/spanien/barcelona/forum/1212.aspx/spanien/barcelona/forum/1212.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
7/28/2016 15:14
[QUOTE=Tiki-Taka]Barça are close to an agreement to rename the stadium to 'Qatar Airways Camp Nou'. Contract: 5 years, worth more than 100M. [@fcbqatarcules] Vakna Barca medlemmar!!!! Denna ledning håller på att köra ner klubben i botten [/QUOTE] Får vi €100M per år så är jag för det, annars absolut inte. Dock ser jag mycket hellre någon annan sponsor till arenan än Qatar Airways....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
7/28/2016 15:03
Ayoze från Newcastle för £15m. Snälla låt det inte vara sant, det är visserligen mest blaskor från brittiska ön som länkar honom till Barca än så länge. Fast man börjar ju bli lite orolig trots allt. En medelmåtta som nu harvar i Championship kan vi vara utan. Behåller hellre Munir i så fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
7/28/2016 14:50
Det var ju uppenbart när man publicerade kostnaden av nya Camp Nou att det behövdes en Arena sponsor. Vill du hänga med i dagens pengastyrda fotboll så måste du skaffa dig sponsorer annars halkar du efter och det vill vi inte. Sen finns det andra storklubbar som bytt namn på sin Arena efter sin sponsor som Allianz Arena och Emirates stadium.
Barcelona Kröjff
7/28/2016 14:38
Tiki - Taka Om det stämmer och går från förhandling till verklighet, så kommer jag aldrig att sätta min fot där mer. För lika lite som det var Kluivert som fick mig att hålla på Barca , så var det en klubb som alla andra, jag en gång fastnade för i forntid.
Tiki-Taka
7/28/2016 14:29
Barça are close to an agreement to rename the stadium to 'Qatar Airways Camp Nou'. Contract: 5 years, worth more than 100M. [@fcbqatarcules] Vakna Barca medlemmar!!!! Denna ledning håller på att köra ner klubben i botten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
7/28/2016 14:16
Jag är beredd att till fullo instämma med Lion 24 när han ser Kluiverts kontakt med Perez som en icke-fråga (vilket jag redan också gjort den gängse vägen genom att gilla). Däremot var den en helt annan holländare som fick mig att börja hålla på Barca.

Och när jag ändå är härinne vill jag förekomma eventuella invändningar från relativt nytillkomna "tittare" mot att Kluiverts skulle ha gjort sig lika impopulär på Camp Nou som han var på San Siro efter flera framgångsrika säsonger i FC Barcelona, med följande inlägg på ett annat forum för länge sen:

"Kluiverts prestationer i Barcelona? Godkänt i de båda matcherna mot Real Madrid. I övrigt har han varit en stor katastrof. Utbuad av halva publiken vid varje hemmamatch. En enorm pesetero är vad han är".

Fritt översatt betyder "pesetero" väl ungefär "girigbuk" alternativt lekoknekt"? Och för den som inte tror mig/eller vill läsa fortsättningen av nån anledning, infogar jag länktips. Skulle för övrigt inte förvåna mig om Neymar kommer att gå samma öde till mötes, om hans vägvinnande leende inte visar sig hålla i längden.
Barcelona L.A.M Nr 10
7/28/2016 13:55
Samma människor som tycker Pep ska undvika att värva från Barcelona när han jobbar för andra klubbar. Att hans i nuläget enda uppgift är att se till att det går så bra son möjligt City förminskar inte hans kärlek till Barcelona. Däremot hindrar det honom från att i alla lägen verka för vår klubbs bästa. Förstör dock inte hans legacy.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
7/28/2016 13:46
Jag började följa Barcelona på grund av Kluivert så jag är kanske något enögd i ämnet men jag förstår verkligen inte varför man ska göra värsta grejen av en sån sak. Kluivert är sportdirektör för PSG och ett av hans många arbeten är att hålla en respektabel relation med övriga klubbar. Inom det arbetet så träffar och förhandlar med andra klubb. Så Kluivert ska aldrig köpa eller sälja en spelare till/från Madrid för att det kanske kan gynna dom och inte Barcelona? Kluivert jobbar för Paris Saint Germain, ska han ha Barcelona i baktanken innan han gör nånting hela tiden? Så Kluivert borde sagt till sin chef att han inte känner sig bekväm med att stå bredvid Perez för att han fortfarande sympatiserar med Barcelona trots att han jobbar för PSG och har en sån hög post? Ni ser hur sjukt och oprofessionellt det låter.

Jag rekommenderar alla att gå in på Kluiverts twitterkonto och scrolla ner till våren när vi spelade matcher så får ni se hur Kluivert hejar och manar på FC Barcelona. Om nån tror att det är "fuck Real Madrid" i alla lägen och omständigheter när man jobbar inom toppfotbollen så tror jag att den personen har mycket att lära.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
7/28/2016 13:20
Barclasico

Tänk om gåvan är till Psg, du ser ju att Kluivert ger Perez en psg tröja också.
Barcelona Kröjff
7/28/2016 12:47
Mitt mest närliggande minne av Kluivert, är väl att jag i råkade kalla Rijkaard vid hans namn i ett inlägg nån gång. Annars vill jag komma ihåg att mången äkta culé (liksom Milans fans tidigare gjorde nästintill unisont på San Siro när han spelade där), mer eller mindre buade bort honom från FC Barcelona och Camp Nou.
Barcelona Andresito
7/28/2016 12:44
Förstår inte problemet med Kluivert. Ett stort fan ville ge honom gåvor och ta kort. Klart han ställer upp, speciellt för dem mindre lyckligt lottade människorna som råkat fastna för Real Madrid. Boom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
7/28/2016 12:44
Susana Monje, vicepresidente económica del FCB: "El fichaje de Neymar ha costado 19'3 millones de euros"

Hon glömde nog en nolla.
Barcelona Barclasico
7/28/2016 12:32
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


"Och han är cule rakt igenom"
Ja, det märks...
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
7/28/2016 12:18
Kluivert är sportchef i psg. Jag följer Kluivert på insta. Och han är cule rakt igenom.
Barcelona Rambla~
7/28/2016 11:57
Snarae sportdirektör och då i PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
7/28/2016 11:30
[QUOTE=El Pistolero #9]EXPLAIN THIS KLUIVERT!? [/QUOTE] Eh...om jag minns rätt så har han väl fått någon form av anställning hos Real? Inte så konstigt med andra ord.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
7/28/2016 11:27
EXPLAIN THIS KLUIVERT!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
7/28/2016 11:04
enkos

Både real och psg hade lika många A/B-lagsspelare under första halvlek som slutade 3-1 till psg.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Skurhink
7/28/2016 10:54
Tello som centra anfallare i Barcelona? Tello har aldrig spelat som central forward, och då ska han inte börja som det i Barca heller! Lucho söker! En backup till Suarez, en Striker! Alltså ingen ensidig kantlöpare att peta in centralt. Vi har massor av alt på kanterna i Neymar Messi Denis Rafinha Iniesta. Men vi har bara en ren Striker i Suarez och en till hade gett oss en bredd jag aldrig vågat drömma om att vi skulle ha efter denna sommar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
7/28/2016 10:28
@Reymar:

Real spelade ju med b laget och hade knappt en a lag spelare.
Även Barca kommer i kommande matcher att spela med många reserver då de ordinarie inte anslutit än.
Barcelona enkos
7/28/2016 10:23
Tello skulle aldrig ens sitta på bänken då LE-s älskling Munir går alltid förre.
Barcelona Gabriel
7/28/2016 09:28
Helt onödigt att ens diskutera att behålla Tello då Lucho vid upprepade tillfällen sagt att han inte räknar med honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
7/28/2016 09:04
@Lionel "Rey" Messi:
En kort kommentar får räcka den här gången eftersom andra åtaganden väntar. Vad du och andra ofta glömmer i era ekvationer, är att spelare av den kaliber vi pratar om här, inte bara genererar inkomster när väl övergångssumman på två tusen miljoner blivit betald, utan som grädde på moset även kräver fantasibelopp i fortlöpande driftkostnader också. Och vem betalar rättegångskostnaderna när det visar sig att pengar även betalas under bordet? Skattebetalarna? I så fall är det inte att undra på att många multimiljonärer ägnar lika mycket energi åt att försöka undandra sig sina samhälleliga plikter, som att hävda sin rätt att få spela fotboll på högsta nivå. För övrigt så säljs väl dom flesta tröjorna på svarta marknaden i form av piratkopior? För dom som nu tillverkar Nikes textilier i sweatshops, har väl knappast råd att betala fullpris.
Barcelona Smogen
7/28/2016 08:13
Mario Gomez gav mig ju fasen magsår med alla sina missade chanser i EM. Finns det en striker som kan missa 5 frilägen på raken så är det han.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
7/28/2016 06:43
[QUOTE=Reymar]Real Madrid blir just nu förnedrade av PSG och låg under med tre mål vid halvtid. Angående Gomez så är han inget för Barca, för klumpig och är så otroligt seg. Bättre att vi behåller Tello som kan spela på alla anfallspositioner och skulle må bra av Messis passningar samtidigt som han är en egen produkt. Behåll Tello!! [/QUOTE] Suárez är ju också klumpig och hyfsat seg. Anfallaren i Barça behöver inte vara någon playmaker eller speedkula utan det räcker med vilja, näsa för mål och lite hjärna. Gomez är en av världens mest rutinerade anfallare och hade säkerligen kunnat ta vara på kreativiteten från Neymar, Iniesta och Messi. Sen förstår jag inte vad som säger att Tello kan spela centralt. Hans främsta, eller enda, egenskap är snabbheten. Till skillnad från Gomez så saknar han förmågan att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, med den enkla anledningen att han inte är en anfallare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
7/28/2016 03:20
Real Madrid blir just nu förnedrade av PSG och låg under med tre mål vid halvtid.

Angående Gomez så är han inget för Barca, för klumpig och är så otroligt seg. Bättre att vi behåller Tello som kan spela på alla anfallspositioner och skulle må bra av Messis passningar samtidigt som han är en egen produkt. Behåll Tello!!
Barcelona Thierry Henry
7/28/2016 02:48
@Treyh:Jag tror nog 90% av oss har Google translate på datorn. Take a chill pill gubben;)
Barcelona Treyh
7/28/2016 02:32
Rambla~ slutar länkar artiklar på fucking spanska. Detta är en SVENSK forum!! Hur många tror du kan spanska här? Kanske 10%... bli så jävla irriterad när såna som du länka sidor på spanska.
Barcelona Barcelonistas
7/28/2016 01:40
Mario Gomez, Van Persie,Podolski, några alternativ. Känns som det bästa är Mario Gomez.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mr Culé
7/28/2016 01:00
@El Pistolero #9:

Det stämmer, har läst det också. Hela familjen är madridistas, men Mario är Culé.
Annons: