/spanien/barcelona/forum/1247.aspx/spanien/barcelona/forum/1247.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
7/21/2016 23:18
Pending official confirmation, Barcelona have signed André Gomes from Valencia for the next 5 years #fcblive [cat radio] KAOS!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
7/21/2016 23:17
Är André Gomes klar för oss eller vad är det som händer? MD med nyheten, även journalisten Gerard Romero.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trippeln
7/21/2016 23:10
Allt är väl egentligen bättre en Del Bosque som har tappat det helt?

Att Fabregas fick starta säger ju allt om honom, ja det och att Pedro gick före Isco som inte ens fick en trupplats? Konstiga beslut, och jag är inte alls förvånad över att Spanien inte kom längre. Får hoppas på förändring nu. Ut med Fabregas och in med Thiago på mitten kan den nya tränaren i alla fall börja med.
Barcelona oocbgb
7/21/2016 23:08
[QUOTE=Rambla~]Var detta det bästa de kunde gräva fram? Har knappt någon erfarenhet som tränare inom seniorfotboll. Visst, några lyckade år som tränare för olika ålderskategorier inom spansk ungdomsfotboll ser ju fint ut på papperet. Det går inte att komma ifrån att han endast har ett enda uppdrag som tränare för seniorer och det var inte så lyckat. En jävla risk det spanska förbundet tar med denna utnämning kan jag tycka. [/QUOTE] Påminner om ett par tränare i en viss klubb... Dom lyckats hyfsat
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
7/21/2016 19:46
Rambla Ja, det är inte det mest säkra kortet. Å andra sidan känner han en del av de yngre spelarna och kan säkert med det förtroendet bygga något bra inför 2018 och framåt. Skulle dock inte bli förvånad om en viss asturier tar över om nåt år eller två om VM-kvalet/VM inte går som förväntat...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
7/21/2016 19:42
@the cameroonians:


Var detta det bästa de kunde gräva fram? Har knappt någon erfarenhet som tränare inom seniorfotboll. Visst, några lyckade år som tränare för olika ålderskategorier inom spansk ungdomsfotboll ser ju fint ut på papperet. Det går inte att komma ifrån att han endast har ett enda uppdrag som tränare för seniorer och det var inte så lyckat. En jävla risk det spanska förbundet tar med denna utnämning kan jag tycka.
Barcelona FCB_Messi
7/21/2016 18:14
Spanska ES skriver just nu att det är klart med Gabigol till Juve. Santos har accepterat Juves erbjudande på 18 miljoner euro. Barcelona, som hade en option på den 19 årige brasilianaren har dragit sig ur. Om några timmar kan det hela bli officiellt . Källa: Juventus Sverige på Facebook
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
7/21/2016 16:27
Så det blev till slut Julen Lopetegui dom tar över landslaget efter del Bosque. Har ju lyckats bra i U-lagen, mindre bra i Porto. Hoppas klubben etablerar en god kontakt med honom så att han inte sliter på våra spanjorer i onödan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
7/21/2016 15:37
Barca hade fått 5milj euro för en spelare av Vasquez kaliber..Ev lån med köpoption som slutar med attu spelaren går gratis.
Barcelona Rambla~
7/21/2016 15:20
Läste att RM vill ha minst €25m för Lucas Vasquez och att Inter eventuellt var intresserade (knappast för det priset gissar jag). Vad säger ni om det då? Skulle medelmåttan Vasquez vara värd 20m mer än talangen Halilovic? Skrattretande!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
7/21/2016 14:44
Trippeln Så otroligt mkt rätt du har...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trippeln
7/21/2016 13:44
Vizzla

Att Real Madrid kan få sålt Morata för runt 70 miljoner euro säger allt. Hade vi haft Morata så hade vi knappt fått 15 för honom. Försäljningar är något vi är urusla på, men undra varför?

Real har sålt Albiol, Higuain, Di Maria, Özil, Callejon m.fl för riktigt bra pengar, medan vi sysslar med någon jävla välgörenhet?

Inte nog med det så har vi köpt spelare jävligt dyrt också medan Real kan plocka en sån som Kroos för vad var det 25 miljoner?

Inte konstigt vår ekonomi är kass, titta på vårt sponsor avtal med tröjorna bara. Det är ett skämt att vi får så lite.
Barcelona Trippeln
7/21/2016 13:30
Hur tror ni Pogba känner sig? Jag är alldeles övertygad om att hans dröm var att spela för Barcelona eller Real Madrid, nu får han nöja sig med Manchester bara för att dom är dumma nog att betala över en miljard för världens mest överskattade fotbollsspelare. Jag har faktiskt alltid trott att vi kommer gå för Pogba och att han till slut hamnar hos oss, men vi verkar inte ens ha varit intresserade? Tur det.

Trodde tills nu att Real skulle plocka honom, hoppades på det också. Men Perez verkar ha lite vett innanför pannbenet i alla fall, kanske var det Pogbas usla EM och hans höga prislapp som skrämde bort oss bägge? Hur som helst så tror jag att han kommer att floppa i United och alla kommer få se vilken bluff han är.

Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
7/21/2016 12:58
Känns som att våra våra köp på transfermarknaden de senaste 3 säsongerna varit bättre planerade med ett flertal värvningar som får se som lyckade. Arda Turan och Aleix Vidal måste definitvit höja sig men på förhand såg det ut som bra nyförvärv..Nu får det en komplett säsong med laget.
Givetvis kan inte alla man värvar lyckas men det känns som att vi träffar mer rätt nu än tidigare.

MEN, När det kommer till försäljningar är vi urusla..Och det har vi varit så länge jag följt laget iaf.

Ur ekonomisk synvinkel utklassar tex Real Madrid oss på marknaden.

Halilovic i Real..Minst 10milj euro

Song hade de lyckats sälja för flera säsonger sedan för en tvåsiffrig summa.

Listan kan göras lång.

Barcelona Andresito
7/21/2016 12:45
Song var ju faktiskt stabil när han spelade istället för Busquets, han blev hyllad här inne som en pålitlig reserv. Efter ett tag fick han chansen som mittback och blev totalt bortgjord av Negredo och sedan dess har han varit en dålig spelare. Han la även mer och mer fokus på Tchakap och hade inte längre fotboll som första prioritet. Han har även varit väldigt kräsen med klubbar, en riktig pengahora som inte känt sig tvungen att spela på planen. Den mest misslyckade värvningen måste ändå Douglas vara, oavsett om man jämför priser eller inte. Till skillnad från Henrique och Keirrison så kunde man hitta intressenter att låna ut spelaren till. Det är ju inte en jävel som vill ha Douglas och han verkar vara mer intresserad av att få spanskt pass så att han kan semestra lättare i Europa än att spela fotboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
7/21/2016 12:28
Fiorentina bryter inte mot något kontrakt men det är ändå så jävla typiskt av italienskaklubbar. Köpoptionen har de inte nyttjat eftersom de vill få ner priset...Så i detta nu är Tello 100% Barcelona..Fiorentina har inget att säga till om egentligen de borde inte ens få köpa han för 8milj euro (Antar att köpoptionen har gått ut)

Song måste väl ändå anses som en av de sämsta värvningarna genom tiderna..
Barcelona Barclasico
7/21/2016 12:27
Luis Enrique: "The objectives are at a maximum, like for any club of this importance."

Luis Enrique: "I'll leave Barça when I'm too tired to keep going. It is only a matter of energy, nothing else."

Luis Enrique:"Montoya and Tello are players I don't count on and I've told them that.They wanted to train with us and the club allowed them"

Luis Enrique: "We got the goalkeeping position well covered. Then if someone wants to pay a player's clause to buy him, it's a possibility."

Luis Enrique: "I don't think the legal cases affect Leo."

Luis Enrique: "You know how I will deal with the goalkeepers. I don't know yet what I am going to do. I'll see them at training."

Luis Enrique: "We're always opened to bringing players in. Right now we're looking for a forward but we could get another player."

Luis Enrique: "I was surprised with Dani Alves leaving this summer. Juventus reinforced themselves very well with him."

Luis Enrique: "We looked into solutions to compensate for Dani Alves' exit. With Sergi Roberto backing up and Aleix, we got it covered."

Luis Enrique: "We give the priority rather to a pure striker, because we've got many players that can play on the wings."

Luis Enrique: "My motivation to coach Barça grows bigger and bigger."

Luis Enrique: "I have no doubt Leo Messi will get here in the same mood as always. He just loves playing football."

Luis Enrique: "Players are not machine. They have to adapt, situate themselves in the city. I'm sure Arda will rise his level."

Luis Enrique: "I hope Mascherano and the club will seal the renewal. He is a vital player for the team, on and outside the pitch."
Barcelona Gabriel
7/21/2016 12:26
Rambla Tror inte att det kan ses som ett kontraktsbrott just eftersom det enbart är en "option", alltså inte en obligation att de måste köpa honom. Optionen ligger på den summan, att de sen anser sig ha rätten till att försöka omförhandla den summan är en annan femma och det är förmodligen tillåtet, men självklart borde klubben stå på sig. Det handlar inte längre om att man riskerar att gå miste om en del av summan och inte få in några pengar alls, utan det handlar om att visa att man står på sig och inte tänker sig låtas köras med längre. Och detta gäller egentligen alla fall, bland annat Adriano, Douglas mfl. Vill inte Douglas lämna borde han dras ner till B-laget säsongen ut, samma gäller Adriano (som visserligen nu vill lämna) som kräver att Barcelona ska fortsätta betala hans lön (?).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
7/21/2016 12:19
Rambla~ I just det här fallet så känns det helt ok med fri transfer. Killen måste bort från laget, ett av de sämsta värvningarna på senare år. Killen drar en sjukt hög lön och var i princip helt värdelös för laget. Bort med honom bara. Sedan är det dags med Adriano. Och Douglas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
7/21/2016 12:06
Så Song till Rubin Kazan, fri transfer sägs det även om det inte är bekräftat officiellt ännu. Vår välgörenhetsverksamhet fortsätter. Adriano lär bli glad över denna nyhet även om hans övergång till Lazio kollapsat. Barca och Fiorentina var överens om ett lån med köpoption för Tello (de tog över samma deal Porto hade för Tello). När väl säsongen var över och det var dags att betala för övergången ansåg Fiorentina helt plötsligt att de måste pruta på de €8m de tidigare hade kommit överens om. Nu vill de bara betala €6.5m för Tello, de snålar över 1.5m. Sånt här borde väl vara straffbart? Kontraktsbrott typ?
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
7/21/2016 11:52
Gabriel Jesus kommer med största sannolikhet gå till City.

Vem ska vi värva till anfallet som ska in i laget direkt (Gabriel Jesus hade värvats och sen blivit kvar i brasilien).

Gabigol? Intressant helt klart men är en gambling..Kan bli ett för stort steg för han.

Vietto? Mycket rykten upp och ner..Är nog den spelaren jag helst vill ha till anfallet då han har erfarenhet av LaLiga.

Hur tror ni ett Wildcard som Mario Gomez hade funkat (En helt annan spelartyp än de som tidigare nämnts) Är väl Fiorentina som äger honom? Om Tello/Lucho absolut inte vill stanna/behålla honom så hade ett byte rakt av kanske varit något.

Mario Gomez borde med sin rutin ändå vara värd ca 10milj euro, Är väl en summa som jag tycker Tello minst är värd.
Barcelona Barclasico
7/21/2016 11:50
Song är klar för rubin kazan
Barcelona Rambla~
7/21/2016 11:43
@barcagurl:
Största misstaget han kan göra är att gå till Chelsea. Istället för att fortsätta utvecklas i Benfica (mer speltid och mer teknisk fotboll) går han till en osäker framtid i Chelsea. Han lär ju knappast få i närheten av den speltiden i Chelsea jämfört med Benfica. Synd att inte fler spelare tänker med insidan av huvudet. Fast som i så många andra fall finns det säkert en agent som trycker på, så att denne kan få sin saftiga bonus som en övergång genererar.
Barcelona barcagurl
7/21/2016 10:53
Jag hade gärna sett Lindelöf i Barcatröjan! Vad tror ni om vår landslagsback? Kommer han lyckas i en större klubb? Chelsea verkar ro i hamn värvningen idag, och jag måste säga att jag är lite avundsjuk. Visst absolut inte nån som tar en startplats direkt men kan nog växa till sig en med tiden!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
7/21/2016 10:52
När börjar LE presskonferens idag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
7/21/2016 08:22
El Pistolero Ledningen har nu (äntligen) börjat fatta att Sevilla inte vill sälja Gameiro (deras anfallsval, inte Luchos) för annat än utköpsklausulen. Så förhoppningsvis kan de nu snabbt byta fokus och börja jobba med de andra namnen på listan. Det borde ju liksom finnas en plan B och C. Och känner jag Robert rätt så har han koll på läget, allt annat har ju rullat på bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
7/21/2016 02:44
Vad hände med att Lucho ville ha värvningarna färdiga innan försäsongen börjar, still no striker... Är Vietto den nya Marquinhos? Dvs en spelare vi jagar hela transferfönstret utan framgång o sen panikvärvar vi någon sopa till överpris sista dagen (Song 2.0), för spelare som Gabigol har då dragit till en annan klubb. Släpp Vietto för fan o värva in Gabigol nu. Hade passat in utmärkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
7/21/2016 02:31
[QUOTE=Vampíro]Hade inte haft något emot att behålla både Tello och Montoya, två spelare jag faktiskt gillar. Frågan är dock om de själva är sugna, troligtvis inte. Tello har kvaliteter som definitivt hade kommit till nytta och Montoya är för mig minst lika bra om inte bättre än Vidal. Och med den bomben lämnar jag forumet. Cherio! [/QUOTE] "Montoya är för mig minst lika bra om inte bättre än Vidal" Holy cow!!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
7/20/2016 23:46
Castro (President Sevilla): "Wish we could sign Vietto, he's magnificent player but I fear it's impossible as he wants to join Barca" [cope] ......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
7/20/2016 23:44
Hade inte haft något emot att behålla både Tello och Montoya, två spelare jag faktiskt gillar. Frågan är dock om de själva är sugna, troligtvis inte. Tello har kvaliteter som definitivt hade kommit till nytta och Montoya är för mig minst lika bra om inte bättre än Vidal. Och med den bomben lämnar jag forumet. Cherio!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: