/spanien/barcelona/forum/1224.aspx/spanien/barcelona/forum/1224.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
7/27/2016 00:57
Vad sägs om Mandzukic?
Barcelona Davids3
7/27/2016 00:53
Enligt källor är Bacca Barcas plan B, ifall varken Vietto eller Gameiro kommer.
Barcelona El Pistolero #9
7/27/2016 00:32
Trippeln Även om jag tycker RMs CL var korrupt så kommentera jag det till dig för jag ville se din reaktion då jag misstänkte troll sen dagar tillbaka. Kul liv du måste ha. Mod?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
7/27/2016 00:24
Mascherano#14 el Jefecito Damn, bra öga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rieiro
7/27/2016 00:12
Ja fast dom tappar 25 garanterade mål så tiden för utvisa min vän:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
7/27/2016 00:10
Att ge klubben som hotar en 94 miljoner € pga en spelare är som att leka med djävulen. Är Napoli vettiga och har någon sportslig planering så borde dom bli starkare nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rieiro
7/27/2016 00:07
Jag förstår hur du tänker men ser köpet som en tydlig signal om att de säljer pogba. Därför hade jag passat på att försvaga Napoli och samtidigt säkra ligan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
7/27/2016 00:05
Juve vinner ligan även med higuain i Napoli!? Hans 25 mål/säsong är helt obetydliga, irrelevant och helt ur ekvationen i hans prissumma då Juventus hade slutat högst upp i serien oavsett vad. Den stora frågan är dom 94 miljonerna € väl investerade i higuain gällande Europa satsningen får vi se. Eller nja han kommer absolut inte vara en bidragande faktor till en cl titel, däremot kommer han vara syndabocken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
7/27/2016 00:03
Man borde starta en trend eller något om att hämta hit Mario Gómez. Man dreglar av den tanken att se honom i vår klubb. Han är den optimala solutionen och perfekta suppleanten. Han är lång, stark och är 31 år gammal. Tysken skulle lätt acceptera bänken.
Barcelona Rieiro
7/27/2016 00:02
Säga vad man vill om higuan värvningen men köpte Juventus sig 25 mål? Svar ja. Köpte därmed Juve sig scudetton? Svar ja. Är det värt de? Yes sir. Personligen så gillar jag inte higuan alls FYI
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
7/26/2016 23:53
Trippeln

Varför heter du Trippeln när du håller på Real Madrid? Dom har aldrig vunnit en trippel =)

Och ja, det är uppenbart att du trollar. Du behöver inte ens försöka snacka bort det. Jag vet redan argumenten som alla troll kör med när dom ska förklara sin oskuld. "Ta av dig Barcaglasögonen". "Man måste inte vara troll för att man inte blint hatar allt som Real gör". "Man kan vara objektiv även om..." "Bla bla bla".

Fakta om troll på Les Rambles:
Alltsom oftast nyskapat konto. Check!
Rivstartar direkt med att skriva flera inlägg om dagen. Check!
Skriver mer om Real Madrid än om Barcelona. Check!
Skriver betydligt mer om Real Madrid än den genomsnittlige Les Rambles-medlemmen. Check!
Skriver lite skit om Real Madrid för att verka trovärdig. Check!
Men försvarar mest Real Madrid ändå. Check!
Försvarar CR7. Vet inte om du har gjort det men antagligen Check! på den också.
Kritiserar Barcelona. Check!
Säger att hen inte är ett troll. Snart Check!

Ha nu en fortsatt godkväll. Vägen till rätt forum hittar du i länktips.
Barcelona Junta Dimision
7/26/2016 23:53
@enkos:

Nästan överens med Atletico verkar det som. Vietto verkar dessutom gå till Sevilla på lån med köpoption.
Barcelona Kröjff
7/26/2016 23:16
@Lionel "Rey" Messi:


Så vad skulle du då uppskatta CR:s marknadsvärde till, om man nu får fråga? För om det är kombinationen av att göra många mål på regelbunden basis och samtidigt vara ett framgångsrikt varumärke som är gångbart globalt samt visat sig hålla över tid, så borde väl CR vara nära nog dubbelt så dyr som brassen? Åtminstone i den bästa av världar, där ålder är av underordnad betydelse i det långa loppet.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
7/26/2016 23:14
Fan önska att vi kunde ta in Pato. Nästan gratis och värt att chansa. Killen har mycket fotboll i sig och skulle funka som supersub.
Barcelona Trippeln
7/26/2016 23:08
pistolero Att skrika korruption när man inte har någon som helst aning är bara dumt. Vi kan spekulera hur mycket vi vill om korruption hit och dit, ingen bryr sig för Real står ändå där med 2 CL titlar dom senaste 3 åren. Alla lag har fått fördelar, alla lag har fått lätta lottningar, alla lag har haft en stor del tur när dom vunnit titlar. Vi har också haft den turen. Vi tappade 12 poäng i ligan och fick avgöra i sista match, Zidane tog mer poäng än både Lucho och Simeone när han tog över. Det hade räckt med ett kryss mot Granada och vi hade varit totalt körda. Som tur var så tog Suarez tag i saker och ting och tog oss till en stor titel. Han bar Barcelona på sina axlar. Min poäng är att vi också haft tur när vi vunnit titlar. Det är så för alla lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
7/26/2016 22:58
Inget nytt om Gameiro?
Barcelona enkos
7/26/2016 22:32
Totti kallar Higuains övergång för "katastrof" och säger att spelarna idag följer efter pengar och inte hjärtat. Han är framför allt kritisk mot utländska spelare som bara jagar pengar.
Barcelona El Pistolero #9
7/26/2016 21:23
[QUOTE=Trippeln]Eh Zidane verkar ha Perez kulor i sin hand. Perez vet att om han förstör det med Zidane så har han grävt sin egen krav. Real Madrid har ingen anledning att vara jätte aktiva på marknaden, dom har redan förstärkt ett lag som vann CL genom att plocka in Morata, Asensio, och Coentrao. Jag är mer rädd för ett Real Madrid som tar det lugnt, och tar vara på det dom har. Än ett Real Madrid med en galen president som plockar dom bästa spelarna. [/QUOTE] Korrupt CL vann man ja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
7/26/2016 21:21
Neymar: "I told Gabriel Jesus and other teammates that Barcelona is one of the biggest clubs in the world." #fcblive :O :O
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
7/26/2016 21:00
[QUOTE=Rambla~]Jag tror också det mycket väl kan bli så att RM går in och kniper Pogba, Flo känner trycket nu. Låt oss vara ärliga, United är knappast den klubb Pogba helst vill gå till utan det är mer desperata Mourinho som trycker på som fan. Om United går miste om Pogba, behöver vi oroa oss över att Mourinho vänder blickarna åt vårt håll och någon mittfältare, Rakitic tex? [/QUOTE] Lämna världens bästa lag för ett EL-lag? Ingen oro!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trippeln
7/26/2016 20:50
Eh Zidane verkar ha Perez kulor i sin hand. Perez vet att om han förstör det med Zidane så har han grävt sin egen krav. Real Madrid har ingen anledning att vara jätte aktiva på marknaden, dom har redan förstärkt ett lag som vann CL genom att plocka in Morata, Asensio, och Coentrao. Jag är mer rädd för ett Real Madrid som tar det lugnt, och tar vara på det dom har. Än ett Real Madrid med en galen president som plockar dom bästa spelarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
7/26/2016 20:42
Jag tror också det mycket väl kan bli så att RM går in och kniper Pogba, Flo känner trycket nu. Låt oss vara ärliga, United är knappast den klubb Pogba helst vill gå till utan det är mer desperata Mourinho som trycker på som fan. Om United går miste om Pogba, behöver vi oroa oss över att Mourinho vänder blickarna åt vårt håll och någon mittfältare, Rakitic tex?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KingFenris
7/26/2016 20:34
Det är väl trots allt så att en spelare är värd exakt så mycket som en klubb är beredd att betala? Så som det är med alla varor. Priserna går upp för varje fönster som går, likaså gör pengarna som cirkulerar inom fotbollsvärlden.
Det är bara att finna sig i det, om några år kommer det säkert gå ett par €100 miljoners övergångar per säsong.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
7/26/2016 20:33
vad väntar barca på? ta in Gomez!!!
Barcelona Andresito
7/26/2016 20:18
Förvånar mig inte om Real Madrid presenterar Pogba inom kort. Det kliar mer och mer i Florentinos plånbok nu när resten av världen handlar. Och Higuaíns pris.. Suárez är då värd 1.5 miljarder, Neymar 2 och Messi 3. Sinnessjukt vilket överpris Juventus betalar för världens största choker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
7/26/2016 19:05
Arkadiusz Milik på väg till Napoli för 330 Miljoner kronor.. han kan vi glömma nu
Barcelona Lionel "Rey" Messi
7/26/2016 19:04
[QUOTE=II Barça II]neymar JR: Sjuk summa, om Higuain är värd 94 miljoner Euro så borde en spelare som Neymar, som både är yngre samt bättre, vara värd runt 3 miljarder (kr), minst. [/QUOTE] Fast Higuain's pris(som jag tycker är alldeles för hög) beror också på bristen på riktiga strikers i dagens marknad. Man får slanta upp för de riktigt bra. Neymar ska helt klart kosta minst 2 miljarder, inte bara för det fotbollsmässiga men även det kommersiella, då han är, tillsammans med CR och Leo, ansiktet utåt för fotbollen och drar in rejäla summor från alla möjliga håll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
7/26/2016 19:02
II Barça II

Om Higuain kostar 94 mile va fan kostar då Messi över 5 miljarder eller,
Marknaden har verkligen gått bananas alltså

spelare säljs höger vänster till sjuka priser när dom inte ens är värda hälften.
Barcelona Skurhink
7/26/2016 18:44
Jonas!?! Säg att det inte är sant!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
7/26/2016 18:32
Är han så gammal redan? De vill säkert ha 25-30m för honom, det är en portugisisk klubb vi talar om och de tar rejält med betalt. Move on säger jag, Lucas Pérez sitter och väntar borta i Galicien.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: