/spanien/barcelona/forum/12226.aspx/spanien/barcelona/forum/12226.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético addeh
2011-06-15 13:20
Hetfield

Vi tycker helt olika i frågan märker jag. Fyra mittfältare är enligt mig helt perfekt, fem blir för mycket, och när vi dessutom har Afellay som kan spela där också så har vi tillräckligt redan.

Dragon Blood

Ja, det säger jag.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2011-06-15 13:15
Dragon Blood//

Håller med dig. Tolkar själv också det Cesc på ungefär samma sätt som du.

Dock måste jag ifrågasätta Wenger här lite. Cesc må vara en absolut världsspelare och tillika kapten MEN är inte hans hjärta och huvud 100% Arsenal så tycker jag att det är fel att behålla honom. Det är alltså han i egenskap av kaptensrollen som ska lyfta resten av laget i de matcher som står och väger, som ska få laget att "walk the last mile".

Hur ska han kunna göra det när han inte ens själv är 100% närvarande?
Barcelona Frodo
2011-06-15 13:14
Gonzalez_Barca

Jag ser inte hur Rooney skulle gå in i vår startelva. Sämre tekniskt och mindre målfarlig än våra yttrar. Ojämn spelare som var bedrövlig i VM och bara varit bra i 3 månader den här säsongen. Spelar bäst som nr 10 bakom strikern i mitten men gör det mycket sämre på kanten. Hade han haft en annan nationalitet än engelsk så hade det inte varit lika mycket hype om honom även om han är världsklass.

De andra spelarna ska vi inte ens gå in på. Rooney har talang i världsklass men de andra är bara bluffar skapade av engelsk media precis som Beckham.
Culé - Messi
2011-06-15 13:14
Hetfield

"Solo quiero ir al Barça"

Har han sagt det? I så fall, länk tack. :P
Spanien Dragon Blood
2011-06-15 13:12
addeh

Så du säger att Jack Rodwell är en anglofil?
Barcelona Barcadinho.
2011-06-15 13:10
¡Barca! - Crèma Catalana.

Han är kanske galen kär i två "Kvinnor", utan att kunna välja. Han låter fruntimmer lösa situationen för hans del. Han är nöjd i vilken det än blir.
Den ena är en ungdomskärlek som finns kvar och den andra är en äldre relation.
(bägge är snygga och rika).

Neja, lite på skoj, men jag tror verkligen att han befinner sig i ett dilemma, ett lyx dilemma i o f sig.
Barcelona Hetfield
2011-06-15 13:09
addeh

Det må vara 2 matcher, men man ska trots allt till Japan (?) och spela. Det är en lång bit fram och tillbaks som sliter på kroppen.

Om vi inte köper en till mittfältare så har vi 5 mittfältare nästa säsong: Xavi (given), Iniesta (given), Keita, Thiago (fortfarande en ung talang, har mycket att bevisa), Afellay (fortfarande bambi på is, han behöver fortfarande anpassa sig).

Nej, det räcker inte för en hel säsong, speciellt om Xavi eller Iniesta blir skadade.
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-06-15 13:09
Frodo

Haha! Den enda där som skulle gå in i vår startelva är Rooney.
Atlético addeh
2011-06-15 13:08
Frodo

Äh, det är bara skratta åt anglofiler som Rodwell. Det är bara löjligt och brist på kunskap.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-06-15 13:08
Glöm inte EM-kvalet.

Jag tror inte vi överlever med en liknande trupp som förra, nästa säsong.

Det blir för många matcher. Vi behöver få in en mittfältare och en anfallare till. Vi ska komma ihåg att vi hade tur med skador i år.
Atlético addeh
2011-06-15 13:06
Hetfield

Vi klarade oss galant med tre mittfältare i A-truppen den gångna säsongen. Det enda som tillkommer är Klubblags-VM som är två matcher, om vi nu når finalen det vill säga.

Fem offensiva mittfältare är för mycket.
Barcelona Frodo
2011-06-15 13:05
Fy fan vad korkad Rodwell är. Det är svårt att ta engelska spelare seriöst när de är så otroligt korkade och arroganta. Medelmåttiga spelare som får höra att de är bäst i världen gör att man får se uttalanden som Rodwells.

Sen undrar anglofiler och engelsmän varför de inte vinner VM. Kanske för att de inte har tillräckligt duktiga spelare? Ingen av spelarna han nämner skulle gått in i Barcas startelva. Killen tror väl säkert på att hans lagkamrater som gått för megasummor den här sommaren är bättre än Spaniens diton på de positionerna trots att matchen för några dagar visade den enorma skillnaden i kvalitet.
Barcelona Barcadinho.
2011-06-15 13:02
Cataloniaboy.

Kontrakten kan se olika ut. Det kan t ex stå så att klubben har rätt att avbryta kontraktet, utan kompensation och särskilda anledningar.
Men oftast kan inte ett kontrakt rivas ensidigt utan kompensation. Arbetstagare måste vara skyddad på något sätt (och arbetsgivaren). Sakerna kan komma till en domstol om parterna inte är överens.
Om en ny klubb ska betala för spelaren eller inte bero också på hur kontraktet ser ut. Men så klart kan båda spelaren och klubben komma överens om nya villkor. klubben kanske är så missnöjd att den skiter i en inbetalning via transfer.
Spanien Dragon Blood
2011-06-15 13:02
Det verkar som att Cesc skulle vilja spela för Barca men om Wenger vill att han stannar så gör han det. Det är väl ganska uppenbart vad Wenger vill.
Barcelona Vampíro - Gràcies equip 2010/2011!
2011-06-15 13:00
Klubblags VM är endast två matcher i december, om vi nu lyckas ta oss till final så det är knappast en "hel" turnering att spela om. Så annars är det buissness as usual, precis som det har varit under alla säsongerna med Pep och där har vi klarat oss med lika många mittfältare, i år lär även Thiago ta större plats så bara det är lite som ett nyförvärv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2011-06-15 12:59
Barcadinho - Om han nu trivs och inte vill gå till Barcelona så kan han väl säga det rakt ut så barca kan fokusera på andra spelare.. Nu så är det inte det ena eller det andra, han verkar själv inte veta vad fam han vill göra.. Vill du stanna i Arsenal så säg det! Vill du till Barca så får du öppna din käft!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan Puyi
2011-06-15 12:59
Möter vi Real en gång och Porto två gånger eller är det tvärtom?
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-06-15 12:55
Hetfield

Glöm inte tre supercupmatcher mot Real och Porto innan säsongen ens dragit igång..
Barcelona Hetfield
2011-06-15 12:52
addeh

Jo, det räcker ju när man ska kämpa i ligan, CdR, CL och VM för klubblag.

Jo, tjenare.
Atlético addeh
2011-06-15 12:50
Hetfield

Varför är du så desperat om att få hit ännu en mittfältare? Vi har redan fyra och det räcker väldigt långt.
Barcelona Barcadinho.
2011-06-15 12:47
Vad vet vi eller journalister om Vad Cesc vill eller inte. Han har aldrig uttalat sig rakt om att han vill återvända till Barcelona. Det fick vi höra hela tiden i andra hand som t ex via Sagna sist. Grabben (mannen) trivs kanske med sitt tillvaro i London. Trots vädret är London en levande och färgrik stad. Och familjen då - inte säkert att han vill tillbaka till att bo nära sin familj. Jag skulle inte vilja bo nära min familj, även om jag fick gratis lägenhet och morsans goda rätter varje dag. Det finns flera som inte trivs att bo så nära. Messi verkar vantrivas när han åker till Argentina med all media tjat och stress.
Så jag kan absolut tänka mig att Cesc är nöjd i London och tillvaron där.
Och den sportliga biten är ju inte så dålig heller. Han är en viktig spelare, kapten, tränaren uppskattar honom. Ja, det fattas titlar men titlar är inte allt i livet. Är det bättre att sitta på bänken?

Jag vet inte vad Cesc vill, men jag respekterar hans beslut i vilket fall. Han är en vuxen människa som har rätt att välja båda var han bor och var han ska jobba. Han vill kanske stanna i London, men håller en låg profil mot Barca för att inte få ett dåligt stämpel hemma. Lite diplomatisk agerande kan man väl säga.
Det är inte säkert heller att han blir mer älskad av sugportarna på CN. Vi vet hur snabbt fansen vänder kappan i motgång. De busvisslar och viftar med sina näsdukar.

Men jag hoppas förstås att han väljer Barcelona. Jag vill ha honom i klubben.
Utgångspunkten verkar dock inte vara så optimalt den här sommaren heller. Det kommer nog dra på tiden den här värvningen, när så mycket ligger i luften.
Om det överhuvudtaget blir en verklighet.
Barcelona Cataloniaboy
2011-06-15 12:34
Hetfield
Goetze är det inte lönt att satsa på då han har lovat supportrarna och Dortmund att han kommer stanna åtminstone en säsong till.
Barcelona Cataloniaboy
2011-06-15 12:32
Lite OT-fråga som jag aldrig har förstått. Varför bryter många klubbar med spelare direkt istället för att sätta upp spelaren på transfermarknaden? Vad innebär det när man bryter direkt? Betalar klubben som bröt kontraktet fortfarande lönen och måste klubben "lösa ut" spelaren genom att betala en viss summa pengar?
Länktipset är ett exempel.
Barcelona Hetfield
2011-06-15 12:26
Jag tycker faktiskt att Rosell ska fråga Cesc en väldigt simpel fråga: "Vill du spela i Barcelona den kommande säsongen?". Det finns bara ja eller nej, om svaret är "nej" så är det kanske dags att satsa på en annan mittfältare. Pastore, Eriksen, Goetze, Banega osv.

Om svaret är "ja" så få hit honom.
Barcelona Cataloniaboy
2011-06-15 12:25
30 miljoner euro för Griezmann? Vilken värd lever vi i egentligen... Vad är nästa grej? McDonald´s höjer priset på Big Mac till 999 kr. :P
Jag ska dock tillägga att jag gillar fransmannen. 10 miljoner euro känns mer rimligt, än sålänge.
Barcelona Vampíro - Gràcies equip 2010/2011!
2011-06-15 12:23
Jag kan förstå att Fabregas inte vill spotta på Arsenal genom att gå ut i media och göra sig själv omöjlig men om han nu verkligen så gärna vill till Barça så måste han ju fatta att det inte går med den här mesiga stilen längre. Efter tre sommrar med samma rykten och samma situation så är han tvungen att göra något, om han nu vill gå till Barcelona. Sen så är det faktiskt inte hela världen om han öppet skulle säga att han vill till Barça, Cristiano Ronaldo gick ut och sa att han ville till Madrid men stannade, vann ligan och tog sitt lag till CL-final. Allt handlar om hur Cesc själv väljer att göra nu, vill han spela i Barça så får han ta och agera, vill han fortsätta vara mönstereleven och inte såra någon kan han ruttna i Arsenal i all evighet. Grow a pair boy!
Barcelona Frodo
2011-06-15 12:16
Cesc (Arsenal): "I'm very happy, I'm an Arsenal player now, and that's it. Wenger knows what I want and he's the boss, he decides."

Cesc: "It's frustrating not to win trophies. Barcelona are a great club, the best in the world, and playing there is a guarantee to win."

Cesc: "I won't step forward and say I want to join Barça. After 8 years at Arsenal, I won't harm the club. That's not my way of being."

Killen har inga cojones. Han vill själv komma ut ur situationen utan att smutsa ner händerna samtidigt som han förväntar sig att Barca ska ta smällen. Det är dags för Barca att vända blickarna åt andra transfers. Den här veliga killen är kapten i Arsenal men gömmer sig bakom Wenger. Vi kan inte ha typer som inte vet vad de vill i Barcelona.
Barcelona Hetfield
2011-06-15 12:16
Cesc: "I won't step forward and say I want to join Barça. After 8 years at Arsenal, I won't harm the club. That's not my way of being."

Fair enough....
Real Madrid Robert16
2011-06-15 12:14
test
Barcelona Myrran
2011-06-15 12:13
Ganska sjuk säsong Barcelona som klubb har gått igenom i år. Med alla sporter inom klubben så har man vunnit 15 (!) stycken cuper/ligor.
Annons: