/spanien/barcelona/forum/12312.aspx/spanien/barcelona/forum/12312.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Shanghai
2011-06-04 14:43
haha, ärligt talat så vet jag inte vad jag ska säga. Det är bara att skratta.
Barcelona dios-maradona
2011-06-04 14:34
el Maestro!

har du någon aning om att Alexis Sanchez blev vald till sydamerikas bästa spelare under VM-kvalet som håller på under två år? att han va bästa spelare i Argentinska ligan under sin tid? att han hade en stor del bakom till att Chile ens kom till VM. Om man inte kallar han för crack när han gör detta innan han fyllt 20 år. Så är det väll bara 1-2 i världen som får kallas för crack.

Fast har ändå väldigt svårt att se att alla dessa tre spelare skulle vara klara. Tror på max en av dessa och en till om någon spelare eventuellt lämnar åt motsatt håll
Barcelona el Flaco - "Luca Brasi sleeps with the fishes"
2011-06-04 14:31
Barca Barca/

Med tanke på att vi befinner oss bara i juni tycker jag Zubi gör helt rätt som lägger förhandlingarna på is, klubben har fortfarande tid på sig att förstärka laget. Det som dock vore ödesdigert är om vi upprepar misstagen från förr och betalar astronomiska summor för spelare vars talang inte motsvarar prislappen.
Barcelona Capitan Puyi
2011-06-04 14:28
el Flaco - "Luca Brasi sleeps with the fishes"

Inte så konstigt med tanke på hur hela Zlatan affären hanterades. Vi betalade en enorm summa och fick nästan inget tillbaka när vi "lånade" ut honom. Sen Chyg för 25 miljoner för att inte nämna andra överpriser. Andra klubbar verkar ha uppfattningen av att vi är helt blåsta. Tycker det är bra att Zubi och Rossel sätter ner foten.
Barcelona Barca Barca
2011-06-04 14:28
el Flaco - "Luca Brasi sleeps with the fishes"

Härligt att Zubi vet vart gränsen går. Inte ska vi betala överpriser för en vänsterback från Sporting med tanke på att man inte vet vad man får ut av spelaren. Visst José Angel är bra och är talangfull, men mer än vad Barca vill ge (snackades om 6-8€ miljoner plus Batra) är bara överpris. Sen o andra sidan vet jag inte om det hjälper att avbryta förhandlingarna i hopp om att allt ska lugna ner sig. Hur som helst tycker jag att Zubi gör helt rätt.
Barcelona el Flaco - "Luca Brasi sleeps with the fishes"
2011-06-04 14:10
Enligt den här artikeln från SPORT ska Zubi känna sig irriterad över hur förhandlingarna har gått till med de andra klubbarna om spelare som Barça är intresserade av eftersom han tycker att klubbarna försöker mjölka klubben på för mycket pengar och kräva överpriser.

Det är inte bara kampen om etablerade spelares signatur, som Cesc och Rossi, som har krånglat utan även försöken att knyta till sig unga lovande spelare som den argentinske målvakten Andrada eller José Angel från Sporting. Zubizarretas intentioner är att avbryta förhandlingarna i hopp om att situationen ska lugna ner sig.
Barcelona 1.70-ligan
2011-06-04 14:00
Tydligen så verkar ju Barca var nära att köpa Sergio Araujo, från Boca Juniors.

En ung anfallstalang. Född 1992, 180cm. Känns väl som ett namn för B-laget till en början? Men intressant är det i alla fall ! Gillar sådana värvningar
Barcelona 1.70-ligan
2011-06-04 13:55
Figeta

Det kanske är det bästa, ja. Samtidigt så har jag svårt att släppa att Hleb blev så jäkla dålig här: Någonstans, innerst inne, är det en klasspelare. Skulle inte säga emot om man gav han chansen till jul och säljer honom då ifall han inte övertygat. Men det känns långt borta.
Barcelona 1.70-ligan
2011-06-04 13:55
Figeta

Det kanske är det bästa, ja. Samtidigt så har jag svårt att släppa att Hleb blev så jäkla dålig här: Någonstans, innerst inne, är det en klasspelare. Skulle inte säga emot om man gav han chansen till jul och säljer honom då ifall han inte övertygat. Men det känns långt borta.
Barcelona el Maestro!
2011-06-04 13:53
”Tre cracks”?
Jag skulle inte vilja kalla Alexis Sánchez för ”en crack”. Han har presterat en säsong på toppnivå, vad jag vet - räknar inte VM-slutspelet. Jag kräver mycket mer av honom om jag ska kalla honom för en ”crack”.

Det kan vara så att det beror på att jag inte har sett honom spela så mycket men jag får en känsla av att fansen med chileniskt påbrå gärna vill kalla honom för en "crack". De känner honom mer än jag antagligen. För mig är han inte det än. Jag är medveten om att han är en gudabenådad spelare men för mig är han ännu inte värd mer än 20 miljoner euro. Allt annat är överpris. Likadant är det när det gäller Javier Pastore. Bägge är spelare som har potential att tillhöra i toppen av fotbollsspelare men än är de långt ifrån där.

Av de spelare som det ryktas om för Barça är det Cesc och Aguero som jag idag kan kalla ”cracks”. De två är prövade spelare i toppen under flera år. Man vet mer eller mindre vad de kan. De är därmed värda mer och kostar mer.
Barcelona Figeta
2011-06-04 13:51
1.70-ligan

Det bästa för alla parter är att bryta kontraktet med Hleb. Han är ändå inte värd något och rätta mig om jag har fel men det är vi som betalar hans lön.
Barcelona 1.70-ligan
2011-06-04 13:47
Figeta

Allright, så är jag med :)

Hehe, nej men jag tror inte heller det är möjligt. Det är därför det bara är att applådera Rosell om han lyckas ;) I och för sig kommer vi väl få in lite pengar pga de försäljningar vi gör, men det lär nog inte bli särskilt mycket.

Undrar förresten vad som händer med Hleb? Han kanske måste bli kvar här ju.
Barcelona Figeta
2011-06-04 13:47
Hetfield

Man blir ett köplag ifall man köper 2 stora spelare när man själv säger att andra är köplag för att dem köper stora spelare varje säsong.

Ett annat exempel är ifall jag tex. skulle vara en bra fotbollspelare. Skryter jag sedan varje dag och säger till alla att dem är kassa blir jag automatiskt sämre. Vi kan inte säga att Real är köplag för vi gör ju precis samma sak som dem.
Barcelona Figeta
2011-06-04 13:42
1.70-ligan

Menar inte att du skriker efter två stora cracks utan vad majoriteten av Les Rambles. Den övre delen av mitt inlägg var bara riktat mot dig och att vi ska värva dem två utan att spräcka budgeten är omöjligt. Då kostar Cesc 300 och Sanchez 200. Om detta händer får du alla mina Barca tröjor (7st) ;)
Barcelona Capitan Puyi
2011-06-04 13:42
Man är inte ett köplag för att man köper en eller två cracks. Alla storlag MÅSTE göra det. Köplag syftar mer på att år efter år köpa en halv till en hel startelva.
Barcelona Hetfield
2011-06-04 13:41
Figeta

Skärp dig, man blir väl inget köpelag pga. 2 värvningar? Du glömmer tydligen bort hur många egna produkter vi har i laget, så att använda Real Madrids värvningsfilosofi i samma mening som Barcelona känns rätt så lågt.

Lägg till att en av värvningarna (Cesc) är en egen produkt, så det stärker bara argumentet.
Barcelona 1.70-ligan
2011-06-04 13:40
Figeta

Men så sa jag ju just att OM han lyckas med det, ifall du läser igen? Ber dig läsa mitt inlägg noga en gång till så kommer du se att jag inte skrek efter två stora cracks
Barcelona Figeta
2011-06-04 13:37
1.70-ligan

Utan att spräcka transfersbudgeten? Cesc kostar 400 minst och Sanchez också. Alltså 800 och var ligger vår transfersbudget på?

Riktig dubbelmoral när folk här säger att Real är köplag och skriker sedan efter två stora crackvärvningar.
Barcelona 1.70-ligan
2011-06-04 13:32
Alltså, om Rosell lyckas få hit två cracks (en forward och en mittfältare) utan att spräcka transferbudgeten är det bara att applådera. Isåfall är det välkommet, FÖRUTSATT att Pep garanterar Thiago speltid och förtroende. Allt hänger på det.

Samtidigt känns det mest logiskt att en forward, plus Jose Angel är de som dyker upp i sommar. Zubi ska ha återupptagit förhandlingarna med Angel igen. Men man vet aldrig med Cesc. Möjligt att han också dyker upp. Det går aldrig att utesluta honom helt.

Fast hur man än vrider och vänder på det känns han lite onödig. En forward bör åtminstone vara av högra prioritet. Säg att vi värvar Rossi, så kan Thiago och Afellay få mer speltid på mitten istället. Två duktiga spelare som kostade oss nästan ingenting alls. Vägrat acceptera att Fabregas kommer hit på någon av deras bekostnad.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-04 13:32
Jag pissar på spansk media en dag som denna. Cesc, Rossi och Sánchez? I vilken värld lever tidningarna i? Precis om el Flaco här nedan skriver, Barcelona har för tillfället inte dom ekonomiska musklerna för tre värvningar i den kalibern. En torr dag för spansk media.

----

Det positiva med Aguero, Sánchez och Rossi är att samtliga kan tala spanska vilket är ett stort plus. Neymar kan vi utesluta, han kommer förmodligen att hamna i Chelsea, eller i värsta fall, Man City.
Barcelona Hetfield
2011-06-04 13:31
Jag håller med, varför skulle vi köpa 3 spelare som tillsammans kostar 1 miljard när vi var tvungna att skaffa sponsor till att börja med? Om vi har råd att kasta 1 miljard på 3 spelare så hade vi inte ens behövt ha "Qatar Foundation".

H.Alavi

Cesc kan prata båda spanska OCH katalanska :D
Barcelona el Flaco - "Luca Brasi sleeps with the fishes"
2011-06-04 13:27
Tror inte en sekund på den artikeln från MD att vi kommer köpa Cesc, Rossi och Sánchez. Den ekonomiska biten jämnar inte ut sig i den ekvationen. Säkert bara bullshit från tidningens sida i hopp om att sälja några exemplar. Don't believe the hype.
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
2011-06-04 13:17
Hetfield

Ja det hade kanske varit bra för hans utveckling men samtidigt så är det bra att han stannar i Barca och verkligen skolas in som Xavis ersättare.
The Special Five
2011-06-04 13:09
Tror att Rosell kommer slå ner med en bombvärvning efter Copa Libertadores, Neymar för 20-25 mille!
Barcelona Hetfield
2011-06-04 13:06
L.A.M

Ingen har väl sagt att Thiago ska stanna kvar eller skeppas runt. 1 år i Udinese skulle ge honom erfarenhet, det skulle inte vara illa om han fick vara startspelare i ett lag som kan ta sig till CL.
Barcelona Visca Barca #14
2011-06-04 13:05
Heager Xavi's ålder hinner nu ikapp honom. Är det inte bra om när Xavi slutar ha Fabregas och Thiago?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-06-04 13:02
haeger

You just said it my friend.
Stackars Thiago =(
Barcelona haeger
2011-06-04 12:59
Om Cesc kommer så tycker jag fan nästan synd om Thiago, han har säkert gått runt och ivrigt väntat på ett A-lags kontrakt, få vara 4:de val på mittfältet och säkert få en massa speltid. Men så kommer Cesc, den totalt onödiga värvningen för den summan och tar hans plats i laget, och gör så att Thiago ruttnar på bänken som han säkert kommer få göra.
5 spelare på två positioner där tre av de är Iniesta, Xavi och Cesc är överdrivet.

Enligt mig ska det vara 2 spelare per position, det är perfekt.
Eftersom även Afellay kan och borde spela på mittfältet så känns det ännu onödigare med en Cesc värvning.
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
2011-06-04 12:46
Hetfield

Vi ska varken köpa 9 mediokra spelare eller två klasslirare för 60-70 miljoner. En crack i år skulle inte vara nödvändig men vi skulle nog kunna få en bredare och bättre trupp av det. Kommer någon av Sánchez, Aguero eller någon annan duktig ytter blir jag jätteglad. Värvar vi Rossi eller Cesc dunkar jag huvudet i bordet. Två stycken av de nämnda skulle bli för mycket av det goda.

Även om Thiago kanske hade passat bra in i Udinese så vill jag inte låna ut honom då en utlåning från Barcelona egentligen verkar betyda "hejdå och tack för tiden här". Även om det inte finns en utköpsklausul så finns det en risk att han lånas ut massa år och kanske till olika klubbar och blir lite som Cáceres, Hleb med flera. Man kan ju hoppas på att han bara gör ett år i Italien och går tillbaka, men jag skulle åtminstonde bli ganska nervös om han lämnar Barcelona, till vilkne klubb det än blir.

Sista stycket kanske är lite oformulerat men jag hoppas du förstår hur jag tänker.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2011-06-04 12:44
Det som är bra med Sanchez är att han kan spela på mitten också ifall Xavi/iniesta skulle behöva vila eller om de skulle skada sig. Bara inte Rossi kommer så är jag nöjd sen får vem som helst komma av Aguero/Sanchez.
Annons: