan 1 miljard för, medelmåttan Benzema som ni så sent som i höstat ville skulle lämna klubben...

Som sagt ni ska verkligen inte uttala er...Försvinn härifrån nu.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-04-24 17:34
Äh, det är inte lönt att försöka förklara skillnaden mellen Benzema och Villa för en maräng med tanke på att det var Mourinho som började jämföra dem två från början. Och han vet ju alltid bäst, ju.

Så Mourinho har fått Pep att börja snacka, då kan vi ju kontra med att Pep fått Mou att tvingas ta D-körkort...
Hombre - Pipilazo
2011-04-24 17:33
Att ni sedan påstår att Villa inte är köpt för att göra mål( i massor) upplever jag som kvalificerat skitsnack. Joan Laporta ökade inte på klubbens skuldberg för att köpa en anfallare för 40 miljoner euro för att den ska göra andra saker än att göra mål. Ni visste att Villa var en målskytt av rang innan han kom till och därför köpte ni honom.
Barcelona haeger
2011-04-24 17:31
Hombre

Eftersom Zlatan inte bidrog med ett piss förutom sina mål jämfört med Villa som bidrar med så mycket mer än bara mål, på en ovanlig position. Däri ligger skillnaden.

Qendil

Några inlägg ned så tog du upp att Benzema gjorde mål i andra turneringar när han inte gjorde mål i ligan, t.ex. landslaget.
Sedan går du och nämner Villas måltorka i 2 månader men du nämnde inte att han under den perioden gjorde mål i landslaget.
Lite märkligt.
Qendil-Karim Benzema Show
2011-04-24 17:30
Vampíro - Ánims Éric Abidal, dålig bortförklaring på Villas långa måltorka. Jag förnekar inte att Villa är nyttig för ert spel. Däremot undrar jag om du ser Real Madrid matcher? Benzema var fram till skadan under våren den spelaren som allt vår offensiv gick igenom. Han var med speluppbyggnads fasen och stod för målen. Till skillnad från förra säsongen så arbeta Benzema både mycket i defensiven och offensiven. Början av den här säsongen arbetande han bra defensivt, men fick kritik för att han inte hjälpte i offensiven. Det vill säga, att han inte pressa motståndarnas backlinje så vidare bra. Karim, har varit Reals främsta spelare under våren och det var olyckligtvis att han blev skadad.

Perez, har sagt att vi har köpt in Karim för vinna mästerskap (åtminstone komma långt) och det är exakt det Benzema gjort den här säsongen. Då han varit vital i både Cdr triumfen och CL framgången så här långt.

Ni har inte köpt Villa för spela honom som Samuel Eto'o. Villa är Villa. Pep använder honom fel. Kan vi vara överens om det?
Hombre - Pipilazo
2011-04-24 17:28
Ni säger att Benzema endast varit bra under en period, men har inte Villa också varit bra under en period?

Villa inledde uselt, för att mellan december till mars spruta in mål för att efter det sluta göra mål. Benzema hade sin bästa period från Februari till April. Det är typiskt er Cules att avfärda statistik som argument när andra kommer med det och sedan använda statistik när det passar er som bäst.

Det var jag som för någon dag sedan skrev att Villa var misslyckad, därav diskussionerna. Jag drog pareller med Zlatan som ansågs vara flopp trots att han gjorde en bättre förra säsongen än vad Villa gjort denna säsong. Zlatan som blev stämplad som mega flopp.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-04-24 17:27
Haha, dom är för söta på Realred. "Mou har fått Pep att börja snacka".

Jo, visst.
Barcelona Vampíro - Ánims Éric Abidal
2011-04-24 17:17
Qendil:

Nej min vän, det är du som så många gånger idag har fel. Grejen du inte verkar förstå är att David Villa inte bara ska göra mål, så även om han inte gjorde mål under 1,5 månad så bidrar han med mycket mer både i det defensiva men också genom att vara ett ständigt hot i djupet. Benzema har dock inte likadana uppgifter, det finns inga krav på att han ska pressa motståndarna i 90 min och hjälpa till i defensiven på vänsterkanten. Så målproduktionen är inte hans primära uppgift, så länge andra bidrar på den fronten så är det lungt.

Så du kanske borde ta reda på vad spelarna har för olika roller först och främst... min vän.
Barcelona Heywood Jablome - Xavi
2011-04-24 17:14
Och nej. Mourinho har inte fått Pep att börja snacka. Hade han fått Pep att börja snacka hade Pep skyllt på hur domarna inte varnar Madridspelarna tillräckligt mycket. Det är om något att gå på nerverna.

Jag tror laget är redo inför matchen på onsdag. De verkar taggade och kommer inte att göra oss besvikna.
Qendil-Karim Benzema Show
2011-04-24 17:11
Hetfield, jag har ju redan besvarat dig. Du upprepar ju endast gammalt. Om du vill ha svar så kan man ju skriva ihop något. Jag blev bara less när jag såg hur folk bar sig åt. Personangrepp och kränkande inlägg. Nog bäst att jag ger mitt svar senare. Annars kan vi föra diskussionen via PM. Just nu gör det nog mer skada än nytta att jag skriver här.
Barcelona Heywood Jablome - Xavi
2011-04-24 17:09
Allvarligt talat, Benzema har varit bra i ett tag och ni Madridsupportrar skriver som om han vore världens bästa. Någon skrev ju under perioden som han gjorde mål att han kunde bli en lämplig kandidat till Ballon D'or 2011. Hybris!

Om han är så jävla bra varför litar inte Mourinho på honom? Kommer han att få spela mot Barcelona? Troligtvis inte va?
Barcelona Hetfield
2011-04-24 17:08
Qendil

Lustigt att du hoppade över det jag skrev till dig.


Trippeln

Vad är ditt problem? Du attackerade honom utan provokation, han tjafsade inte ens med dig.
Qendil-Karim Benzema Show
2011-04-24 17:03
Vampíro - Ánims Éric Abidal, du har fel min vän. Benzema har aldrig gått mållös under 2 månader så som Villa gjort. Då har Villa ändå spelat regelbundet. Så det är snarare du som har fel min vän. Det är Villas målproduktion som inte kommit kontinuerligt. Jag har ju redan tidigare delgivit uppgifter på det. Jag påstår inte under hela vintern, det jag skrev var Nov-Dec (det var slutet av Nov och under December månad.). Egentligen var bänkningen av Karim helt ologiskt av Mou. Däremot har Mou fått ändra på sin åsikt då Benzema på mer eller mindre egenhand tog Real förbi åttondels spöket. Jag har ju inte förnekat att Mou har tidigare varit väldigt konstig i sina beslut om Karim. Det har dem i puertan fått erfarna. :)
Barcelona Visca Barca-Messi#10
2011-04-24 17:03
Trippeln

Är det något fel att vara homosexuell? Det låter nästan som om det är något negativt.

Sorry för OT. Kanske bättre att skriva såna här saker via PM.
Barcelona Vampíro - Ánims Éric Abidal
2011-04-24 17:03
Snälla förolämpa inte folk bara för ni inte håller med dem, så länge de håller god ton och diskuterar på ett moget sätt är alla välkommna. Även om de tycker att Benzema är bättre än Villa, hur man nu kan göra det. :P
Barcelona Vampíro - Ánims Éric Abidal
2011-04-24 17:03
Snälla förolämpa inte folk bara för ni inte håller med dem, så länge de håller god ton och diskuterar på ett moget sätt är alla välkommna. Även om de tycker att Benzema är bättre än Villa, hur man nu kan göra det. :P
Atlético addeh
2011-04-24 16:59
Qendel

Sorry men du äcklar mig. Blev lite förvånad när jag först började läsa ditt inlägg där du skrev att Messi varit fenomenal den här säsongen, men sedan började du dra in Cristiano i samma mening om då blev det återigen magplask, som all annan goja du skrivit här inne.

Jag förnekar inte att C.Ronaldo varit bra den här säsongen, men som Arda Turan sade: "Cristiano är en av världens bästa, men Messi är från en annan planet".
Barcelona Trippeln
2011-04-24 16:59
''Enligt mig har Messi varit viktigare för Barcelona än C. Ronaldo varit för Real Madrid.

Statsen säger allt:
Messi:
47 mål
23 assist

C. Ronaldo:
42 mål
10 assist ''

ENLIGT MIG HAR MESSI VARIT ÖVERLÄGSEN RONALDO!
Real Madrid Cristiano Ronaldo - el Ferrari
2011-04-24 16:58
Qendil-Karim Benzema Show

Men är du blind eller vad? Finns det någon här som ens vill prata om Benzema tror du? Mer mobbad person än dig får man fan leta efter....
Barcelona B-Guden
2011-04-24 16:57
att man ens lyckats övertala sig själv att tro att Benzema är bättre än villa då är man helt slut.
Qendil-Karim Benzema Show
2011-04-24 16:57
Cristiano Ronaldo - el Ferrari, jag skriver väl vart jag vill? Bör jag ha din tillåtelse? Ta kamma dig vet jag. Jag svarar på de inlägg om Karim, Di Maria osv som skrev här. Bara för man följer Real så är man inte bunden till Puertan. Jag struntar sedan vad du eller andra i Puertan anser om saken. Tål du inte det så får du blunda. Ingen har bett om din åsikt.
Barcelona Trippeln
2011-04-24 16:57
Real Madrid redaktionen har gjort bort sig återigen när man försöker förolämpa Pep Guardiola i deras patetiska El Clasico magasin.

Patetiska som alltid, Real Madrid.
Annons: