/spanien/barcelona/forum/12190.aspx/spanien/barcelona/forum/12190.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
7/22/2011 22:32
Jag tror nog att Bojan syftade på annat än "spela sista 15 minuterna av en match". Han har väl velat ha större fötroende av Pep, att starta oftare, att tex få spela en CL-final. Samtidigt får ju Bojan ha förståelse att det är svårt att satsa på honom när det har funnits spelare som överlag har presterat bättre. Det är en konkurrenssituation vilket är vardagsmat för alla fotbollspelare som ej är nyckelspelare för sitt lag. Inget konstigt med det som jag ser det.

Vad ska Pep göra? Låta vissa spelare få mer speltid bara för att de inte ska bli ledsna? Samtidigt som klubben har de kraven som de har på framgångar?
Barcelona petersays
7/22/2011 22:01
Bojan lät minst sagt bitter på Pep under presskonferensen:

"As a club member, I can say that Guardiola is the best coach you can have. But as a player there are things that I don’t agree with"

"the last year, there wasn’t much belief in me, I could not prove what I’m capable of and it hurts"

Krkic also added that “although it has been made official today, I’ve been made known of the idea for some time …the decision to leave was due to a lack of minutes,” he also underlined that since the Champions League final he has not spoken to Guardiola, and the decision to leave was his. “It hurts a lot not to play the final of the Champions for the second time, and this is a thorn that has made me decide,” Krkic said.

Tja, om han förtjänade mer speltid eller ej låter jag vara osagt. Men man kan ju ändå passa på att fundera över om han ändå inte har en poäng i sin kritik mot Pep "Utnyttjar sällan alla byten och alltid för sent i matchen" Guardiola.

Barcelonistas
7/22/2011 21:57
Andreas&Barcadinho

Det är klart det känns jobbigt att han lämnat han var en stor del i familjen. Men samtidigt var det jobbigt att se han spela och inte få något uträttat på plan. Så jag ser det som bara positivt att han lämna ( även om det självklart är jobbigt). Vi alla vet vilken potential Bojan har han bänkade självaste Zlatan Serie As överlägset bästa spelare.

Bojan kommer bli Italiens nya kung.
Barcelona 1.70-ligan
7/22/2011 21:49
Tack för videon, Andreas :')
Det känns konstigt att se någon så förknippad med Barca lämna. Men det blir kanske inte för gott och oavsett är detta det enda rätta. Önskar Bojan ALL LYCKA!!
Barcelona Barcadinho.
7/22/2011 21:47
Barcelonistas.

Som Andreas skriver - konstigt känslomässigt.
Han har dock tagit rätt beslut rent sportsligt.
Barcelona Andreas V.V - J.Lo
7/22/2011 21:37
Barcelonistas

För mig handlar det i grunden inte om vad Bojan presterat på planen utan han har känts som en bror för mig, grymt svårt att förklara men det känns som att jag växt upp med han sen bra många år tillbaka.
Känns som jag mister en del av min barndom, helt seriöst.

Sen inser väl jag som alla andra att detta är det klart bästa för Bojan och Barcelona men det är som sagt, en annan femma.
Barcelonistas
7/22/2011 21:24
Snälla sluta överdriv vi alla vet att Bojan bara blev sämre och sämre efter varje säsong. Att han lämnat Barcelona är bara positivt för båda parter, men framför allt för Bojan. Om han nu får regelbundet speltid i Roma så tror jag att han kommer göra succe i Serie A, och vem vet en dag kanske vi får se han igen i Barcelona tröjan.
Barcelona sanchezzz
7/22/2011 21:24
Bojan var en del av barca, han älska barca mer än allt annat. Även om han lyckas eller inte är jag säker på att han kommer jobba för klubben på något sätt. Hoppaa på det bästa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
7/22/2011 21:23
På tal om matchen imorgon. Jag förväntar mig ett riktigt b-betonat lag på plan under hela matchen, samt två olika elvor i resp halvlek.
Ungefär som första vänskapsmatchen förra sommaren mot Vålerngen i Norge.
Två olika elvor. Det fanns inte en enda ordinarie på plan då i Norge, utan bara A bänkspelare som Maxwell, Keita, Milito, Bojan osv tillsammans med b-lags spelare.
Zlatan var iof med en halvlek för att bjuda på publiken.

Samma sak var det när vi hade våra första träningsmatcher i Skottland två somrar i rad förut. Nästan bara reserver.

Men kan bli intressant ändå. Jag vill se hur Fontas sköter sig.

På tal om Bojan - måste bara uttrycka mig att det känns sjukt konstigt att han lämnar. Han var som en familjemedlem (blaugranafamiljen) som plötsligt åker långt bort. Jag hoppas att han kommer lyckas i Roma. Det blir inte så lätt där heller. Jag kommer säkert följa honom, åtminstone i början.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
7/22/2011 21:19
Andreas

Grym video.

Det måste ha varit kärlek mellan Bojan och Henry, eller..?
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
7/22/2011 21:13
Andreas

Äh, bättre att han lyckas i Roma. Han får spela med Totti och lära sig sådana saker :P
Barcelona H.Alavi - Magico!
7/22/2011 21:11
Andreas

Tack för att du delade med dig av klippet, underbar video. Tårarna rinner.

Vamos Bojan! Ta Serie A med storm nu vad fan!
Barcelona Rambla~
7/22/2011 21:09
Andreas

Åh fy fan, det var svårt att hålla tillbaka tårarna där. Det går inte att komma ifrån att man verkligen älskar denna lilla lirare. :(

Jag hoppas verkligen det går bra för honom i Roma även om det skulle innnebära att han inte återvänder.
Barcelona Andreas V.V - J.Lo
7/22/2011 20:59
Har faktiskt inte fattat att Bojan lämnat oss förens jag kollade på Alexandras klipp i länktips.

Nu kom en tår också.
Har alltid gillat Bojan skarpt, hoppas han kommer tillbaka.

En tår till.. =(
Barcelona Rambla~
7/22/2011 20:57
Mojito

Det där med att han inte var välkommen till försäsongsträningen gjorde mig irriterad och jag skäms över klubben för det beslutet.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
7/22/2011 20:56
Rambla~

Tja, det ser onekligen svårt ut att få honom utlånad, och blir det till ett spanskt lag kommer Barca ändå stå för lönekostnaden.
Det var en dålig affär redan från början, att ha honom i B-laget kanske inte gör den bättre, men inte sämre heller...

Å andra sidan, man lurar ingen längre - han var fan inte ens välkommen till försäsongsträningen, så chansen att han ens ska få spela med B-laget är lika med noll.
Det var bara en tanke jag hade...
Barcelona Rambla~
7/22/2011 20:53
Giovani Dos Santoseuton (Tottenham)
(22/7) Den mexikanska landslagsspelaren sägs vara klar för Udinese som betalar € 10 miljoner. Dos Santos ska skriva under ett fem års kontrakt..

Går den affären igenom har Barcelona rätt till 10% av övergångssumman, dvs €1M. Se länktips.

Bra jobbat Txiki, trots allt. :P
Barcelona 1.70-ligan
7/22/2011 20:53
Verkar bli Sergio Aurajo som ersätter Soriano i Barca B.
Ska Barca köpa någon defensiv spelare i sommar tro? Vi har förvisso en hel del bra defensiva i B-laget men frågan om någon mer än Fontas är redo ännu? Och Romeu lämnar. Hade gärna sett en defensiv värvning, typ vänsterbacken Jose Enrique.
Barcelonistas
7/22/2011 20:49
Match squad (vs Hajduk): 24 players. Puyol, Xavi, Pique and Pedro not due to injury problems. Many B-players. #fcblive
Barcelona Rambla~
7/22/2011 20:46
Mojito

Du inser väl att Keirrison inklusive agent aldrig skulle gå med på en sådan deal? Dessutom, det är bad business att betala sådana priser för en spelare till B-laget. :)
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
7/22/2011 20:38
Om nu Barca säljer Soriano, och tydligen är på jakt efter en ersättare - varför inte låta K9 spela i B-laget under första halvåret i alla fall.
Det kan vara ett alternativ om man inte hittar någon vettig klubb åt honom.

Keirrison gjorde 6 mål på 15 matcher (varav 5 inhopp) senaste halvåret för Santos.
Barcelonistas
7/22/2011 20:37
Länktips kan ni se lite mål från våran legend vitor.

Från 2 min är fan det vackraste jag sett
Barcelona Myrran
7/22/2011 20:36
Barca o Mort!

13 matcher, 4 mål.
Barcelona Barca o Mort!
7/22/2011 20:33
Hur gick det för Keirrison förra året i Santos? Fick han alls spela?
Barcelona Rambla~
7/22/2011 20:23
Keirrison till Betis hade varit det bästa. Visserligen har de nog inte råd med lönen men kan man pressa Betis på att ge honom speltid kan det tom vara värt att betala delar av hans lön. Förhoppningsvis så spelar han bra och höjer sitt marknadsvärde så att Barca ka återfå lite av de pengar man betalade för honom.
Barcelona Man1
7/22/2011 20:15
Åh bojan! Tack för allt!
Barcelonistas
7/22/2011 20:15
Since the transfer market in Brazil has closed, Barcelona are now looking for a club in Europe for Brazilian forward Keirrison (22). [md]

Barcelona are looking at several options for Keirrison, last year on loan at Santos. Two Liga clubs are interested, among which Granada [md]
Barcelona 1.70-ligan
7/22/2011 20:14
Rambla

Men om Bojan gör succé och blir en världsspelare är bara det bonus. Det hade han inte blivit om han stannat kvar. Och lyckas han bli det i Roma har barca helt plötsligt chansen att köpa en klasspelare för 1milj, kan man säga,... visst, han kan tacka nej men barca har fortfarande inte förlorat något då han aldrig hade blivit ens värd 12milj om han hade stannat kvar på bänken i Barcelona.


Vill Bojan hem, men Roma ha kvar honom tjänar man istället 40milj honom ifall man ser på det ur samma synvinkel som ovan...och vill Roma ha kvar honom men Barca inte ha hem honom är inte det heller en dålig affär.

För mig känns det lite som win/win

David Villa #7
7/22/2011 20:09
Mojito - Culé (un estilo de vida)

Jaha tack, nu vet jag :)
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
7/22/2011 20:06
David Villa #7

Precis.
Barcas vicepresident och värvningsansvarige - Bartomeu - har idag, enligt uppgift, åkt till London för att dels slutföra transfern gällande Oriol Romeu, samt även för att prata med Arsenal.
Kommer säkert ny info under morgondagen.
Annons: