/spanien/barcelona/forum/12183.aspx/spanien/barcelona/forum/12183.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Cigge
2011-07-14 01:34
Frodo

Givetvis vet jag att media förvränger det mesta för att skapa rubriker. För att dra ner på skriverierna går det faktiskt att säga -inga kommentarer-, Jag får i alla fall känslan av att det indirekt blir att sätta press på Arsenal och Wenger, vilket är smart, men ack så jobbigt att höra. Jag tror mycket väl att era spelare vet om att det kommer stå på förstasidan dagen efter i diverse tidningar.
El_PitBUL_Gary_Medel
2011-07-14 01:33
Shanghai// Visst kommer fler chilenare att kolla på barca matcher men jag tror inte att man kan ta dom på allvar, jag kommer till exempel att se fler barca matcher än vad jag brukar för att se Sanchez, men det gör inte mig till en barca supporter, jag kommer alltid prioritera liverpool oavsett position på tabellen.
Barcelona tarrak
2011-07-14 01:32
Cigge

Angående Mascherano har jag svårt att se att det skulle vara något problem. Han har själv sagt att han är införstådd med att Busquets är nummer ett, visar alltid hundraprocentig inställning och har inte på något sätt visat något missnöje. Dessutom har han knappast nött speciellt mycket bänk, 35 matcher från start och 10 inhopp skiljer sig inte mycket mot vad vad han låg på i Liverpool. Lägg då till fördelarna med både klubb, klimat och kultur så har jag svårt att se hur han skulle vara missnöjd.
Barcelona Alvés - Por Que?
2011-07-14 01:28
The Italian team Napoli is chosen by the Board of Barca to play the classic summer tournament(Gamper) at the Camp Nou, according RAC1
Barcelona Frodo
2011-07-14 01:26
Cigge

Är du seriös? Tror du att det är våra spelare som drar upp rykten? De får frågor och svarar snällt på frågorna. Sen att Sport och EMD har något om Cesc på förstasidan varje dag är inte deras problem. De nämner inte Cesc mer än gärna som du påstår. Det är ju knappast spelarna som kallar till preskonferens för att prata om Cesc.
Cigge
2011-07-14 01:25
Rambla~

Hur dålig Kaka än har varit hos oss, har vi trots allt gått med vinst på honom. Jag är emot den sortens värvningar och hade jag fått bestämma så hade han varit såld idag. Risken är stor för att vi går för Neymar, vilket jag inte alls är för. Något som dock står skrivet i sten är att Neymar kommer ge en ordentlig avkastning, tack vare den hype som media skapat kring honom. Jag personligen hade dock valt att satsa på spelare som vi är i behov av i truppen. Neymar är med andra ord ingenting för mig.

Dock kan man ju fråga sig om Mascherano hade tänkt att få sitta så mycket på bänken som han ändå gjort? Jag tror inte att han är jättenöjd med sin situation, då han främst fått spela mittback vid behov.
Barcelona Alvés - Por Que?
2011-07-14 01:24
Barcelona are the only Liga club who didn't yet sign any player for the first team this summer. [via sportyou]

Seg silly season hittills. Samma trupp som när vi avslutade säsongen.
Cigge
2011-07-14 01:17
tarrak

Helt rätt! Dock är jag otroligt trött på snacket i media om att han är nära hit och nära dit om en övergång. Bland annat är jag less på hur era spelare mer än gärna nämner Cesc i pressen för att sätta i gång nya rykten. Försöker att undvika dessa, men det är svårt då det har varit en följetong under minst ett par år nu.

Jag hoppas däremot inte att ni köper Sanchez, som ni är betydligt närmare att värva. Han kommer troligtvis att bli dyr, därav tror jag inte att han heller är en värvning som blir av för er del. Han skulle dock bidra med en hel del till ert spel. En spelare som verkligen kan utmana och göra det där lilla extra som behövs när ni har kört fast. Jag vet dock inte hur ni skulle lösa situationen mellan Villa, Pedro och Sanchez. Jag är tveksam på att en rotation skulle fungera i praktiken. Jag tycker t.ex. att vi har haft problem med att få rotation på Higuain och Benzema.
Barcelona Rambla~
2011-07-14 01:16
Shanghai

Klart du får försvara Jeffren och La Masia hur mycket du vill. Jag respekterar dig lika mycket för det. :)
Barcelona Rambla~
2011-07-14 01:15
Cigge

Med andra ord så hoppas du att vi gör en Real Madrid. Köper dyrt, spelaren blir inte ordinarie och sitter oftast på läktaren (läs Kaka)? :P
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-07-14 01:15
Dembo är värd varenda krona av dom 40 miljonerna endast för hans komiska genialitet.

Jag hoppas personligen på att få se Fabregas i Barcelona nu i höst. Jag hoppas varje dag att det ska ske. Tror det blir succé.
Barcelona Shanghai - Hat är brist på fantasi
2011-07-14 01:14
Bara för att jag försvarar Jeffren och La Masia så betyder det inte att jag inte kan tas på allvar.

Som sagt minns inte riktigt vem som skrev att många chilenare kommer att heja på Barca "bara" för Sanchez och det är sant, alla chilenare hatar mig nu.:(
Barcelona Rambla~
2011-07-14 01:13
Samtidigt, vad ska Cesc göra? Ska han göra sig omöjlig och tjafsa med klubben? Han har faktiskt ett kontrakt som han själv skrivit på. Hade han vägrat stanna kvar i Arsenal så är det illa. Titta bara på Kun när han säger att han minsann inte tänker återvända till Atlético. Hur osmakligt är inte det då? Han ska visst tillbaka till Atlético tills han hittar en klubb som är villiga att hosta upp €45M för honom. Spelare ska respektera sina kontrakt. Visst, det är en sak om klubben går med på att sälja eller enas om ett pris, men så länge det inte har skett ska de bara vara tysta.
Barcelona Denyo
2011-07-14 01:10
cigge

Jag gillar att du glömmer att ni nästan pyntat en miljard för ronaldo och 700 miljoner för kaka. Inte läge och skylla allt på shejkerna. ni är en stor del till varför transfer marknaden ser ut som den gör, efter dem två affärerna så var det high chaparal!

till och med dembo var värd 40 mille vid den tiden om man ska se till hur marknaden såg/ser ut.
Cigge
2011-07-14 01:09
Jag tror för övrigt att ni skulle må bäst av att använda Thiago som reserv och komplementspelare i år, än att värva t.ex. Cesc. En värvning av Cesc stoppar med största sannolikhet upp Thiagos utveckling. Nu håller jag kanske inte riktigt med er hur bra Thiago är eller vilken potential han har, men han kan absolut bli en spelare att ta på allvar framöver. Att då spela in honom i sakta men säkert tror jag vore framgångsrikt. Jag tror dock att Xavi håller hög klass i minst ett par år till, även om det framöver kommer gå utför.

Personligen hoppas jag att ni köper Cesc, helst så dyrt som möjligt. Då lägger ni en stor summa på en spelare som inte kommer ha en ordinarie plats på minst ett par år, samtidigt som han säkerligen kommer finnas en hel del på skadelistan.
Barcelona tarrak
2011-07-14 01:09
Cigge

Jag tror inte heller att Cesc kommer spela i Barça den kommande säsongen. Även om alla uttalanden och artiklar kan få en att tro annat, så finns det nog ingen desperation hos Barcelona att få över honom i sommar. Man ser helt enkelt till att hålla igång förhandlinagr och snacket tills antingen Wenger får nog eller Cesc blir desperat och lämnar in en trasnferbegäran. Om det händer idag eller om två år spelar nog mindre roll, då Barcelona har bra täckning på mittfältspositionerna.
Barcelona Trippeln
2011-07-14 01:08
CR-seven

Du är oönskad.
Barcelona Rambla~
2011-07-14 01:07
Cigge

Lönen stämmer nog rätt så bra. Det är bara Cesc som ligger på 100,000 eller strax över. Jag har för mig att Nasri blivit erbjuden 90,000 men att han nobbade det erbjudandet. Jag han dock ha fel några tusen upp eller ner.
Cigge
2011-07-14 01:04
Essienesque

€40M för Cesc kan låta mycket, men i dagens fotboll är det trots allt inte särskilt mycket, tyvärr. Det är tragiskt att priserna har stuckit iväg som de gjort på senare tid. Snart kommer shejkerna in i bilden på allvar också och då lär vi väl få se miljarder åt vänster och höger innan fotbollen mer eller mindre kapitulerar

Rambla~

Som du säger så försöker de ju locka till sig attraktiva ungdomar genom att ge dessa en högre lön än något annat lag samtidigt som de med största sannolikhet får chansen i A-laget om de nu presterar. Jag har för mig att deras maxgräns är 80 000£, vilket inte räcker särskilt långt gentemot övriga storklubbars stjärnspelare.
Barcelona Frodo
2011-07-14 01:04
Vad som är tydligt är att vi inte kommer få någon draghjälp från Cesc. Det lär sluta med att vi antingen hostar upp en enorm summa eller så blir affären inte av. Jag hoppas bara att vi lägger ner jakten snarast möjligt.
Barcelona Barca4eva
2011-07-14 01:03
Och så är trollet tillbaka.
Barcelona Rambla~
2011-07-14 01:00
CR-seven

Har du tittat på videon eller inte?
CR-seven
2011-07-14 00:59
westinho - Sergio #16

Vad köpte Barca Alves för? Just det!
Sporting Gijon Heeermano
2011-07-14 00:58
Jag tycker annars som delvis Arsenalsupporter(följer dem i den engelska ligan) att Cesc någon gång ska spela för Barcelona,men frågan är när och för vilket pris? Förstår att han vill dit och han vet att han kommer att infinna sig i deras ställ så småningom och Barcelona skulle uppfattas som en mycket bättre klubb allmänt och objektivt om uttalanden Likt Xavis inte presenteras på officiella sidan då dem faktiskt inte känns vidare respektfulla eller Fair mot Arsenal som gång på gång påpekat att dem inte vill föra denna diskussion via media.
Cigge
2011-07-14 00:57
tarrak

Tror starkt på din teori där. Rosell vill verkligen inte betala ett överpris samtidigt som Cesc inte vill vara den fula ankungen i det hela och "kräva" en försäljning. Jag sade i april någon gång att vi ännu en gång får följa ett transferfönster med Cesc i spetsen, trots att han aldrig är riktigt nära en övergång. Som sagt, jag tror inte att Cesc spelar hos er kommande säsong. Kan dock få skjuta mig själv i foten, då jag aldrig, aldrig trodde att ni skulle köpa Zlatan. Jag såg verkligen inte vad han skulle kunna tillföra hos er samtidigt som jag ansåg att budet var minst sagt horribelt. Jag hade fel då, återstår och se om jag har fel om er ännu en gång....
Barcelona Rambla~
2011-07-14 00:56
Cigge

Ja säg det. De är väl själva så övertygade om att de faktiskt kan få till en affär enligt de ekonomiska premisser de själva har lagt upp. Jag vet inte om de har fått indikationer från Cesc själv eller vad som gör de så påstridiga och beslutsamma att forstätta jaga honom. Tydligen så har de inte lärt sig av läxan från de föregående åren.

Obs! Jag har full förståelse att Arsenal är envisa och inte vill slå av på priset. Det är deras fulla rätt dessutom. Den irritation och frustation från min sida riktar sig mer mot denna utjatade följetong och inte Arsenals ovilja att inte vilja gå med på Barcelonas "villkor".
Barcelona westinho - Sergio #16
2011-07-14 00:54
Rambla~

Ja visst jag håller med till 100%. Jag tycker också Fábregas bör vara värd mer med tanke på dagens marknad. Jag hoppas bara det löser sig, för jag tror nog alla spyr på denna såpan nu.
Barcelona Frodo
2011-07-14 00:54
Ännu en dag med Arsenalfans som gråter. Cry me a river! Varför ska Xavi inte svara på journalisters frågor? Han har cojones och säger saker som det är. Ska han börja ljuga när han får frågor så att det inte sårar en pissklubb som Arsenal och deras patetiska fans? Har ni hört talas om yttrandefrihet? Var klämmer skon egentligen? Arsenal har en kapten som vill spela i en annan klubb och det är det som sårar de överkänsliga fansen.
Cigge
2011-07-14 00:53
Rambla~

Absolut, jag förstår Rosell till 100% som inte vill riskera er ekonomi som Laporta gjorde, men är det inte bara att rätta sig efter ledet då? Varför detta ständiga tjat om Cesc om nu inte er president vill lägga ut de summor det rör sig om? I och för sig vrider och vänder media på mycket, men har man inte råd så är det inte mycket man kan göra. Jag håller fullständigt med dig, ni borde släppa honom och gå vidare.

westinho - Sergio #16

Jag förstår att ni försöker få ner priset, men ni måste samtidigt förstå att Wenger vill behålla sin kapten och stjärnspelare som endast är född -87. Det känns som att,i alla fall en del av er, "skyller" på att Arsenal och Wenger inte släpper Cesc till det pris ni är beredda att ge. Det hänger trots allt på att er ekonomi inte är den bästa just nu...

*Jag och en polare (som är barcafanatiker) hade nämligen en vild diskussion om det här på jobbet idag. Väldigt intressant tycker jag.
Barcelona Barcadinho.
2011-07-14 00:51
Jag ser att ni har tagit upp Xavis sista uttalande. Jag orkar inte gå in på vad han har sagt, om det är rätt att säga så eller inte, men det stör mig att klubben väljer annonsera en sådan intervju på den officiella sidan.
Sidan brukar nästan alltid vara informativ, den går nästan aldrig in i rykten, åsikter om andra personer, skvaller och allt sånt. Jag tycker att det var ett dåligt beslut av han/hon som sköter sidan att släppa in ett sånt snack.
Annons: