/spanien/barcelona/forum/12288.aspx/spanien/barcelona/forum/12288.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona teddycule
2011-06-23 13:58
Har inte Kun en klausul i sitt kontrakt som säger att han inte får gå till Real? Eller är det bara ett rykte?
Barcelona Rambla~
2011-06-23 13:49
Jag tror du har fel om Kun. Allt verkar tyda på att han är sugen på att ansluta till Madrid. Lönen spelar nog mindre roll, de lär ju ändå matcha hans nuvarande. Det som lockar förutom pengarna för dessa spelare är ju girigheten att vinna många titlar. Det tror han väl sig kunna göra med Madrid.

En annan sak. Du är hyfsad på matte förmodar jag? Sätt dig ner och stolpa upp hur mycket pengar det krävs ur egen ficka för att värva och betala lön för Kun under en 4-årsperiod och jämför det sen med Sanchez. Efter det, kom tillbaka så kan vi diskutera igen. :)

Det handlar inte vad som förnuftigast rent sportsligt nu. Det ska även vara till en så låg kostnad som möjligt. Gudarna ska veta att även det billigare alternativen av de två ändå är enorma summor det rör sig om.
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-06-23 13:41
Rambla

Inget snack om att Perez är bra på att övertala personer. Coentrao spelar dock för Benfica, han är ingen vidare lojalitet gentemot något lag medan Kun har varit i Atletico i ett par år, han är också vicekapten. Lägg till att Atletico hatar Real Madrid, jag vägrar tro att Kun har så låg karaktär. Om han var ute efter pengar så hade han gått till Man C eller Chelsea. Chelsea har ju varit ute efter honom i flera år, han kan ju dra dit om det handlade om pengar eller spel i utomlands.

Lönen är inte ett problem då Kun kommer att ersätta både Jeffren och Bojan, både tjänar runt 4 miljoner euro tillsammans (?). Då blir det inte så mycket om man tänker efter.

Jag kan bara hålla tummarna att de argentinska tidningar har rätt när de gäller att Sanchez/Rossi är rökridåer för att man har gjort klart med Kun bakom kulisserna. Jag är inte särskilt sugen på Sanches (inte för det priset) eller Rossi (Villas sämre bror).
Barcelona Rambla~
2011-06-23 13:32
Hetfield

Jag behöver ju egentligen inte bry mig om eller aldrig klaga på en hög lön då jag inte är den som betalar den. Däremot tror jag inte det är speciellt hälsosamt för Barcelonas ekonomi i dagsläget att få in en sådan hög lönepost.
Barcelona Rambla~
2011-06-23 13:31
Hetfield

Jo, jag tror nog att Atlético vill casha in. Dessutom har du nog rätt i att de mycket hellre går till Barca än till rivalerna i samma stad. Fast jag tror ändå att det blir en alltför jobbig affär ekonomiskt för Barcelona. Alltså, att de måste gräva fram mer pengar ur sin kassa än vad de är villiga eller kan göra.

Det verkar också som om Perez har varit där och övertalat Kun att pusha för Madrid. Något Perez alltid gör när de ska värva cracks. Se på Coentrao tex. Tror du han är helt uppriktig när han säger att han inte kan spela i någon annan klubb än Real Madrid om han lämnar Benfica. Jävla bullshit om du frågar mig. Det där är ett manuscript från Perez.
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-06-23 13:26
Rambla

Återigen, jag utgår ifrån när Kun sa att han vill stanna kvar i Spanien. Like I said, Real Madrid har för många spelare och de verkar vara klara med Neymar.

Då återstår bara Barcelona i ligan. Tror du inte att Atletico vill casha in redan nu innan financial fair play grejen kommer igång?

Om Zlatan hade varit "Italien Zlatan" så hade han varit värd den lönen. Om Kun kommer in och gör succé, kommer du klaga på hans lön? Nej, knappast, då är man snarare glad att laget har köpt en sådan bra spelare.

Milito kommer knappast att ersättas, vi har redan Abidal och Fontas som backup. Om Maxwell drar så har man antagligen Jose Angel i laget som kommer att ha mindre i lön. Kun kommer att ersätta både Jeffren och Bojan.
Barcelona Rambla~
2011-06-23 13:23
Hetfield

Jo, för vi kan ju övertyga Cesc att han öppet och tydligt visar att han vill spela för Barca? Vad får dig att tro att Kun istället gör det? Med dina perfekta scenarion där precis allting går exakt enligt planerna, så är väl allting möjligt antar jag. Atlético kommer att kräva bra betalt, det kan du nog vara övertygad om.

Är Zlatan kvar i Barcelona? Du tror inte Rosell är glad att slippa den lönekostnanden? Bara för att Laporta ansåg att de "hade råd" att betala den lönen innebär knappast att det var ett vettigt beslut.

"En sak till, laget kommer att bantas till ordentligt, vi kommer at slippa Jeffren, Bojan, Maxwell (?) och Militos lön."

Du anser inte att vi behöver ersättare för dessa spelare om de alla försvinner? Ska truppen annars bantas med 4 spelare? Ersättarna lär vilja ha lön de också.
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-06-23 13:18
Rambla

För 12:e gången nu, Atletico kan inte begära att någon ska köpa ut klasulen ifall det bara är två lag i la liga som har råd med att lägga mer än 30 miljoner på Kun. Vi kan stryka bort Real Madrid då de delvis har för många spelare och de ska tydligen köpa Neymar. Lägg till att Kun aldrig kommer att gå till rivalerna.

Då återstår bara Barcelona. Om Kun är bestämd med att spela i la liga och om det är bara ett lag som kan betala för honom, då är det ologiskt att Atletico ska kunna kräva att vi ska köpa ut honom. Om vi kan dela upp betalning så är det klockrent. Kun är den ultimata spelaren för Barcelona.

Hey, vi kan Zlatan en mönsterlön, vi kan nog ge Kun samma sak då han är vassare för laget. En sak till, laget kommer att bantas till ordentligt, vi kommer at slippa Jeffren, Bojan, Maxwell (?) och Militos lön.
Barcelona Shanghai
2011-06-23 13:14
Skit i Agüero, Sanchez och framför allt Neymar, sen satsar vi på Jeffren och Bojan. Dom brinner för klubben och älskar den som om det vore deras mamma. Ni ser hur en talang efter en börjar snacka om att dom inte vill bytas med nån diva som Sanchez eller den där jäveln Neymar som jag stör mig på.

Om ni skulle vara i deras situation där ni läser 40m för Sanchez plus Bojan eller Jeffren. Hur skulle ni ta det ? ska jag vara helt ärlig så är Barcelonas ledning helt pinsamma. Varför ens värva nya spelare ? låt truppen vara så som den är nu.
Barcelona Rambla~
2011-06-23 13:14
Hetfield

Nej, det kan jag inte hålla med om för det du påstår stämmer inte riktigt. Atlético kräver väl klausulen om någon klubb i Spanien köper Kun om jag har förstått det rätt? Då tillkommer det också skatter. Dessutom, verkar de vilja ha pengar framför allt. Alltså är det en stor summa Barca måste upp med i cash.

Medans Pozzo spelar lite halvgalen och prompt ska ha €50m för Sanchez. Fast det är endast en hög värdering av spelaren enligt honom. Hur dessa 50m sen ser ut bryr han sig inte nämnvärt, vilket innebär att Barca inte behöver lägga upp så mycket pengar i rena kontanter. Där har du skillnaden. Vill han värdera Sanchez högt, kan Barca likväl värdera ev spelare som ska gå åt andra hållet. Jämför sen också spelarnas löneanspråk så lär du se hur mycket dyrare Kun blir i slutändan för Barca.
Barcelona teddycule
2011-06-23 13:10
Håller med Hetfield helt och hållet! Om spelarna kommer kosta lika mycket så är det bättre att värva Kun eftersom han redan är en utvecklad storstjärna! Sanchez känns som en mer riskabel värvning!
Barcelona älskabarcelona
2011-06-23 13:08
Rambla
Precis , en orsak till att Barca inte kommer att vissa intresse för Aguero
Läste igår att Juventus skulle betala så mycket som 35 milj euro .
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-06-23 13:06
Rambla

Juventus bud är 35 miljoner i dagsläget medan Atletico kräver 45 miljoner. Kan du hålla med om att Kun vore ett bättre köp ifall Pozzo kräver en halvmiljard kronor för Sanchez?
Barcelona teddycule
2011-06-23 13:04
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.

Undrar om dom firade hans slagsmål lika mycket? Om dom värvar han verkar dom få in en ny "Pepe"!
Barcelona Rambla~
2011-06-23 13:04
älskabarcelona

Och vad är Juventus bud på Aguero, du som tycks veta?

Du är medveten om att Aguero idag har €7m i årslön och troligen vill höja den om Barca varit intresserade?
Barcelona Rambla~
2011-06-23 13:02
"Guardiola is missing, a player who can make the difference,” Pozzo added"

Jo, vi har märkt det. Messi klarade bara av att göra 47 mål förra säsongen och 53 mål denna säsong. Han gör ju inte precis skillnad va? Pozzo, vi vet att du vill ha bra betalt för din spelare men du behöver inte älta det varje dag. Vi har fattat grejen. :P
Barcelona älskabarcelona
2011-06-23 13:02
Varför säljer man Bojan innan man har köpt in någon :S Sanchez känns som att han är långt ifrån oss nu . Barca kommer aldrig matcha Juventus bud på Aguero . Rossi är också långt ifrån . Vi är inte intresserade av Neymar länge till . Känns som misslyckad silly season just nu .
Barcelona F_C_B
2011-06-23 12:49
Haha vad är det för jävla galenskap med Pozzo?

“Is €50m not too much? No, it doesn’t seem enough,” Udinese patron Gianpaolo Pozzo told Spanish newspaper AS.

“I have no doubt that if he stayed with us for another year he would be worth even more than that. He’s the best player of his generation. He’s like Cristiano Ronaldo when he was 22.

“We look after hundreds of players, we’ve been in this business for some time and we know when we have a diamond. Alexis Sanchez is one.

“If a club wants him then they will have to pay his price in full and that is €50m.”

It’s understood that Sanchez is in favour of a switch to the Nou Camp and Pozzo believes the move would make sense for the European champions.

“He’s the cherry on the cake which [Barca boss Pep] Guardiola is missing, a player who can make the difference,” Pozzo added. “When you buy someone you shouldn’t just look at his price tag.

“Manchester City have made us a more generous offer than Barcelona. But if Cesc Fabregas is worth €40m, Neymar €45, then I say €50m for Sanchez.”

Reports have suggested that a switch could be sealed soon, but Pozzo has indicated that we’ll have to wait a while longer before Sanchez’s future is resolved.

“I think that if a deal is done then it will happen at the last minute on the last day. That’s normal in cases like this. I repeat, I’m in no hurry to sell Alexis.”
Barcelona barca111
2011-06-23 12:45
Om udinese vill ha 50 miljoner för sanchez kan barca lika gärna köpa aguero!
Barcelona Shanghai
2011-06-23 12:45
De fira när Agüero gjorde mål mot Albanien. Seriöst de är så pinsamma.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-06-23 12:34
Herregud på Puertan firade man Neymars mål igår som att han redan var klar för dem. Madridista är fanimej synonymt för värvningskåt....
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-06-23 12:32
teddycule

Precis. Har man inte plats för honom idag så ser jag inte hur man ska ha det om två år. Knappast så att Barca kommer ändra från sin 4-3-3 (där Bojan uppenbarligen inte får plats) till en 4-2-3-1 eller liknande.
Real Madrid Robert16
2011-06-23 12:32
test
Barcelona Canaletes
2011-06-23 12:07
Rolig artikel från marca om ni vill skratta på morgonen, speciellt kommentatorsfältet.
Marca är bäst på det här!! :D
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-06-23 11:51
Suck, Guiza. Varför honom?
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-06-23 11:30
With Bojan and Jeffren likely to leave, B forward Soriano could be promoted. Guiza (Fenerbahce) and Forlan (Atletico) are other options [as]
Barcelona Hetfield - Thiago isn't going anywhere
2011-06-23 11:20
Pozzo: "50M would even be a good deal deal for Barça. To start with, Madrid won't win anything next season if they sign Sanchez." [as]

Giampolo Pozzo (owner Udinese): "Alexis Sanchez is worth 50M. We can discuss about the way of paying, but not about the price." [as]

Hahaha! You f*cking wish! Vi vann just dubbeln och han säger sånt?!

Även Rossi dealen verkar inte bli av då Villarreal vill ha 30 miljoner och Barcelona vill ge 17 miljoner + bonusklausuler. Vad är Zubi för sportchef?
Skit i det och gå för Kun eller Hulk.
Barcelona teddycule
2011-06-23 11:08
elbraco - Bojan Krkic FCB´s nr. 9.

Jag hade hellre sett att priset varit lägre eller att klausulen varit högre och att vi istället hade rätten att köpa tillbaka honom när vi velat! Tänk om han gör två godkända säsonger i Roma men inte gör tillräckligt för att Barca ska vilja ha honom tillbaka för att sedan fullkomligt explodera det tredje året, då kan vi ha gått miste om våran nästa superstjärna!

vet att detta är föga troligt men det finns ju massvis med exempel på spelare som inte blir riktigt bra förens dom kommer upp 23-24 års ålder, det skulle ju kännas hemskt om bojan blir en världsstjärna men vi inte har rätt att köpa hem han!
Barcelona westinho
2011-06-23 11:00
Det är nu officiellt att Juan Carlos Unzue blir målvaktstränaren kommande säsong.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-06-23 10:40
Rambla~

Jag vet inte vad jag ska tycka om återköpsklausulen. Det är bra att den finns men vems idé var det att den bara ska gälla inom dom närmsta två åren? Hade det inte varit bättre om den INTE kunde gälla inom de närmsta två åren, men att den aktiverades de två åren efter?
Annons: