/spanien/barcelona/forum/12480.aspx/spanien/barcelona/forum/12480.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-05-02 12:05
Jag hittade en länk, dock inte från Madrids officiella hemsida utan från Sport. Bättre än ingenting.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-05-02 11:58
Enligt brorsan så har Real Madrid gått ut på sin hemsida och anklagat Busquets för att vara rasist. Har ingen länk på det, men jävlar vad det kommer smälla imorgon.

Räkna med brutna ben och flera röda kort.
Barcelona Hetfield
2011-05-02 11:40
Gabriel

Bra artikel. Personligen så skiter jag i Spanska landslaget nu när Del Bosque har tagit över och förstört. Spanien har redan vunnit EM och VM, nu är det dags för Argentina att komma fram.

The Special Five
2011-05-02 11:24
Ska bli skönt att skicka ut bottenlagstränaren imorgon, må han aldrig vinna en stor titel igen (om han inte får hjälp av domaren som vanligt)
Barcelona Sodan
2011-05-02 11:15
Andreas- Kolla PM. :)
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-05-02 11:03
Andreas-

Jag är avundsjuk på dig!
Jag håller på att bli ett nervvrak nu, har ni läst nyheterna? Dom visar i alla fall på varje kanal i England att Osama Bin Laden har blivit dödad..

Och jag flyger till New York imorgon, fan detta känns väldigt olustigt =(

Vågar man ens ta tunnelbanan till Heathrow, får fan bli en taxi, skitsamma att det kostar skjortan =S
Andreas-
2011-05-02 10:54
Hade Madrid haft samma supportrar som t ex Arsenal så hade det max varit 50-100 biljtetter som släppts från "säsongskortinnehavarna".

Alla biljetter som var tillgängliga är i princip tack vare att Madridistas inte valt att fylla upp sina tilldelade sektioner.
Barcelona Barcadinho.
2011-05-02 10:54
En riktigt bra artikel av Gabriel. Tack.

Jag är rätt övertygad om att de senaste klassikerna kommer att drabba landslaget. Det finns inte återvändo i känslorna mellan grupperna som trots allt alltid har funnits där. Den mentala styrkan av ett förenat fotbollslag är viktigare än vad folk tror. Det är ytterst svårt att få ihop alla bitar att känna sig som en grupp. Däremot tar det några sekunder att förstora det. Det gäller i alla fotbollslag alla åldrar.
Jag personligt bryr mig knappt om hur det går för landslaget (farföräldrar mina som kom från Spanien inte lyckats göra mig tillräckligt empatisk för landet, hehe). Snarare tvärtom, jag väljer helst och se Xavi och kompani på bänken för att kunna orka bättre med klubbspel. Jag bryr mig inte så mycket om Spanien återigen hamnar i skymundan av världsfotbollen. Det finns många andra intressanta landslag också från andra kontinenter.

Mourinhos alla anklagelser mot domare kommer att ha en motsats effekt. Konstigt att han inte vet det. Han kommer att ha domarna emot sig och sitt lag istället.
Hans sätt att uppträda taggar dessutom Barca och andra motståndare ännu mera. Jag vågar nästan säga att det också är tack vare honom som vi presterar så bra i ligan och CL. Vem vill inte sätta på plats en kaxig jävel, det vill alla som har någorlunda ork.

Vi håller tummarna att han får den sista käftsmällen för den här säsongen imorgon. Jag kommer att bli förbannad om vi tappar det, Nöjet att kunna sätta honom på plats är nästan lika stor som att se våra spelare springer in å Wembley lite senare.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-05-02 10:53
Hahahaha, finns massor av platser vid "Real klacken" ..

Dissar dom matchen alltså, lol - lol, bra supportrar..
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-05-02 10:51
Vill någon låna mitt medlemskort så säg till, finns gott om platser kvar konstigt nog.
Andreas-
2011-05-02 10:50
Jag fick tag i biljetter till matchen, men fan. Aldrig har det varit så svårt. Helt sjukt asså.

Madrid verkar ha gett upp hälften av dem platser som dem tilldelats.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-05-02 10:49
Sodan, jag är medlem..

Tyvärr är jag i London, om jag köper måste jag skriva en lapp som "du" måste ta med dig till Camp Nou..gällande att du är den som ska gå på mitt "betalkort"

Du kan få låna mitt medlemsnummer annars?
Barcelona Cape
2011-05-02 10:38
Är det någon som vet hur det är med Iniesta inför matchen imorgon? Är han spelklar?
Barcelona Sodan
2011-05-02 10:21
Någon som lyckats med att få ta i biljetter till matchen imorgon ? Biljett försäljningen öppnade exklusivt för medlemmar för 25 min sedan, men jag själv kan tyvärr inte köpa då jag inte är medlem i klubben.

Vet inte om biljetterna blir personliga vid köp eller hur det fungerar men om någon lyckas få tag i biljetter via hemsidan till "normala priser" så är jag intresserad av att köpa 2st om ni själva inte ska åka. Åker till Barcelona med morgon flyget imorgon.

Skicka gärna PM eller msn, sodan_barcelona@hotmail.com :)
Rolle_D
2011-05-02 10:14
Så länge vi går vidare så hoppas jag att Real får ett kontroversiellt domslut med sig så kan de hålla käften med allt om domarfavörer vi tydligen får.
Barcelona el Flaco - "Leave the gun, take the cannoli"
2011-05-02 10:04
Väldigt bra krönika av Gabriel, har själv gått och funderat på samma sak. Det fula spelet från Real Madrid och filmandet från några Barçaspelare har inte bara lett till att underhållningsvärdet i de tre senaste clásicon har sjunkit rejält, men kan även hota det goda stämningen i spanska landslagets omklädningsrum.

David Villa fick ju själv frågan efter senaste mötet i Champions League om han tror att det kommer få några påverkningar för landslaget och han bara rykte på axlarna och sa "Hoppas inte det", men hans kroppsspråk och ansiktsuttryck tydde på att det fanns en hel del irritation bland spelarna i de bägge lagen.

Spaniens nästa landskamp ska bli väldigt intressant. Minsta lilla grej kommer studeras och analyseras. Varenda passning, gest och hälsning. Trots att jag som latino alltid har, naturligtvis, hejat på de sydamerikanska lagen i en internationell turnering, tycker jag ändå det vore synd om Spaniens lagbygge skulle falla sönder med tanke på att de är, just nu, det mest underhållande landslaget att kolla på.
Barcelona DM1982
2011-05-02 09:39
Den senaste artikeln, skriven av Gabriel, var mycket bra. Informativ och saklig som satte fingret på en intressant effekt av Mourinhos cynism. Det spanska landslaget kommer nog drabbas hårt av det han håller på med, den fantastiska eran är nog slut. Han har inte bara lyckats sänka Reals anseende utan han är även lyckats sänka det spanska landslaget. Måste nästan gratulera honom till den bedriften, det är nog inte många som hade kunnat fixa det.

Jag ser helst att Mourinho blir kvar som tränare för Real, inte ens deras värsta fiende hade kunnat sänka deras anseende på det sätt som Mourinho gör. Han tar hela deras historia och spolar ner det i toaletten, helt otroligt. Visst var jag lite orolig när han blev tränare för Real men det var ju tydligen helt obefogat. Fortsätt i samma stil Mourinho med att sänka Real, varje dag är en njutning.

Eftersom jag inte hejar på Spanien när det gäller landslag, det är Argentina som gäller, så berörs jag inte av att det spanska landslagets era troligtvis är slut.
Barcelona Myrran
2011-05-02 09:31
GABRIEL DE ARA TORRES

Bra skrivet. Intressant att läsa, gillar hur du ger en snabb historisk överblick av det hela men även får in djupet i artikeln. Bra gjort :)
Barcelona Khazal
2011-05-02 05:21
Andreas - V.V [Barney S]

Sent you? I don't remember Messi sending anybo.... Äsch, den börjar bli gammal nu!

Nej, men om man ska vara allvarlig en kort stund, även om detta är väldigt OT så kan det ligga i ert intresse att Bin Laden rapporteras vara död (woho!).
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-05-02 02:02
Barca4eva

Haha, jag menar ju det!
Blir bara mer och mer förvånad, maybe God has sent me xD
Arsenal hade ju inte vunnit över United sen 2008..
Barcelona Barca4eva
2011-05-02 01:17
Andreas - V.V [Barney S]

När du är på plats händer ju allt möjligt. Synd att du inte ska på CL-matcherna, då hade vi vunnit titeln automatiskt ;P
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-05-02 01:08
VizzlA

Hehe ja jag var rejält ironisk där ;)

Blaugrana91

Att Mourinho är fotbollens största svin är ingen direkt nyhet. Jag trodde inte jag kunde hata en person jag inte känner personligen men tydligen går det.

Hans uttalanden påverkar ju inte bara klubben utan det sabbar även oss supportrar då de kallar oss för smuts etc efter att de blivit hjärntvättade av Mous äckliga uttalanden vilket sätter oss i en debattposition som de känner sig överlägna på bara för att "The special fiv.. ones" ord som stöd, han vann ju trots allt CL med Porto och inter genom fusk med det tänker dom inte på. Han kunde ju fan inte ens klara av att vinna CL med Chelsea trots att han hade halva Rysslands oljepengar till sitt förfoganden. Avram Grant lyckades bättre där i Cl på en halvsäsong än vad Mou lyckades med på 5 säsonger..
Barcelona Blaugrana91
2011-05-02 00:37
Asså va fan håller Aftonbladet på med?!

Lyssna på den här rubriken...

”Katalan-domare
dömer Clásico-retur"

Vidare skriver man:

"Belgiske domaren Frank de Bleeckere är inte Reals och Mourinhos favorit.

Belgaren dömde förra året när Mourinho slog ut Barcelona med Inter med tio man.

Mourinho menar att Bleeckere är en av fyra domare som systematiskt har favoristerat katalanerna."

Så jaså denne domare har alltså gynnat oss? Var det därför han helt felaktigt dömde bort Bojans mål förra säsongen som skulle tagit oss vidare till final...

Mourinho är ett jälva SVIN, fyfan vad jag hatar honom, dränk honom eller vad som helst!
Barcelona VizzlA^^ "Gracies Equip"
2011-05-02 00:37
Gonzalez_Barca

Var du ironisk?:P..Barcelona-Real Madrid spelar ju på tisdag.
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-05-02 00:19
ihefsu

Gimnastic har match på tisdag kl 21:00 så dra dit och se på den matchen, ligger strax utanför Barcelona staden så det lär inte bli några problem att hitta dit, alltid en grym stämning på deras matcher. Var där förra onsdagen då jag inte hade något bättre för mig, gör desamma du då det inte sker något annat viktigt på tisdag. ;)

Edit: Meeh vf edita du bort din fråga för ;D
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-05-02 00:19
ihefsu

Är det fint väder så finns det inget som slår att sätta sig ned vid Maremagnum i hamnområdet med en iskall öl och lapa lite sol.

= )
Barcelona ihefsu
2011-05-02 00:14
Äh. Hade varit gött att vara på plats på tisdag. Oh, well.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-05-01 23:58
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.

BBC1 går det på ;)
Går igenom varje situation sjukt noga =P

Liverpool världens bästa fans?
Kiss my ..

Dortmund har fan dom bästa, på riktigt!
Sen kommer Barcelona (när jag är där) hehehe
Lost Art Of Murder
2011-05-01 23:54
Dortmund har världens bästa fans. Det är fan sanningen.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-05-01 23:50
Andreas

Vad heter programmet?

Hetfield

Kan själv irritera mig på Liverpoolfansens "vi har världens bästa publik. Om vi åker ner en division - we dont give a shit. För vi har världens bästa publik".
Lite som Arsenalfansen och deras fina ekonomi. Vem fan bryr sig liksom.
Sorry för grinigheten är lite trött ;)
Annons: