/spanien/barcelona/forum/1223.aspx/spanien/barcelona/forum/1223.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Duda
8/12/2016 02:02
Har pratat med en hel del brassar som är just Gremio fans, och frågat om Luan då jag inte vet något själv om spelaren. Ingen har något negativt att säga, utan dom har sagt att han skulle passa in i vårt lag otroligt bra, och att han ständigt utvecklas och har stor potential trots sin ålder.
Nu vore det ju naivt att dra slutsatser med just den informationen jag fått av Gremio fans, men eftersom många är negativt inställda till en värvning av Luan så tänkte jag i alla fall försöka bidra med något positivt kring en potentiell värvning! Den som lever får se...
Barcelona Vampíro
8/12/2016 00:42
[QUOTE=Visca el Barca 17]vem har 17 nu i laget henke hade den när jag började titta på barca? [/QUOTE] Avdelning: brainbuster.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
8/12/2016 00:21
För erkänna att min negativa uppfattning om Luan har fått sig en liten turn. Sett många sydamerikaner som hyllar honom på sociala medier. Även culés som jag anser väldigt fotbollskunniga på twitter har hyllat Luan enormt. En menar på att Munir är körd i Barca om Luan värvas. Han har även imponerat på mig i OS, speciellt spelet utan boll är väääldigt bra. Fotbollsintelligent spelare med boll o utan boll, bra skott o inlägg. Folk som har koll på honom har bara positivt att säga ju? Jag är en optimist men det kanske är en bra värvning ändå. Ja Gomez finns tillgänglig men det känns som klubben inte vill värva gamla spelare detta fönster, man har lärt sig att det inte går att bara värva gamla spelare. Plus så sitter Gomez på en galet hög lön. Gabigol verkar inte vilja vara back-up till MSN eller så vågar inte Bartomeu förhandla med Santos längre, Gabriel Jesus är körd. Lucas Perez hade de värvat för längesen om man var intresserade då han har en utköpsklausul på 20m€. Verkar inte gillas av Lucho o resten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
8/12/2016 00:18
Jag har bara sett dessa spelare under OS och då har Luan varit en bättre Aguero, men Gabigol snäppet sämre.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
8/12/2016 00:12
Ribohn Fan

För mig att köpa Luan är som att köpa Welbeck istället för Aguero från PL.

Konstig jämförelse jag vet, men sån är känslan.
Barcelona Ribohn Fan
8/12/2016 00:09
Har ni sett Luan eller ....., man bara undrar.
Barcelona The Octopus of Badia
8/12/2016 00:04
Jag undrar hur många av dem här inne som förspråkar Gabigol över Luan faktiskt har sett bägge herrarna spela under en längre tid? Jag följer inte sydamerikansk fotboll ö.h.t. så kan inte uttala mig över hur bra någon av dessa två är mer än att Luan såg ut att passa in betydligt bättre hos oss endast på basis av gårdagens match mot Danmark. Inte alls lika spektakulär som varken Gabigol eller Gabriel Jesus, men bra mycket mer intelligent i sitt spel och visade prov på ett ganska brett register (som självfallet kan ha göra med att han är några år äldre). Jag låtsas dock inte kunna bedöma endera spelares potential utifrån en enda match, som dessutom spelades i OS, men det är intressant att en mängd olika personer härinne redan har det bestämt för sig själva vem som är den bättre.
Barcelona Blaugrana91
8/12/2016 00:01
[QUOTE=Gabriel]Fast det där är väl mer av en gissning från din sida, eller? För jag har inte läst något om att han ska ha sagt att han vill ha garanterad speltid. Hur som helst bör både Mario Gomez och Lucas Perez gå före Luan i rangordningen. [/QUOTE] Jo det är min gissning, han verkar ju gå till Inter trots intresse från både Juve och Barca. Antar då att han tänker att han får mer speltid där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
8/11/2016 23:59
Blaugrana91

Exakt då borde man gå efter en billigare eller en Rutinerad, varför kasta pengar bara. Skum tränare och ledning.
Barcelona Visca el Barca 17
8/11/2016 23:58
vem har 17 nu i laget henke hade den när jag började titta på barca?
Barcelona Visca el Barca 17
8/11/2016 23:57
OjOj är nickspärrad ni på alla engelska forum. Har skrattat för mkt åt dem..
Barcelona Gabriel
8/11/2016 23:57
@Blaugrana91:


Fast det där är väl mer av en gissning från din sida, eller? För jag har inte läst något om att han ska ha sagt att han vill ha garanterad speltid. Hur som helst bör både Mario Gomez och Lucas Perez gå före Luan i rangordningen.
Barcelona Blaugrana91
8/11/2016 23:46
[QUOTE=Josep "Pep" Guardiola Sala]Allstå om vi värvar luan för 25-30 och Gabigol går för det priset till nåt lag så kommer jag spy. Helt ärligt, är folket i barca störda i huvet? Köp Gomez billig och rutinerad. Vill man ha ung talang köp Gabigol. [/QUOTE] Problemet med Gabigol verkar vara att han vill vara garanterad speltid, vilket han ej får i Barca. Den här Luan verkar acceptera en mindre roll. Men som sagt vi bör gå för Lucas Perez.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
8/11/2016 23:45
Och om inte den här Twitter incidenten vore tillräckligt så ska man inte heller glömma att Arda för bara några dagar sedan rejält irriterade ett Barça fan på plats när denne vägrade stanna sin bil för att skriva autografer, något som de andra spelarna på plats gjorde. Man kan nog konstatera att Arda är ute på hal is och balanserar minst sagt på gränsen hos fansen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
8/11/2016 23:41
När man knappt trodde att man kunde bli mer less på Arda så får man precis reda på att han likat en bild på Twitter gällande Real Madrids 11 CL vinster. Liksom, vad är det han försöker uppnå? Karriärssjälvmord? Han var redan innan försäsongen en spelare som många culés kritiserade, och hans EM var långt ifrån en succé. Om något behöver han vara extra känslig, diplomatisk och politiskt korrekt för att åtminstone på det sättet få en del culés på sin sida och för att sen sakta men säkert ändra uppfattningen folk har om honom med bra prestationer på plan. Men istället drar han en sån här kanin ur sin hatt. Jag förstår inte hur han tänker. Nu ska man väl som alltid ta sociala medier med en nypa salt men all världens culés över Twitter går bananas på honom och det med all rätt. Han verkar inte vara den vassaste kniven i lådan den gode turken. Vissa tar sånt här med en klackspark men en hel del personer, mig inkluderat, glömmer inte sånt här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
8/11/2016 23:40
Allstå om vi värvar luan för 25-30 och Gabigol går för det priset till nåt lag så kommer jag spy. Helt ärligt, är folket i barca störda i huvet?

Köp Gomez billig och rutinerad. Vill man ha ung talang köp Gabigol.
Barcelona Blaugrana91
8/11/2016 23:34
[QUOTE=Barca - Puyol]Jaha nu blev det bekräftat faaaaan. Vi har lagt ett bud på Luan som ligger på €25 Miljoner men Gremio vill ha €30 Miljoner. Jag vill ha Gabriel Barbosa men men [/QUOTE] Hur kan det vara bekräftat när vi erbjuder €25M och dem vill ha €30M? Bartomeu har sagt att klubben kommer investera totalt €100M på värvningar denna sommar. Vi har nu lagt ut €80M, kvar har vi €20M. Jag hoppas vi inte slänger upp €30M för den här Luan... Vi kan få Deportivos anfallare Lucas Perez för hans utköpsklausul på €20M. Betydligt bättre spelare som dessutom kan ligan. Enligt hans agent väntar han dessutom på Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
8/11/2016 23:26
Jaha nu blev det bekräftat faaaaan. Vi har lagt ett bud på Luan som ligger på €25 Miljoner men Gremio vill ha €30 Miljoner. Jag vill ha Gabriel Barbosa men men
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
8/11/2016 23:24
Vilken tur att man har två världsklass målvakter. Var är dessa pappskallar som påstod att man bör sälja Bravo för att behålla en misstags och skadebenägen Ter Stegen? Killen klagar på speltid men blir skadad när säsongen ska börja för andra gången och när han väl fick chansen förra säsongen släppte han in fyra mål mot Sevilla, Bilbao och Celta.
Barcelona 100% AntiMadridista
8/11/2016 23:15
[QUOTE=El Pistolero #9]For some weird reason, Arda Turan liked a picture on Twitter showing Real Madrid's Champions League 'titles' | MD | Helt borta. [/QUOTE] Vilken jävla idiot om detta stämmer...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
8/11/2016 23:02
Bosketts

en option som gör att Barcelona har förtur om man vill värva den grekiske mittbacken, och om Roma vill sälja.
Barcelona Barca - Puyol
8/11/2016 23:02
Barca have to first option to buy on Roma center back Kostas Manolas as part of Vermaelen deal [ Diario Sport ] Vi gjorde en deal med Roma och vi är först så om vi vill ha honom så kan ingen annan klubb köpa honom eftersom Roma har lovat att vi är först på tur med tanke på Vermaelen affären.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
8/11/2016 22:21
@Barca - Puyol:


Förlåt. Men jag förstod verkligen ingenting av det här inlägget.
Barcelona Barca - Puyol
8/11/2016 22:04
Kostas Manolas är hur mkt som helst i Roma, nu har Barca satt ett ultimatum på Roma. Om alla klubbar vill ha Manolas men skulle Barca vilja ha honom då kan Barca få honom detta är pga Vermalen affären. Hoppas att Barca köper honom nästa år :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
8/11/2016 21:15
Så här hade jag gjort med högerbackssituationen i dagens Barca då jag varken vill se Roberto eller Vidal där . Dom har tyvärr inte de kvalitéerna en högerback ska ha i ett lag som Barca . Det måste (!) vara en Alves typ där !! Köp bruno peres (Torino) eller mariano (Sevilla).. Sälj Arda och låt Roberto ta hans roll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
8/11/2016 20:35
New national team coach Edgardo Bauza has finally met with Lionel MESSI and Javier MASCHERANO in Barcelona today. Neither Messi nor Mascherano have made any comments to the press after the meeting, which lasted for more than an hour.

Bauza stated after speaking with the Argentine newspaper Ole as: “We didn’t speak about his return. We just had a little talk about football…I’ll be calling him in a few days.” He then said…”Let’s see if this chat has helped.”

He also stated: “I am naturally an optimist because in my life I am like that, but it’s a personal decision and I don’t want to interfere.”
Tiki-Taka
8/11/2016 20:35
Plus att Marlon Santos finns som 5:e alternativ....inget behov av en mittback
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
8/11/2016 20:34
Istället för att köpa en dyr anfallare borde vi gå efter Gomez. Och cashen vi har kvar borde vi lägga på Bruno Peres från Torino. Killen är sjukt grym!

Tyvärr litar jag inte på Roberto och vidal.
Barcelona Santiago Cazorla
8/11/2016 20:27
@Deulofeu:
Kan inte direkt säga att jag är ett särskilt stort fan av Mathieu men som fjärdeval är han helt ok, finns inget direkt behov av en mittback och Mascherano ser jag mycket hellre i backlinjen än på mittfältet. Bättre att lägga pengarna på en anfallare eller en högerback(osannolikt dock men hade behövts mer än en mittback imo).
Barcelona Smogen
8/11/2016 20:14
[QUOTE=El Pistolero #9]For some weird reason, Arda Turan liked a picture on Twitter showing Real Madrid's Champions League 'titles' | MD | Helt borta. [/QUOTE] Det kan väl omöjligen vara sant?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: