/spanien/barcelona/forum/12032.aspx/spanien/barcelona/forum/12032.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
8/8/2011 18:52
Hetfield

För att hålla det till just 3-0. Samt få speltid. Vadå, ska han inet få speltid baraf ör att han är över 25?

Däremot har du onekligen rätt om Pep och Keita's band. Dit Pep går efter denna säsong kommer keita också att gå
Hutch
8/8/2011 18:51
Inte minst hans strålande insats i den hypersvåra bortamatchen mot Madrid i CL där han förstörde allt i sin väg och bjöd på fysiskt motstånd. Lojal spelare som alltid går in och gör sitt jobb utan att klaga. Jag upplever inte att han är överflödig.
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
8/8/2011 18:48
Jag har ingenting emot Keita som person. Jag skulle inte använda ordet "hat" inom fotboll. Jag anser att han får onödigt mycket speltid.

2-1 till oss och 20 minuter kvar så förstår jag syftet med Keita, han kan komma in och kötta. 3-0 och 20 minuter kvar så kommer Keita in, varför?

Jag ogillar att Keita får för mycket speltid, speltid som kan användas till en spelare med en framtid i klubben. Det känns som att man slänger in Keita bara för att slänga in Keita. Jag tror inte ens att den mest Keita älskande personen kan förneka att Keita favoriseras av Pep, de har ett speciellt band.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
8/8/2011 18:48
Mojito

Jag håller med dig med. Jag tycker att Keita får för mycket speltid. Men att sucka och gnälla varje gång han får speltid är alldeles för mycket "hating". Syftar givetvis inte på dig då utan på andra medlemmar :-)

BB

Samma här, komme inte heller glömma Levante när han avgjorde denna säsongen. Detta är såna här spelare som är skillnaden mellan första och andra platsen.

El Nino Maravilla

Vill du ha nya Bojan i Thiago? Vill Thiago bli stor får han ha tålamod. Har han tålamod kommer han bli en av de största i hans generation. Det är inte så att han sitter på bänken heller? Han spelade ju hela tiden i B-laget också.
Barcelona El Nino Maravilla
8/8/2011 18:47
barcetia - BENVINGUT ALEXIS!

Men han speglar fortfarande inte FC Barcelona, åtminstone långt ifrån vad jag tycker men du får väl tycka vad du vill.

Hålla resultatet nere? Är det viktigare än att låta andra i laget få speltid som kan de kan utvecklas av och bli långt mycket bättre än vad Keita någonsin varit/är?
Barcelona Ivey
8/8/2011 18:46
Barcelona Ravo
8/8/2011 18:46
har inte varit här inne på ett riktigt bra tag.. men såg de där nu.. några som visste om de här eller?
Real Madrid BB
8/8/2011 18:44
Jag kan inte alls förstå varför det är så många som klankar ner på Keita. Okej han kanske inte har samma teknik som xavi och iniesta men han lägger alltid ner minst lika mycket jobb och hjärta. Jag kommer ihåg matchen mot Zaragoza förra säsongen, matchen innan Barca skulle möta Arsenal, spelet såg krampaktigt ut och Barca var illa ute flera gånger, ändå vinner man med 1-0 och Keita är målskytt han hade även en boll inne den matchen som blev bortdömt. Det visar att när Keita får spela även fast det var i en lite "mindre betydelsefull" match så ger han allt för att visa sin bästa sida. Personligen tycker jag om Keita för det jobb och den ödmjukhet han visar, inga. Divaleter där inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
8/8/2011 18:44
Alla som älskar Thiago borde rent allmänt ogilla att Keita har fått/får så mycket speltid.

Keita är bra på det sättet att man vet vad man får.
Han har en jämn nivå, men det är inte ofta han kommer till sin rätt numera - beroende på att de han ersätter är så olik honom i spelstil och mil bättre i tiki-takaspelet.
Pep vet precis vad han får när han byter in Keita, sen kan man alltid ifrågasätta om det är det som laget behöver vid respektive tillfälle.

Anser inte heller att man effektivt använder Keitas styrkor när han byts in, utan upplever det mer som att han är förstavalet oavsett matchbild.

Håller dock med barcetia om att Keita representerar klubben på ett bra sätt, särskilt utanför planen.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
8/8/2011 18:43
El Nino Maravilla

Hans personlighet speglar hans spelstil också. Tar oerhört många offrande löpningar för laget också.

Förstår du inte? Hålla resultatet nere kanske?
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
8/8/2011 18:39
Ivey

Onödigt. Låt killen få uttrycka sig som han vill.
Barcelona El Nino Maravilla
8/8/2011 18:39
barcetia - BENVINGUT ALEXIS!

Nej tyvärr förstår jag inte vad som är så viktigt med ett inhopp av Keita i 70:de minuten och resultatet är 4-0 för oss, snälla var snäll och förklara för mig. Medans du förklarar så kan du väl också berätta varför han förtjänar den speltiden och inte Thiago, Afellay, Jeffren m.m.

Syftade mer hur han är som spelare, inte som person. Keita är knappast spelare som utspeglar hur FC Barcelona är och spelar, enligt mig är Xavi/Iniesta en sådan person.
Barcelona Ivey
8/8/2011 18:37
Barcelona Mascherano
8/8/2011 18:35
Barca4eva
Det räcker väl att du skickar en gång och inte två?
Barcelona Barca4eva
8/8/2011 18:32
Själv tycker jag, precis som många andra, att Keita får överdrivet mycket speltid..men vad vet jag, Pep kanske har någon plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4eva
8/8/2011 18:32
Själv tycker jag, precis som många andra, att Keita får överdrivet mycket speltid..men vad vet jag, Pep kanske har någon plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
8/8/2011 18:30
Har inte sagt att du är en mindre Barcafan för det? Varför skulle det påståendet vara på det sättet? Däremot kan du istället tolka det som att du inte förstår dig på Keita's importans för laget, för det är på det sättet jag menade det.

Jaså, och vad är din tolkning av Barcelona? Min är hårt arbete, givmildhet, lagarbete och ödmjukhet. Saker som Keita är exemplarisk på.
Barcelona El Nino Maravilla
8/8/2011 18:26
barcetia - BENVINGUT ALEXIS!

''Leta runt på andra Barcelona forum så ska du se att de flesta Barca-fans älskar Keita''

Seriöst jag bryr mig inte vad andra ''Barca-fans'' tycker om Keita, jag har min egen åsikt. Det är ganska svårt att ta dig seriöst när du skriver något som jag tolkar som att man är mindre ''Barca-fan'' för att man inte är en Keita lover.

''Keita är Futbol Club de Barcelona. '' Hahahah jag kan bara skratta åt det där, det är ju precis motsatsen till Futbol Club de Barcelona Keita är..
,Sami
8/8/2011 18:22
Haha kolla in bilden. Riktig skön bild!
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
8/8/2011 18:20
El Nino Maravilla

Köper absolut inte allt som Pep gör, förstår inte varöfr han köpt Hleb, Keirrison, går efter Cesc, inte låtit Thiago spela oftare förra säsongen men att påstå något som att Maxwell presterar bättre än Keita är beyond me.

Att man häxjagar Keita är också beyond me. Leta runt på andra Barcelona forum så ska du se att de flesta Barca-fans älskar Keita. För allt det han står för. Keita är Futbol Club de Barcelona.

"å orgasm så fort en spelare slår en sidledspassning. Det är så man är en äkta fan. Tydligen. "

Kan jag tolka det där som ett påstående till att vi slår fö många sidledspassningar?
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
8/8/2011 18:19
El Nino Maravilla

Ja, tyvärr finns det en trend att den som hejar mest är den som är mest "culé". Man får inte kritisera laget eller en spelare, det är bara tabu.

Man ska avsluta varje mening med "Visca Barcelona" och få orgasm så fort en spelare slår en sidledspassning. Det är så man är en äkta fan. Tydligen.
Barcelona El Nino Maravilla
8/8/2011 18:18
Hetfield - Sanchez is the next star

Visa har väl svårt att förstå en person utan att göra om det och tolka det som de själva vill. Sen finns det andra som inte har egen åsikt och köper allting Pep gör och gjort..
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
8/8/2011 18:12
Nino Maravilla
"Maxwell gör ju ett betydligt bättre jobb när han spelar än vad Keita gör."

Läste framtills slutet av denna mening. Slutade läsa efteråt.

Rambla

Typiskt Arsenal. De är verkligen som småbarn, från direktör till fans. De ska få göra allt sen när man gör samma sak tillbaks mot de så är det mord.
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
8/8/2011 18:10
"Håller med allting Hetfield säger om Keita, men bara för det behöver man ej hata spelaren utan man kan väl hata att han får så mycket speltid. "

Sammanfattar allt jag har sagt i 2 år.
Barcelona Rambla~
8/8/2011 18:07
"Arsenal have signed Alex Oxlade-Chamberlain of Southampton for an initial fee of £7 million which could rise to £12 million depending on variables."

Vilka var det nu igen som gjorde sig lustiga över variabler? :P
Barcelona El Nino Maravilla
8/8/2011 18:04
barcetia - BENVINGUT ALEXIS!

''Förstår de osm inte tycker om Milito, Maxwell och Hleb.. men resten har inte gjort sig förtjänta av haters alls. ''

Maxwell gör ju ett betydligt bättre jobb när han spelar än vad Keita gör. Dessutom får inte Maxwell onödig speltid som Keita får trots att han långt ifrån förtjänar det, och kom inte med grejer som ''Pep vet bättre än dig'' osv för om han visste så bra hade han inte sålt Eto'o och köpt Zlatan. Alla kan ha fel, ja även Pep.

Håller med allting Hetfield säger om Keita, men bara för det behöver man ej hata spelaren utan man kan väl hata att han får så mycket speltid. Vilket är en HEELLLT annan grej.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
8/8/2011 18:01
addeh

Peps sätt att visa att "hard work and humility" ger resultat i form av matchtid. Även en kall dusch till de unga som får de att hålla sina fötter på jorden, en tendens Pep gärna visar. Kommer aldrig glömma sänkningen Pedro fick när han började ta Henrys startplats.

"Sure, Pedro is a very good player but he doesn't have a chance on Henry"
Atlético addeh
8/8/2011 17:57
Hetfield hatar inte Keita, det enda han hela tiden sagt, något som jag helt håller med om, är att han får oförtjänt mycket speltid. Vad är meningen med att slänga in Keita sista tjugo i en match som vi leder med 4-0?

Att spela honom i tuffare bortamatcher kan jag förstå, men att alltid ge honom speltid, oavsett motstånd, oavsett matchsituation, är för mig helt obegripligt.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
8/8/2011 17:57
Rambla

Han är 95a, inte 16 än. Det är det första som kommer komma efter den 20:e september :D
Hetfield

"Truppspelare? Killen spelade flest matcher och roffar åt sig även under försäsongen när det är meningen att ungtupparna ska få visa sig."

Fel. En försäsong finns för att coacher ska få sina spelare redo för semestern alternativt att testa nya kombiationer. Inte för att "ungtupparna ska få visa sig". Då menar du också att Valdés, Iniesta och Villa "roffar" åt sig samma speltid?

Han ger ett helt annat alternativ, och det är därför han får spela helt enkelt.
Barcelona Rambla~
8/8/2011 17:54
Förresten, är det inte lite konstigt att Wenger inte varit på Grimaldo, eller har man hållt honom gömd för fransmannens scouter?
Annons: