/spanien/barcelona/forum/125.aspx/spanien/barcelona/forum/125.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
6/11/2017 15:51
Rykterna om Veratti kommer just nu främst från Franska och Italienska medier. MD och Sport hänger enbart på. Att Veratti bett om att få lämna kommer från L’Equipe, sedan är det en Italiensk journalist (Paolo Bargiggia?) som menar att Barca kommer erbjuda €100M samt kommer ha ett möte med Verrattis agent imorgon. Sedan skrev tydligen Sky Sports Di Marzio, "Verratti to Barca? Possible....Let's See. " Positivt att flera rapporterar samma sak, men bör ändå tas med en nypa salt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
6/11/2017 15:33
Haha Juve tror att dom kommer få iniesta, finns inte en chans i världen att han lämnar och lämnar han så blir det för att spela tillsammans med xavi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
6/11/2017 15:30
Värvar vi Veratti kmr jag springa naken från göteborg till camp nou.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
6/11/2017 14:34
Verratti är enda mittfältaren där ute förutom Thiago som hade passat in perfekt i vårat lag en riktig Xavi kopia. Men jag har inget förtroende för våran ledning men drömma kan man göra.
Barcelona Cule4life
6/11/2017 13:46
Sjukt att Veratti varit startman i hela 5 år för PSG. Han köptes 2011 av Pescara för 12milj. Det sägs nu att Barca ska lägga ett bud imorgon på 100 milj euro för att snuva Juve.

Sen att han spelat 5 år i franska ligan borde göra han sugen på att byta upp sig till en bättre liga. Men vilken käftsmäll det kmr bli på Barca om han går till Juve. När en spelare som Veratti skulle komma hit, så lockar det självklart andra högklassiga spelare hit. Det var ett tag sen Barca värvade en absolut crack. Det är väl Suarez, Neymar. Resten har varit medelmåttor.
Barcelona Cule4life
6/11/2017 13:16
Tittat lite på Valverdes startelvor i Bilbao. Såg att han körde ofta 4231 lr en variant av 433 men att Xavi platsen är mer offensiv än Iniesta rollen, alltså tvärtom som Barca kör. Ser också några 442. Han känns intressant och respekterad i dom klubbarna han har coachat. Vi får se hur det blir i Barca. Jag personligen tror han kmr göra succe.
Barcelona Blaugrana91
6/11/2017 13:00
Ryktas väldigt mycket om Veratti just nu. Men man ska absolut inte underskatta Juventus som också sägs vilja värva honom. Har dock svårt att se att dem kan betala det som krävs. Anledningen till att dem kunde köpa exempelvis Higuain förra året var för att man sålde Pogba, alltså lär dem behöva sälja någon av sina bästa för att ha råd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
6/11/2017 11:21
Det är just det här med hur vi ska formatera laget, som är det största problemet vi har. Vårat 4-4-2 som grundspel förra året var inte lyckat. Man kan faktiskt krasst säga att vi spelade på en sida av planhalvan förra säsongen. Högerkanten fanns inte. Allt detta för att kompensera Messi ovilja att spela på kant och saknaden av en innermitt som kan hota med egna utmaningar och via passningar. Jag tror faktiskt också att det kommer bli en 4-2-3-1 för att kompensera våran trupp. Det blir nog två defensiva mittfältare(som förra säsongen)för att man är rädd för Busquets långsamhet. Vi får in en högerforward med samma egenskaper som Neymar. Vi kommer kommer att bli ännu starkare framåt. Men rädd för att vi har för dåligt förvar för att hålla upp backlinjen. Risk för att vi blir för långa. Vi måste ha in en mittback som är snabb a'la Abidal och en högerback och helst en ny målvakt(men det har inte med spelet att göra). Det vi saknar bakom MSN är tempo, snabbhet och explosivitet, allt går för långsamt och trögt(och då menar jag även i huvudet).
Barcelona Cule4life
6/11/2017 10:41
"Barcelona On Alert As Marco Verratti Wants to Quit Paris Saint-Germain: Report". Nasser Al-Khelaifi, PSG’s president, is known to oppose his exit, which could result in a transfer worth in the neighborhood of 80 million euros. Barcelona are reported to have made Verratti a priority signing, while reports say Verratti himself considers Camp Nou his #1 destination.
Barcelona The Reporter 2.0
6/11/2017 09:42
Någon som ska spela Neymar jr five i Malmö idag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
6/11/2017 09:31
Tror tyvärr att Veratti inte kommer till Spanien, tror att Italien och Juventus lockar minst lika mycket idag. Inte minst med att han är italenare, utan för att Juventus verkligen slagit sig in i toppen, ingen hade ju direkt höjt på ögat lite om de hade vunnit CL i år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Corazon
6/11/2017 09:05
Verratti har bett sportchef Henrique att lämna Paris. Nu händer det grejer.
.
Barcelona Mikheil
6/11/2017 08:09
Lion24 Vi ska nog inte hänga oss mycket på formationen. Spelar nog inte någon roll om de är 4-2-3-1, 3-4-3 eller 4-3-3. Det är inte de som är problemet i dagsläget. Vi kan nog alla vara överens om att Barca spelade som bäst när Xavi, Iniesta och Busquets huserade i mitten. Varför? Barca har byggt upp sitt spel genom att spela trianglar. Medan många andra lag spelar diamant (inte formation utan rörelse och positionering) så har Barca spelat triangel för att ha det kompakt. Iniesta och Xavi var alltid nära varandra. Var bollen på högerkanten så bestod triangeln utav Messi, Xavi och Alves. Eller Xavi, alves och pique eller Busken, xavi och pique. Ja, ni förstår va jag menar. Det var mycket rörelse utan boll just för att stå rätt i position så att dom kan bilda flera trianglar. De jag vill komma fram till är att formation är inte allt. Valverde bör jobba mycket på att få spelarna att börja tänka på trianglar igen. Där är Barcas nyckel i år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
6/11/2017 06:59
@Lion24:

Om Dembele kommer in kan vi rotera mellan dom 4a utan att tappa kvalité. Messi kan rotera både till höger och i mitten. Dembele på båda kanterna, Suarez bara i mitten och Neymar på vänstern. Det skall inte vara svårt att hålla alla nöjda under en hel säsong. Både Suarez och Messi passerar 30 nu och behöver vilas ibland för att hoppa formen till våren. Vissa matcher kan vi även byta till 3-4-3 och starta alla 4a. Nej ju ner jag tänker på det är jag för ett köp av Dembele. Med honom, Verratti och någon av Sidibe, Aurier har vi vad som behövs och mer där till för stt vinna trippeln nästa säsong
Barcelona Lion24
6/11/2017 05:13
Socrates

Håller med dig. Har stor respekt för ditt sätt att se fotboll och jag vet att du har skrivit några (få) gånger utan att ha fått nån respons tillbaka. Är heller inte så jätte förtjust i Deuloefu, jag ser honom som en ''fotbollsdum'' spelare som precis som du säger tänker när han får bollen, istället för att tänka när bollen är på väg till han. Jag vet att du la märke till Pacos insats mot Madrid och jag håller med dig att han var minst lika vinstgivande som Messi trots att Paco inte gjorde nå poäng men i fotboll så syns inte den ''tysta'' spelaren som är smart och skapar ytor åt sina medspelare.

Därmed är jag lite orolig över Dembele, Deuloefu och Douglas Costa ryktet. Jag skrev ett inlägg förra året att man inte ska ta alla rykten på stor allvar och göra kaos bara för att MD eller Sport skriver en grej. Jag har oroliga nerver för att Valverde vill införa ett 4-2-3-1 uppställning. Man måste lösa Messi ''problemet''. Ska han spela på en kant i 4-3-3 eller ska han spela i mitten? Jag vill ha Leo helst i mitten med en fri roll men samtidigt kan man inte överge en hel kant eller sätta en mittfältare på kanten för att täcka upp den ytan. Jag har aldrig haft nå problem egentligen med Messi i den falska rollen som vi hade under Pep, Tito och Tata. Grejen var att alla blev trötta på den falska rollen när vi hade Tata som tränare och helt ärligt så var Tata inte Barca material, vi kunde ha Leo på kanten och vi hade ändå misslyckats.

Men den centrala rollen är nu ockuperat av Suarez och Suarez är Suarez. Du säljer inte Suarez och du bänkar han inte heller. Så vad gör man? Det är lätt att sitta här och säga ''men säg bara till Messi att spela på kanten'', det funkar inte så. Om du vill att den här typen av spelare ska vara avgörande för dig, då måste du hålla honom glad. Detta gäller alla stora spelare i alla stora lag. Jag är säker på att Leo vill spela i mitten men vad händer då med kanten? Är det där Dembele, Deuloefu och Douglas Costa rykten kommer in? Är det en planering på formationsbyte? Detta är bara spekulationer men jag är starkt kritiskt till en 4-2-3-1 uppställning. Vårat grundspel ska alltid vara 4-3-3 men samtidigt är det extremt svårt att hålla topp spelarna nöjda.
Barcelona Socrates
6/11/2017 02:11
Deulofeu är väl en typisk temposänkande spelare som väntar på att få bollen brett och sedan gör någon aktion. För att förändra matcher så behöver vi fler spelare som gör aktioner utan att de behöver röra vid bollen först. Alltså en anfallare som tar en löpning i djupled eller sidled trots att bollen är 50 meter ifrån dem.

Vi behöver ingen som kan konkurrera med MSN, därför att det aldrig kommer att bli frågan om någon konkurrens ändå. Vi behöver endast någon som kan acceptera att sitta på bänken, göra inhopp och ger 100% när han väl spelar. Hur vore det med Aduriz? Kan visserligen vara ett svin ibland, men min uppfattning är att han ändå är oerhört proffsig och kanske är taggad på att få uppleva CL-matcher en sista gång i karriären. Bör inte heller vara jättedyr.
Barcelona Thierry Henry
6/11/2017 02:07
@Reymar:Dembele är 19år! Såvida pojken inte är helt desillusionerad så accepterar han bänk bakom tidernas kanske bästa anfallstrio. Där 2/3dje delar av kedjan är 30år.

Om real får spelare som Isco och James att acceptera bänk borde vi kunna få Dembele att acceptera den
Barcelona Reymar
6/11/2017 01:42
@Soko:
På vilket sätt är han en Denis kopia? En spelartyp som Deulofeu är ett måste, en spelare som kan göra sin gubbe och som har fart och finess. Dembele är ju drömmen men han är omöjlig då han inte accepterar bänk.
Barcelona Thierry Henry
6/11/2017 01:01
@neymar JR || Cillessen #1:Jag följer Milan i serie a. Han gjorde inte en och annan bra insatts utan flera bra. Jag håller med dig om att vi behöver bättre spelare. Men har svårt för kommentarer so. " Tempofattig liga". Gör man bra ifrpn sig i någon av europas top 5 ligor så kan man göra lika bra ifrån sig i någon annan av dom. Det är knappt skillnad på ligorna längre i dagens globaliserade fotbollsvärld. Delofeu har mognat. Men håller med att vi behöver något bättr3 på bänken
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
6/11/2017 00:18
Thierry Nja utvecklats?! En och annan bra match i en tempo fattig liga. Felbeslut efter fel beslut och bristande attityd fortfarande. En spelare med den talangen och med den låga iq har jag svårt för. Han hade kunnat bli hur som helst med lite vett innanför pannbenet. Dock så hypades han upp i extremt tidig ålder som kan ha påverkat mentalt. Att börja värva hem sålda Barcelona talanger är inte det heller rätt medicin. Då sänder vi ut ännu en gång fel signaler, satsa på dom vi redan har i akademin!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
6/11/2017 00:11
@neymar JR || Cillessen #1:Ja har faktiskt utvecklats en del och gjorde ett väldigt fin vår nu hos Milan. Men ingen jättestor förlust. Vi behöver bättre spelare på bänken än Delofeu
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
6/11/2017 00:10
Inte tråkigt alls, han förtjänar inte en TREDJE chans när vi har talanger som väntar på sin första chans. Han har ändå inte utvecklats på något sätt alls utan är exakt den samme som när han lämnade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
6/11/2017 00:10
@Barclasico:

Underbart. Nu finns det en extra plats för en bättre spelare. Han är en Denis kopia. Vi ska inte samla halvdana spelare utan se till att skaffa slagkraftigt lag. Valverde tänker rätt och inger hopp.
Barcelona Barclasico
6/11/2017 00:08
Grimaldo: "It's always hard to get into FCB's 1st team but now they don't look as much to the academy. Those who left had the level needed."

Instämmer helt!
Barcelona Barclasico
6/11/2017 00:08
Grimaldo: "It's always hard to get into FCB's 1st team but now they don't look as much to the academy. Those who left had the level needed."

Instämmer helt!
Barcelona Barclasico
6/11/2017 00:02
Deulofeu doesn't want to return to Barça. The competition in the team's attack would be difficult. Valverde doesn't plan on using him [gds]

Riktigt tråkigt!
Barcelona Thierry Henry
6/10/2017 23:43
@II Barça II:
Paraguay Bosnien Ukraina osv... är inte bättre än Mexico. Jag tog Mexico som exempel på det bästa Laget han gjort mål på. Så tack för att du bevisa det jag försökte poängtera. Paraguay och sydkorea? Alltså på riktigt? 140 landskamper lite drygt och det där är dom största motståndarna han lyckats näta mot? Ridå... Vidare sitter jag inte och håller tummarna för någonting. Så bara att jag tycker han är mer förtjänt av det och hellre ser Honom ha rekordet än någon Daei. Sen att fakta (benämningen på Ronaldo som världsapelare) är märklig för dig. Haha jo det kan jag tänka mig. Behöver inte elaborera vidare mer än jag redan har gjort. Sen om Ronaldo gör 1000 mål till för Portugal eller aldrig gör mål för dom igen berör inte mig alls som Barca fan. Portugal är ingen konkurrent till Barca. Jag håller på fc Barcelona inte fc Messi. Om någon forum nazist har svårt att svälja det här. Så får det vara så. Jag bryr mig inte alls. Poängtera flera gånger i mina inlägg vem jag tycker är bäst mellan ronaldo och Messi. Men man får inte skriva något bra alls om Ronaldo för då är man "ett troll"? Eller vad är märkligt? Jag behöver inte gilla någon för att respektera någon. Jag avskydde Zidane när denne spelade ocjvjsg avskyr Ronaldo idag. Rivaldo va min stora barn idol. Det hindra mig inte från att beundra Zidane ändå som spelare och erkänna det han gjorde bra. Tycker folk här inne tar rivaliteten messi/Ronaldo för långt. Tom Messi själv gick ut och sa att Ronaldo är en fenomenal spelare alldelles nyss. Enligt dig och andra forum nazister här är väll även Messi ett "misstänkt troll"? Ja ha en bra dag du
Barcelona Thierry Henry
6/10/2017 23:27
@oocbgb:
Han känns som en väldig chansning. För 50miljoner dessutom. Vrf inte bara gå för Monacos sidibe eller Aurier från psg. Båda redan beprövade på den högsta nivån med stor utvecklings potential. Båda billigare. Vrf skall vi alltid snöa in oss på över hypade spelare?
Barcelona oocbgb
6/10/2017 22:37
Var det inte snack om att Nelson Semedo skulle inkluderas i en dubbelaffär med Nilsson Lindelöf till United? Nu när den sistnämnda verkar vara klar för just United, så kan det ju absolut öppna upp för en affär mellan oss och Benfica. Jag har noll koll på Semedo, men det jag sett på Youtube så känns han väldigt väldigt intressant. Verkar riktigt god vän med bollen, han känns fotbollssmart, kan göra sin gubbe, och i klippen bjöds jag på ett gäng grymma brytningar. Men sen är det just ett par klipp på Youtube också, säger ju inte hela sanningen. Är det någon här inne som följt honom, eller Benfica? Som kan ge en bild av Semedo som fotbollsspelare, skulle han passa in hos oss?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
6/10/2017 22:03
"För mig personligen så var årets höjdpunkter "Hells bells" vändningen mot PSG och "For those about to rock" Remontadan mot ärkerivalerna. Båda headlinades av Mr Rock 'n roll himself. Sergi Roberto!! Yepp! Precis, våran alldeles egna alternativa rockstjärna. "

Alltså vändningen mot PSG var sjuk. Men i min värld väger det fan ändå inte upp hur jävla avklädda vi blev mot dom i första mötet, det ska bara inte hända! Vändningen var plåster på såren, men trumfar fortfarande inte vår uselhet i första mötet.
Annons: