/spanien/barcelona/forum/1201.aspx/spanien/barcelona/forum/1201.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2016-01-21 00:50
Det är så här ett riktigt mästarlag ser ut. Att vi åker till San Mames utan, Suarez,Messi, osv visar vilken maskin vi är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-01-21 00:49
Det är väl det alla visste skulle hända om Pep tvingade anfallarna springa i djupled så fort vissa spelare har bollen och specifika situationer dyker upp. Systemet, rättare sagt, Peps system med Luchos touch känns nästintill omöjlig att besegra utan slumpartade händelser. Du kan vinna mot laget i enstaka matcher men i längden förlorar du mot systemet. Det är mycket säkert som Lucho fått gratis och även lärt sig av Pep men Pep borde också ta till sig Luchos utveckling. Det går liksom inte att läsa, allt finns där framför dig. Du utvecklar och köper teknisk färdiga spelare och låter dom slå fantastiska bollar mot 3,4 spelare som springer i djupled hela tiden. bollinnehav, teknik, passningsspel har vi haft, djupledsspelet var fan i mig på tiden!

Dessutom är han en in i helvetes bra på motivera och ställa krav. Det gjorde han som kapten också.
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-21 00:46
Tw Pique: "Welcome! For me, breaking Reiziger's record of most FCB games without scoring once means you're a legend" https://t.co/pBvGj7Gv1s hahaahhaahhaha Pique asså
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-21 00:43
Tw Pique: "Weirdest question a player ever asked me during a game? Which colour the card had - he was colour blind." [@3gerardpique]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-21 00:42
Tw Pique: "Could Roberto play in goal one day? Of course! Give him a pair of gloves and you'll see.." [@3gerardpique] hahahaa haha skulle inte våga satsa emot det där
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-21 00:41
Tw Pique: "Mascherano will score a goal for Barça one day? I'm convinced he will, sooner or later. He's a legend!" [@3gerardpique] Tw Mascherano: "Thanks, Geri. 'Legend' is really exaggerated ????. But thanks anyway. ??" [@mascherano] https://t.co/NioB8D5w6H hoppas MSN bjuder han på ett straff nån match om matchen e avgjort
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-21 00:36
[QUOTE=Barcelonistas]Såg inte matchen men en sak måste jag ja ta fram. Lucho har byggt ett lag, en maskin, alla spelarna i truppen är delaktiga känns det som. Herregud kolla Munir killen gör mål rätt ofta nu. [/QUOTE] exakt känns som vem man än byter så rullar maskinen på, till och med Messi borta spelar det inte nån roll,
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-01-21 00:27
Såg inte matchen men en sak måste jag ja ta fram. Lucho har byggt ett lag, en maskin, alla spelarna i truppen är delaktiga känns det som. Herregud kolla Munir killen gör mål rätt ofta nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-01-21 00:17
Kan acceptera att någon tycker Mascherano gör en dålig match, även om jag inte håller med om det. Men att ge honom skulden för att bollen helt plötsligt hamnar hos anfallaren som gör mål är bara för mycket. Han gjorde en bra match, det tyckte de spanska och engelska experterna, Goal osv.

Alves gjorde ett misstag, skönt att det inte var avgörande. Nu är han koncentrerad i viktigare lägen. Men han såg riktigt förbannad ut efter slutsignalen, på sig själv naturligtvis. Det måste kännas jobbigt att det kom just nu när Vidal fått spela ett par matcher på hans position. Och ja, det är Alves position, Vidal borde vara betydligt bättre än Alves för att bli startspelare om det ska kompensera kärleken till Dani. Dessutom spelar hela laget hellre med Alves tror jag haha.
Barcelona Ribohn Fan
2016-01-20 23:50
Olika positioner, Ardan ut, Vidal in om jag inte såg fel.
Barcelona LegendenN10
2016-01-20 23:42
[QUOTE=Ribohn Fan]En sak till: Barca borde klona Arda och Vidal. Arda spelsinne och grym teknik. Vidal löpstark och snabb. Det hade varit billigare och bättre för laget att köpa en spelare som har båda delarna. [/QUOTE] Men de spelar på olika positioner. Arda behöver inte vara snabb då han är en mittfältare medan Vidal behöver snabbheten för att vi går till anfall även med ytterbackarna när lagen parkerar bussen. Godnatt! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LegendenN10
2016-01-20 23:38
The Boss. Luis Enrique: "First half was great, second half we couldn't cause them trouble. Happy with the result, return leg will be exciting."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-01-20 23:38
En sak till: Barca borde klona Arda och Vidal.
Arda spelsinne och grym teknik.
Vidal löpstark och snabb.
Det hade varit billigare och bättre för laget att köpa en spelare som har båda delarna.
Barcelona Ribohn Fan
2016-01-20 23:31
Busques, Iniesta, Masha och Pique kanon idag.
Fel byte att ta ut Sergi, skulle ha tagit ut Rakitic och Adriano tagit hans plats.
Rakitic blir trött och tappar i tempo, helt bedrövlig i andra.
Barcelona Vampíro
2016-01-20 23:28
Atléti har redan Oblak som är en riktigt grym målvakt så det finns inte på kartan att de skulle låna in Mats och låta honom ta speltid från deras egna unga keeper.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Tridente
2016-01-20 23:21
@Barcelonistas:


hahahah klockrent !
Flavía
2016-01-20 23:19
@Suarez9:

Varken jag eller någon annan på forumet förnekar att Alves ska bära hundhuvudet för målet, men vill samtidigt även poängtera att även Mascherano ska få sin beskärda del av kritiken.
Barcelona Gabriel
2016-01-20 23:13
Jag står fast vid att Ter Stegen borde bli utlånad. Jag älskar killen, men vill se honom få speltid och utvecklas. Spel i CdR och CL är inte tillräckligt för honom. Jag hade älskat att se honom i Atletico, har däremot funderat på Liverpool ryktet och PL är en liga jag helst undviker att vi lånar ut spelare till. Man blir en sämre fotbollsspelare i PL. Behåll honom helst i La Liga och Atletico Madrid hade varit ett perfekt lag för honom! Och ja, jag är medveten om att Atletico är en stark konkurrent för oss i Spanien och att vi hade förstärkt dem med Ter Stegen men i längden tycker jag det gynnar oss om Ter Stegen får spela kontinuerligt i ett riktigt bra lag för att sedan utvecklas och komma tillbaka till oss som en av världens bästa målvakter.
Barcelona Liunil Masse
2016-01-20 23:10
Dags att Vidal bänkar Alves och Vermaelen bänkar Mascherano? Kommer aldrig hända, mer önsketänkande men hoppas! Ter stegen är fantastisk. Helt sjuka reflexer och spelet med fötterna är han bäst i världen på. Sky is the limit för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-20 23:10
andra matcher på kort tid som alves bjuder motståndarna på mål asså
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-01-20 23:09
[QUOTE=Andresito]Det imponerande är att vi får med oss två mål från San Mamés, detta utan att egentligen ha något ordentligt anfallsspel. Båda målen berodde på sätt och vis på Athletics dåliga försvarsspel. Ett 1-2 överläge ska vi bara inte tappa på Camp Nou. Athletic måste göra två mål och samtidigt hålla nollan. [/QUOTE] Det är skrattretande hur Barca vissa matcher kan missa så otroligt många solklara målchanser medan man andra matcher gör mål på allt. Man får väl hoppas på att dom väljer rätt matcher att vara effektiva och ineffektiva.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LegendenN10
2016-01-20 23:08
[QUOTE=Barcelonistas]Chansen att vi ska tappa detta e lika med 0. Chansen är större att el Pasillo blir av med oskulden Haha den var tung! ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-01-20 23:06
Chansen att vi ska tappa detta e lika med 0. Chansen är större att el Pasillo blir av med oskulden. Matchen hemma kan vi ställa upp med Suarez och Messi och köra över dom rätt enkelt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez9
2016-01-20 23:06
@Flavía:


På riktigt även om Masch släpper honom så att han är med målvakten ensam och Alves gör det där kan du fortfarande inte ens nämna Masch... Det där får Alves ta på sig själv. Sådana situationer uppstår att man missar markering men missa en tre meters pass i straffområdet. Det är nackskott på det där!
Barcelona LegendenN10
2016-01-20 23:05
Hela laget spelade riktigt bra. Framför allt Mascherano, Ter Stegen och Busquets.. Busquets, säger det igen, han är världens överlägset bästa defensiva mittfältare. Arda och Vidal har kommit bra in i laget. Det är underbart att bara barca supporter dessa dagar. Vi har redan Förnedrat och Utklassad real och vunnit över Atletico på Bortaplan. Dessutom har vi kört över Bilbao och Roma på hemmaplan och ikväll med 3 tunga start spelare vinner över Bilbao på San Mames, inte många lag klarar av det. All Cred till världens bästa tränare Luis Enrique!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2016-01-20 23:04
Alves ska faking leka Ronaldinhio i slutet och passa i straffområdet istället för skjuta bort det så jävla onödigt alltså.
Barcelona Andresito
2016-01-20 23:03
Det imponerande är att vi får med oss två mål från San Mamés, detta utan att egentligen ha något ordentligt anfallsspel. Båda målen berodde på sätt och vis på Athletics dåliga försvarsspel.

Ett 1-2 överläge ska vi bara inte tappa på Camp Nou. Athletic måste göra två mål och samtidigt hålla nollan.
Flavía
2016-01-20 23:02
@Suarez9:

Därför att Mascherano hade ingen som helst koll på spelaren bakom som tog löpningen. Egentligen hade aldrig det uppstått om argentinaren faktiskt såg honom och därmed kunna bryta bollen.
Barcelona Nemesis 10
2016-01-20 23:02
Tycker vi gör det sjukt bra, som många här inne så hade jag nöjt mig med ett kryss så det här är över min förväntan. Till returen kommer vi släppa lös pitbullen Suarez och mästaren Messi. Det känns ganska avgjort redan nu, det ska krävas något extremt om Bilbao ska lyckas vända på det här.

Ter Stegen gör två svettiga match avgörande räddningar och förtjänar beröm. Målet vi släpper in är Alves...
Flavía
2016-01-20 23:01
@Vampíro:

Man får heller inte glömma bort att Sergio Roberto sågs som forumets paria under många år innan försäsongen började...
Annons: