/spanien/barcelona/forum/12483.aspx/spanien/barcelona/forum/12483.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Lost Art Of Murder
2011-05-29 14:33
IvaneE

Påstod jag ens det? Har dne situationen ens kommit på tal? Skärp dig för helvete.
Barcelona Rambla~
2011-05-29 14:33
Hombre - El Pipita El Salvador

Visst, du får sista ordet.


Punto Pelota är en Real Madrid-biased kanal, där det sitter en massa hetsare som Roncero och den där fransmannen vad han nu heter, och bara eldar upp Barca-hatet bland alla maränger.

Jo, de har manipulerat youtube-bilderna. Det är tom bevisat.
Barcelona FcB - I Motgång Och Framgång!
2011-05-29 14:31
Grabbar någon som vet vad man kan ladda ner matchen :) ?
Real Madrid IvaneE
2011-05-29 14:31
Lost Art Of Murder

Men när Busqets träffar Alonso på knät med utsträckt fot så är de lugnt... ? okej oke då förstår ja!
Lost Art Of Murder
2011-05-29 14:31
För er som kan engelska, här har ni reglerna. Förmodar att dom jag vill ska läsa reglerna dock inte ens kan engelska då dom i regel inte ens verkar kunna svenska.
Hombre - El Pipita El Salvador
2011-05-29 14:30
Rambla~

Nu har Red bett oss att avsluta Pepe diskussionen, men jag skriver ett sista inlägg om det.

Vet du ens vilka Punto Pelota är?

Punto Pelota är ett TV-program som sänds på kvällarna i Spanien. Där sitter både Real Madrid och Barca supportrar så jag kan omöjligt tro att dem väljer att manipulera det.

Sedan var det fransk TV som visade exakt samma bilder som Punto Pelota. Den franska tv-kanalen har inget intresse av att manipulera med masa bilder.

Det är inget snack om att Pepe inte träffade, utan diskussionerna här nedan om man ska straffa intensionen. Hade Alves träffats hade han aldrig kunnat stå på bena, speciellt när Pepe kom i fart mot bollen.

Nu är diskussionen avslutad för min del.. Red får ursäkta!
Barcelona Rambla~
2011-05-29 14:29
IvaneE

Synd att någon inte kan ge dig en jävla örfil just nu.
Barcelona true_barca_fan
2011-05-29 14:29
stäng forumet snälla.
Lost Art Of Murder
2011-05-29 14:29
IvaneE

Är alla maränger släkt med varandra? För ni uppvisar alla samma dåliga språkbruk, onda intentioner, brist på logik och konstruktivt tänkande.

Barcelonistas
2011-05-29 14:28
Men snälla red stäng forumet, dessa troll försvinner aldrig....
Barcelona Rambla~
2011-05-29 14:28
geegiii - No Guti, No Party

"Jaha, för du har läst regelboken antar jag?

Nej, inte hela i alla fall.

Dessutom, så tror jag att jag har förmågan och tänka logiskt.

Nu avslutar vi denna icke-diskussion.
Barcelona Mascherano
2011-05-29 14:28
Riktigt dåligt av Mod att inte stänga ner forumet. Dåligt!
Culé - Messi
2011-05-29 14:27
Hombre

Seriöst, du blir spärrad gång för gång men ändå så lär du dig inte av dina misstag. Man lär sig av sina misstag, vilket du emellertid ej gör.

Punto Pelota, vad fan är det? Och YouTube-klippen är ju väl tagna från Marca och AS. Sedan Franska Television behöver vi inte ens snacka om, right?
Barcelona GerardPique3
2011-05-29 14:27
geegiii - No Guti, No Party

Du pratar att man inte ska dömma någon efter intentionen. Vi säger så här då. Du har ett vapen och skjuter mot någon, men du träffar inte med något skott. Blir du då fri från lagarna? Nej. Utan du blir dömd för försök till mord. Det räcker bara att man försöker döda/skada någon allvarligt för att bli dömd. Så fuck dig och fuck hombre helt ärligt. Det ända ni gör är att provocera.

Real är en skit klubb och kommer alltid att vara det. Ni kan leva på eran historia. Från 50-talet och tro ni är bäst. Ni har varit världensbästa klubb varje år trotts ni inte har vunnit en CL titel på 10år. Så snälla gå till Puertan och prata FM med era fans och vilka värvningar ni behöver nästa år för att vinna allt. Men som ni har sagt vi kommer nästa år. Det har gått fan 10år.
Real Madrid IvaneE
2011-05-29 14:27
Pepe gick inte ens mot Alves knät utan mot boll, att Dani Alves gör en vålt efteråt, ligga ner i 3000 timmar som att han brutit foten när han knappt blev träffad, och sedan 30 sek efter de, ser man honom på plan igen och tar VÄRSTA löpningen på kanten.. Synd att han inte träffa o bröt foten på honom....
Barcelona el Maestro!
2011-05-29 14:25
Hombre - El Pipita El Salvador//
"Punto Pelota
Fransk television
Massa youtube klipp"

Du är lite för löjlig. Ursäkta mig.

Det räcker för mig att domaren tycker det.

Det var min sista ord om detta ämne.
Barcelona Rambla~
2011-05-29 14:24
Hombre

Det är tom bevisat att Punto Pelota har mixtrat med filmen och tagit bort flera bildrutor i filmen. Så mycket för den trovärdigheten.

Det hörs klart och tydligt att Alves träffas, en smäll. Sen hur ont han hade och hur mycket han överdrev den smärtan är en helt annan sak.

Fast det är egentligen fortfarande helt oviktigt om han träffar eller inte. Du åker ut när du visar dobbarna så där. Det är en bedömningsak för domaren. En del nöjer sig med gult kort, andra tar fram det röda.
Barcelona Hetfield
2011-05-29 14:24
"Massa youtube klipp" "Punto Pelota"

Haha, vilka detaljerade källor :P Nästan som ungen som ljuger att pappan är astronaut bara för att skryta, fastän pappan jobbar i ett kontor.

Vampiro

Jo, du har rätt, men jag tog med de viktigaste. Jag väntar med spänning på vem Rosell ska presentera. Om det blir Rossi så kommer jag att skrika och kasta ut datorn.
Redaktionen
2011-05-29 14:23
Nu får ni lägga ner eran irrelevanta diskussioner. Allt som finns att sägas om Pepes utvisning är sagt. Vill ni ändå fortsätta får ni ta det i PM eller Puertan.
Barcelona Vampíro - Gràcies equip 2010/2011!
2011-05-29 14:22
Hetfield:

Glöm inte bort dubbla möten i Spanska Supercupen mot Team Por qué och Europeiska Supercupen mot Porto. Så det blir alltså sex titlar att slåss om, om man nu skall vara petig.
Real Madrid geegiii - No Guti, No Party
2011-05-29 14:22
Lost Art Of Murder //

Inom kategorin "vårdslöst spel" gäller de ramarna. Kanske något jag borde nämnt från början.

Rambla~ //

Jaha, för du har läst regelboken antar jag?
Lost Art Of Murder
2011-05-29 14:22
Så samma idé funkar då ifall jag har som intention att träffa bollen men träffar bröstkorgen med dobbarna före. Då kan jag ju omöjligen bli utvisad då min intention var fair.

Hur bevisar man en intention?¨

"Massa youtube-klipp" som alla har Punto Pelotas bilder förmodar jag. Youtube-klipp är väldigt sällan unbiased. Det ser man rätt ofta på titeln bara på klippet.

Återigen, du verkar inte vilja förstå. Om han träffa elelr inte är fortfarande inte ens relevant. Kan du någon gång inse detta? Han blev utvisad för hans farliga satsning. Jag börjar bli fruktansvärt jävla trött på dig nu.
Hombre - El Pipita El Salvador
2011-05-29 14:21
el Maestro!

Punto Pelota
Fransk television
Massa youtube klipp

Vilka har sagt att han inte träffade:
Sport.es

---

Jag har egentligen inte intresse för att fortsätta denna diskusion. Men när det kommer på tal så måste man ändå ge sin åsikt känns det som.
Barcelona Rambla~
2011-05-29 14:21
geegiii - No Guti, No Party

Snälla rara, du har så fel så det nästan är lite pinsamt. Du behöver inte träffa med dobbarna i någons knäskål. Du kan missa totalt och ändå åka ut. Det står klart och tydligt i reglerna.

Dessutom, de som verkligen träffar någon med dobbarna på någons smalben, tror du inte att de var ute efter att träffa bollen i första hand? Hjälper det när de försöker försvara sig i efterhand? Min intention var inte att träffa alltså bör jag gå fri, right domaren?

Som sagt, du borde nog läsa på reglerna lite. Fast, egentligen ska inte det behövas. Vanligt sunt bonnförnuft och logiskt tänkande brukar vara tillräckligt.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-05-29 14:21
Grymt skön vinst igår. Tror inte det så många fler matcher som vi har varit bättre i som jag sett, 5-0 vinsten är väl en av dem men utöver den så var det länge sedan jag såg laget så här bra. Vi spelade inte bara runt i backlinjen som vi gjort mycket den senaste tiden, vi kom i nästan varje anfall högt upp i planen och kom till halvchanser och chanser. Första 10 var United riktigt bra och satte hög press, men efter det så var vi helt dominanta, även om United spelade rätt bra de också. Matchen borde enligt mig avgjorts tidigare och vi kunde gjort långt fler än de tre målen vi gjorde.

De individuella insatserna var även de perfekta. Valdés hade inte så mycket han göra men gjorde två monsterutrusningar där han såg ut som superman, så han gör en bra insats. Piqué och Mascherano släpper inte mycket ifrån sig och är bra i uppspelen, Dani Alves bidrar som vanligt mycket i offensiven, Abidal bestämde sig för att helt stänga sin kant och gjorde det utmärkt. Pedro stressar Unitedförsvaret och är som vanligt en av de bästa på planen i stora matcher. David Villa verkar ha sparat sig och gjorde en grym insats.

Det är trots allt fyra spelare som förtjänar lite extra beröm och det är de fyra herrarna på mitten, Busquets, Xavi, Iniesta och Messi. De tre sistnämnda leker med Uniteds mittfält och försvar hela matchen. Gång på gång passar de sig förbi och kommer till chanser. Det kändes som framförallt Messi kunde göra lite vad han ville denna match. Busquets är ju ett kapitel för sig. Att vara ett sånt passningssgeni, mästartaktiker och överlägsen bollvinnare och ändå vara så underskattad är en gåta. Jag är helt ärlig när jag tycker att han är världens bästa pivote.

Slutligen så tycker jag matchen var läskigt lik den förra finalen klubbarna emellan, skillnaden var att Barca var ännu mer överlägsna den här gången. United öppnar starkt första 10 och skakar om Barcelona rejält. Vi tar över och kontrollerar matchen, gör 1-0. I andra avgör Messi. Vi vinner med två mål. Precis som den gången, när Eto'o missade grymt mycket chanser hela våren men sedan nätade i finalen, så gjorde Villa detsamma igår. Han har varit usel och fått mycket kritik i mars, april, maj, men när det verkligen gällde så gör han en strålande match.

Sorry för långt inlägg.
Lost Art Of Murder
2011-05-29 14:20
geegii

Att beröva någons liv är inte direkt det vi talar om här. Du blir fortfarande bestraffad för försök till mord. Ditt exempel är ju verkligen skrämmande humoriskt då det påvisar att du verkligen inte har någon aning alls vad du talar om.
Barcelona Hetfield
2011-05-29 14:20
Förövrigt, i och med vinsten igår så kommer vi att slåss på 4 fronter: Ligan, CL, CdR och VM för klubblag. Vi MÅSTE nästan köpa en crack den här sommaren som kan avlasta nyckelspelarna i laget, vare sig det blir Cesc/Pastore/Kun/Sanchez så är det nödvändigt att vi har klasspelare på bänken som kan prestera.

Det ska bli spännande att få se vem det blir. Jag tror inte att det blir Sanchez med tanke på hans prislapp och hans rätt så låga status i världsfotbollen. Jag tippar på Cesc och Kun :P
Barcelona true_barca_fan
2011-05-29 14:19
GerardPique3

Njut av klippet, läste va du skrev men för elr senare kommer dom bli spärrad.
Barcelona Myrran
2011-05-29 14:19
geegi

Uhm, du åker dit för försök till mord, medhjälp till mord och många fler mindre brytna lagar. Bra argument ännu en gång.

Barcelonistas
2011-05-29 14:19
Hombre

Shet mannen du borde bli komiker, leker som om han vet reglerna..
Annons: