/spanien/barcelona/forum/12076.aspx/spanien/barcelona/forum/12076.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcaholic
2011-05-19 17:30
Hetfield

Men eftersom du verkar så säker på att Fabregas kommer kosta 30 miljoner så gå du ta över som sportchef i Barcelona och fixa det så kommer du ha ett trevligt jobb i framtiden. För det verkar som att bara du tror han kommer för 30 miljoner medans all media och rykten pratar om 40+ miljoner.
Barcelona Hetfield
2011-05-19 17:22
el Flaco

När han inte ens är jämn eller briljerar i B-laget så tror jag knappast att han kommer att bli Xavis arvtagare, det är bara wishful thinking från din sida. Varför försöker du göra honom till en martyr, han spelar i världens bästa B-lag och är ung, inte så att han offrar något. Visst, han kan dra till ett annat lag men hur stor är chansen att han platsar in i ett storlag? Du försöker få JDS att låta som Jesus när han spelar i ett lag som de flesta ungdomarna i världen skulle ge ena armen för.


Dessutom så har han varit rätt så ljummen, det är därför hans röv till pappa inte har börjat babbla om A-lagskontrakt osv. men vänta tills han spelar bra igen då kommer hans pappa att kräva dittan och dattan.

Vad är det för fel på Cesc? Han kan avlasta många i laget, dessutom så är det en moralboost för de flesta i laget då han är nära vän med de.
Hur vet du att Cesc inte vill hit? Bara för att han inte är gapig så betyder det inte att hans vilja är obefintlig när det gäller att komma till oss.

Om vi kan ha Cesc i laget så skulle vi täppa till flera hål i laget som finns vid en skada av just Xavi eller Iniesta. Om han inte skulle klaga över speltid, vad är problemet? Hellre 30 miljoner för Cesc än 30 miljoner för en till kortväxt dribbelgubbe.
Barcelona el Flaco - "Luca Brasi sleeps with the fishes"
2011-05-19 17:18
1.70/

Precis som addeh nämnde tidigare hoppas/tror jag det hela rör sig om att skapa hype och sälja exemplar under de här dagarna, med tanke på att vi har endast en viktig match kvar att spela, som är om nio dagar. Tror inte heller att styrelsen kommer fatta några definitiva beslut om vilka som köps in och säljs förrän efter Wembley.
Barcelona el Flaco - "Luca Brasi sleeps with the fishes"
2011-05-19 17:16
Hetfield/

Varför måste ta in någon utifrån för att göra det Xavi gör när vi redan har Iniesta som är fullt kapabel att agera spelmotor i dagens Barça? Lägg även till att Xavi har kontrakt till 2014, som kan förlängas ytterligare till 2016, så vi är knappast i någon desperat behov att skaffa en ersättare till honom redan denna sommar.

För det andra tycker jag det är beklagligt hur du konstant trampar ner på en yngling som Jonathan dos Santos. Han har valt att stanna kvar i klubben och kämpa för en plats i Barça B, valt att tacka nej till spel för det mexikanska landslaget när såväl A-laget som B-laget har saknat många spelare. Dessutom har han höjt sina prestationer denna våren. Det går knappast att begära mer från honom och man borde visa lite mer respekt för Jona. I dagsläget hade jag hellre haft tålamod med honom och se om hans utveckling kan ta fart än att slösa flera miljoner på någon som inte verkar allt för intresserad att återvända till Barça.
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-05-19 17:11
el Flaco

Okej, då blir det ju genast annorlunda. Men jag tror inte artikeln stämmer. Tvivlar starkt på att Rosell gör en sådan dum affär. Lika mycket tvivlar jag på att Rossi kommer för 30+ miljoner. Ska bli intressant att se vad som verkligen kommer att hända i sommar! Före Wembley lär vi nog inte få några svar
Barcelona Barcaholic
2011-05-19 17:05
JDS före Fabregas alla dagar i veckan!
Barcelona Hetfield
2011-05-19 16:58
Det handlar ju om vem talangerna är, det kan inte vara så svart och vitt. Om en av de större talangerna som t.ex: Sergi, Thiago, Fontas, Delafoue ska ingå så säger jag: F*ck that.

Om det däremot handlar om t.ex: JDS och Soriano så får de ta de.

Jag skulle personligen tacka nej till Cesc om vi hade en liknande typ i La Masia som skulle kunna komma fram, men det har vi tyvärr inte. Vi har ju Samper som sägs vara lik Xavi, men det är år och dagar tills han får chansen.
Barcelona el Flaco - "Luca Brasi sleeps with the fishes"
2011-05-19 16:55
1-70 ligan/

"Men det står ju faktiskt ingenstans att det nödvändigtvis måste vara två ungdomar?"

Enligt artikeln från MD handlar det just om två unga lovande talanger som kan komma att ingå i Cesc-dealen. Det är just därför jag hoppas att denna storyn visar sig vara falsk. Man köper tillbaks en egen produkt för en stor summa pengar och samtidigt gör man sig av med ytterligare två talanger? Fail.
Barcelona Hetfield
2011-05-19 16:54
Med tanke på Barcelonas övergångshistorik så kommer det säkert sluta med att vi köper en överskattad spelare för en löjlig summa som alla fansen kommer att klaga på hela året. Det skulle inte förvåna mig om vi köper Rossi för 30 + miljoner.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-05-19 16:40
Deulofeu

Barcelona har väl inte öppte varit intresserade av Neymar, en anledning till att han hellre går till Chelsea? Det är bara snack här på forumet och en massa rykten som går om brassen i Barca.
Barcelona Deulofeu
2011-05-19 16:35
Jag tror det har med Rosells goda kontakter att göra. GUardiola har väl uttalat att Neymar är en intressant spelare men att han inte vet om han passar in i laget riktigt lite divig kanske nvad vet jag ? KOlla bara hans örhängen...värre är Alves ; ) När det gäller de andra brassevärvningarna var Pep inte involverad alls.
Barcelona Criff -Llourinho
2011-05-19 16:25
Förstår inte riktigt var det här Neymar ryktet kommer ifrån, Pep brukar inte ha så stort intresse i unga brassar. Fråga Keirrison & Henrique :P
Barcelona Visca Barca #14
2011-05-19 16:22
Villarreal ask a fee of 35M for forward Giuseppe Rossi (24). They are also willing to accept 20M plus Barcelona forward Bojan Krkic. [golt]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2011-05-19 16:19
Jag är emot att köpa spelare som hämmar för våra egna ungdomar därför tycker jag Neymar är perfekt han kan spela överallt och snor ingen speciell plats.Han kommer dessutom ge många andra brassar viljan att spela för barca likt Ronaldinho,Rivaldo,Romario ; ) Köper vi tex tillbaka Fabregas stänger vi vägen för många andra centrala mittfältare som vi är experter på att skapa.Ytterbackar är annars något vi haft svårt att producera sedan Sergi och Ferrer.Nu har vi Montoya samt Muniesa på gång men de är ingen Alves eller Evra direkt men man vet aldrig...Jag är verkligen emot att köpa tillbaka Fabregas för att visa att har man lämnat så har man men de flesta i laget verkar vilja ha honom utan då möjligtvis BUsquets och Thiago...
Barcelona Deulofeu
2011-05-19 16:10
re Neymar till Chelsea
ju två unga brassar där i form av Ramires samt David Luis och det kan säkert påverka men annars varför skulle han vilja gå dit? Barca har också tre brassar och så Messi förstås vem skulle inte vilja spela med honom 23 assists eller något har han bjudit på. Visst det är lite konkurrens i Barcas anfall men att starta säsongen som 4: e anfallare som 19 åring är inte fy skam han skulle få speltid helt klart.Kolla bara på i år vi gick till final i cl och cupen så de flesta har minsann spelat en del.Man vill bara att ligan ska ta slut och att vi kan vinna cl så vi kan göra klart med något skönt nyförvärv innan det är för sent.Många storlag rustar inför nästa år...
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-05-19 16:04
1.70-ligan

Ja, det är klart att det går att mixtra och hålla på hur mycket man vill. Han kan som du säger varastor och stark men han måste också vara duktig i passningsspelet, presspelet och ta många löpningar i djupled. Aja, vi får se vad som händer.
Barcelona Sempre Culé
2011-05-19 16:04
@Myrran Sänt: 2011-05-19 13:44;

Jo det är svårare att vara anfallare i Barcelona. Framförallt för att ytorna är betydligt mindre. Det var därför Ibra misslyckades. I Italien får han ytrymme för löpbollar för det är så stort avstånd mellan lagdelarna. I Barcelona är det inte det och därför krävs en betydligt bättre teknik för att behärska det spelet.
Barcelona Deulofeu
2011-05-19 16:01
Har lite tråkigt och sitter och tubar lite och hittade denna http://www.youtube.com/watch?v=FmL37CyM7tk&feature=related vill man showa för mycket kan det sluta illa. Jag har kollat på Messi från förr idag då han utgick från kanten och var ett par år yngre.Han var riktigt vass men anfallet vi hade då Ronaldinho, Eto`o och Messi wow alltså...Man saknar den där riktiga strikern lite Messi är inte en sådan han är så mycket mer. Jaja får vi Neymar blir jag nöjd ändå...
,Sami
2011-05-19 16:01
Neymar på väg till Chelsea? Fan jag som ville se han i Barca. Skit också!!
Barcelona Sempre Culé
2011-05-19 15:59
@el Flaco - "Luca Brasi sleeps with the fishes" Sänt: 2011-05-19 13:25;

Jag håller med dig helt och hållet. Vi vet inte ens om Pep kommer att lämna inom 10 år! Det är som att spekulera i en väns död....
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-05-19 15:49
L.A.M

"Det låter lite intressant. Dock tycker jag inte man ska koncentrera sig på strikers i första hand, då Messi går först där och han kommer spela alla matcher han inte är skadad"

Absolut, det håller jag med om! Men det kan helt klart vara ett alternativ till sommarens silly season. Ett billigare sådant än Neymar/Sanchez dessutom. Det jag gillar med honom är att han tillför en till dimension i anfallet då han både stark och teknisk. Har sagt det förut - Ibrahimovic var ingen dum idé! En stor och stark forward kan faktiskt lyfta barca ännu ett snäll som lag. Men han ska även röra på sig och acceptera bänken. Och det var ju problemet med Zlatan...

Jag vet inte tillräckligt mycket om honom för att säga om han fungerar på kanten eller inte, men han är trots allt brasse och skulle säkert fungera där med. Sen roterar ju anfallarna i Barca hela tiden i princip så han skulle säkert kunna komma till sin rätt. Om Barca köper honom har man säkert en plan för hur han ska användas.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-05-19 15:39
1.70-ligan

Det låter lite intressant. Dock tycker jag inte man ska koncentrera sig på strikers i första hand, då Messi går först där och han kommer spela alla matcher han inte är skadad. En ytter skulle kanske vara bättre, men det kanske danna brasse kan spela som?
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-05-19 15:37
Ivan de la Peña har gjort det officiellt att han lägger skorna på hyllan efter säsongen.

Ivan de la Pena (Espanyol): "The best player I have played with in my career was Ronaldo at Barcelona."

Tw Puyol: "I love you Ivan de la Peña!!!! You're a phenomenon!!!" #fcblive [@carles5puyol]

Tw Pique: "Ivan de la Peña retires, a genius of the ball!! You're a great, man!!" #fcblive [@3gerardpique]
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-05-19 15:34
addeh

"Att också blanda in två ungdomar i en deal vore förskräckligt."

Håller med dig där. Men det står ju faktiskt ingenstans att det nödvändigtvis måste vara två ungdomar? Tänk t.ex. om klubben låter Arsenal välja 2st av Soriano, Nolito, Milito och Maxwell. Eller ännu bättre - Hleb, Keirrison, Henrique och Caceres... en sådan deal hade jag gillat. Om man nu nödvändigtvis ska köpa Cesc får man se till att vara smart och dra ned priset med spelare som Barca ändå inte har i sina framtidsplaner. In med Cesc, ut med vi inte behöver. Vi kan nog "tjäna" mer dessa spelare genom att låta de dra ned priset på Cesc än vad vi kan få för dem genom försäljning, så att säga.

LÄNKTIPS! Ett annat rykte som kommit upp idag är att Barca är ute efter den unga brassen Leandro Damiao. En stor och stark forward (187cm) som ändå är bra med fötterna. Han ska ha blivit en nyckelspelare i sin klubb denna säsongen. Ett spännande rykte som det faktiskt kan ligga en gnutta sanning i. Rosell och brassar, bu vet ;) Och sen har ju Barca fakitskt scouter nere i Sydamerika just nu .

Barcelona L.A.M Nr 10
2011-05-19 15:33
Kul om Messi skulle göra 8 mål i sista matchen och gå om Ronaldo:) Nej, skämt o sido, men jag tycker CR kan få Pichichin. Barcelona är påväg att vinna dubbeln och Messi har både gjort fler mål än portugisen denna säsong och vunnit skytteligan i CL tre år i rad, då känns en skyttelogatitel i La Liga inte så mycket värd längre:)
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-05-19 15:31
Jag vet, vi byter Thiago plus 350 miljoner mot Cesc, sen om några år när Thiago mognat i Arsenal så köper vi tillbaka honom för 400 miljoner. Är inte det en lysande idé?
Barcelona Rambla~
2011-05-19 15:31
Varför skulle det inte vara sant? Det är väl klart att om Messi får frågan så säger han som det är. Alltså att det är en stark prestation att göra 38 mål i ligan när 1 match återstår. Det finns väl inget att hymla om i det fallet?
Barcelona B-Guden
2011-05-19 15:24
Sherko

Tror inte det är sant "säger Leo Messi till Daily Telegraph."
Ser knappast dom som trovärdiga.
Barcelona Rambla~
2011-05-19 15:17
De bästa, inte dem bästa. :)
Real Madrid Sherko
2011-05-19 15:05
Kul att dem bästa kan hylla varann :)
Annons: