/spanien/barcelona/forum/1219.aspx/spanien/barcelona/forum/1219.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smogen
2016-06-30 19:46
[QUOTE=enkos]Barça bekräftar storvärvning FC Barcelona bekräftar nu att Lyons 22-årige försvarare Samuel Umtiti är mycket nära att skriva på för klubben. – Vi är överens med Lyon om en övergångssumma på 25 miljoner euro (235 miljoner kronor) och kommer förhandla med spelaren så fort EM är över för hans del, säger Barcelonas president Josep Maria Bartomeu. Därmed försvinner också en stor del av Barças värvningsbudget, bekräftar presidenten. – Vi har 28 miljoner euro (263 miljoner kronor) disponibelt med tanke på eventuella köp. Summan stiger om vi säljer spelare och det kan vi inte utesluta [/QUOTE] Med tanke på att vi nu för tiden ger bort våra spelare så lär vi ju inte få in fler pengar den vägen. :) Undrar också om den redan "klara" (läs: inte alls klar) värvningen av D.Suarez är intäknad där. och sist undrar jag hur vi kunde ha ungefär lika mycket i värvningsbudget när vi betalade UNICEF för att synas på tröjorna som vi har när diktaturen Quatar betalar oss för att sitta där. Men det är väl Adrianos, Songs (trors att han är utlånad), Douglas, Vidals och Turans lön som måste betalas. o
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca#
2016-06-30 19:14
Enkos/Barcelonistas

Vem bryr sig om de glider på räkmacka? Det enda som räknas i historieböckerna, vinner man så räcker det. Att tro att portugal också mutar till sig segrar är ju absurt och även om fallet vore så, så står de tyvärr som vinnare.

Tar man sig igenom en hel turnering och de bästa lagen slås ut, då har man förtjänat att vinna så enkelt är det.

Jag är trött på att läsa folks nedvärderingar av Portugal/Real i allmänhet och Ronaldo i synnerhet. Ronaldo skulle kunna vinna alla titlar i hela världen och vi vet ändå att Messi är bättre.

Ronaldo är en utomordentlig fotbollspelare men Messi är ett utomordentligt fotbollslag. Han bygger anfall, gör assist, gör mål och är delaktig i spelet. Det är klasskillnad. Att försöka bevisa Messi's storhet genom att underminera Ronaldo visar prov på att man kanske tycker att de är jämnbra.

Slutilgen i min värld går det inte att jämföra dessa spelare och vill man diskutera dem så kan man göra det i Portugal/Reals forum.

P.s Välkommen Samuel Umtiti hoppas att du spelar mot Island så att du kan ge oss ett smakprov :)
Barcelona Liunil Masse
2016-06-30 19:09
Välkommen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-30 19:07
With more than 80% tackle success rate, Samuel Umtiti is one of the best tacklers in the Ligue 1. Umtiti has basically a higher tackle success rate than any of Thiago Silva, Marquinhos, Maxwell, Van der Wiel, Matuidi, Verratti, Motta. Umtiti is also extremely good in his aerial game, winning approximately 3/4 of his aerial duels.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-06-30 19:06
@Barcelonistas:

Ja verkligen. Real vann CL utan att slå ut en enda mästare och nu Portugal har raka vägen mot final utan att stöta på en enda stora nation. Belgien räknar jag inte bland stora nationer då de har mycket att bevisa och dessutom har de stora skadeproblem.. Nej det är något skriver i stjärnorna för vissa att det ska bli så.
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 18:48
Man blir allt lite halvt sentimental när man läser experternas omdöme och analyser av Untiti och dennes spelstil.

Påminner en hel del om Puyol...

Hög koncentrationsförmåga och är uppmärksam på spelet och sin omgivning

En ledare som manar på sina kamrater och inte räds att konfrontera domaren

God passningsfot och kan driva bollen uppåt i banan

Försöker undvika misstag och är mer reaktiv/följsam än aggressiv.

Benvingut, Samuel! Håller tummarna för att du stannar många år i Barcelona!
Barcelona Lord Douglas
2016-06-30 18:47
Man får gratulera Manchester United till deras ny.........fördärv.
Barcelona Barcelonistas
2016-06-30 18:46
Enkos - Portugal glider på en räkmacka precis som Real gjorde i Cl.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-06-30 18:19
Barça bekräftar storvärvning FC Barcelona bekräftar nu att Lyons 22-årige försvarare Samuel Umtiti är mycket nära att skriva på för klubben. – Vi är överens med Lyon om en övergångssumma på 25 miljoner euro (235 miljoner kronor) och kommer förhandla med spelaren så fort EM är över för hans del, säger Barcelonas president Josep Maria Bartomeu. Därmed försvinner också en stor del av Barças värvningsbudget, bekräftar presidenten. – Vi har 28 miljoner euro (263 miljoner kronor) disponibelt med tanke på eventuella köp. Summan stiger om vi säljer spelare och det kan vi inte utesluta
Barcelona enkos
2016-06-30 18:14
Ännu ett steg mot final för Portugal. Jan Vertonghen skadad och missar resten av EM. Även Hazard har missat två träningar men räknas att spela mot Wales. Risken är dock stor att han förvärvar skadan och missar semifinal.
Barcelona enkos
2016-06-30 18:10
Barcelona enkos
2016-06-30 18:01
@Barclasico:

Han var klar länge sedan men väntade 1 juli att skriva på för att ta hem bonus på 5 miljoner från PSG som han hade förlorat om han skrev på tidigare.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-30 17:40
Helt sjukt att atletico har mer pengar att handla för än Barca.

Moltes gracies senior Bartomeu
Barcelona Barclasico
2016-06-30 16:58
OT.
bekräftat: Zlatan klar för Man.United!
Barcelona neymar JR
2016-06-30 16:55
Camerooninas Missat deras uttalande helt och hållet. Och sluta aldrig "kladda" på forumet för tusan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 16:50
[QUOTE=neymar JR]Bartomeu: "We have reached a deal with Olympique Lyon for Umitit for 25M ( variables). He will get here after the Euros." Officiellt då [/QUOTE] Dilemmat här, Lyon har gjort ett officiellt uttalande, är att kostnaden för denna transfer nu kommer hamna på detta bokslut eftersom det ur redovisningssynsätt gäller från det att affären är uttalad, inte när kontraktet med spelaren är underskrivet. Jag undrar om Bartomeu var helt införstådd med detta när han presenterade delar ur ekonomin...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 15:52
Så, slut på presskonferensen...

Extremt mycket tugg om Neymar-caset och hur mycket han egentligen har kostat klubben.

Sammanfattningsvis var det den vanlige Bartomeu vi fick se och höra, mästare på att glida undan och att trötta ut. Vacklade bara i frågan om Neymar där han var tvungen att hänvisa till Susana Monje´s redovisning om några veckor när bokslutet är helt uppdaterat och stängt.

Positivt att intäkterna fortsätter öka, dock inga siffror på hur det ser ut med kostnaderna. Fokus är såklart på att kunna sätta igång med Espai Barca snarast möjligt, och det är där den mesta ekonomiska kraften kommer att läggas.

Undvikande svar kring la Masia som han anser fungerar jättebra och skylle B-lagets missär på FIFA snarare än någon annan. Säger att alla köp som gjordes i januari var för att klara laget från ytterligare degradering och nu verkar man vilja köpa ännu fler spelare för att kunna ta steget upp till Segunda A igen. MEN - det viktigaste är ff att talangerna utvecklas och lär sig, inte att de vinner. Rimmar illa, men men.

Sorry för att jag kletat ner forumet, dags att ta lite frisk luft nu...
Barcelona Smogen
2016-06-30 15:48
[QUOTE=Den vise mannen]Blaugrana91 Du som verkar förstå och sympatisera med sittande ledning. Hur menar han med nedan stående?? Bartomeu; B-laget har underpresterat. Men tänk på att FIFA-banen har påverkat akademin. Den skulle inte påverka den professionella fotbollen, men den har absolut påverkat la Masia. Kan du förklara! Du är ju ändå ledig???? [/QUOTE] Kan ju handla om att fleralamasia spelae fick dpelförbud. Samt att flera då valde att lämna klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 15:35
Bartomeu bekräftar att Samper INTE kommer att fortsätta i klubben utan kommer att lånas ut för att komma tillbaka i framtiden.
Barcelona Den vise mannen
2016-06-30 15:26
Blaugrana91 Du som verkar förstå och sympatisera med sittande ledning. Hur menar han med nedan stående?? Bartomeu;

B-laget har underpresterat.
Men tänk på att FIFA-banen har påverkat akademin.
Den skulle inte påverka den professionella fotbollen, men den har absolut påverkat la Masia. Kan du förklara! Du är ju ändå ledig????
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 15:23
Bartomeu bekräftar att klubben letar efter en ung anfallare som kan stanna i klubben länge och vars kontrakt kan amorteras över lång tid. Alternativet är en äldre spelare som kan "hjälpa" direkt. Olika siffror/summor. Han bekräftar också att man letar efter en klubb åt Halilovic att fortsätta få speltid i.
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 15:20
hahaha, för en gång skull gillade jag Bartomeus leende när han fick frågan om Douglas framtid;

"Det är svårt att lämna Barcelona. Precis som Xavi sa en gång, man vill inte lämna Barcelona och om någon säger åt en att göra det låtsas man inte höra..."

Så det blir ännu en säsong för vår Lord va?
Barcelona SOMISEREM1899
2016-06-30 15:16
Bartomeu: "Acordamos que ficharíamos un central, no dos"

Endast Umtiti i sommar alltså. Betyder det att Vermaelen stannar?
Mascherano#14 el Jefecito
2016-06-30 15:03
@neymar JR:

Lika officiellt som att Abidal skulle få förnyat kontrakt, tänker jag :)
Barcelona neymar JR
2016-06-30 14:56
Bartomeu: "We have reached a deal with Olympique Lyon for Umitit for 25M (+variables). He will get here after the Euros." Officiellt då
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 14:55
Bartomeu;

B-laget har underpresterat.
Men tänk på att FIFA-banen har påverkat akademin.
Den skulle inte påverka den professionella fotbollen, men den har absolut påverkat la Masia.

HUR KAN EN BAN FRÅN ATT KÖPA SPELARE HINDRA UTVECKLINGEN AV DE EGNA?????????????????
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 14:53
Bartomeu:

Dealen med Denis Suaréz är inte klar än.
Vi vill att han ska återvända, men det finns inget klart avtal.
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 14:51
Davids3

Vi får cirka €33 miljoner per år.

Därmot vet vi ju inte om det nya avtalet innebär reklam på fler eller färre tillgångar (Arenan, träningströjan, video/media) - så det är inte helt enkelt att jämföra siffrorna.

Det avtalet som löper ut är faktiskt ett av de sämsta med tanke på hur mycket exponering Qatar fått. Inget annat varumärke är så starkt förknippat med Barcelona och fotboll, inte ens NIKE.
Barcelona Barca4life98
2016-06-30 14:51
Davids3 30 miljoner euro tror jag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-30 14:47
Det finns en färdig deal mellan Barcelona och Lyon om Samuel Umtiti. Summan är på €25 miljoner utan extra variabler. Det som återstår är spelarens underskrift, men eftersom han är med landslaget så måste vi invänta denna ett tag till.
Annons: