/spanien/barcelona/forum/12071.aspx/spanien/barcelona/forum/12071.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Zibarca
2011-08-24 14:24
Om det inte vore för Franco så hade madrid inte haft dom titlarna dom har
Cigge
2011-08-24 14:22
Fernando Gago - King Of Barcelona

Angående Özil, så har jag följt honom sedan han slog igenom i Schalke och tyckte att det var en råtalang utöver det vanliga. Blicken för spelet, rörelsen utan boll och bollkänslan var redan då på hög nivå. För den breda publiken slog han igenom i U21 här i Sverige, men han höll redan innan dess hög nivå i Werder Bremen och var en av Bundesligas bättre spelare redan då. Han har tagit ett steg i sin utveckling år efter år, vilket är en positiv egenskap. Det borde väl inte minst ni känna till då Messi bara blivit bättre och mer komplett för varje år som går. Jag tror att han kommer ta ännu ett kliv i år med kompisen och passningsgeniet Sahin i laget.

För den delens skull är han inte uppe på Iniestas nivå ännu. Iniesta har varit med längre, vunnit EM och VM och varit en av nycklarna till alla de titlar ni tagit de senaste åren. Özil har enligt mig relativt stor chans att vinna Ballon d'Or framöver. Inte bara för att han kommer spela på en hög nivå hos oss i La Liga och CL, utan även för att han kommer vara fixstjärnan i det tyska landslaget, som jag för övrigt tror kommer gå förbi Spanien inom den närmsta tiden, kanske redan under EM 2012. Jag tycker även att Özil i grund och botten har ett något bredare register än Iniesta, även om han som sagt inte är på Iniestas nivå idag.

Desto längre tid Özil är hos oss, ju mer kommer han att ta för sig samtidigt som vi kommer bygga spelet mer och mer via honom istället för på vänsterkanten. Özil, Iniesta och David Silva är alla tre helt fantastiska fotbollsspelare i mina ögon.

Inget provocerande, utan min syn på Özil vs Iniesta.
Barcelona Senor Grande Pep
2011-08-24 14:22
Jag å en madridista har vid flera tillfällen diskuterad Pedro vs Benzema. Han tkr att Benz är självaste gud och att pedro inte ens är i närheten av benzemas "kunglighet"

Jag kan hålla med han att Benz är en klass spelare, NÄR han gör vissa saker på plan så är de faktiskt grymma, men för mig är Pedro ändå bättre.

Pedro har presterat som FAN de senaste säsongerna, hur mkt har han inte sprungit o hur många chanser har han inte haft och framför allt så har han gjort mkt mål oxo.

Det verkar madridistan inte fatta. Även om Benz inte presterar( det gör han verkligen inte, kanske denna säsong får se) så är han bättre en Pedro menar han?

Vad tycker ni ? Är det inte viktigt att man presterar på plan för att kallas bra? Jag menar hade David Villa inte presterat alls men Affelay presterar(under en lång period alltså), skulle jag välja Affelay framför Villa.

Vad säger ni? Vem är bäst? pedro eller benzema?
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-24 14:15
Sjukt skum klausul. Men ja varför inte. Är han inte uppe i a-laget vid 2013 så får det väl vara ändå. Men alla dessa klausuler nuförtiden alltså, så skumma grejer nedskrivna i alla kontrakt.
Barcelona 1.70-ligan
2011-08-24 14:13
i Sergi Robertos nya kontrakt står det att om han inte flyttats upp till a-laget innan 2013 får han lämna på free transfer... Skrämmande, men samtidigt gillar jag det. Det måste innebära att man tror att han kan flyttas upp :)
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-24 14:12
Helt plötsligt dök det upp en maräng som tyckte Cesc, Xavi och Iniesta var bättre. Föga oväntat hade han Karim Benzema i sitt namn. Blir han spärrad eller påhoppad nu tro?
Barcelona Andreas V.V - J.Lo
2011-08-24 14:04
" För dom har sträckläst wikipedia sidorna gällande alla titlar Real Madrid har. Varannan där inne har ju för fan hur många titlar dom har i sina nick. Dom tror ju på allvar att dom är en del av klubbens historia och att dom är viktiga kuggar till att dom vann mycket. Jag blir helt häpen gång på gång. "

Haha, precis så här är det..
Varenda en skryter om titlarna dom har..
Titlar som klubben tog när fotboll knappt existerande och deras Farfar knappt var född.
Barcelona Denyo ©
2011-08-24 14:00
Nogo

Tycker det här match kortet är riktigt spännande

håll utkik efter Barboza vs ross pearson! kommer bli en grym match!
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2011-08-24 13:59
Barcelona are considering to open a football school in Zagreb. This month, the club is already organizing two summer camps in Croatia. [fcb] Grymt! Finns många talanger i balkan..
Postat via SvenskaFans-appen
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-24 13:57
För dom har sträckläst wikipedia sidorna gällande alla titlar Real Madrid har. Varannan där inne har ju för fan hur många titlar dom har i sina nick. Dom tror ju på allvar att dom är en del av klubbens historia och att dom är viktiga kuggar till att dom vann mycket. Jag blir helt häpen gång på gång.
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
2011-08-24 13:56
Det vore kul om man gjorde en psykologisk utvärdering av fansen i Real Madrid. Hur kan man ha så mycket hybris trots att det har gått ungefär 10 år sen de vann CL? Jag vet inte vad det kan bero på, någon får gärna förklara det (någon som är bra på psykologi).

Hur kan man ha så mycket hybris med tanke på de senaste årens fiasko?
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-24 13:53
Om Valdés enbart är med pga titlar är väl Casillas endast med pga huvudstadskvotering.

Dom har trollat världen i urminnes tider nu. Experter på det.
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
2011-08-24 13:53
Lol. "Cassillas", killen kan inte ens namnet på lagets kapten.

Hehe, visar väl bara hur fansen är där.
Barcelona Andreas V.V - J.Lo
2011-08-24 13:53
"Angående Valdes så tycker jag att han blivit bättre men fortfarande några steg bakom: Cassillas, Reina & Lopez. Även fast den sistnämnde inte gjorde någon dundesäsong senast. De Gea lär också gå före Valdes snart. Valdes är ju enbart med pga Barca's titlar."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
Jag gråter av skratt, är dom på riktigt eller trollar dom? Jag vet fan inte längre :D
Hutch
2011-08-24 13:51
Andreas V.V

LMAO. Nä men jag anser verkligen inte att man kan jämföra Özil med dessa två. Jag gjorde en rätt så prickfri jämförelse.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2011-08-24 13:51
Namn: ZIZOU4EVER
Sänt: 2011-08-24 13:32
El Pasillo - 31 y 9 | Luktar trippel

Jag tycker faktiskt att Özil är bättre än både Xavi & Iniesta, inte tillsammans men 1VS1 så är han det. Ett exempel är bara respektive spelares poängsskörd förra säsongen, bara en sån sak säger mycket. Lägg därtill att Özil gjorde sin debutsäsong i La Liga.

Angående Valdes så tycker jag att han blivit bättre men fortfarande några steg bakom: Cassillas, Reina & Lopez. Även fast den sistnämnde inte gjorde någon dundesäsong senast. De Gea lär också gå före Valdes snart. Valdes är ju enbart med pga Barca's titlar.

----

PS. Tycker det är riktigt synd att alla Cules efter alla år ska börja kaxa, om det inte vore för Ronaldinho skulle dem fortsatta ha problem med att ens kvala sig till Champions League.Hahahhaha
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-24 13:49
Ljuger man tillräckligt länge för sig själv blir det väl till slut sanning. Jag vet inte jag. Jag förstår inte varför jag ens tog mig in på Puertan, slås alltid av deras geniala argument och åsikter.

Men det är ju ett tvåeggat svärd, dom tycker väl man själv har lika konstiga åsikter. Men jag försöker se saker och ting objektivt och kan inte i hela min värld förstå hur en spelare som Özil ska kunna vara bättre än Iniesta eller Xavi. Eller någonsin bli det. Han kan ju börja med att prestera när det verkligen gäller.
Barcelona Andreas V.V - J.Lo
2011-08-24 13:48
Hutch

Fast Sysan Boyle är ju faktiskt hetare än Adriana Lima..

We all like a little junk in the trunk ; )
Hutch
2011-08-24 13:45
Vissa på Puertan är dödligt seriösa när de menar att Özil är bättre än Xavi och Iniesta. Vad är next? Susan Boyle är snyggare än Adriana Lima? Hitler menade väl? Eller....Zombies existerar?

*facepalm*
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-24 13:41
Senor Grande Pep

Det är nog sant att dom har någon slags förskjutning av verkligheten. Men dom verkar ju inte lida av det, en omedveten dåre är ofta väldigt lycklig. Man kanske kan glädja sig åt det.
Barcelona NoGo™
2011-08-24 13:30
Glada nyheter!

Sergi Roberto har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2015 med en "buy-out" klausul på 12M (B-Laget) och 20M (A-Laget.) Han fick erbjudanden från bla Chelsea, Madrid o fler men tackade nej.


Barcelona Senor Grande Pep
2011-08-24 13:26
Namn: El Pasillo - 31 y 9 | Luktar trippel
Sänt: 2011-08-24 13:21

Från "putan"

"Kom inte med er Iniesta och Xavi skit för Özil är bättre än dom två tillsammans"

SOMEONE PLEASE KILL ME!! De lider av någons sorts verlighets sjukdom :S
Barcelona NoGo™
2011-08-24 13:13
Hehe Citys spenderade tar aldrig slut :P Men det är klart vill man vara med i toppen så kostar det, en annan klubb i England borde lära sig lite av det, *host*Arsenal*host*

Denyo ©

Man missar aldrig Anderson Silva :P
Abidal Norris
2011-08-24 13:12
Hahahaha forumet är låst i puertan är låst under träningsmatch! Den var ju ny! Så blir de när man blir totalt överkörd av FGKOB och inte har några argument kvar
Barcelona Denyo ©
2011-08-24 12:41
Ska bli kul sen och se hur city ska ha råd att värva någon lirare när platinis nya grej träder in. Jag menar pungar man ut 2 Mille i vecka. Till halva laget är det inte särskilt troligt!

Fernando gago kung of Barcelona

Det heter MMA det är själva sporten :p inte UFC det är en organisation :)


Förövrigt alla som vill se en grym MMA gala i helgen så är det UFC 134
Rio de janeiro!
Barcelona Andreas V.V - J.Lo
2011-08-24 12:12
Fernando Gago - King Of Barcelona

Äsch, det Manchester City pysslar med är ju som att fuska på FM.
Vissa tycker helt enkelt det är kul :)
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-24 11:59
Så länge Barca B kan etablera sig i Segundan är jag nöjd. Den speltiden talangerna kan få där gör dom typ beredda att direkt gå in och lira enstaka primera matcher mer eller mindre oavsett vilka spelare vi tar ut.

Om dom håller sig i toppen eller inte är mindre intressant, men givetvis föredrar jag att dom slipper kämpa för överlevnad för då kommer spelarna i första hand inte kunna spela tici-taca fotbollen utan snarare sparka - spring - kontra som Real Madrid gör.

Nu vill tydligen Mancini köpa Daniele De Rossi. Dom får aldrig nog eller? Det här börjar bli patetiskt.
Barcelona Deulofeu
2011-08-24 11:56
Någon mer än jag som är lite orolig för att Barca b inte kan göra mål längre? Flera träningsmatcher (3 st) där de inte mäktat med att göra mål.

Vår trupp må vara sjukt talangfull men att Soriano som är skadad och Nolito som flyttat till Benfica saknas är det väl ingen tvekan om.

Hoppas att Deulofeu,Rafa och company växer in i kostymen snabbt.

Jag är inte helt övertygad om Eusebio som coach hade hellre sett Oscar fortsätta han har juvenil a.Han känner dessutom de cirka 7-8 spelare som flyttades upp som laget skall byggas av hoppas jag.

Huvudsaken är väl att de håller sig kvar och att talangerna får spela i första hand handlar det ju om talangutveckling och inte att få lika fina resultat som vi fick förra året.

Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-24 11:56
Man vill bara krama Gago. Och säga att allt är okej. Han är så förbannat lost. Han ger Bambi på hal is en ny definition.

Hutch
2011-08-24 11:54
Den videon är så förbannat skön. Man skrattar & skrattar....komediguld! Jag tycker så synd om honom i videon...man vill bara klappa honom.
Annons: