/spanien/barcelona/forum/12137.aspx/spanien/barcelona/forum/12137.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Raul Bravo- True Legend!
7/31/2011 15:08
Såg några som skrev att Thiago är bättre än Xavi, iniesta och i klass med Messi... Ni måste skoja va? Visst gjorde thiago ett fantastiskt mål, men i övrigt så var han inte sårskilt dominerande i spelet. Han har fortfarande en lång väg kvar tills han når Iniestas nivå, om 2-4år tror jag han kan vara med och slåss om titeln som världens bästa mittfältare
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
7/31/2011 15:03
Rybbe

Tråkigt på ett sätt men som du säger, bra för laget men inte som man hade hoppats på när man köpte Puyols sämre tvilling precis.

:P
Barcelona Winning breeds hatred
7/31/2011 14:58
Who the f*** cares. Vi vann Champions League Finalen och de vann en träningsmatch. Jag vet vilken jag håller högst och oroar mig därför inte över olika kommentarer från båda lagens håll. End of discussion now!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rybbe
7/31/2011 14:54
Ride_the_big_one

Haha att milito är skadebenägen är väl vårt sista problem? han är ju förfan bättre för laget skadad än när han är på plan!
Thiago en mi corazón!
7/31/2011 14:52
Någon som kan berätta för mig lite om matchen mot United , hur spelade vi + några som tog för sig i matchen?

Tittar nu på Thiagos mål , WOW säger jag bara!
Barcelona ALEXIS SANCHEZ...THE NEXT ONE
7/31/2011 14:45
spelare kommentar från matchen mot manU
Barcelona J.Guardiola- King
7/31/2011 14:42
Rogge
Faktiskt så är det ren avundsjuka tyvärr, det kommer du aldrig att acceptera hur mycket jag än försöker övertyga dig om det. Ganska synd att det ska vara så tycker jag.

Sedan så fort Barca får med sig ett tveksamt eller felaktigt domslut så ska alla lags supportrar börja snacka skit o hata Barca igen. Tro mig Arsenal får också med sig felaktiga domslut men då blir det inte lika uppmärksammat eftersom dom inte har varit lika dominanta dom senaste åren som Barca.

Och jag tar bara domsluten som ett exempel eftersom Barca har blivit anklagade för att få med sig domaren i matchern ofta, ja vi har t.om. blivit anklagade för fusk.... DET är patetiskt
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
7/31/2011 14:42
"Bara jag som vill att Barca ska köpa tillbaka Botia i april?"

Absolut inte, många som vill ha honom då Milito inte är så pålitlig tyvär. SKadebenägen som bara den är argentinaren.
Barcelona Bästelona
7/31/2011 14:38
Bara jag som vill att Barca ska köpa tillbaka Botia i april?
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
7/31/2011 14:25
Arsenal's 40M asking fee for Cesc Fabregas could be met through 29M fixed+6M variables+5M from Cesc taking a 1M pay cut for 5 years [sport]

Cesc är alltså villig att gå ner i lön för att komma till oss. Beundransvärt or what?
Atlético addeh
7/31/2011 14:25
Hutch

Det stämmer. Han fick även ganska mycket speltid som pivoté under förra säsongen i B-laget eftersom Romeu drogs med skadebekymmer.
Raul Bravo- True Legend!
7/31/2011 14:22
Hahaha United fansen firar som om de vunnit VM, de visar ju vilket mindervärdeskomplex dom har fått efter förnedringarna i CL-finalerna.

Bara att Gratta till denna oerhört imponerande segern i en tränignsmatch mot vårt b-lag/juniorer
Hutch
7/31/2011 13:48
Var det inte så att JDS lirade defensiv mittfältare försäsongen 10/11? I de första matcherna testade Pep honom på den ovana positionen och han själv tycktes trivas. Nu imponerar han även som högerback vilket inte är grundpositionen. Detta med mångsidiga spelare gynnar oss bara. Jag hoppas att han stannar i Barça och fortsätter att utvecklas.
Barcelona II Barça II
7/31/2011 13:48
Gonzalez_Barca
Hoppas att han får något jobb i La Masia. Tycker att det var en underbar fotbollspelare samt person.

Tack för ditt snabba svar.
Barcelona Gonzalez_Barca
7/31/2011 13:40
II Barça II

Ja han lade av med fotbollen för 3 veckor sedan.
Barcelona II Barça II
7/31/2011 13:39
Någon som vet vad Sylvinho gör nuförtiden? Har han slutat med fotbollen?
Rogge
7/31/2011 13:36
Criff

Jag tycker dock att ordet hater ofta används av fans som inte kan eller vill se den större bilden, utan i stället väljer att fokusera på avundsjuka och sitt eget lags förträfflighet.
Rogge
7/31/2011 13:33
Visst är avundsjuka en del av det hela, men den är inte ensam, utan en av flera komponenter till att klubben tappat i popularitet hos andra lags fans.
Barcelona 1.70-ligan
7/31/2011 13:31
Det är hur som helst väldigt intressant att JDS får spela högerback. Någon tanke måste det ju finnas med det. Jag tror inte den är att han ska ta Montoyas plats, men att han ska bli mer mångsidig och på så vis kunna få en plats i A-laget. JDS - Barcas alltiallo . Jag tror han hade tagit på sig den rollen med glädje. Och jag tycker han förtjänar att få chansen i A-laget.

Där har barca verkligen inget att förlora. Blir han överflödig och man bestämmer mig för att sälja honom nästa sommar lär man kunna få betydligt mer än 1 milj för honom då.
Barcelona Criff -Llourinho
7/31/2011 13:31
Rogge, med framgång kommer alltid kritiker. Det finns ju en anledning till att ordet "Hater" har uppkommit.
Tror dock inte alla är det, men att använda P12 eller medgångsfan är bara töntigt.
Jag menar varför tror du de flesta började hålla på lag som United & Arsenal t.ex? Självklart för dem är framgångsrika.
Ser inte riktigt poängen att hålla på ett lag i botten om man inte har några personliga anknytningar till en viss stad eller spelare i klubben.
Framgångsrika klubbar har alltid mer supportrar. Så är det bara.
Barcelona Barcadinho.
7/31/2011 13:28
Smogen.
"Med det sagt, är inte Owens mål offside med 1-2 meter?`"

Jag tyckte att det var offside igår. Så frustrerande att bildproducenten igår inte visade målet i repris från en rätt vinkel. De visade klart o tydligt att första målet var onside, men ignorerade totalt det andra.
Jag förstår inte hur sådana bildproducenter tänker. De ska ju visa saker som tittarna tycker är intressanta. Sådana saker under sändningar gör mig faktiskt sur. Märkliga människor som får jobba här och där (okunniga, okompetenta ?).
Det finns kanske en film på youtube eller så.

Jag var annars nöjd att se Fontas, känns som en bra och stabil back.
Och Thiago förstås, inte bara målet, utan hur att vågar ta ansvar. Han ser ut att vara en sån som avgör matcher på egen hand från ingenting. De är guld sådana spelare.
JDS var en positiv överraskning (också mot Bayern).
Det var också kul att se hur de grabbar som spelade sista kvarten rullade ut United stundvis.
Synd att Pep byte båda Fontas och Busqi samtidigt efter kvitteringen. Annars skulle vi nog få ett bättre resultat, om det spelar roll.
Atlético addeh
7/31/2011 13:28
Rogge

Osanningar och avundsjuka har skapat folks hat mot Barcelona, om man bortser från alla Madrid-supportrar, det handlar om något helt annat och har varit med sedan urminnes tider.

All smörja de brittiska tidningarna framför allt plöjer ut har skapat en felbild av Barcelona och alla spelare. Svenskarnas hat beror till största del på Zlatans goja i media. Avundsjukan säger sig själv. När ett lag vunnit så mycket skapas avundsjuka och det är absolut ingenting konstigt, bara väldigt tråkigt att det i vissa fall återgått till hat.
Atlético addeh
7/31/2011 13:25
Rambla

Aguirre lär inte ge upp i första taget, men Jonathan har samtidigt visat att han vill stanna i Barça och kämpa om en plats. Jag tror faktiskt han skulle utvecklas mer om han stannade, även om speltiden skulle bli mindre. No offence, men det är skillnad att träna med Messi & Xavi varje dag än att träna med snubbar som Ponzio & Paredes. Dessutom trivs han väldigt bra i Barcelona.
Rogge
7/31/2011 13:23
J Guardiola King

När du säger att det enbart är avundsjuka som gör att Barca är "hatade" så förenklar du lite väl mycket. Anledningen till detta, om det nu är sant, är betydligt mer komplex än så. När du använder avundsjukekortet så gör du det inte bättre, snarare bidrar du till den bilden som många har av en del av era fans. Detta är sorgligt då den bilden inte är rättvisande och på något sätt generell för Barcasupportern.
Barcelona Rambla~
7/31/2011 13:20
addeh

Även om jag verkligen gillar Montoya just för hur han verkar vara som person så tror jag att JDS är ett bättre alternativ i det långa loppet. Han är helt enkelt en bättre spelare och har många bra verktyg i sin verktygslåda. Fast jag är rädd för att han drar till Zaragoza. Det finns krafter där som ivrigt jobbar på att få dit honom. Aguirre, hans landsman, lär inte ge upp i första taget. Hm, jag vet inte om det är rätt klubb för JDS att utvecklas i. Det känns mer som ett lag som lär få försvara sig en hel del och spela mycket på kontring. Knappast så att JDS egenskaper kommer till sin rätt då. Jag är då rädd för att han stagnerar i sin utveckling. Självklart kan jag ha fel, de kanske strävar efter att vara ett spelförande lag.
Barcelona Shanghai - 2 maj 2009
7/31/2011 13:19
JDS är ingen högerback, han är en spelfördelare en kreativ spelare. Så tråkigt att han skolas om till en position där han aldrig spelat. Hellre JDS än nummer 4 i Arsenal.
Barcelona Shanghai - 2 maj 2009
7/31/2011 13:17
Flytta upp Mino, JDS, Muniesa, Montoya och min favorit Bartra som jag tycker har samma spelstil som Lucio. Sen säljer vi Pinto, Milito, Maxwell så är laget perfekt 7 spelare (Fontas och Thaigo) flyttas upp på en säsong vore fantastiskt. Tror aldrig att det händer, men man kan alltid hoppas.

Atlético addeh
7/31/2011 13:12
Rambla

Exakt. Med tanke på hans offensiva kvalitéer hade han garanterat även klarat av att spela som ytterforward. Sådana flexibla spelare behövs.

Jag tror visserligen också att Montoya rankas högre än dos Santos, men bara för att den sistnämnde blir uppflyttad förstör ju inte det alla chanser för Montoya. Jag tror det är viktigt för honom att få mycket speltid den här säsongen, därför hade jag hellre sett att Jonathan blev uppflyttad.

Som du var inne på för ett par dagar sedan. Om man lyckas skola om dos Santos till en högerback och förbättra hans defensiv kan det bli riktigt bra.
Barcelona J.Guardiola- King
7/31/2011 13:05
Barca4eva
Anledningen till att folk börjat hata Barca senaste tiden är inte att vi har vissa fans som skryter och då blir kallade för medgångsfans eller p12or utan det är avundsjuka och inget annat. Medgångsfans och p12or har alla lag ( här på svenskafans oxå) men det är just vi som får ta mest skit när vi försvarar vårt lag och blir kallade för medgångsfan eftersom det är avundsjuka som sagt.

Och jag vet inte om du syftar på mig när du nämner medgångsfan men det skiter jag i eftersom du inte vet vem jag är eller vad jag känner för Barca och det är ganska onödigt att försöka bevisa min "kärlek" eller vad man ska säga för Barca.

Men som många tidigare har skrivit så är det onödigt att starta sånna disskutioner bara för att man förlorat en träningsmatch mot United. Grattis till dom och jag kommer alltid att respektera dem.
Barcelona Rambla~
7/31/2011 12:58
addeh

Jag hade hållt med om det inte vore för Montoya. Jag tror att han rankas ganska så högt. Dessutom så kan även Bartra agera högerback om det skulle behövas. Fast resonemanget är det inget fel på. JDS klarar av att spela hb om nöden kräver det. Det fina i kråksången är då att Pep får en spelare som även kan spela på flera mitffältsplatser i truppen. Något jag misstänker knappast Montoya skulle klara av.
Annons: