/spanien/barcelona/forum/12125.aspx/spanien/barcelona/forum/12125.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Man Utd
2011-08-18 12:55
Spärrad. /Red
Real Madrid Los mejores
2011-08-18 12:55
Frodo

Haha, nej klubben stödjer inte Ultras sur på något sätt. Har du bevis på detta, där Perez och co går ut och stoltserar med Ultras?


Jahap, det är Xavi som styr. Men det är alltjämt vår målvakt som bär bindel runt armen, förklara gärna det?

Ni bara fortsätter skydda era spelare, därav känns det omöjligt att diskutera. Ni blundar ju gång på gång för verkligheten, ska ni acceptera allt era spelare gör och bara fortsätta hata på oss?
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-08-18 12:51
Först säger de att Villa örfilade Özil, nu säger det att Villa kränkte Özils religion.

Bestäm er - så kan vi diskutera något av de.
Barcelona Klint
2011-08-18 12:50
Los mejores

Har du någon koll på vad som sägs på en fotbollsplan under en match? Din kristne jävel, muslimfan eller andra religiösa påhopp är nog ganska milda i jämförelse med alla puta madre osv. som slängs ut.
Sen är det inte okej att för den sakens skull säga något av ovanstående.
Barcelona Frodo
2011-08-18 12:49
Los mejores

Jag hatar inte Casillas så sluta hitta på saker. Han är knappast den mest respekterade heller bara för att han har kaptensbindeln. Har man koll på det spanska landslaget så vet man att det är Xavi som styr där och att hans åsikt väger tyngst.

Det vore trevligt om du kunde diskutera utan att hela tiden anta en massa saker. "Villa måste ha sagt nåt om Özils familj" och andra gissningar kan vi klara oss utan.
Real Madrid Los mejores
2011-08-18 12:46
Nu har jag inte något med islam att göra, men jag är väldigt starkt bunden till kristendomen. Jag hade också reagerat om någon kränkt min religon och samtidigt gett mig en örfil, hur är detta plötsligt okej?

Criff
Nej, tog bara fram saker som jag antog att Villa kunde ha sagt. För man reagerar väl inte sådär annars.?
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2011-08-18 12:44
Los Mejores, har du en källa på uttalandet från Özil?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Criff -Llourinho
2011-08-18 12:43
Los mejores, Var det inte något om hans familj? Eller hans hund? Eller hans hamster? Det var vad du sa igår ju.
Barcelona Frodo
2011-08-18 12:42
Madridistas börjar plocka fram rasist- och religionskortet igen. Så fort det går emot de hittar de på skitsnack om rasism och religion utan några bevis. En klubb som stödjer den fascistiska grupp Ultras Sur klagar över rasism.
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2011-08-18 12:42
F_C_B

Incidenten mellan Motta och Busq borde inte ha renderat i gult, Busq lura domaren och han gick på den. Det fick vi dock betala för när domaren gjorde misstag mot oss. Förstår inte varför man använder sig utav ena lagets förtur av domarens misstag när han gjorde fel åt bägge hållen?
Barcelona F_C_B
2011-08-18 12:40
Ja jag undrade också när Ibra försvann, Ibra som höll Inter på topp i flera år. Vi vet alla vad som hände efter försäljningen.
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
2011-08-18 12:40
Så man ska bara utgå ifrån vad Özil säger? Han får väl komma med bevis eller säga vad Villa sa, annars är det bara lögner.

Förövrigt är det jättebra reklam för islam när man vill slå personen som förolämpade ens religion.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2011-08-18 12:40
Enligt puertan så sa tydligen Villa något kränkande om islam till Özil, vilket jag tror är skitsnack.. Vi har muslimer i vår trupp också..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Frodo
2011-08-18 12:38
Ryo Miyaichi !

Jag anser det vara trollande/provocerande när du kommer med vassa armbågar och anti-Barca inlägg hela tiden. Att du varvar det med en hel del bättre inlägg kan knappast ses som en kompensation. Att börja grina om beslut som du anser gick emot er är väl rätt patetiskt att ta upp nu? Du känns väldigt opportunistisk där du tar varje tillfälle i akt att smutskasta Barca.
Real Madrid Los mejores
2011-08-18 12:38
Tarrak

ÖZIL : " Villa kränkte min religion, han gjorde narr av islam, och därför bråkade jag med honom."

Här se du, jag sa ju till dig att det var något oacceptabelt de hade spottat ut om Ozi, därav hans reaktion. Tycker ni inte i efterhand att vi borde kunna få det upphävt med tanke på att Villa faktiskt slog honom och kränkte honom grovt?

Frodo
Tycker du att Spaniens lagkapten och tillika mest respekterade spelare är äcklig? det om något betyder väl att du är oerhört ödmjuk. Om du har sånt hat mot Iker undrar jag hur du känner om er burväktare?
Barcelona Abbe.
2011-08-18 12:36
Pique: "I really don't think this is about the Madrid players. Before this didn't happen, I know them from the NT and they're great people."

Känga mot Mourinho?
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
2011-08-18 12:32
Åh, kan ni bara släppa Inter matchen. De enda som hänger kvar vid det är Inter fansen. Det året de vann CL är deras sista gång de vinner en stor titeln, det lär antagligen bli massflykt från Inter med en mittenlagstränare som tränare i laget nu. Eto'o drar och Sneijder lär antagligen också dra nästa år.

Alla vet att Barcelona är bättre än Inter, låt de få njuta av deras sista storhetsår.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-18 12:29
F_C_B

Okej. Då ska jag givetvis ändra åsikt omgående. En majoritet har ju alltid rätt som man brukar säga...
Barcelona F_C_B
2011-08-18 12:28
Tycker ni att Motta ska ha rött så får ni tycka det men kan säga att det inte är många som håller med er.
Ryo Miyaichi !
2011-08-18 12:24
Hetfield - Sanchez is the next star

Tjena. För jag tycker personligen det är roligare att snacka med andra supportar än just Arsenal just nu, då det är intressant och ofta ganska roligt att höra andras åsikter om saker och ting, och inte bara samma skit om Wenger osv.. Om du förstår?

Jag sitter hellre 1 timme med randomsupporter än arsenalsupporter ute på krogen och tjötar och diskuterar, då jag alltid kan hålla mig väldigt lugn och objektiv när det handlar om fotboll.

Kändes konstigt att se Cesc i era tröjor igen, men vilket spelmål det sista var.. Klapp-Klapp-Klapp. Det är så fotboll ska spelas..

Cheers
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-18 12:23
Att inte tycka att Mourinho är världens bästa tränare är att ta i? Oj då. Det var ord och inga visor.
Barcelona Rodriiguees
2011-08-18 12:23
Jävlar vad Fabregas ben var omlindat igår efter matchen. Får hoppas att det bara var kylning efter marcelos psykbryt.
Postat via SvenskaFans-appen
Ryo Miyaichi !
2011-08-18 12:22
Fernando Gago - King Of Barcelona

Nej, jag personligen tycker att Busquets kunde stått upp, och att matchen kunde fortgått med 11vs11. Men det är väl i stundens hetta, man känner kontakt - man går ner. Självklart har handen inget där att göra, men som jag sa, tycker Busi kunde stått upp men istället är han smart och tar vara på det.

Och nej, dem flesta röda barca får till sin fördel är ju oftast korrekta, så jag vet inte riktigt varför du drar till med den tyck synd om mig-snyftet ..... :)
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
2011-08-18 12:20
Ryo

Du är välkommen att skriva här, jag tänker inte attackera dig. Men varför skriver du här om du ogillar Barcelona, det låter ju bara konstigt.

Jag tycker att det är skönt med olika åsikter, annars kan det hända att det blir för mycket ryggdunkande. Men man ska inte provocera.
Ryo Miyaichi !
2011-08-18 12:19
Frodo

Trolla? Lever du under en sten eller?

Jag har ju flertalet gånger varit här inne och fört ganska bra samt informationsgivande diskussioner, jag fattar verkligen inte vad som är fel?

Ja jag kanske ogillar Barca, men det håller jag undan när jag skriver här inne, då jag utav ren respekt hellre vill hålla en bra nivå och inte massa sandlådesnack... Önskar död åt era spelare... Fan mannen väx lite....
Barcelona F_C_B
2011-08-18 12:19
Fernando Gago

Jag reagerade bara på den meningen om att Mourinho hade tur i Barcelona-Inter mötet. Faktum är att Mourinho raderade bort Pep i 180 minuter. Att se Xavi förbannad gång på gång mot Inter på San Siro ser man inte varje dag.
Jag pratar om Busquets rullning efter Motta smekt hans kind.

Självklart är domare människor och gör även dom misstag, det gäller inte bara Barcelona. Men att tycka att Mourinho inte är världens bästa tränare är lite att ta i. Ferguson har sedan 86 haft chansen att bygga sitt lag och bara vunnit CL två gånger och Mourinho har lyckats vinna massor av titlar för både Porto, Chelsea och Inter på 2-3 år.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-18 12:17
Ditt exempel är relativt irrelevant då det känns som ett försök att förringa att Motta ska ha rött från första början. Men visst, alla gånger spelare i andra lag får röda kort så är det antagligen för att en Barca-spelare antingen mutat domaren eller filmat.
Det känns ungefär som gemene mans logiska förklaring till röda kort i Barcelonas matcher.

Du är helt fri och välkommen att hålla det på vilken nivå du vill på ert forum där ni kan sitta och inbördes klappa axlarna åt vem som hatar Barcelona mest. Tror få här är intresserade av ditt försök till en rimlig nivå då du i ärlighetens namn mest känns som att du vill utföra någon slags enligt dig själv kvasintelligent provokation som du sedan kan hävda är en "rimlig nivå".
Barcelona Frodo
2011-08-18 12:15
Ryo Miyaichi !

Är det nödvändigt att komma in på ett annat forum för att ständigt trolla? Vi har fattat det. Du ogillar Barca. Håll hatet på Arsenals forum där flera önskar död åt våra spelare.
Ryo Miyaichi !
2011-08-18 12:15
Fernando Gago - King Of Barcelona

Jag om någon försöker väl ändå hålla det på en hyfsad nivå, får man inte nämna ett exempel när du skriver ut att mottas röda var solklart? Det är ju dagisnivå på dig.
Barcelona Frodo
2011-08-18 12:12
Casillas: "Row? There's a lot at stake, these thing can happen. Guess someone made a foul and they went to the ground as usual."

Svinet Casillas förnekar sig inte. En gång i tiden en gentleman men Mourinhos smutsiga beteende har tydligen smittat av sig. Ja du Iker, spelarna du grinar över har vunnit dig ett VM-guld så det kanske är bäst att hålla käften och vara tacksam. Den enda anledningen till att han spelar i landslaget är på grund av kvotering av Real Madrid-spelare. Att han är kapten gör det omöjligt att peta honom trots att både Valdes och Reina passar bättre än i possessionsystemet där man måste vara skicklig med fötterna.
Annons: