/spanien/barcelona/forum/1237.aspx/spanien/barcelona/forum/1237.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2016-06-26 16:47
[QUOTE=A good coach is everything!]Grejen med Pogba är att han är väldigt ung fortfarande folk glömmer ofta bort det ! Snubben behöver fortfarande vägledning. En sak som jag tycker att Deschamps misslyckas med är att han låte Pogba spela förvar alldeles för ofta snubben tröttar ut sig! Låt sopan Matiudi göra grovjobbet tråkigt att en sådan elegant spelare slarvas bort ! [/QUOTE] Väldigt ung? Han är 23, det är inte väldigt ungt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-26 16:45
@Rambla~:


Jag skriver ingenting, så har jag ingenting skrivit, nej jag skriver ingenting, så...
Barcelona A good coach is everything!
2016-06-26 16:45
Grejen med Pogba är att han är väldigt ung fortfarande folk glömmer ofta bort det ! Snubben behöver fortfarande vägledning. En sak som jag tycker att Deschamps misslyckas med är att han låte Pogba spela förvar alldeles för ofta snubben tröttar ut sig! Låt sopan Matiudi göra grovjobbet tråkigt att en sådan elegant spelare slarvas bort !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-06-26 16:42
neymar JR Har du kollat på den här matchen? Helt urusel är han.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-26 16:34
Rami har väl ändå varit Frankrikes bästa försvarare, visst har han säsonger av uselhet men under EM har han varit bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-06-26 16:32
Hade också hoppats på att Franrike åkt mot Irland. De förtjänar det med tanke på mötet i det där VM-kvalet ni minns. Där en viss Henry assisterade det avgörandet målet med handen. För turneringens skull är visserligen bättre att Franrike är kvar fast jag har svårt för dem. Gabriel Stör mig också allt mer på Griezmann. Börjar bli lite väl kaxig och tror sig själv vara på Messis och Ronaldos nivå nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-06-26 16:28
Barca4life98 Tyckte jag såg Umtiti värma kanske inhopp denna matchen och start nästa då Rami är avstängd.

Vore kul!
Barcelona Barca4life98
2016-06-26 16:28
enkos Tack o Lov! Hoppas att Gignac får rött kort nu också så finns det ingen risk att tränaren kan spela med usla spelare...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-06-26 16:27
Rami och Kante är avstängda mot England.
Barcelona Barca4life98
2016-06-26 16:22
Alltså hur fan kan man spela med Rami?! Sämre mittback får man leta efter. Hellre Mangala eller en oerfaren Umtiti
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2016-06-26 16:22
Irländarna är riktigt trötta nu! Hade nog behövt 1-2 dagars vila utöver det dom fick. Tappade matchen totalt och nu är dom så gott som ute.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-06-26 16:19
Är det bara jag som inte klarar av Greizmann av den otroligt omogna anledningen att han missade straffen mot real i finalen? Hatar verkligen sånna spelare. Hade det varit vilket annat lag som helst på andra sidan planen hade han suttit sin straff. Bayern, oss, Juve, Chelsea, vem fan som helst, det hade varit mål. Men självklart missar han mot Real bara för det är Real. Jag kan aldrig förlåta sånt, hur omoget det än blir. Jag blir ständigt påmind om det varje gång han gör mål och äcklas av honom.

Har min svarta lista av spelare som Mkhitaryan och Greizmann mfl.
Barcelona LeoMessi
2016-06-26 16:18
Aj aj aj Irland! Jag hoppades verkligen på att Irland skulle skrälla och köra ut Frankrike!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-06-26 16:17
Hur kan en så kort spelare tillåtas vinna nickduell när Irland har typ 5-6 storvuxna spelare i straffområdet samtidigt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-06-26 16:01
[QUOTE=Lionel12]DM1982. Jag förstår att du tycker så men pogba kan prestera. Han kan vara ojämn men han har en extrem högstanivå. Han är mer än välkommen till Barca om man ersätter han mot mindre passande spelare som doglas, marlboro, arda,munir, adriano samt fler onödiga spelare. [/QUOTE] Han är välkommen att prestera den här matchen, Frankrike ligger under.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-26 15:52
Pogba o CR7 är nog världens just nu mest överskattade fotbollsspelare, inget snack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel12
2016-06-26 15:48
DM1982. Jag förstår att du tycker så men pogba kan prestera. Han kan vara ojämn men han har en extrem högstanivå. Han är mer än välkommen till Barca om man ersätter han mot mindre passande spelare som doglas, marlboro, arda,munir, adriano samt fler onödiga spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2016-06-26 15:46
Raketen låter bitter, han var enligt mitt tycke värdelös mot portugal. Han gör i princip två bra matcher.
Barcelona DM1982
2016-06-26 15:39
Pogba måste ha sänkt sitt värde efter gruppspelet och första halvlek i åttondelen. Det står helt klart att det inte är en spelare för Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-06-26 15:20
Först fick England Island och kan nu få Irland i kvarten. Bäddat för mardrömsfinal mellan Portugal och England.
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-26 14:35
Det tråkiga med EM och fotbollen i stort är att inga lag vågar spela som Barca och Spanien med ett innermittfält med en defensiv och två offensiva.
Alla lag spelar med två s k sittande(gillar inte uttrycket)defensiva mittfältare.
Det gör att spelet går enbart i sidled och bakåt. Finns inga trianglar att spela bollen framåt. Fungerar mest som hjälp till mittbackarna än hjälp till forwards.
Barcelona Kröjff
2016-06-26 13:56
Barcelona Lord Douglas
2016-06-26 13:52
@Gabriel:


Jag har hört att det finns en stad i nordöstra Spanien som ska vara rätt fin och ha en hel del sevärdheter, jag kommer inte riktigt ihåg vad den heter.
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-26 13:49
Jag gillar igentligen Portugal och deras fotboll. Får alltid fram unga talanger R. Sanches grym talang överglänser Rakitic och Modric igår. Men jag kommer på mig själv att jag avskyr laget på grund av en person. Sjukt. Kroatiens match igår kan man undra vad dem gjorde, som var så mycket bättre än Portugal. När dem verkligen började skapa lägen var när Rakitic gick ut. Undrar om inte Rakitic och Moldric borde ha byts ut tidigare för deras yngre och snabbare och mer motiverade spelare. Då hade dem nog avgjort detta!
Barcelona Gabriel
2016-06-26 13:33
Det är så extremt himla off-topic då jag ber om ursäkt för det men känner ändå att det är värt att fråga. Jag och bruden ska ta våran första sol-semester nu tillsammans då vi känner att vi bara måste bort från Sverige under sommaren men vi är sjukt förvirrade gällande alla olika resemål och destinationer. Jag undrar om någon här inne har lust att rekommendera nått speciellt ställe? Kollade lite på Grekland och framför allt Kreta, men allt känns så himla antikt och historiskt (vilket sjävklart kan vara fint men inte riktigt vad vi är ute efter). Klubblivet är inte heller någon jätte prioritering, mer att det finns dom där riktigt fina vita stränderna med det kristallklara vattnet samtidigt som det finns roliga aktiviteter att hitta på och att staden liksom ändå är "livlig". Om någon här inne har någon bra erfarenhet av en sådan semester så får nu gärna PM:a mig. Svaren ska självklart inte skrivas här. Jag ber admin här inne och moderatorerna att ha överseende att låta inlägget stå kvar. Alla PM är välkomna, culés till madridistas. Tack för er hjälp!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-26 13:19
Vampiro har min fulla respekt både som skribent generellt och för den irritation som han igår gav uttryck för p g a forumets fokus på fenomenet Ronaldo i tid och otid. Därför vänder jag mig inte till honom utan snarare mig själv, när jag nu ska försöka reda ut varför "man" blir så där otroligt irriterad över varumärket CR 7, att jag mot bättre vetande bara inte kan låta bli att liksom många andra härinne, skriva av mig frustrationen då och då i okontrollerad affekt och sen självcensur. Dom som får "tuppjuck" av blotta tanken på typen Cesc Fabregas, borde veta vad jag "talar" om. Och väl känna till den huvudingrediens som kan driva mig till smärre vansinne emellanåt. Ja just det: Personligheten. Cristiano Ronaldo gör mig minst lika illamående som många blir av Fabregas blotta uppsyn. Det i kombination med att Ronaldo spelar i Real Madrid, kan ibland förorsaka explosionsartade reaktioner som verkligen inte är att leka med, vare sig för barn eller vuxna. Hur gammal är du, frågar sig säkert nån. Och det är precis vad jag frågar mig själv när jag ser Ronaldo spela ut hela sitt register av reaktioner, som påminner mig om min barndoms jular och matadoren i Disney´s tjuren Ferdinand. När han missar en målchans eller träffar stolpen och vänder blicken upp mot himlen som om han frågar sitt alter ego vad makterna har emot just honom, så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Så jag blir förbannad istället och tänker i mitt allt annat än stilla sinne: Slappna av för fan! Men egentligen är det inte Ronaldos så uppenbart narcissistiska personlighet som jag stör mig mest på. Nej, det är hur han så konsekvent överskattas av studiofolk, kommentatorer och bisittare. För er som retar ihjäl er på Fabregas, tänk tanken att ni som extra krydda skulle få höra hans namn nämnas i storslagna ordalag upprepade gånger så fort han visar sig på en fotbollsplan oavsett vad han de facto presterar, så förstår ni (?). Gårdagens match är ett typiskt exempel. Detta ständiga försnack om denne helt formidable Cristiano Ronaldo. Granqvist är så hänförd att han verkligen lägger vinn om att uttala hans förnamn med så perfekt portugisisk accent, som det bara går. Men hallå vänta säger nån, nu vinklar du det ju till att Lasse bara hade gott att säga honom och så var ju inte fallet. Rentav tvärtom kanske nån hävdar med tanke på matchutvecklingen. Och visst, inte östes det direkt beröm över hans insats igår (fattas bara). Men nog pratades det en hel del om exempelvis hans otroliga vristspänst. Fast hur många nickar såg ni egentligen från fenomenet ifråga? Nej, just det. Skulle kunna räkna upp det ena efter andra exemplet, men nöjer mig med ett till. Eftersom Ronaldo sällan eller snarare aldrig lever upp till dom skyhögt ställda förväntningarna om man håller sig utanför målet och ser till det spelmässiga, så slog jag vad med min sambo innan matchen, att Lasse Granqvist förr eller senare skulle säga: Var är Ronaldo? Eftersom hon är en klok kvinna antog hon inte mitt vad, väl medveten om att också hon har hört den frågan ställas förut. Men nog blev hon minst lika irriterad som Vampiro visade sig igår, när jag förekom Granqvist genom att upprepade gånger demonstrativt säga just precis det: "Var är Ronaldo". Men till slut kom så den retoriska frågan i vanlig ordning från Lasse Granqvist själv, en bit in i 2:a halvlek. Men Ronaldo dök ändå upp i slutskedet av förlängning som gubben i lådan och medverkade till ett vinnande mål; och det måste man i ärlighetens namn ge honom utan reservationer. Så, nu har jag lättat på trycket och lovar att försöka hålla mig i fortsättningen. Men innan jag slutar, kan jag inte låta bli att citera Glenn Strömbergs sammanfattning av gårdagens match mellan Nordirland och Wales: " Ingen finess, mycket arbete, stora lungor". Ja, gissa vem jag kom att tänka på då? Precis. Det vill liksom aldrig riktigt gå över, hur gärna jag och Vampiro än vill.
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-26 13:18
Vlom

Och när man är besviken på sig själv, brukar man skjuta problemet på andra!
Barcelona Zyzz
2016-06-26 12:53
@Vlom:


Tycker det är helt rätt av Rakitic att säga sanningen. Varför ska man hålla på att slicka röv hela tiden så fort det vankas intervjuer?
Barcelona LeoMessi
2016-06-26 12:43
Vlom Man är alltid bitter när man förlorar trots att man var det bättre laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-06-26 12:22
Ivan Rakitic: "The better team is going home. Portugal beat us by doing nothing, no one knew if they were on the pitch"


Synd att kroaten framstår som en bitter förlorare...
Annons: