/spanien/barcelona/forum/1259.aspx/spanien/barcelona/forum/1259.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Z_Z
7/24/2016 22:24
@Blaugrana91:


Så länge vi inte lägger 40 miljoner Euro på Gameiro så är jag nöjd. Vi kan hitta andra anfallare i Viettos klass för att ha som reserv. Men en 29-åring som backup för ett sånt pris har jag verkligen inte något intresse av att se i Barca.
Barcelona Rambla~
7/24/2016 22:23
Lika bra och gå för Lewandowski nu och få det överstökat. :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
7/24/2016 22:23
@Deulofeu:


Han skadade väl sig rätt rejält nu nyligen, ett brutet ben någonstans i kroppen som skulle hålla honom borta några månader.
Barcelona Blaugrana91
7/24/2016 22:22
Verkar vara ganska klart att Vietto går till Sevilla och Gameiro till Atletico, finns en nackdel med att ha världens bästa anfall... Men inget är ju bekräftat så återstår att se.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
7/24/2016 22:20
Vietto till Sevilla tydligen, yes!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Peshmerge - AS9
7/24/2016 22:20
Hur mycket sanning ligger i Gamerio affären? Läste att Barca & Sevilla var överens? Har endast läst en källa som (Goal). Vad säger andra sidor, som dom spanska tex?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
7/24/2016 22:19
Vlom

Om Atletico ska köpa Costa för vårat eventuella köp av Vieto.
Då bör vi köpa Vieto på direkten, med Costa i Atletico blir dem ett loser gäng.
Barcelona Rambla~
7/24/2016 22:08
Haha, nu kontrar Atlético med ett bud på Gameiro där de inkluderar Vietto + 20m. All enligt fantastiska Sport. Nästan så jag hoppas vi nu går miste om båda spelarna då jag inte är speciellt övertygad av någon av de två.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
7/24/2016 22:07
Varför tittar vi inte på Borja Baston? Född 92

186 cm lång 19 baljor i la liga samt 4 assist också han ägd av Atletico... dessvärre men betydligt billigare än Vietto.
Barcelona Ribohn Fan
7/24/2016 22:06
Högerback, Högerback, Högerback, Högerback, Högerback, Högerback, Högerback, zzzzzzzzz........
Förhelvete det är en Högerback jag vill ha!

Så vaknade jag i natt!
Barcelona Rambla~
7/24/2016 22:01
Inget nytt att vi hjälper Atkético. Vi gjorde det med Villa och fick €2.5m (eller var det 5m?) för besväret. Den säsongen vann de ligan med Villa i laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
7/24/2016 21:58
Även om Vietto har potential, så vill jag verkligen inte see oss köpa argentinaren i.o.m. att han är ett flopp för den spanska huvudstadsklubben för tillfället. Atlético de Madrid kan förstärka sin trupp (typ värva Diego Costa) och därmed bli starkare om vi värvar Vietto, Jag ser verkligen ingen behov utav att hjälpa en fotbollsklubb ekonomiskt som under de senaste säsongerna har varit en konkurrent på samma nivå som Real Madrid i både La Liga och Champions League. Edit: Var tvåa på bollen tydligen.
Barcelona Rambla~
7/24/2016 21:56
The Octopus Jag vill inte verka respektlös mot Serie A på något sätt, jag älskar den ligan sedan en lång tid tillbaka. Tyvärr eller hur man ska se på det så fastnade jag en gång för Barca. Trots att jag egentligen gillade Serie A bättre. Fast när Milan närmar sig en av våra spelare får jag något svart i blicken. :) Det beror nog mest för att vi alltid blir blåsta vid affärer med dem, de kan alla tricks och är inte sena att utnyttja dem när det behövs. Du minns säker dealen med Zlatan? Två gånger dessutom, först vid värvningen från Inter där Eto'o gick i motsatt riktning och en massa pengar dessutom. Sen försäljningen året efter till Milan för en struntsumma. Den här klubben lär sig aldrig tydligen, oavsett vem som sitter som president.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
7/24/2016 21:50
Värvar vi Vietto så hjälper vi Atletico finansiera Gamiero? Vi förstärker rivalen som gett oss mest motstånd i ligan senaste tre åren. Det finns bättre alternativ än Vietto, förstår inte detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
7/24/2016 21:50
@Andresito:


Suárez spåddes till att bli bland en av världens allra bästa #9 (om inte den bäste) under sina succésäsonger i Ajax. Uruguayanen blev omgående en av Liverpools allra bästa spelare spelmässigt efter sin övergång från den holländska klubben. Var bara en tidsfråga innan målen skulle rassla in ordentligt för honom. Till och med uruguayanens mindre godkända målsnitt (naturligtvis utifrån hans standard) under sin fulla säsong i Liverpool var fortfarande bättre än Viettos målsnitt under sin s.k. succésäsong i Villarreal.

Som sagt, ingen idé att nämna Suárez eftersom att han var onekligen mycket bättre i sina yngre dar jämfört med Vietto. Punkt.
Barcelona The Octopus of Badia
7/24/2016 21:45
Rambla~ Dina rants om italienska lag i allmänhet, och Milan i synnerhet, är anledningen till varför jag ens fortsätter skriva på det här forumet. :D
Barcelona ElRaval
7/24/2016 21:42
Vad tror ni om Jonas? Ryktas även om honom. Tyckte alltid han var bra i Valencia och han har uppenbarligen slagit igenom rejält i Porto.
Barcelona ElRaval
7/24/2016 21:39
@Rambla~:


Äsch spelar ingen roll egentligen väl?. Pengarna räknas med i budgeten hur som helst även fast dom inte finns här just nu.

Vietto vs Gameiro. Har inga synpunkter. Ge oss någon bara.

Vietto känns lite lätt och valpig i mina ögon, men kan säkert utvecklas och bli mycket bättre än Gameiro någonsin kommer bli.
Å andra sidan tror jag Gameiro med sin erfarenhet kan gå in och leverera direkt. Ur sportsynpunkt väljer jag Gameiro men om vi vill ha en spelare som kan utvecklas och som kommer gå att sälja vidare i framtiden (om han skulle misslyckas) så väljer jag Vietto.

Jag tror vårt spel passar honom bättre än Atleticos och tror han kan blomma ut. Sen är frågan om vi behöver ännu en lätt spelare som är lite tunn i närkamperna och som saknas rutinen. Vi har ju redan Munir som även han säkert kan utvecklas långsiktigt.
Barcelona Rambla~
7/24/2016 21:39
Gameiro är ingen dålig spelare, åtminstone inte i Sevilla. Det är Arda Turan all over again. Han värvades förra sommaren för ungefär samma pengar som Gameiro nu kostar. Samma ålder dessutom. Kolla hur det blev med Arda, han var också grym i Atlético men nu får man vara glad om de lyckas få 20m för honom denna sommar. När klubbar som Milan börjar ryktas närma sig Arda vet man vart åt det lutar. En utlåning med billig köpoption nästa sommar (som de givetvis kommer försöka pruta ner) där säkert Barca får stå för en del av lönen. Om ett år är vi där igen när det gäller Gameiro. Betala 40m för honom som någon slags lyxig backup för Suarez? Det är fan idioti och det vet ni. Och folk undrar hur Barca kan ha så dålig ekonomi, är det så konstigt? Tar hellre en chansning med en 22-årig Vietto för rimliga 22m.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
7/24/2016 21:26
@Vlom:


Jämförelsen ligger i att Suárez också blommade ut sent. Han började med två knackiga säsonger i Liverpool efter succén i Ajax och exploderade sedan vid 25-års ålder.

Bara för att Vietto hade det tufft i Atlético innebär det per automatik inte att han kommer ha det svårt även i Barça. I Villarreal visade han upp kvalitéer som kan vara användbara för oss, det gäller att få fram dem ur honom. Med sin landsmans hjälp från höger tror jag att man åtminstone kommer kunna sälja Vietto för mer än vad man betalade för honom. Var gränsen sedan ligger vet ingen, men det var ingen som förutspådde att Suárez skulle bli världens bästa #9 heller. Jag chansar hellre med Vietto än betalar miljardbelopp för Suárez ersättare.
Barcelona enkos
7/24/2016 21:20
Om Gameiro ska komma så ska han först sänka Real den 9 augusti och sen lämna Sevilla.
Barcelona Funeral Canticle
7/24/2016 21:19
@Smogen:
Det var just det han inte var, han hade inte gjort ett sådant väsen och hade inte självförtroendet att lyckas i Psg. Han är helt klart en bättre spelare idag tack vare Sevillas framfart i ligan och europa leauge. Sen om måltjuv egenskapen blir en hit hos oss är en annan 5a, gillar tanken med en stark djupleds löpande måltjuv men han är för bra att nöta bänk då Suarez är en maskin på alla sätt och vis.
Barcelona enkos
7/24/2016 21:18
@Blaugrana91:

Barca har fördel för Vietto då Sevilla inte är villiga att betala den summan Atletico vill medan det är ingen jätte summan för Barca.
Vlom
7/24/2016 21:17
@Smogen:


Att bli bänkad av Zlatan Ibrahimovic är verkligen inget att skämmas över.

Och Mathieu har visat sig vara en mycket pålitlig mittback vid behov och betalat av sin övergångssumma bara med sina två avgörande mål mot Madrid och Celta, märkligt att fransmannen skulle vara en mått på en dålig värvning enligt ditt tycke.
Vlom
7/24/2016 21:12
@Andresito:


Märklig jämförelse i.o.m. att Suárez var oerhört mycket bättre än Vietto vid samma ålder när uruguayanen spelade för Ajax
Barcelona Blaugrana91
7/24/2016 21:11
Enligt Sport så har källor nära Sevilla bekräftat att man är i långt gångna förhandlingar med Barca.... Samtidigt säger MD alltså att källor nära Barca förnekar det hela.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
7/24/2016 21:10
[QUOTE=Andresito]Så det är inte bättre att värva en yngre spelare som får utvecklas i klubben tills han är redo att ta över en åldrande Suárez roll? Om 3-4 år är Suárez 32-33 år och Vietto nästan i sin prime-ålder. Istället ska alltså Gameiro in för ett ohyggligt överpris för att sedan skänkas bort om några år samtidigt som en ersättare för Suárez måste inhandlas, en ersättare som dessutom måste in i startelvan direkt och som lär kosta minst €50M. I Viettos ålder spelade Suárez i Ajax. Jag ser gärna att man satsar på Vietto som faktiskt visat sig vara bra i Villarreal. [/QUOTE] Suarez var helt fantastisk i Ajax. Han var egentligen för bra där i den unga åldern. Kollar på en hel del fotboll o Vietto har aldrig gett mig en wow-känsla, inte ens på youtube där spelare ser bättre ut än vad de är så blir man någorlunda imponerad. Väldigt skeptisk till honom för 22M€. Borde finnas bättre alternativ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
7/24/2016 21:00
om detta stämmer. Gameiro som när han var i sin prime inte platsade i PSG ska alltså komma till oss för 25m? Jag som just började känna att Barca kanske äntligen hittat en vettig och kunnig sportchef i Robert. Istället köper vi in en ny Mathieu..... suck
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
7/24/2016 20:59
Så det är inte bättre att värva en yngre spelare som får utvecklas i klubben tills han är redo att ta över en åldrande Suárez roll? Om 3-4 år är Suárez 32-33 år och Vietto nästan i sin prime-ålder.

Istället ska alltså Gameiro in för ett ohyggligt överpris för att sedan skänkas bort om några år samtidigt som en ersättare för Suárez måste inhandlas, en ersättare som dessutom måste in i startelvan direkt och som lär kosta minst €50M.

I Viettos ålder spelade Suárez i Ajax. Jag ser gärna att man satsar på Vietto som faktiskt visat sig vara bra i Villarreal.
Barcelona El Pistolero #9
7/24/2016 20:56
[QUOTE=Blaugrana91]Hehe ganska rolig sommar det här. Först Andre Gomes från ingenstans och nu nästa bomb, Gameiro snart klar från ingenstans framför näsan på nästa Madrid klubb. ;) Gameiro må vara äldre, men egentligen är vi inte behov av någon yngre anfallare just nu, ska vi ha in någon yngre så ska det vara världsklass direkt och det är inte Vietto. Gameiro är dessutom mycket bättre än Vietto som det är nu. Som sagt snacka om lyx att ha en sån anfallare på bänken. Förhoppningsvis är det inget överpris. [/QUOTE] Eller hur. Gameiro är världsklass, Vietto? Aldrig sett en bra match från honom. Kommer ihåg när han spela i Villarreal, blev inbytt mot RM på Bernabeu, fick friläge till att göra 2-1 men halkar.. Eller när han missa typ 5 friägen borta mot PSV i CL-åttondelen förra säsongen. Hoppas Vietto gör succé i vår tröja (om det blir han som kommer), är väldigt tveksam.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: