/spanien/barcelona/forum/12301.aspx/spanien/barcelona/forum/12301.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
7/9/2011 12:24
Utifrån vad jag har läst och uppfattar saken så är de engelska och spanska tidningarna helt usla, men de italienska brukar vara hyfsat seriösa.
Barcelona Barca4eva
7/9/2011 12:20
Barcastuff är inget man kan förlita sig på..men de har väl ändå koll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
7/9/2011 12:20
truten /Hetfield

Abidal har ju blivit intervjuad tidigare om hans önskan att spela här tills han lägger skorna på hyllan. Hans familj trivs här dessutom, varför skulle han vilje flytta till england och ta ut sina barn ifrån skolan dessutom?
Räcker inte det som grund stark nog att aldrig lämna?
Han är given med ikon status, tjänar bra med pengar, älskad av fansen, vinner titlar vad kan locka honom till kalla England vid 31-32?

Har även gjort en 180 sen sin sjukdom, pengar har ett mycket mindre värde för honom(citerar Abidal själv) han skrev att han gett bort en massa förmögenheter till välgörenhet och ser annorlunda på saker och ting efter sin sjukdom. Så att mer pengar teorin kan man redan nu slänga ut genom fönstret, han har det för bra för att göra en sån chansning, om han var 10 år yngre och 2 barn mindre och läget inte såg ut som det gjorde idag perhaps.

Det var den officiella hemsidan som hade artikeln om hans längtan att spela kvar tills han lägger av, det var några veckor sen så det ska finnas kvar.

Mina 2 cents om detta.
Spanien truten
7/9/2011 12:16
100% är en tydlig förnekelse av spelaren/klubben/agenten, inte en bedömning av ett twitter-konto. Speciellt inte ett som inte har några alls "inside-sources". Oavsett om de har haft rätt innan.
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
7/9/2011 12:10
Barcastuff har alltid haft rätt om deras 100 % fake saker, så jag litar på de tills vidare. Jag vet inte om det är deras subjektiva åsikt eller om de gör en research.

Anyways, det viktiga är att Abidal aldrig kommer att gå till Arsenal och därför är den 100 % fake. Simple as that.
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
7/9/2011 12:10
Vet någon varför Batista envisas med att bänka Pastore, jag menar han skulle vara som handen i handskan mellan anfallarna och mittfältarna inte sant?
Något måste det ändå vara då han knappt fått spela, är han dålig när det vankas att hjälpa till att försvara, inte var Riquelme någon som hjälpte till precis så det måste något annat. Har Batista verkligen något att förlora ifall han spelar med Cambiasso,Pastore,Banega och samtidigt flyttar ner Masken så det bli någon balans, vad tycker ni andra?

Ska killen deffa igenom hela copa america så blir man fan förbannad.
Spanien truten
7/9/2011 12:07
Du inser att 'väl' inte är lika med 100%. Om Abidal säger i t.ex. tv att det inte stämmer, det är 100%, antagligen är inte 100%. Är det bara för mig det är helt uppenbart?

Du antydde ju att jag hade fel så självklart tolkar jag det som att du anser mig vara trög.
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
7/9/2011 12:02
Om ryktet är ologiskt enligt alla, då är det väl BS. Barcastuff säger det 99 % av folket tänker.

Jag sa OM, inte att du är trög. OM du mördar någon så är du en mördare, men du kommer antagligen inte att mörda någon.
Spanien truten
7/9/2011 11:59
Hetfield - Thiago isn't going anywhere

Jag menar absolut inte att ryktet är sant, känns helt ologiskt faktiskt.
Det jag säger är att du inte kan lite 100% på barcastuff's bedömningar av rykten, de har ingen bättre koll än vem som helst.

Tycker det är roligt att du kallar mig trög...
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
7/9/2011 11:56
Alex.k

Neymar har egenskaperna för att bli en stor spelare, men hittils har han bara gjort det bra i den inhemska ligan samt några landslags matcher. Tycker du det räcker för att ses som en spelare inom top 10 ramarna?

Det är en intressant spelare som kan bli grym, men måste han inte bevisa mer?
Sen att man väljer att skriva negativt om honom beroende på hans insatser är en sak, att göra det pga rykten som placerar han i Madrid är löjligt. Killen behöver just nu speltid och mycket av den sorten, han behöver komma till en klubb som passar honom. Inget illa menat men Madrid är verkligen inte klubben för honom, inte nog med att det finns spelare bättre det finns även få platser vilket gör att han kommer få kämpa väldigt hårt för en plats. Prislappen på spelare är alldeles för hög, jag menar aningen överhypad är han ju vare sig han kommer till Barcelona,Madrid han är absolut inte värt de pengarna i nuläget.

Sanchez är en spelare som är ett par år äldre och en spelare som visat framfötterna, både i Italien och med landslaget och sättet han spelar indikererar att han är några nivåer högre då han spelare mognare. Men samma sak där är han verkligen värd alla dessa pengar som krävs?

Sjukt hur vissa övervärderas!
Barcelona Barca4eva
7/9/2011 11:56
truten

Han menar nog att nyheten efter hans kolon skrevs av Metro.
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
7/9/2011 11:53
Alla med lite hjärna förstår nog att Abidal lär stanna kvar pga. att han har sagt att han vill lägga skorna på hyllan. Varför skulle han vilja gå till Arsenal när han plats i laget är given?

Det enda jag kan tänka på är om Arsenal ger honom en stor summa i lön, men inte ens där kommer Arsenal att slå Barcelona.
Barcelona Afellay_20
7/9/2011 11:51
Jorge Messi, Lionel Messis pappa, säger att hans son har det tufft och säger att Leo trots det har visat bra form i Americas Cup, där Argentina just nu har två oavgjorda resultat, mot Bolivia 1-1 och mot Colombia -0.

Det här sa han i ett uttalande till Radio 10, som också tog upp diskussionen som Messi hade haft med sin kollega Nicolas Burdisso, något som ofta händer inom fotbollen. Messis pappa sa att den här incidenten “troligen inte var någon vanlig diskussion utan en diskussion kring fotboll, som alltid kan hända i matcher med vänner”.

Sen tillade Jorge Messi att “Folk är fria att säga vad de vill, men det som upprör mig mest är vad pressen säger”. “De skapar situationer som ingen förväntar sig. Det är som att hälla bensin på elden. Pressen kan kritisera Argentina eftersom det är logiskt och Argentina spelar dåligt, men de borde titta lite närmare på sitt lag”, sa han.

Den kritik som hans son har fått beror till stor del på avundsjuka och om de anklagelserna att han inte sjunger med i den argentinska hymnen”, säger han” beror på hans personlighet”. Det var jobbigt redan när han kom till landet och det var en fruktansvärd press från fansen när de spelade matchen mot Colombia på arenan i Santa Fe.

Om jämförelsen mellan Leo och Diego Maradona, säger Messi far att i Argentina jämför man alltid allting och att “Diego är ojämförbar”. Leo är på väg och vet inte vad det innebär att ha laget på sina axlar. Är det kränkande eller skriker alla kamrater? Min son har en annan typ av karaktär. Han är stark, men många vet inte att Diego har en annan karaktär som Leo”, sa Jorge Messi.

När det gäller Messis situation som spelare i klubblaget FC Barcelona är det en helt annan sak. Där är det ett lag som jobbat ihop under flera år. “Landslaget är något helt annat och att spela Copa America på hemmaplan är en fruktansvärd press”, säger han.
/Birgit. / MundoDeportivo.
Spanien truten
7/9/2011 11:50
Hetfield - Thiago isn't going anywhere

Som jag har förstått det så var ryktet i Metro och barcastuff bedömmer det till att vara 100% fake, det är inte metro som påstar att det är 100% fake.
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
7/9/2011 11:41
truten

Barcastuff rapporterar bara från andra källor, det är inte deras åsikt. Om du inte har fattat det än så är du rätt så trög.
Spanien truten
7/9/2011 11:40
Hetfield - Thiago isn't going anywhere

Du litar 100% på barcastuff's bedömning? De har ingen mer insyn än vilken random som helst.
Barcelona Barca4eva
7/9/2011 11:35
Alex.K För mig är han en väldigt talangfull spelare med en ljus framtid men absolut Inte värd pengarna som det hittills har ryktats om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
7/9/2011 11:29
100% Fake: Spanish reports suggest Abidal has been offered to Arsenal as part of the Fabregas transfer [by metro]

Härligt att det inte stämmer.

President Rosell is interested in Napoli attacker Ezequiel Lavezzi (26) and Santos attacking midfielder Ganso (21). [as]

Härligt Rosell. Skit i Sanchez och gå för någon annan. 40 miljoner är nästan kriminellt mycket i värde för Sanchez.
Barcelona 1.70-ligan
7/9/2011 09:12
Fan att man inte kunde göra klart med Sanchez före Copa America... nu kan man inte njuta fullt ut av hans framgång eftersom det kommer göra en övergång till Barca än svårare.
Fernando Gago - King Of Barcelona
7/9/2011 07:52
Men Neymar är ju medelmåttig. Tills den dagen han kommer hit. Då blir han bra.
Barcelona Canaletes
7/9/2011 07:09
Extra kul om Sanchez kommer då många chilenare jag kännner hejar på Madrid :P
Real Madrid Alex.K
7/9/2011 05:02
Gio Style

Man har ju hört en del pikar mot brassen när han började ryktas till Real Madrid. Majoriteten av dem är ju inte så jätteallvarliga egentligen. Men han har bl.a. kallats medelmåtta av vissa - inte många - härinne. Det är väl inget att ta på allvar då dem förmodligen är väldigt oseriösa samt okunniga.

Barcelona Gio Style
7/9/2011 04:53
Amigo pitbul, håll dig här om du vill prata fotboll och undan från Puertan.
Så slipper du få ett otrevligt bemötande oavsett vad du skriver...
Barcelona Gio Style
7/9/2011 04:43
Alex.K

På vilket sätt skit? Vi har en hel del personer som vill ha Neymar här samtidigt som det finns en hel del andra som tycker att han inte är värd pengarna.
Man har hört lite saker om hans påstådda attityd problem och vissa skulle helst avstå att värva honom pga det. Någon som sagt "Han sparkade av benet på honom, han har Real dna!" ?
Real Madrid Alex.K
7/9/2011 04:39
Gio Style

En viss Neymar har fått rätt mycket skit härinne den senaste tiden. Undrar vad det kan bero på.
Barcelona Gio Style
7/9/2011 04:38
CR-seven

Utveckla tack
CR-seven
7/9/2011 04:34
Gio Style

För det händer aldrig här, nej nej!
Barcelona Gio Style
7/9/2011 04:05
El_PitBUL-Gary_Medel

Hahaha otroligt...
El_PitBUL_Gary_Medel
7/9/2011 03:49
Gillar hur vissa i Madrid-forumet börjar redan snacka dålig om Sanchez bara för att han har kopplats ihop med barca den senaste tiden :P
El_PitBUL_Gary_Medel
7/9/2011 03:49
Dubbelpost.
Annons: