/spanien/barcelona/forum/12432.aspx/spanien/barcelona/forum/12432.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona barcetia
6/29/2011 13:43
Rogge

Skämtar du eller? Han lämnade ju Barca för att Arsenal är sååååå mycket bättre eller hur? Alla ungdomar som lämnar Barca för Arsenal lämnar för en anledning och en anledning ONLY. Money money money.

Vid 16 års ålder kan man inte erbjuda proffskontrakt till ungdomar i Spanien, och så kommer Arsenal och nafsar med pengar i ansiktet på honom, lovar förstalagsfotboll samt CL fotboll. Det var inte aaaalls för pengarna..
Rogge
6/29/2011 13:40
Barceti

När blev han pengakåt? Han är väl en av få som inte går till de lag som kastar mest pengar på honom. Han kan ju endast tänka sig att spela för två lag.
Rogge
6/29/2011 13:38
Hercules var ju en riktigt bra jämförelse... På tal om Sanchez så säger Mancini att Sanchez var intresserad av att komma men att City har dragit sig ur p g a Udineses för höga pris på spelaren. Blir nog Barca.
Barcelona barcetia
6/29/2011 13:35
Vill inte heller ha Fabregas, han behövs inte. Vi har tillräckligt med mittfältstalang för att köpa honom den pengakåta jäveln
Barcelona H.C Xavier
6/29/2011 13:34
Hercules slog oss också. På vår hemmaplan dessutom. Det betyder inte att de är ett bra lag.
Barcelona Rambla~
6/29/2011 13:31
Något verkar vara på gång när det gäller Alexis. Ena stunden finns det ett avtal, nästa sekund förnekas det. Det kan smälla till idag. :P
Rogge
6/29/2011 13:28
Hetfield

Eftersom varken du, jag eller någon annan (förutom Wenger) vet vad Cesc skulle ersättas av ifall han lämnade, så vet vi ju inte heller vilken trupp Arsenal har nästa år. Så långt ifrån titlar var vi inte i år och om Cesc skulle ersättas av 2-3 riktigt bra spelare så har vi trupp för att utmana om titlar nästa år. En trippel är väl att ta i, men en eller två inhemska titlar är ingen omöjlighet. Arsenal underskattas ofta men var det enda lag som slog CL-finalisterna förra säsongen. Så vänta lite innan du fullständigt dömer ut våra chanser. En supporters uppgift är ju att drömma...
Barcelona DM1982
6/29/2011 13:14
Ser att det är många SillySeason noobs härinne. Lugna ner er, ingenting är färdigt innan klubben säger det. Fabregas har varit "färdig" för Barcelona flera år i rad enligt tidningarna. Rätt som det är står Sanchez och poserar med en Chelsea-tröja även fast han bara var en underskrift ifrån Barcelona.

Lär er att ta det lugnt och invänta vad klubben säger. Varje jäkla säsong är det samma sak....
David Villa #7
6/29/2011 13:09
Men ärligt talat tror ni Pep skulle jaga Cesc i 3 år om Cesc ska nöta bänk hela tiden ? Jag tycker att Cesc och Thiago skulle passa perfekt tillsammans.
Jag menar att Pep har en plan för Cesc annars skulle han inte velat ha honom eller ?
Barcelona westinho
6/29/2011 13:07
Haha Messidinho_10 du e fan kung, får alltid mig att skratta högt. Tack för att du finns på les rambles!
Culé - Messi
6/29/2011 13:03
Barcelona sources deny there's a final deal on the transfer of Udinese attacker Alexis Sanchez (22). [@mundodeportivo]

...
Inter 2009
6/29/2011 13:00
-
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
6/29/2011 12:47
Haha, jag älskar att läsa "comments" till artiklar som handlar om att Cesc är nära Barcelona, det är alltid en gunner som säger: "Sälj honom och vinn trippeln nästa år så visar vi vad Cesc gick miste om."
De har en väldigt realistisk självbild :P

Hehe.
Barcelona Shanghai - Angelina Jolie
6/29/2011 12:46
Messidinho_10

Seriöst ? Barca köper honom för 40M sen kommer han att nöta bänk tills Xavi lägger skorna på hyllan. Det är överdrivet. Ingen vill ha Cesc i Barca då vi har Thiago. Med åren så kommer han att bli dubbelt bättre än honom.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
6/29/2011 12:46
Haha lugna ner er båda två
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
6/29/2011 12:44
westinho

Den där Pozzo, vem det nu är denna gång (det finns ju en far och son), säger ju olika sager från dag till dag känns det som. Han säger nog det som passar in bäst för stunden. Han är bara intresserad av att få så bra betalt som möjligt vilket man kan förstå.

Snälla Messidinho_10 lugna ner dig lite. Bara för att Goal skriver något behöver du inte göra i byxan. Det är långt ifrån klart ännu.
Barcelona Messidinho_10
6/29/2011 12:41
Shanghai - Angelina Jolie

Gå och lägg dig din fjolla vadå inte ha??
Barcelona Shanghai - Angelina Jolie
6/29/2011 12:40
H****** jag vill f*n inte ha Fabregas. Inte nu iallafall.
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
6/29/2011 12:39
Vet att man egentlign inte ska lita på någonting under Silly Season men det känns ju onekligen som att Alexis Sánchez kommer närmare och närmare, sakta men säkert. Det känns också som att Cesc är närmare än någonsin, men samtidigt vet jag inte om klubben verkligen vill värva två dyra spelare under samma sommar. Själv hoppas jag på att man köper chilenaren och sedan någon billig försvarare, förhoppningsvis José Angel. Dock är jag rädd att man hämtar tillbaka den förlorade sonen också, vilket som sagt känns närmare än tidigare.
Barcelona Messidinho_10
6/29/2011 12:35
Fabregas är inte med i Arsenals borta kit presentation, vilket kan betyda bara en sak..

JAAAAAA CESCKOMMER!!
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
6/29/2011 12:34
Håller med angående Bojan och att han inte riktigt har en position i dagens Barcelona. Pep har förändrat laget till mycket bättre, han har gjort Messi till en falsk 9:a där argentinaren är väldigt trygg och på den platsen är han bäst. För Bojan är det dock inte bra då han är en renodlad striker och ska spela som spjutspets i 4-3-3. Nu får han istället, när han startar, spela på en kant då det oftast är med Messi han spelar och då tar Leo sin vanliga position.

Så man kan ju säga att det är Peps "fel" att Bojan inte riktigt blommade ut. Dock vet jag inte om man kan kalla det att det är hans fel då laget Barcelona definitivt har blivit bättre av de här förändringarna, det är bara för Bojan allt brakat ihop.

Sen finns det ju alltid en chans att han likt Villa kan anpassa sig till kanten och göra det bra där. Men jag vet inte riktigt om han har kvalitéerna till det, och det troligaste blir väl att han nu blommar ut i Roma och gör en bra karriär utanför Katalonien. Det skulle nog också vara bäst för Bojan själv.
Barcelona westinho
6/29/2011 12:29
Pozzo (owner Udinese): "We only talk with Barcelona. We never opened talks with Man City because the boy only wants to join Barcelona."

Där ser man..
Barcelona Messidinho_10
6/29/2011 12:13
Jag känner på mig allt kommer avgöras idag!! Och Fabregas kommer vara en Barca spelare fyfan vad härligt :)
PedroRodriguez
6/29/2011 12:00
En handikappskylt på en parkeringsplats betyder inte att denna plats är för funktionshindrade. Det är i själva verket en varning om att platsen tillhör Gago och att du kommer vara handikappad om du parkerar där.
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
6/29/2011 11:55
Det verkar förövrigt som att Arsenal kan ha accepterat ett bud på 35 miljoner + variabler, nu återstår en stor fråga om hur man ska betala den summan. Jag antar att Arsenal vill ha allt på en gång.

Domizzi (Udinese): "Alexis Sanchez? It's normal he's fascinated by Barcelona, but he would have a bigger impact in England." [sky italia]
Det låter ju långt ifrån klart.
Barcelona Canaletes
6/29/2011 11:40
Nu är det Guti som hyllar Barca och Messi framför Madrid och Ronaldo.

Det här måste svida ännu mer då Guti är riktigt älskad bland Madridfans :)

Några bra Guti skämt á la Gago?
Barcelona Riiio!!
6/29/2011 10:55
"Jeffren till någon klubb i Spanien med återköpsklausul som förmodligen aldrig kommer användas på den glasliraren dessvärre" Hahaha det e sant. Har aldrig riktigt förstått vad den killen gör för nytta. Han e så jävla snabb i acelerationen så han snubblar alltid eller skadar sig =)

Hoppas dock att han lyckas i någon mindre klubb i Spanien eller Italien, verkar vara en skön kille i alla fall.

Herregud får vi något alls för Henrique så är jag nöjd och samma sak med Milito.

Maxwell kostade oss typ 5 mille euro och tror att vi kan få igen den summan nu eftersom han har trots allt inte gjort bort sig utan varit helt klart godkänd. Italien eller kanske Ajax för hans del.

Sanchez kommer säkert köpas loss av Getafe eller någon annan mindre klubb.

Keirrison har kag absolut ingen som helst koll på och vet e fan vad som kommer hända med honom haha. Men hade varit kul o se honom under försäsongen!

Hleb ska vi bara göra oss av med till vilket pris som helst, värdelös.

Hade hellre sett Bojan i någon annan mindre klubb i Spanien på lån typ Villarreal eller kanske t.o.m Espanyol (så han inte behöver flytta från sitt kära Barcelona).
David Villa #7
6/29/2011 10:50
Enligt Sport så har Cesc börjat leta efter hus i Barcelona och att dealen nästan är klar. Han har dock inga planer att säga något publikt, dvs något som kan förstöra förhandlingarna.
Barcelona Deulofeu
6/29/2011 10:35
När det gäller transfers ut och pengar in så är det ganska så komplext.

Caceres är såld nästan gratis suck.
Hleb är skadad borta tre månader suck.
Henrique kanske säljs till Sevilla för halva priset vi köpte honom för om vi har tur.
Keirrson och V.Sanchez kanske flyttar til Schweiz kan man verkligen hoppas på det?
Milito gör ett bra copa America och säljs till Indipendiente eller vi får option på någon talang i framtiden de har ju trots allt skapat en del sköna lirare genom åren.
Maxwell till Italien.
Jeffren till någon klubb i Spanien med återköpsklausul som förmodligen aldrig kommer användas på den glasliraren dessvärre.
Bojan till Roma kanske tillbaks till Barca om två år inte så troligt men han kanske tror det...
Barcelona Riiio!!
6/29/2011 10:33
Deulofeu


Verkar som sagt att både Fabregas och Sanchez kan bli klara men förstår inte hur mycket av nästa års transferbudget man tänkt ta om det är dessa båda herrar som skall köpas in nu. Hade varit mer logiskt med bara Fabregas och en mer rutinerad och äldre anfallare i Forlan,Kanoute... Soriano te.x
Annons: