/spanien/barcelona/forum/1252.aspx/spanien/barcelona/forum/1252.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
8/8/2016 08:10
Som jag skrev innan, hoppas Brasilien åker ut snabbt så Neymar kan åka tillbaka till Barça. Brasilien är riktigt svaga, egentligen inget som funkar utan alla kör sitt race.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
8/8/2016 04:54
Såg bara de sista 30 minuterna men Neymar fick inte en enda vettig boll att jobba med, Brasilien är fruktansvärt usla.
Barcelona El Pistolero #9
8/8/2016 04:33
Rafinha tar alltså inte en startplats i detta usla Brasilien o det med all rätt, illa!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
8/8/2016 04:19
Rafinha känns väldigt slö i både fötterna o tanke.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
8/8/2016 04:01
Så då börjar det här maskandet direkt....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
8/8/2016 03:58
Skulle inte påstå att dom spelar efter sina "förutsättningar" genom att ligga ner och maska sen match minut 5. Termen; att spela efter sina förutsättningar måste väl ändå vara bland dom mest utslitna orden man använder när man ska försvara anti-fotboll idéen. 2 fötter, 1 hjärta och 1 hjärna förutsättningarna är glasklara. 11 spelare vardera och en boll jävel i syfte att VINNA matchen. Att lag försvarar är en grej men att försvara lag som enbart går ut för att förstöra matchrytmen (likt atletico) känns lite cyniskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
8/8/2016 03:47
Brasilien suger,, Irak spelar efter sina förutsättningar, bra kämpat
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
8/8/2016 03:27
Förstår inte varför man bara inte köper Gabigol. En jävla gåta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
8/8/2016 03:20
Irak spelarna ligger ner hela jävla tiden, gabigol den ende som imponerar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
8/8/2016 03:19
@El Pistolero #9:


Jag förstår ej vad vi ska med honom till. Han är mer en kreativ spelare som hör hemma på kanterna eller som 10a. Han är inte alls den anfallaren vi behöver. Båda Gabrielerna hade varit mycket bättre om vi ska värva ungt. Personligen hoppas jag på Mario Gomez nu när Jesus är klar för city
Barcelona neymar JR
8/8/2016 02:58
Gabriel Jesus är ju värdelös vid målchanser, men gabigol är fan någon man borde satsa på.
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
8/8/2016 02:19
Fast nu är det ju inte så att Qatar Airways råkar vara ett företag som "oturligt" nog ligger i diktaturen Qatar. Nej, det är ett statligt bolag och vi gör alltså reklam åt och tar emot pengar av staten Qatar, något som får frasen "Mes que un club" att bli helt innehållslös och som snarare kan liknas vid hyckleri än att vi skulle vara mer än en klubb. Det är fan pinsamt! Speciellt med tanke på vår egen historia av att göra motstånd och förenas tillsammans mot diktatur och fascism.

Hade vi slutat att ge bort våra spelare eller slutat köpa skitspelare som Song, Vermaelen och Douglas så hade vi kunnat ha rena tröjor. Eller om våran skitstyrelse hade haft någon jävla skam i kroppen så hade dom bestämt sagt nej tack till diktaturreklam på tröjan och istället letat efter en bättre sponsor som i alla fall nästan förtjänar att bli förknippade med FC Barcelona.

Det har hänt så mycket skit i våran klubb sedan 2010 då den här ledningen tog över att jag till och med har förlorat en del av min passion för hela sporten. Jag fattar att alla supportrar inte tycker, tänker eller reagerar exakt som mig, men jag har så svårt att förstå hur man ens bara litegrann kan försvara "Qatar Airways" på våra tröjor.

Jag längtar mer till nästa presidentval än vad jag längtar efter att vi ska vinna nästa trippel.
Barcelona Reymar
8/8/2016 01:00
@Acrobat:

Som sagt det är komedi därinne och det hela blir inte sämre när man skriver att Pogba värvning förstör marknaden för inte kan dom väl ha glömt att de köpte träbenet Bale för en miljard. Sen påpekar en annan bestämt hur överskattad denna Pogba är men han glömmer bort att dom värvade James för en dryg miljard efter enstaka VM matcher och då är Pogba mil bättre.

Man får sig alltid ett gott skratt när man läser därinne..
Barcelona El Pistolero #9
8/8/2016 00:37
"Countdown for Luan" [sport] Robert is currently in Brazil, Barca wants to finish this before the Sevilla match. [SPORT] Sport fortsätter envisas om denne Luan. Någon som har bra koll på honom? Sett Youtube-klipp på honom o där känns han meh...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/8/2016 00:23
Måste vara något fel? Gör ett sista försök... * inget företag är tyvärr helt rent idag, nej inte ens Ikea, HM eller SAS....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/8/2016 00:20
Varför kommer inte all text med??? Nåja det sista skulle vara: Inget företag är tyvärr helt rent idag, nej inte ens Ikea, H
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/8/2016 00:17
Jag kan förstå att man inte vill ha Qatar Airways på tröjan, jag hade hellre sett något annat. Men samtidigt håller jag med Reymar, det är trots allt företaget Qatar Airways vi har på tröjan, ett av världens största och bästa flygbolag. Miljoner människor åker varje år med dem, betyder det automatiskt att dem är för diktaturer och allt vad det innebär? Vidare är inget företag tyvärr helt rent idag, nej inte ens Ikea, H
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
8/8/2016 00:12
Robert in May: "We will sign a 4th forward, it's vital" In June: "We must sign a 4th forward, it's important" In July: "We are still looking for a 4th forward, but it's not simple" In August: "A 4th forward? We always had confidence in Munir" (SPORT)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
8/8/2016 00:04
Jag tycker att vi borde sälja Arda Turan innan säsongen kickar igång. Han har inte visat någon signal att han är hungrig och är villig att kriga för sin plats i laget. Sälj honom till en kinesisk klubb för en stor peng.

Barcelona Shanghai
8/8/2016 00:01
Hahaha, Zlatan som blev bänkad av 19-årige Bojan Krkic får säga vad han vill. Hade jag blivit petad av en bänknötare om jag värvats för en astronomisk summa så hade jag också varit bitter.

Vem minns hans vår säsong i våran klubb? Jag minns en match mot Real Zaragoza där Messi kunde göra 4 mål efter att han hade fixat en galant straff, så ger han bort bollen till Zlatan.

Det är lugnt Zlatan, tyck vad du vill men ett sådant uttalande tyder endast på att du är en arrogant förlorare.
Barcelona Reymar
8/8/2016 00:00
@Smogen:

Finner det komiskt att du ständigt påpekar diktaturen men vad har ett flygbolag att göra med just diktaturen? I såna fall kan jag vända på steken och säga att United som har ett amerikanskt sponsor (Chevrolet) inte heller är något vidare då USA dödat flera miljoner oskyldiga i bl.a Irak och aldrig har jag sett någon klaga på det.

Hur man än vrider och vänder på detta hela så finns det i slutändan inget "rent" sponsor/företag, Skulle även påstå att Unicef inte har rent mjöl i påsen. Så då undrar jag vad du skulle tycka om att ha Chevrolet som sponsor? För jag är 100% säker på att du inte skulle klagat lika mycket just för att det är ett västerländskt och inte arabiskt.
Barcelona El Pistolero #9
8/7/2016 23:54
Förstår inte varför det är sån stor snackis över att Higuain är lite överviktig? Vår Suarez är det också trots att Lucho är stenhård med träning o det är inget folk reagerar starkt på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/7/2016 23:41
Junta Dimision Fast han nämner Manchester United och Milan som dem största klubbarna han spelat i trots att han representerart Barcelona. Precis som Gabriel skrev nedan är Barca större än både Milan och Manchester United på alla punkter. Titlar, antal fans, ekonomiskt och spelare. Så att nämna dem klubbarna som större tyder på en sak och det är att han fortfarande inte accepterat att han inte platsade i Barca och är bitter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
8/7/2016 23:22
@Blaugrana91:

Jag ser det som att han vann precis sin 31:a titel och väljer att hylla sin nya klubb tillsammans med en klubb han har stora emotionella band till. Han nämner ju inte PSG heller i sitt uttalande, pikar han de också i det här fallet? Notera att jag inte jämför PSG och Barcelona som klubbar, men det jag vill säga är att allt inte kretsar runt vår klubb och att Zlatan har ingen skyldighet att behöva hylla Barcelona bara för att han har spelat i våra färger.
Barcelona Blaugrana91
8/7/2016 23:19
Tack Gabriel, någon som förstår vad jag menar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
8/7/2016 23:03
I en drömvärld skulle det funka, men kolla på intäkterna som PL-klubbarna drar in nu. Jag är inget fan av att Qatar finns på våra tröjor men att påstå att man hellre är ett mittenlag än att ha dom på tröjorna är konstigt. Speciellt när det blir kaos här inne efter en förlorad träningsmatch.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
8/7/2016 22:48
[QUOTE=Barca4life98]Och folk påstod så kaxigt; "hellre vara ett mittenlag än att ha Qatar på tröjan". Jag ogillar allt det där med Qatar men ibland snackar många BS. En träningsmatch och säsongen är över typ... [/QUOTE] Vet inte om jag känner mig kaxig när jag hellre vill vara mittenlag än ha en diktatur. på tröjan, men visst om du säger drt så. En diktatur som tex. låtit flera tusen människor dö för att bygga fotbollsarenor. Men helst så skiter jag i värvningar som Song, Douglas, Mathiru, Vermaelen mfl och satsar ordentligt på La Masie igen. Det gick ju rätt bra när vi gjorde det innan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
8/7/2016 22:47
20 gånger har United vunnit Premier League och Milan 18 gånger. Skrev fel och blandade ihop dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
8/7/2016 22:46
Självklart får Zlatan och alla tycka precis som de själva vill däremot är jag personligen lite nyfiken på vad Zlatan själv grundar sin åsikt på. För pratar man om titlar så har Barcelona som klubb mer titlar än Manchester United både när det kommer till inhemska ligan samt i Champions League spel. United har vunnit Premier League 18 gånger samt CL 3 gånger medans Barcelona har vunnit ligan 24 gånger och Champions League 5 gånger. Och jämför man det med Milan så har den Italienska klubben vunnit deras liga 20 gånger samt Champions League 7 gånger. Så egentligen skulle det väl vara Milan som går att jämföras med oss när det kommer till titlar. Pratar man om vilka spelare som representerar klubbarna så har det funnits en hel del stora profiler o alla dessa 3 klubbarna, men att påstå att Barcelona som klubb skulle vara "mindre" än Milan och United i den bemärkelsen med spelare som Cruyff, Stoichkov, Romario, Maradona, Ronaldo, Robaldinho, Rivaldo och Messi bara för att nämna några är ju faktiskt bara ett felaktigt påstående isånnafall. Zlatan får givetvis tycka vad han vill, men undrar som sagt vad han grundar det på. Känns som lite butthurt faktiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/7/2016 22:41
[QUOTE=Junta Dimision]Varför är han pinsam? [/QUOTE] Läs om det han säger så bör du förstå..... Han har alltså spelat i Barca, men väljer inte att nämna det? Alla med någorlunda fotbollskunskap vet att Barcelona är betydligt större än både Milan och Manchester United. Att Zlatan kommentarer som han gör visar att fortfarande är en arrogant diva som inte kan släppa sånt som varit. Han fortsätter skämma ut oss i Barcelona....
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: