/spanien/barcelona/forum/12604.aspx/spanien/barcelona/forum/12604.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Fernando Gago - King Of Barcelona
6/3/2011 11:24
Jag tvivlar inte ett dugg på att Bojan kan blomma ut, men jag tror en klubb som Villarreal, Napoli eller Udinese hade varit en bättre klubb för detta. Där han får regelbunden speltid och i en klubb som inte slåss om en ligatitel och där han inte konkurrerar med några av världens bästa spelare.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
6/3/2011 11:23
Bojan har meddelat att hans intentioner är att stanna i Barcelona.
Han kommer bara att lämna om klubben anser att detta är det bästa, men är inte intresserad av att ingå i en transfer som delbetalning eller liknande.

Detta tycker jag är ett rimligt förhållningssätt.

Räkna alltså med att Bojan inte går till Villarreal eller Atlético som ett sätt att få ner priset på Rossi eller Agüero.

Min åsikt är att Bojan borde pröva sina vingar i en annan klubb, ungefär som Botia - dvs på lån med återköpsrätt inom 2 år.
Bojan har tidigare visat att han presterat som bäst när han fått frekvent speltid, som när Eto´o var skadad och Zlatan var ur form.

Frågan är bara om Bojan själv har "cojones" (eller paprikor :-) ) att anta utmanignen och lämna tryggheten i Barcelona. Jag tvivlar.


barcarobin
6/3/2011 11:18
: Essienesque
Håller med dig,vad som är bäst för Bojan vet man efter et samal med honom, inte på ett forum där alla leker coach och psykologer.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
6/3/2011 11:15
Fast å andra sidan skrev ju Bojan nytt kontrakt till 2015 så sent som i december förra året vilket lite vittnar att Barcelona inte verkar intresserade av att göra sig av med honom permenent i alla fall.
Fernando Gago - King Of Barcelona
6/3/2011 11:07
Men Bojan kan ju inte bara sitta av kontraktet här och förvänta sig att få ett nytt sen igen när han inte presterar och knappt ens är ett alternativ som inhoppare längre.

Barcelona Essienesque
6/3/2011 11:04
: L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London

Med tanke på att Bojan är under kontrakt till 2015 spelar det stor roll vad han har för planer inför nästa säsong. Klubben kan inte tvinga honom att bli utlånad. Det är just det här jag pratar om, inte vet du att han "knappast får mer speltid nästa år" och vad Bojan skulle må bra av......
Barcelona tikitaka-GOOL
6/3/2011 10:45
Dios-Maradona

Härliga nyheter, hoppas som in i helvete det blir av!!
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
6/3/2011 10:41
Essienesque

Det spelar ingen roll vad Bojan har för planer inför nästa säsong, en utlåning är det abslout bästa för honom och det borde alla förstå. Han har stannat av i utvecklingen pga utebliven speltid och han kommer knappast få mer nästa år. Han skulle må bra av att vara överlägset förstaval i en klubb, antingen en mittenklubb i Spanien eller i Italien.
Barcelona Andresito
6/3/2011 10:36
Skön musikvideo med bla. Alves och Villa
Barcelona Essienesque
6/3/2011 10:12
Culé hasta la muerte

Ja, men att prata om att en utlåning är bäst för honom utan att veta vad Barca har för plan för honom inför nästa säsong är skrattretande. Nu var det inte endast tjatet om speltiden jag reagerade på utan även inlägg som "Bojan inser inte det, rättare sagt bryr sig inte". Vad i helvete vet någon här inne om vad Bojan tycker och tänker!? Visst i att föra en diskussion om vad man själv vill för laget, men att sitta och stoppa ord i munnen på spelare och tycka sig veta vad som är bäst för en spelares karriär är humor att läsa.
Barcelona Abbe. - Gràcies Equip!
6/3/2011 10:07
"Barcelona Cadet A defender and Spanish youth international Pol Garcia (16) is reportedly close to signing for Italian club Juventus"

Ytterligare en Cadete A-talang som lämnar klubben.
Barcelona Culé hasta la muerte
6/3/2011 09:50
Essienesque

Det krävs ju inte direkt en raketforskare för att inse att han behöver speltid för att kunna utvecklas, inte sant?
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
6/3/2011 09:43
1.70-ligan

Det är sjukt om han inte bryr sig om sin speltid. Samtidigt så vill ju Barca att han ska blomma ut och få mycket speltid, så det är också bäst för oss att han byter klubb. Hoppas att han till slut bestämmer sig för att pröva vingarna någon annanstans, men man vet alödrig hur det blir.
Barcelona Essienesque
6/3/2011 09:34
Alltid humor att komma in och läsa hur folk tycker sig veta vad som är bäst för Bojan. Lämna det jobbet till honom själv och Barca, de är betydligt mer insatta i vad Bojan behöver än ni.
Barcelona 1.70-ligan
6/3/2011 09:23
LAM nr 10

Problemet är ju att Bojan inte inser det. Eller rättare sagt, han bryr sig inte. Han är inte som alla andra fotbollsspelare. Han saknar den där riktiga vinnarmentaliteten och är inte beredda att offra sitt sköna liv i Barcelona för lite mer speltid och chans att utvecklas någon annanstans. Jag tror det spelar in en stor roll i det hela. De flesta spelare hade endast brytt sig om att få spela, men Bojan ser helheten. I Barca har han allt, vännerna, pengarna, familjen, klubben han älskar - allt utom regelbunden speltid.

Jag kan i och för sig förstå honom, som culé in i hjärtat. Hade inte heller klagat på min situation i Barca... skillnaden är bara att Bojan är en fotbollsstjärna och "borde" tänka annorlunda. Men Bojan är inte som alla andra. Han är en ganska unik fotbollsspelare. Mogen eller bara feg att pröva vingarna? Avgör själva.
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
6/3/2011 09:10
Det finns många klubbar som Bojan hade passat i, och många klubbar han skulle kunna gå till som en delbetalning. Sánchez skulle ju kunna värvas medan Bojan går på lån dit i två säsonger, det skulle då göra chilenaren en aning billigare. Mallorca hade också varit bra då han troligen skulle ta en ordianrie plats.

Det är nog dags för Bojan att inse att han behöver en utlåning för att få fart på karriären. Absolut inte en försäljning, men hur stort Barcahjärta han än har så måste han tänka på sin egen utveckling. Nästa säsong får han knappast mer sepltid om vi köper en ny anfallare heller.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
6/3/2011 08:11
Som ren info ang Barcas banklån förra sommaren så vill jag understryka att detta var en så kallad checkkredit, dvs ungefär som ett mastercard som man betalar tillbaka hela eller delar av beloppet man använt nästkommande period (månad) på.

Detta betyder dock inte att Barca lånade upp hela krediten utan att man alltså blev beviljad en kredit på 1,5 miljarder.
När Barca har ont om likvida medel i kassan använder de krediten för att sedan betala tillbaka när pengar kommer in igen, t ex via publikintäkter eller reklamavtal.
Att detta skedde under sommaren är ju inget konstigt egentligen, då ligger de ovan nämnda intäktskällorna lågt.

Samtidigt ville Valencia ha hela transfersumman för Villa omgående (normalt kör man via en avbetalningsplan på cirka 3 år). Lägg därtill att Laporta var tvungen att betala en gammal skattskuld från Gaspart(?)-tiden.
Som sagt, inte så konstigt att Rosell behövde använda sig av ett "mastercard" under förra sommaren.
Barcelona dios-maradona
6/3/2011 07:22
Som det ser ut så är Sanchez Barca's förstaval och så även att sanchez valt Barca. Pep är en god vän till Marciela Bielsa som givit goda rekomendationer om Alexis. Priset kommer ligga på drygt 40 milj men Alexis har sagt åt ledningen att göra allt för att underlätta för barca att köpa loss honom. så dom kommer väl förmodligen nöja sig med eventuella utlåningar av spelare. jag tycker själv att det skulle tex vara bättre för Bojan bli utlånad till Udinese än till ngt annat spansk medellag då Udinese kommer att spela CL nästa år.
Barcelona H.Alavi - Magico!
6/3/2011 02:41
Och så, sista inlägget innan jag rullar mot sängen. Sergio Araujo som spelar i Boja Juniors sägs vara på väg till Barcelona. Tanken är inte att han ska ta en plats i A-laget utan att han pendlar mellan A- och B-laget. Ung är han också, 19 år gammal. Okänd grabb för mig.

Dåså, over n' out.
Barcelona H.Alavi - Magico!
6/3/2011 02:09
En liten sammanfattning på hur det ser ut just nu sedan Guardiola tog över hittar ni i länktipset. Lägg märke till den enda bucklan som Madrid har vunnit sedan Guardiolas första match med Barcelona är en sliten och påkörd sådan.

---

Enligt Marca är Mallorca intresserade av att låna en eller två Barca-spelare. De som nämns i artikeln är Jeffren, Fontas, Monyota och Bojan. En utlåning för Bojan till Mallorca hade varit perfekt.
Barcelona Blaugrana91
6/3/2011 01:41
Los mejores

Men läser du inte vad jag skrivit under hela kvällen??

Kun vill stanna i Spanien, när han sa att Real var en möjlighet så hade inte ens Barca visat intresse för honom, då fanns det ju bara en klubb för honom att gå till. Som sagt då hade han ju inga andra valmöjligheter om han skulle stanna kvar i Spanien.

Nu när han hans agenter och annan personal själva har kontaktat Barca och erbjudit honom till klubben så är ju Barca uppenbarligen intresserade av honom, och om hans "personal" kontaktat Barca så tyder ju det på att han själv också vill hit.

Sen om du nu är så säker på att han går till Real varför har du då ägnat hela din kväll härinne genom att försöka övertala oss om hur "rätt" du har...?
Barcelona Gonzalez_Barca
6/3/2011 01:34
Madrid de senaste åren
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
6/3/2011 01:31
Jag måste bara säga att Sporth*rans artiklar, dvs kommentarsfunktionen är en jävla sekt. De mest värdelösa och helt brutalt idiotiska kommentarerna tillåts stå kvar medan de kloka, rätta och sanna kommentarerna tas bort.
Vad fan är det frågan om?
Åh, kan ingen bara hacka hela jävla skiten, spränga deras kontor eller vad fan som helst - do something!!!
För att sätta jordgubben på gräddtårtan så har man även den briljante mannen, Patrik Sjögren - cirkeln är därmed sluten.

Tack & Bock, godnatt.
Real Madrid Los mejores
6/3/2011 01:30
Blaugrana

Jag sade att det senaste var det sista, men låt gå. Jag säger inte att Kun har yttrat sig om att verkligen vill till Real, han säger dock att Real är en möjlighet och att Gil inte bestämmer vart han ska spela. Av detta att döma känns det som att han vill till Real, för varför annars hade han gått ut och sagt i media att Real är en möjlighet när han egentligen vill till Barcelona. En fråga förmodligen inte du heller har svar på.

Ja många har rapporterat om det, men EMD var trots allt ursprungskällan..
Barcelona Blaugrana91
6/3/2011 01:27
Los mejores

"Källorna du refererade till var naturligtvis Barceona vänliga tidningar"

Dem nyheterna har flera utländska medier också rapporterat om, så knappast bara Mundo Deportivo...
Dessutom är det inte lite intressant att ett sånt rykte kommer upp och sedan är plötligt Atleticos sportchef på plats på Barcas kontor på Camp Nou?
Du verkar förneka ren fakta...

Sen vilka tidningar har drivit en "Kun till Real" kampanj dem senaste veckorna? Jo Marca och AS, men dem har ju alltid rätt såklart.....:)

1,5 miljard lånas för att betala ut lönerna för att pengarna från TV-avtalen inte kommit till klubben.

1 miljard lånas från banken för att köpa en spelare...

Vad är värst?
Fernando Gago - King Of Barcelona
6/3/2011 01:25
Det är ingen intellektuell bedöming från Frodos sida. Snarare det rätta svaret. Men när sanningen inte passar dig så blir det väl helt plötsligt endast en hypotes eller en åsikt.

Jävlar vad trött jag blir på folk som inte ens vet vad dom snackar om från första början men bara fortsätter och fortsätter med att spy ut skit utan vare sig argument eller logik alls.
Real Madrid Los mejores
6/3/2011 01:23
Frodo

Min så mogna polare, jag ställde bara en simpel fråga. Du hade inte behövt komma in med dina så intellektuella bedömningar.

Ska inte störa mer..

Väl mött!
Fernando Gago - King Of Barcelona
6/3/2011 01:22
H.Alavi - Magico!

Inga troll här, dom är så här dumma. Dessvärre. Skönt att dom alla samlas i samma forum så man vet vart dom befinner sig iallafall.
Barcelona Rambla~
6/3/2011 01:20
silly bollocks

Visst hade det kunnat sluta annorlunda. Det får vi aldrig veta.
Barcelona H.Alavi - Magico!
6/3/2011 01:19
Det "trollas" mest här i Ramblan än i något annat forum på SF. Det är jag bombsäker på.
Annons: