/spanien/barcelona/forum/12552.aspx/spanien/barcelona/forum/12552.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
6/7/2011 15:28
Jag fattar verkligen inte varför så många går igång på Neymar. Han verkar vara en douche.

Typiskt unga människor, ska alltid falla för nya unga talangfulla brassar. :P
Barcelona Rambla~
6/7/2011 15:26
F_C_B

Jag är ganska så säker på att han hade valt Roma före Inter. Vad Luis Suarez den gamla barcaspelaren påstår spelar ingen roll. Har Pep sagt något, är det bara de traditionellt vänliga flosklerna. :)

Samu Eto'o? Jo, för han och Pep funkar ju verkligen bra tillsammans. Du är medveten om att det var Pep som ville ha bort Samu från Barca? Aja, strunt samma, han är i alla fall barcastränare åtminstone en säsong till.
Barcelona Hetfield
6/7/2011 15:23
– I England är han en nolla. Ingen i England tror att han kan spela. De vet att han har spelat i storlag och de har sett honom göra mål på tv. Men han har aldrig gjort det mot något engelskt lag, han har alltid varit en besvikelse, han har alltid underpresterat. Han har varit stor i orden men liten på planen, säger Martin Lipton till TV4.

Hård diss när det gäller Zlatan :P
Barcelona Gabriel
6/7/2011 15:22
¡Barca! - Crèma Catalana

Jag är medveten om det och det var därför jag sa att det kanske inte var en realistisk värvning men tänk lite på det, vad får dig att tro på att Arsenal är speciellt sugna på att sälja Cesc? Hade det inte varit för att Cesc själv så gärna vill till oss så hade vi inte haft en chans på den värvningen, det hoppas jag att du förstår?

Så vad är det som säger att samma sak inte kan hända med Silva då? City behöver inte pengarna men samma jämförelse kan göras med Arsenal och Cesc. Säljer de Cesc så gör de knappast det för att de behöver pengarna, utan snarare för att Cesc inte vill spela kvar där längre.

Visst, Silva lär kosta skjortan. Men jag lägger hellre en jävla massa pengar på David Silva än att lägga sammanlagt 60-65 miljoner euro plus Thiago för två spelare i form av Cesc och Sanchez. Och det tror jag skulle vara fullt möjligt om Silva pressade för att komma hit.

Vad som däremot inte är troligt är att klubben resonerar som jag gör. Men det är en annan sak.
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
6/7/2011 15:19
Gabriel

En fantastisk spelare som jag mer än gärna hade fått hit för rätt pris. Problemet som jag ser det är att han trivs bäst på position och där lär han aldrig få spela. Som ytter gör han det dock också riktigt bra, så han hade kunnat värvas som Villas arvtagare samt rotationsspelare till mittfältet.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
6/7/2011 15:16
City kommer aldrig att släppa Silva, han var deras viktigaste kugge förra säsongen.. Så det är inte lönt. Och även om dom kan tänka sig att släppa honom så kommer det bli för en dyr slant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
6/7/2011 15:16
Neymar är också en hypad talang från Brasilien som knappast visat så mycket internatinellt(bara några landskamper där han i och för sig vart rätt bra). Han har säkert bra talang men jag tycker bara han är lite överskattad från vissa som verkar tro att han kommer bli världens bäste spelare. Det finns en stor risk att han kan floppa, inte säkert men det finns en risk. I mina ögon är han knappast värd mer än 20m, helst skulle jag inte betala över 15.
Barcelona Gabriel
6/7/2011 15:14
Vet att det kanske inte är realistiskt möjligt men personligen hade jag kämpat mycket mer för att fixa hit David Silva än att fixa hit Cesc. Silva är så jäkla mångsidig, kan spela både som mittfältare och som ytteranfallare. Han är så sjukt bra. Hade jag varit Guardiola hade jag skippat Sanchez och Cesc och lagt allt krut på att få hit Silva istället.

Men, det lär aldrig hända, tyvärr.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
6/7/2011 15:12
Hellre Neymar än Sanchez btw, tror han hade varit klockren i Barca.. Men det verkar vara omöjligt att värva killen med den prislappen..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Kaiser de Michoacán
6/7/2011 15:12
Det som ändå talar för att Neymar är the real deal tycker jag är det faktum att han kan kombinera sin uppenbara talang med effektivitet. Han står inte och gör 45 överstegsfinter som inte leder till något och det tycker jag hans statistik visar: på 102 matcher har han gjort 64 mål och 14 assist. Lägg till att killen är född 1992 (!) och kommer rimligtvis att utvecklas på alla plan.

Dock så är det i Brasilien och det är verkligen inte samma sak som Spanien, England eller Italien. Dessutom så har han ett rykte om sig som person som verkligen inte är till hans fördel. Lägg till att Santos värderar honom überhögt samt andra storklubbars intresse och man förstår ganska snabbt att det blir en väldigt komplicerad värvning.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
6/7/2011 15:10
Hur är Neymar och Robinho två helt olika spelartyper? De är i princip exakt samma spelartyp, båda två är små, tekniska och kvicka.. Bra på att dribbla osv
Postat via SvenskaFans-appen
The Special Five
6/7/2011 15:07
Neymar är mycket mer effektiv än vad Robinho någonsin har varit eller kommer att bli. Helt olika spelartyper, nu har ju Neymar dessutom skjutit Santos till Copa Libertadores final och varit fantastisk i varje landskamp jag har sett honom spela(Iofs bara 3-4 st).

Neymar ser jag som en mycket större talang än Sanchez, de som säger att Neymar är överskattad, kolla Copa America nu i sommar;)
Barcelona B-Guden
6/7/2011 15:06
Det var Neymar själv som tacka nej till Chelsea då han inte vill flytta för han ska ha barn, Hna utköps klausel kan inte ens vara på 45 m euro
Barcelona Gabriel
6/7/2011 15:05
Skulle inte bli ett dugg förvånad om man är så efterblivna att man inkluderar Thiago i Cesc affären. Det vore inte direkt första gången vi står för något så idiotiskt. Går den affären igenom är det värre än Zlatan affären enligt mig.

Usch, hatar silly season. För oss innebär det just another chance to screw things up!
Barcelona 1.70-ligan
6/7/2011 14:59
Canateles

Vad stod det för kommentarer i Marca?
Barcelona Deulofeu
6/7/2011 14:57
Group 1: Belgium, Portugal, Croatia*, Estonia
Group 2: Spain, England, Switzerland*, Montenegro
Group 3: Greece, France, Slovakia*, Belarus
Group 4: Republic of Ireland, Italy, Ukraine, Poland*
Group 5: Czech Republic*, Russia, Netherlands, Israel
Group 6: Serbia, Wales, Norway*, Moldova
Group 7: Turkey*, Germany Former Yugoslav Republic of Macedonia/Hungary

Utslagna länder i u-19 Tyskland,Holland,Frankrike,England samt Portugal skulle vilja utnämna Spanien till u-19 em favoriter.Efter dem är väl Turkiet riktigt vassa med sköna anfallaren Muhammet Demir som är skyttekung i kvalet.En gammal youtube kille som utnämdes till nya Ronaldinho för ett par år sedan verkar vara bra fortfarande.
Barcelona Hetfield
6/7/2011 14:44
Robinho och Neymar är två olika spelare, så jag ser inte hur det är relevant att jämföra de.

35 miljoner är dock överpris av gigantiska proportioner, han är inte värd den summan. MAX 20 miljoner.
Atlético addeh - Cada minuto de Thiago se Cesc distancia
6/7/2011 14:40
Att Neymar ska bli far är väl snarare positivt än negativt då det ofta brukar göra spelaren i fråga till en mer ansvarsfull och mogen person.
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
6/7/2011 14:37
En fråga. Var inte Robinho typ lika bra som Neymar när han spelade i Brasilien. Debuterade han i landslaget då? I alla fall var han riktigt hypad och gjorde väl inte direkt någon i Madrid glad förutom något halvår då han var bra. Sen dess har han varit en halvbra spelare i Europa, grym tekniker men knappast någon man köper för att vinna titlar. För ineffektiv.
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
6/7/2011 14:34
Neymar för 45 miljoner? Wow, det priset ska bara betalas för de absolut bästa i världen, inte talanger som presterar i brasilianska ligan och har gjort några bra matcher i landslaget. Max 20m, och Sánchez ska max kosta 30, inte ett öre mer.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
6/7/2011 14:23
35 mille för Neymar är sånt jävla överpris, 45 är bara patetiskt. Kommer man från brasilianska ligan och bara har testats i landslaget så ska man kosta högst 20 mille oavsett hur bra man är...
Barcelona dios-maradona
6/7/2011 14:15
enligt en chilensk nyhetsida så säger agenten att Sanchez vill till barca, det finns inget som är klart men han ska isåfall få 3 milj euro per säsong och att det kan dröja ända till slutet av juni innan något är helt klart. Eftersom det är Sanchez själv som vill gå till barca så försöker bägge parter att göra det bästa av det.
Barcelona dios-maradona
6/7/2011 14:09
Neymars sägs ligga på 45 milj euro nu, då dom nekade ett 35 milj från Chelsea.
Barcelona Canaletes
6/7/2011 14:01
The special five

Snarare Neymar som är överskattad. Man kan inte jämföra brasilianska ligan med dem bästa i Europa. Sen är det Robinho varning på honom + att han ska bli pappa...

Sen hur kommer det sig att Sanchez blev bästa spelare i serie a så ung...
Barcelona Canaletes
6/7/2011 13:56
Man blir jävligt optimistiskt när man läser kommentarerna om Alexis Sanchez på Marca :D om han nu köps...
Barcelona Blaugrana91
6/7/2011 13:54
Mundo Deportivo skriver att klubben kommer göra 4 värvningar i sommar.
1 ny försvarare, 1 ny mittfältare och 2 nya anfallare.

Till försvaret så är man intresserade av antingen Jose Angel eller Jose Enrique som spelar i Newcastle.

Till mittfältet så är det såklart Cesc man vill ha.

Och slutligen till anfallet så är det Sanchez och Rossi man är ute efter.
Barcelona Vampíro - Gràcies equip 2010/2011!
6/7/2011 13:29
Forza Espana:

Nej, en klubb får inte ha med två lag i samma serie. Så även om Barça B skulle vinna Segundan skulle de inte få spela i Primeran.
Barcelona Forza Espana
6/7/2011 13:27
Har bara en fråga om Barcelona B i segunda Division om dom får komma upp till La primera division o spela i samma serie som a-laget Barcelona gör?
Barcelona el Flaco
6/7/2011 13:23
Äntligen lite goda nyheter. Rico skriver att trots många klubbar är ute efter Thiago, både på köp och lån, har Barça vare sig erbjudit honom till någon eller tänkt inkludera honom i någon deal. Såväl Guardiola som Zubi sägs räkna med brasse-spanjoren till nästa säsong. Endast ifall man får en astronomisk erbjudande för honom kan det tänkas att man lyssnar på det, men från klubbens sida förväntar man sig inte att ett sådant bud ska komma.
The Special Five
6/7/2011 13:22
Tar heller en Neymar för 30 mille än Sanchez för 25, tycker han är så otroligt överskattad bara. Känns verkligen inte bra med en värvning av Sanchez, dock bättre än Rossi! Hoppas han motbevisar mig men tror inte att Sanchez kommer få ut så mycket av sitt spel här.

Förstår att Aguero är för dyr och kanske så är Neymar också de, men de är nog de enda två spelarna jag kan tänka mig i Barca som verkligen hade kunnat höja laget
Annons: