/spanien/barcelona/forum/1216.aspx/spanien/barcelona/forum/1216.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2016-06-09 23:37
Ledningen och Lucho kör en rejäl gambling vad gäller Arda nu. Den här sommaren kan man fortfarande få en rejäl summa pengar för honom då intressenterna fortfarande främst minst hans aktioner i Atletico. Hela PL är ute efter Arda och vi skulle kunna få uppåt 40M€ för honom. Men en till dålig säsong och ett år äldre Arda? Blir inte förvånad om vi då får högst 15 för honom. Sälj honom nu medans de fortfarande finns chans att casha in på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2016-06-09 23:21
Rafael Hernández ?@RafaelH117 4 minför 4 minuter sedan Visa översättning Just confirmed that Umtiti has agreed terms with Barça. Negotiating with Lyon won’t be difficult, but no announcement before July 1st. Umtiti is a sports secretary signing, player wasn’t requested by Luis Enrique like Marquinhos, who’s unlikely to come. Barcelona won’t target more midfielders now that Denis Suárez has been brought back and Arda Turan will be given another season to impress. edit: 2:a påt hehe
Barcelona Neymar N11
2016-06-09 23:21
Just confirmed that Umtiti has agreed terms with Barça. Negotiating with Lyon won’t be difficult, but no announcement before July 1st.@RafaelH117 Umtiti is a sports secretary signing, player wasn’t requested by Luis Enrique like Marquinhos, who’s unlikely to come.@RafaelH117
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Felix-Forca Barca!
2016-06-09 23:20
The Cameroonias
Trovärdig källa?

Hoppas verkligen detta stämmer!
Sedan har jag personligen en enorm förkärlek till Coutinho med, likt andra här inne. Skulle han verkligen inte bidra tror ni?

Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-06-09 23:06
Den är en ganska skev syn på en ledare som många verkar ha, att de måste vara den som skriker högst och tar mest plats. Messi leder genom sitt spel. Hela laget lutar sig mot Messi och han LEDER vägen, som den chef han är. Jag lovar, hade Messi varit den högljudda ledartypen hade folk lyckats få det till något negativt också.
Barcelona Gabriel
2016-06-09 22:51
"ingen som håller några tal i omklädningsrummet, vilket säkert är Maradonas bild av en ledare" - angående Messi. Precis, det är något Maradona utgår ifrån från sin egna tid som Messis förbundskapten. 2010 alltså. Messi där och då 23 år gammal och på den tiden stämmer säkerligen den beskrivningen in relativt bra på Leo Messi. Men idag är det inte en vidare pricksäker analys utav Messi. Idag ser Messi annorlunda ut vad beträffar "dessa saker". Han är inte längre en lika blyg och tillbakadragen kille som han brukade vara, utan att på några som helst sätt vilja dra till med rejäla överdrivelser om att att Leo är ett partyfreak som festar med Curry och Bieber som en viss annan spelare i vårat lag gör. Nej, sån är han inte och förmodligen kommer han inte heller att någonsin bli sån. Men när man pratar om hans "ledaregenskaper" så kan man, åminstone av att bedömma scener på fotbolslplanen, utgå från att han har ändrats och tar till sig mer rejält än vad han brukade göra - för cirkus 6 år sedan. Idag ser vi Messi ryta till på lagspelare när han känner att det finns fog för det, vi har sett honom ta strypgrepp på motståndarspelare och sätta skalle mot skalle. Vi har sett honom viska saker till Pepe och flertalet andra spelare som försökt komma innaför skinnet på världens bästa. Och vi har också sett Leo bli varnad av flera domare när han gått och pratat med dem, senast för inte allt för längesedan. Dessa saker är inte en beskrivning av en blyg och tillbakadragen kille, snarare tvärtom rätt så snarlika egenskaper av det Maradona hade som spelare under sin tid. Så då frågar jag mig; vad fan vet Maradona egentligen och vad grundar han sitt så ordentligt igenomtänkta uttal kring Messi på? Svar, han vet inte ett skit och han grundar det på sin korta och otroligt misslyckade sejour som landslagstränare (där han inte hade en jävla aning om vad han höll på med). En 23 årig Messi ska alltså förväntas vara "ledaren" i laget, det kanske fungerar för några personer men vissa andra behöver mognas och utvecklas inte bara som fotbollsspelare utan även som personer. För ja, den som på fullaste allvar tror att Messi är samma typ av person idag som han var för 6 år sedan, lurar sig själv rejält. Idag fadern och den tatuerade Leo - nej det är inte samma kille inte. Messi har fullt med ledaregenskaper, kanske inte i samma gigantiska våg som de klassiska kaptener som Puyol som ryter och gapar som om halsen vore gjord för den sakens skull. Men jag vågar satsa en rejäl summa på att han inte sitter tyst och stilla på sin plats i omklädningsrummet medans de andra tar för sig, snarare tvärtom.
Barcelona neymar JR
2016-06-09 22:48
Han kanske vill att Messi ska börja punda och agera clown likt han själv för att få en viss personlighet(störning).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-06-09 22:41
Angående Maradona... Både han och Pele vill bara ha uppmärksamhet. Framförallt Pele som verkar ändra sina åsikter varannan vecka.
Barcelona Barca Barca
2016-06-09 22:27
Gabriel "i en tid när La Masia inte satsas på. Ja, jag är orolig, jag är rejält orolig!" Den meningen skrämde mig enormt mycket. Känns som att jag just nu inte har en klar view över havet likt Titanic. Pengar i sjön på totalt okunskap bakom dåliga värvningar. Vermalen, Douglas, Arda, Aleix, Mathieu, vi köper spelare som vi i stortsätt måste rea ut för att få sålt dom. Förut schabblade vi bort pengar på dumma värvningar, såsom Zlatan, Chigrynski(kan fortfarande inte stava till de namnet), Villa var en lyckad värvning sett till första säsongen, men sen kändes han sisådär och stack extremt billigt, hjälp mig om jag missat någon. Men grejen då var att vi hade grundpelare i form av, Puyol, Xavi, Iniesta, Busquets och Messi som vi kunde lugnt luta oss tillbaka på och bygga om på nytt. Xavi och Puyol är borta, Iniesta börjar komma till åren och Messi med Busquets är på väg mot 30 strecket, tittar man mot bänken, finns det ingen La masia som kan komma likt, Messi och Iniesta säsongen 2006 komma in från bänken och vända upp och ner på vilket lag som helst, tänker först och främst på Iniestas prestation borta på san siro mot milan i semin 2006 och Messi instats i åttondelen mot Chelsea 2006, men nu står vi där med Munir och Sandro...Sergi Roberto har skött sig bra den här säsongen men kikar vi på B-laget så ser jag NOLL spelare som ska göra en resa hela vägen till a-laget och ta över en "grundpelar" roll.
Barcelona enkos
2016-06-09 22:25
Tata Martino bekräftar att Messi spelar mot Panama, att han har tränat utan problem.
Barcelona enkos
2016-06-09 22:19
För mig räcker det att han säger "men" för att förstå allt han vill komma till....
Barcelona LennyRomario
2016-06-09 22:11
@enkos:
Det är bara jag som fattar, enligt dig, att det är ett publicitetsevenamang i Paris, för EM. Det är deras jobb att sitta där som två nickedockor och hylla allt som har med EM att göra. Har du ens läst artikeln? Han får frågan av Pele, men vet inte ens att mick fångar upp det, och säger "han är en fin människa, men ingen ledare" och du reagerar som hela världen gått under.
Barcelona Barca4life98
2016-06-09 22:09
Skönt att Denis verkar vara klar. Där har vi Iniestas ersättare enligt mig om han får chansen hos oss. Angående Maradona, han är stor och förtjänar all respekt. Man vet aldrig med media, kan mycket väl vara så att man har tagit dom orden ur sitt sammanhang.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-06-09 22:07
LennyRomario

Jag är lugn, men du fattar inte Maradonas poäng att hacka på Messi. Knarkaren kan inte acceptera att folk anser Messi som den bästa genom tiderna. Jag vågar satsa mitt hus på att Maradona hejar på att Argentina INTE vinner Copa. Den ego är i klass med en annan ego som han nu hyllar mer än sin egen landsman, och alla förstår varför förutom dig tydligen.
Barcelona LennyRomario
2016-06-09 22:00
@enkos:
Lugn och fin nu. Eller har jag missat nåt? Maradona säger att Messi är en mycket fin person, men ingen ledarpersonlighet. Vad är grejen? Det hade jag nästan också kunna sagt. Messi är lugn och tillbakadragen, ingen som håller några tal i omklädningsrummet, vilket säkert är Maradonas bild av en ledare. Det kan väl ändå inte vara tillräckligt för att ta heder och ära av en av de bästa spelarna genom alla tider. Och eventet med Pele hölls i Paris. Klart de är där för att snacka upp EM, och därigenom Ronaldo som är en EM:s största stjärnor. De träffades inte i Paris av en tillfällighet. Vad tror ni att de får betalt för? Att svara "Tycker Ronaldo är lite överskattad"? "Vill ni se den bästa ska ni titta på Copa America". Men med det sagt, det Maradona säger om Messi är ju inte ens elakt.
Barcelona Kröjff
2016-06-09 21:48
Håller med förgående "talare" angående Diego Maradonas "paranoida" utspel.
Barcelona Blaugrana91
2016-06-09 21:47
Jag har funderat lite på det här med ekonomin och jag tycker det är underligt. Alltså, vi drar in över €600M och har gått med vinst varje säsong dem senaste åren. Dock har vi ju lönerna som skjutit i höjden, men jämför man med Real så drar vi in ungefär lika mycket, presenterar liknande vinster varje år, har lönekostnader på samma nivå, lägg dessutom till att Real sitter på betydligt högre skulder än oss. Så vad skiljer?? Förra året hade vi råd att slänga upp över €80M för Pogba som Juve förvisso nekade. Året innan köpte vi Suarez för €80M samt spenderade totalt över 1 Miljard på värvningar. Hur kommer det sig att budgeten är stramare plötsligt trots att vi omsätter mer? Blir intressant att se årets resultat, omsättningen lär återigen passera 6 Miljarder, vi är världens näst rikaste klubb sett till vad vi faktiskt tjänar in, ändå är budgeten begränsad... Nikeavtalet är välkommet men dags att förnya Qatar Airways alternativt välja något annat. Man borde se ut på den amerikanska marknaden typ Apple, Google, Microsoft, Pepsi osv. Ser t.o.m hellre Disney på vår tröja än Qatar Airways, ja jag vet en Disney logga på en Barca tröja, men Disney har dock galet mycket pengar och tar varje chans att tjäna mer pengar vilket dem skulle med hjälp av Barca...;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-06-09 21:43
Är det bara jag som känner att de största legendarerna ständigt hackar på Messi pga att de känner sig hotade. Sanningen är den att Messi passerat varenda fotbollslegendar för längesen det är därför Pele och Maradona gör allt i sin makt för att snacka sämre om Messi och bättre om Ronaldo, eftersom de vet att Ronaldo aldrig kommer att ses som en av de bästa genom tiderna. Det är inte vare sig hallucinationer eller galenskaper det handlar om, snarare en välmedveten taktik om jag skulle få säga vad jag tror. Läser man Maradonas tal om Ronaldo så skulle man kunna tro att O fenomeno fortfarande är aktiv, för det måste väl ändå vara Luiz Nazario Da Lima som Diego pratar om? Inte fan kan de va portugisen Ronaldo. Som sagt, taktik gissar jag på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-09 21:25
@Vlom:
Jag gillar alltså inte fotboll enligt legendaren Diego Armando. Som i den mån han inte blivit felciterad, allvarligt borde fundera på om det inte är dags att åka tillbaka till Fidel Castros Cuba igen och avgifta sig från droger, som uppenbarligen påverkar hans omdöme så till den grad att han hallucinerar när han ser CR 7.En kemisk formel?
Barcelona enkos
2016-06-09 21:17
Ingen nämner länge Gerard Deulofe ? Många hävdade att han skulle bli en stor spelare och om jag inte har fel spottade man på ledningen för att ha släppt iväg honom.
Barcelona Santiago Cazorla
2016-06-09 21:10
Tror ni verkligen Coutinho hade kunnat prestera i samma roll som Iniesta? Är tveksam till om han kan lira på den positionen, han är väl som farligast när han får skjuta utanför straffområdet. Om det ska spenderas stort på en mittfältare bör det vara på en som verkligen kan positionen på mittfältet i ett 4-3-3. Nu hade det säkert gått bättre för Coutinho än Arda men man såg ju ändå hur det gick där. Arda är en duktig spelare som har svårt att hitta sin roll i Barca. Tror det isf hade varit bättre att ge Rafinha fler chanser än att köpa Coutinho.
Barcelona the cameroonians
2016-06-09 21:01
Verkar som att Villarreal fick ett bud från en PL-klubb på €20 miljoner för Denis Suarez, men spelaren valde alltså Barça trots allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-09 20:39
Den nya läktaren, grada animación, är mu klar vad gäller strukturen. Den kommer innehålla sex grupper och ledas av Almogavers. Inga "radikala" grupper kommer finnas på läktaren ifråga som är tänkt att fungera som en samlad sjungande sektion.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2016-06-09 20:35
Men nackdelen med spelare dom Coutinho är att dom kostar som om dom vore fullt utvecklade proffsspelare som är bäst i världen på sin position. Faktum är att han ÄR väldigt ojämn. Ibland skitbra, ibland försvinner han helt. Och ska han då kosta 40-50-60 millar så är min röst nej. Talanger tycker jag vi ska värva innan de tagit steget upp till hans nivå. Hade vi norpat honom från Inter 2013 för 10 mille. Splendid! Men så mycket pengar för någon som vi inte vet levererar? Nja. Vi måste varva cracks (neymar) med egna talanger (rafinha, roberto, busken), med bra scoutade prospects innan de är för hajpade (D suarez?), med rutinerade arbetshästar som håller hög nivå till överkomlig peng (Alves, masken).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-06-09 20:18
Barca Barca Trust me det är inte bara du. Jag har varit sugen på Coutinho till oss i 2 säsonger nu. Många här inne har sagt att han är ojämn i sina prestationer men det som förbryllar mig är att dessa samma personer verkar glömma bort att Coutinho inte är en 27-28 år gammal fotbollsspelare som är helt färdig i sin utveckling. Coutinho är fortfarande relativt ung, han fyller 24 år om 3 dagar och när man bestämmer honom så ska man inte bedöma honom utifrån hans jämnhet i prestationer utan snarare utifrån hans kvalitéer och spetsegenskaper som fotbollsspelare. Coutinho har en sanslös talang som fotbollsspelare och klarar man inte av att se det så undrar jag faktiskt om fotboll är rätt sport för personen i fråga att diskutera. Med det sagt innebär inte det att jag för den sakens skull dumförklarar alla som motsäger sig en eventuell värvning av Coutinho, det enda jag säger är att argumentet att Coutinho inte är tillräckligt jämn i sina prestationer inte håller måttet för anledningar till varför han inte skulle kunna spela för FC Barcelona. Nu har PSG budat ca 30M€ för Coutinho, åtminstone om man ska tro på alla de rykten som florerar kring brassen. Och med tanke på hur våran ekonomi ser ut för närvarande så känns det helt enkelt inte som att vi har råd att gå in i ett biddingwar med PSG och deras ekonomiska muskler i form av deras oljepengar med shejken vid rodret sv styret. Dessutom sägs det ju att Denis Suarez nu verkar vara klar efter mycket om och men. Nu har jag inte hängt med speciellt mycket i Denis Suarez såpan men om jag förstått det hela rätt så betalar vi 3,5 för honom - så som du ser är det en ordentlig skillnad på priset mot vad det hade varit för att lands hit Coutinho. Personligen känns det som att den här sommaren kommer vara den värsta och absolut sämsta på väldigt, väldigt många år. Vi har inga pengar för att konkurrera med de störa och vi har dessutom en ledning som är helt totalt värdelösa och inkompetenta så det bara skriker om det så jag ser helt enkelt inte hur vi skulle kunna landa en big name player den här säsongen när de bästa spelarna på marknaden lockar de största klubbarna med den bästa ekonomin. Real Madrid, PSG, United och Bayern kan alla köra det racet den här sommaren, vi å andra sidan får duktigt och snällt stå vid sidan och se hur alla de bästa spelarna köps up av konkurrenterna. Och detta i en tid när La Masia inte satsas på. Ja, jag är orolig, jag är rejält orolig!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-06-09 19:55
Bara jag som är verkligen sugen på att klubben bör satsa på att få hit Coutinho ? Tänker man efter riktigt, så kan han spela på Neymars, Messis, Iniestas position. Skulle vara en mycket nyttig spelare som kan rotera friskt bland våra spelare. Det skulle även avlasta Suarez en del då Messi kan gå in som falsk 9 i vissa matcher och även Neymar kan göra det då Coutinho kan täcka upp för dom. Skulle kunna avlasta Iniesta då han kan spela som centra mittfältare med. Visst, Nolito är sjukt bra form just nu, men problemet är bara det att han kan endast spela på Neymars position. Känns verkligen fast klistrad där. Vad säger ni ?
Barcelona enkos
2016-06-09 19:52
Om Uruguay förlorar inatt är det hej då till årets Copa. Även med en oavgjord resultat är man med ena foten ute. Vi får se om Suarez är med ikväll. Blir det segern kan det bli en kvartsfinal mot Argentina.
Barcelona enkos
2016-06-09 19:49
Maradona brinner av avundsjukan på Messi. Den pajasen är värre än Pele. Han spelade fyra VM och råkade vinna en. Varför vann han inte de andra tre om han är den ledare som avgör matcher? Han vann med Napoli men hade han vunnit med Napoli idag? Allt handlar om tillfälligheter och att vara på rätt plats och tid. Senaste åren hade Napoli kunnat bli mästare utan Maradona om det inte vore för en stark Juve. Varför vann Maradona aldrig en CL titel? Varför misslyckades han i Barca och Sevilla? Ja Maradona lyfte man bara pga rivalitet med Brasilien och Pele och att journalister har något att jämföra liksom man gör idag med Messi och Ronaldo. Messi är fortfarande bara 28 år och när han avslutat karriären blir han mycket större än Maradona och han kommer att koka resten av tiden.
Barcelona Vampíro
2016-06-09 19:41
[QUOTE=the cameroonians]Så, då har Barcelona och Denis Suarez äntligen kommit överens om ett kontrakt på 4 1 år med en buyout på €50 miljoner. Kommer snart bli offentligt. Allt enligt Gerard Romero. [/QUOTE] Hur kommer det sig att han får 4 1 när alla gamlingar som värvas in får ett 5 årskontrakt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2016-06-09 19:39
Azpilicueta brädade Ivanovic på högerbacken, pensionerade Ashley Cole och skickade tillbaka Felipe Luis till Madrid. Skämta hur mkt ni vill om dessa spelare och om Chelsea men det är väl ändå inte fy skam. Ska man sitta och förorda floppar som Van der Wiel istället så blir det ju nästan löjeväckande. Azpi vore en grym truppspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: