/spanien/barcelona/forum/12453.aspx/spanien/barcelona/forum/12453.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
2011-06-11 17:52
Fernando Gago

"med all respekt: Låt bli att kommentera det jag skriver. Tack."
Ändrade faktiskt ton.

Äh, tänker inte tjafsa. Du kan väl börja med att ta ut pinnen ur röven och vara lite trevligare. Varje gång du skriver så är det negativt, måste vara rena begravningen att vara med dig. Nu slutar jag skriva till dig. Väl mött.
Barcelona Afellay_20
2011-06-11 17:51
låt dem ta våra talanger,, jag menar inte alla de som är heta ska de inte röra.
det blir ju liksom som som fabregas när de bli klass spelare o inte vinner ett skit med arsenal så vet de vart de ska ta vägen
fabregas är ett exempel för det
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-11 17:50
Svårt att ta dig på allvar när du varje gång du inte får som du vill genom vänligt bemötande ska ta till personangrepp. Men insett att det är hela din retorik på det här forumet gällande alla dina idéer. Tycker det är roligt att fortsätta läsa och skriva till dig för du verkar vara helt disillusionerad i dina egna tankar och tappat greppet helt.

Och, jag bryr mig inte nämnvärt om Ifk Göteborg om du syftar på det med Hysén men om du vill tro att du fick in en riktigt fin diss där så, kudos to you. Det är väl hela ditt syfte här? Skriva one-liners och håna folk och kalla folk idioter etc?
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-06-11 17:48
Många nyheter idag. Sanchez verkar komma allt närmare och vi har förlorat Edu Oriol och Abraham till Zaragoza.

Pending final confirmation, Barcelona and Udinese have scheduled to meet on Tuesday to discuss the transfer of Alexis Sanchez (22). [sport]

Arsenal will try to sign Juvenil A winger Gerard Deulofeu (17) before his 18th birthday next March. [daily mail] Så jävla fula är dom. Arsenals chefscout flög personligen till Schweiz för att scouta Deulofeu.

Mallorca keeps on trying to sign several Barcelona players, among which centre back Fontas (21) and winger Jeffren (23), on loan. [md]

Barca letar även efter en ny klubb för Keirrison.

Dagens sköna är att Pedros pappa jobbar på en mack i Teneriffa. Det är så jäkla genuint och det säger så mycket om Pedro. En äkta, ödmjuk arbetare som har jobbat hårt för att få komma dit han är idag.

Det finns inga jävla gränser för vad Arsenal gör. Först köper dom två talanger på en månads tid, sen försöker dom värva Deulofeu innan han fyller 18. För dom som inte vet är anledningen att engelska klubbar får erbjuda proffskontrakt vid 16årsålder, Barca måste vänta till han har fyllt 18. Dom är som parasiter som lever på någon annan varelse. Det äcklar mig nåt så förbannat. Helt utan moral, och sen har Wenger och deras fans mage att klaga när våra spelare talar gott om deras spelare. Kan någon förklara logiken för mig??

edit: såg att nyheten om Angel redan postats så jag tog bort den.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-11 17:45
Det där är ju en helt förskräckligt dålig liknelse.
Barcelona Hetfield
2011-06-11 17:27
Qanii

Klart att de har ett val, men det ursäktar inte Arsenals beteende. Om en knarklangare försöker erbjuda en unge lite knark så har ungen ett val, men det gör inte att knarklangarens beteende eller val är rätt.

Fernando Gago

Allt du gör är att hitta fel i det jag skriver pga. att jag pissade på ditt lilla lag, så snälla, med all respekt: Låt bli att kommentera det jag skriver. Tack.
Real Madrid pppuyol
2011-06-11 16:52
Låter inte orimligt...
Barcelona Qanii
2011-06-11 16:27
Namn: Hetfield

Jag babblar om just de du nämner"de tar talanger från oss" och lite till. Det jag vill ha sagt är att spelarna har ett ansvar i det hela också de inga barn!Även om jag tycker det börjar bli för mkt med det hela. Sen så tog jag upp vad som är skillnaden mellan oss och dom...
Barcelona Hetfield
2011-06-11 16:04
Qanii

Förlåt, men vad babblar du om? Folk stör sig på att de tar talanger från oss, sen så skiter man i Arsenal.
Barcelona Qanii
2011-06-11 15:15
Namn: Frodo

påminner de som inte vart med hela vägen hit..
Barcelona Frodo
2011-06-11 15:07
Qanii

Ingen har väl sagt att Barcelona inte har haft svåra perioder? Vad folk stör sig på är att Arsenal nafsar på alla våra stora talanger.
Barcelona Barca4eva
2011-06-11 15:06
The Special Five

Du var väl ändå ironisk där?
The Special Five
2011-06-11 15:01
Hahah ja det ända Pep har gjort är att göra så anfallarna pressar lite mer, inget annat. Zlatans mormor hade ju också kunnat säga till dom att pressa, hur svårt är de liksom?
Barcelona Qanii
2011-06-11 14:57
Ser att det är ett jäkla snack om Arsenal kontra FC Barcelona.. Vad är problemet? Sen att säga att Wengar är pedofil det bara lågt väldigt lågt! Visst förstår er som tycker att Arsenal slår lägger utanför la masia(tycker också det börja bli för mkt nu), men det ingen som beskyller spelarna som sticker till arsenal tex toral, fran merida etc. Det inte så att arsenal hotar dom med en pistol mot tinningen och tvingar dom iväg? Jag menar spelarna har ju ett eget ansvar i det hela också eller? Sen så erbjuds dom lukrativa kontrakt men och andra sidan så räcker det med ett nej tack ifrån dom!

Det va inte va inte länge sedan Barcelona inte vann något på ett bra tag och hade en bedrövlig period. Medan ärkerivalen real madrid tog hem det mesta.. Det jag försöker säga är att alla lag har sina perioder då dom dominerar mer än andra. Arsenal hade sin tid då det gick obesegrade ur PL och spöa sk*ten ur alla lag.. Läste i intervju att puyol hade pratat med fabregas och sagt att det tog ett bra tag för honom innan han börja vinna titlar och att fabregas är ung och har tid på sig att göra det mer arsenal. Det finns ingen spelare i välden som inte skulle vilja spela i dagens barcelona! Till och med pepe skulle vilja spela i detta lag( även om han aldrig skulle erkänna det).

Det stora skillnaden mot arsenal är att barcelona har en egen filosofi som man har hållit fast vid i torrt och vått. Även då man inte vann titlar och spelade så är attraktiv så hade man en filosofi som man höll fast vid! Det pep/rijkaard var att bygga vidare på filosofin och ändra lite smått bitar (anfallarna pressar )..

Barcelona Frodo
2011-06-11 14:47
Tw Thiago: "My words have again been misinterpreted! I didn't undervalue the English team at all. I even said they have an incredible squad"

De engelska journalisterna fortsätter där de slutade förra sommaren. Nu är det Thiagos citat som blivit förvrängda.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2011-06-11 14:43
el Maestro! //

För det första så kan vi inte vara helt 100 på att SPORT:s info är korrekt (det har varit mycket BS därifrån på sistone) men om vi antar att den är det så verkar ju ändå Rosell sitta med trumf på hand Angel inte verkar vilja gå någon annanstans. Man måste att acceptera att även mindre tranfers tar tid även om man som supporter (jag själv inkluderad) ibland inte har det tålamodet.
Barcelona el Maestro!
2011-06-11 14:35
"Sporting left back Jose Angel (21) is rejecting offers from other clubs, but Sporting don't accept Barcelona's 1.5M+variables bid.´"

Vad håller Rosell och Company på med egentligen? Ibland känns det som att herrarna kör med en så överdriven snålhet vilket gör att man nästan tappar förtroendet. Om Sporting begär cirka 4 miljoner för en så ung talang vänsterback som säkert kan ha en stor framtid så är det bara att betala. Hade jag varit Sporting hade sagt till Rosell betala den summan eller stick.
Sporting kan den summan som begärs eller närmare den summan från annat håll, inte minst från Premier League.

Jag förstår Rosells taktik som går ut på att inte betala överpriser för köp av spelare. Men i det här fallet tycker att det är lite överdriven snålhet man håller på med – om det som skrivs i media stämmer, så att säga. Detsamma gäller även den unge argentinska målvakten som är tänkt att ersätta Pinto. Förhandlingarna har strandat skrivs det. Här pratar vi inte om de summor som nämns när det gäller etablerade stjärnor som Rossi, Sanchez och Cesc.

Jag lovar er Rosell kommer inte att bli omvald om han klarar sig kvar fram till nästa val. Han övertygar mig inte alls i allt han gör. Han är dessutom vek, blek och saknar den karisma som en ledare ska ha. Jag var skeptisk när han valdes och fortsätter att vara det tills han bevisar motsatsen.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2011-06-11 13:55
Måste nog hålla med "1,70-ligan" här. Tvivlar starkt på att Sanchéz skulle bli klar för Barcelona redan på tisdag. Om vi antar att det stämmer att Barcelona är intresserade av honom så kvarstår ändå problematiken att halva Europa också är det vilket gör att priset trissas upp ordentligt. Lägg till Rosell knappast verkar vara en stor-spenderande president heller.
Barcelona Barca Barca
2011-06-11 13:54
kloker //

Du måste ha en skruv lös. Vafan vann ni mellan 99-2004 ? Två premier league titlar ? Säger mig inte så mycket om ja ska vara helt ärlig. Chelsea har gått om er och snart går Manchester City om er, dröjer nog inte länge till innan totenhamn o Liverpool går om er också. Fortsätter ni så som ni gör nu lär ni vara ett mittenlag om 5-6 år.
Barcelona Barca4eva
2011-06-11 13:50
kloker

Historian som säger att vi har vunnit den största europeiska cupen förut och inte ni?
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-11 13:50
kloker

Ehm, 2005-
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
2011-06-11 13:41
kloker

Vad fan vill du? Ska du få oss att tro att Arsenal har något stort på gång och att alla spelare där vill stanna så kan du nog ge upp redan nu. Faktum är att spelare inte ser Arsenal som den riktiga toppen även om fans kanske tror det. Barcelona, Real Madrid, Manchester United framförallt är klubbar där man inte når längre, och Arsenal med flera ses som språngbrädor dit.

Tack och hej!
Barcelona 1.70-ligan
2011-06-11 13:40
Det är flera chilenska tidningar som skriver att presidenten har sagt så ang. Sanchez. Men jag tvivlar starkt på att ryktena stämmer eftersom han häromdan förnekade allt.
Culé - Messi
2011-06-11 13:36
H. Alavi - Magico!

''Skrivande stund rapporterar flera medier att Alexis Sanchez är nära Barcelona. Det är Udineses president som går ut med uppgifterna. Samtidigt skrivs det också att Fabregas är på väg in.''

Länk? :)
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-11 13:19
kloker

Ska du vara här inne så råder jag dig att försöka hålla en god nivå. Annars kan du sticka härifrån.

Är det bara jag som tycker att de flesta Arsenal-fans (finns några som kan hålla en god diskussion) har blivit värre än madridistas? Nästan så att man vill bjuda madridistas på te och kakor.

----

I skrivande stund rapporterar flera medier att Alexis Sanchez är nära Barcelona. Det är Udineses president som går ut med uppgifterna. Samtidigt skrivs det också att Fabregas är på väg in.

Ska bli intressant att se om Barcelona värvar in bägge två och hur mycket summan hamnar på. Sammanlagt.

I Chile har de tagit ut övergången i förskott och har börjat trycka namnet Sanchez på Barca-tröjor.
Barcelona Frodo
2011-06-11 13:19
Henry, Hleb, Kolo Toure, Adebayor och Flamini. Eventuellt Cesc och Nasri nu i sommar. Två spelare som Diaby och Bendtner säger att de drömmer om att spela i Barca en vacker. Det säger ganska mycket om vad spelarna själva anser om Arsenal och deras "projekt".
Barcelona Barca4eva
2011-06-11 13:10
Snacka om att folk överdriver.

Återkommer när diskussionerna har dött.
Spanien Dragon Blood
2011-06-11 13:08
Hetfield

Du nämner en konfirmerad och två eventuella. Starkt.
Atlético addeh - Cada minuto de Thiago se Cesc distancia
2011-06-11 13:07
Cesc vill nog inte lämna enbart för titlar. Han har hela sin släkt i Barcelona, sina bästa vänner och vill säkerligen till ett varmare klimat också.
Barcelona Hetfield
2011-06-11 13:05
Cesc (lagkapten), Nasri, Henry (lagkapten), Clichy osv. är väl exempel på spelare som vill/har lämnat för titlar.
Annons: