/spanien/barcelona/forum/11965.aspx/spanien/barcelona/forum/11965.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético addeh
2011-08-06 00:11
Ge Thiago nummer fyra och satsa fullt ut på honom. När vi sitter här om ett år är han inte längre någon talang, utan världsstjärna med en EM-guldmedalj kring halsen.

Låt Fábregas stanna hos Wenger. Han kanske skulle vara en moralisk höjning till truppen, men ur ett framtida perspektiv tror jag inte han behövs, även om han är yngre än både Xavi och Iniesta. Bakom Thiago finns en en hel drös av talangfulla mittfältare, och samtidigt skall vi komma ihåg att Andrés bara är 27 år och fortfarande har många år kvar.
Barcelona Blaugrana91
2011-08-06 00:07
Gällande försvaret så tycker jag inte att vi är i något större behov av någon ny VB denna sommar, vi har Abidal, Adriano och Maxwell.
Jag har hela tiden sagt att jag inte skulle ha något emot om en ny mittback kom, och det håller jag fast vid. Men samtidgt tycker jag att det ser bra ut ändå.
Vi har Pique och Puyol, som ersättare har vi Abidal, Fontas, Bartra samt att Mascherano och Busquets även kan spela där vid behov.

Fontas och Barta är enligt mig bra mycket bättre än Milito, Abidal är grym som mittback, sen har vi som sagt Busquets som helt klart duger, sen har vi Mascherano som jag tycker imponerade då han spelade som mittback.

Sen alla vet att Busquets går före Masken på mittfältet, och det med all rätt också. Men jag tycker samtidigt att det är lite slöseri att ha en så bra spelare som Masken på bänken, därför är det ju perfekt att han även kan spela som mittback och dessutom göra det så bra som han gjort.
elbraco - Bojan y Thiago
2011-08-06 00:02
Hetfield

Allt för många pro-Cesc använder argumentet "Thiago är inte redo att ta över efter Xavi".

So what?

Det är inget som pekar på att Xavi måste efterträdas i september direkt. Han är bara 31 år och hans spelartyp lever inte på kroppen utan på hjärnan. Xavi har flera år
kvar som mittfältare av världsklass.
OM han skulle bli skadad så har vi ändå Keita bakom, och nu även Thiago som kan ta över mittfältet när vi möter lag som Sociedad och Granada. Keita fick ju spela en jäkla massa matcher och vi lyckades vinna både CL och ligan trots detta. Även Afellay förväntar jag mig spela mer på mittfältet då Sanchez är köpt.

Jag tror att ett köp av Fabregas kommer visa sig vara en "Zlatanvärvning". Ja, han kommer kosta en j*vla massa pengar, han kommer göra bra ifrån sig men i slutändan kommer vi inte vara beroende av honom på något sätt och han kommer klassas som en okej värvning. Han kommer bara vara en bra spelare att ha i bakgrunden, men det är Afellay med.
Pröjsar man 45m euro så ska det vara en spelare man behöver och inte en bänkvärmare/truppspelare!

Min åsikt är att man borde vänta ett år med värvningen, framförallt för att han kommer vara billigare då och eftersom han helt enkelt inte behövs idag.

Eller så köper man honom för att han och Pique är best buddys, det är ju en kanonidé.
Barcelona Ride_The_Big_One(6) Thiago mot Gago = Big success!
2011-08-05 23:23
Blir man så här förnedrad bör man inte vara med truppen, skämt åt sidan har spanien inte bättre mittbackar än så här som backup så är det illa.
Barcelona Shanghai - 2 maj 2009
2011-08-05 23:21
Frodo

Tror inte att Maxwell är slut. Titta bara på Zanetti i Inter han är ju 38 år gammal och har liksom 3-4 år kvar att spela. Max har mycket kvar han är 29 fyller 30 år denna månad. Så han har mycket kvar att bevisa, plus så är han en sån spelare som inte gnäller och gör alltid godkänd insats varje gång han får chansen utav Pep.
Barcelona Frodo
2011-08-05 23:15
Shanghai - 2 maj 2009

Maxwell är slut. Abidal lär säkert spela mittback ganska mycket med tanke på Puyols situation.
Barcelona Shanghai - 2 maj 2009
2011-08-05 23:13
Fattar inte varför alla gråter efter en vänsterback när vi redan har Abidal, Adriano och Maxwell. Var tacksamma att vi har 3 vänsterbackar av världsklass, sen sitter några här inne och gråter dom vill ha en ny vänsterback, man blir så f**king lack när man läser alla dessa komiska kommentarer.

Det är liksom att ha tre bilar och man vill ha en till, va tacksamma, snälla.
Barcelona 1.70-ligan
2011-08-05 23:09
Fontas och Thiago fanns ju tillgängliga även förra säsongen, så jag räknar inte dem på samma sätt, även om jag är jätteglad för deras uppflyttning
Barcelona Blaugrana91
2011-08-05 23:08
Frodo

Jo det är samma antal, men man har ändå höjt kvalitén enligt mig.
Om Cesc kommer har man allafall breddat till mittfältet.
Barcelona Frodo
2011-08-05 23:05
Blaugrana91

Ok, om du räknar med Thiago och Fontas som värvningar så är truppen fortfarande inte breddad. Det är samma antal. Just nu stirrar man sig blind på en spelare som kanske inte ens kommer. Man måste ju ifrågasätta planeringen av värvningarna då en vänsterback borde ha varit prio enligt mig.
Barcelona Barca4eva
2011-08-05 23:00
Hetfield Precis vad jag är inne på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2011-08-05 22:57
Jag är också en av dem som är för en värvning av Cesc.
Det finns plats för både Cesc och Thiago. Lite bredd är alltid bra.
Cesc är en värvning för framtiden, precis som Thiago.

Som sagt tror ni Pep skulle vara så galen att få Cesc om han inte hade haft en plan för honom?

Frodo

Nja hittils har vi ju värvat, Sanchez, Thiago och Fontas. Och sålt Milito, Jeffren, Bojan, vi har gjort oss av med spelare som inte riktigt höll måttet och ersatt med mycket bättre spelare enligt mig.

Det enda som fattas är Cesc enligt mig. Ännu en försvarare hade gjort det hela ännu bättre, men jag tycker det ser bra ut trots allt.


Thiago en mi corazón!
2011-08-05 22:55
Hetfield

Co-sign.
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
2011-08-05 22:45
Jag förstår inte varför vissa har ett personligt agg mot Cesc. Om Guardiola anser att Cesc behövs så har han säkert en plan, tror knappast att han har dreglat efter Cesc i 3 år bara för att han är en trevlig grabb. Vare sig ni vill erkänna det eller inte, men att ha Cesc som rotationsspelare och backup till en Xavi som säkerligen kommer att bli skadad under säsongen är bara en suck av lättnad för mig. Det känns mer som att "låt oss hata Cesc bara för att hata".

Ja, nu kommer Thiagos fanboys att attackera mig med "vadå, Thiago är redo, han är bäzt", men nej. Han är inte redo för att ta över varken Xavi eller Iniesta än, han behöver erfarenhet. Erfarenhet som ska komma sakta men säkert genom spel i t.ex: CdR och lite inhopp här och där (som t.ex: Iniesta). Cesc är där och skulle ge lugn och ro till laget, båda kvalitetsmässigt och en moralisk upplyftning. Jag föredrar kvalitet istället för kvanitet i laget, hellre få bra spelare än många mediokra spelare. Men det är vad jag tycker.

Jeffren och Bojan är mer än Sanchez i antal, men ingen av de bidrog med särskilt mycket. Cesc och Sanchez som rotationsspelare går nog lagets bänk från en rätt så medioker bänk till världens bästa bänk.

Mascherano, Afellay, Cesc, Sanchez osv. är spelare som skulle starta i de flesta lagen, att ha en sådan bänk är bara fantastiskt.
Barcelona 1.70-ligan
2011-08-05 22:44
Frodo

Eller hur! Är helt oförstående. Hur tänker Pep och co?
Barcelona Frodo
2011-08-05 22:38
Man borde göra sig av med Maxwell och skaffa en vänsterback av klass. Vi har slösat flera somrar på killen utan cojones. Vi har alltså bara förstärkt med Alexis samtidigt som vi tappat Bojan, Jeffren och Milito. Knappast så att truppen blivit bredare trots att vi har fler matcher kommande säsong?

Barcelona Barca4eva
2011-08-05 22:37
Om Pep känner att Cesc behövs, så ska man ju självklart försöka få hit honom. Kanske inte till vilket pris som helst, but yeah. Vi får väl se vad som händer i slutet av Augusti.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2011-08-05 22:34
Meningslöst är det kanske inte, men till det priset är det väldigt korkat. Som sagt, det finns fler fotbollsspelare ute på marknaden
Barcelona Shanghai - 2 maj 2009
2011-08-05 22:27
Jag ska börja be för att Fabregas inte ska komma till Barca. Så onödigt att värva honom, totlat meningslöst.
Barcelona 1.70-ligan
2011-08-05 22:24
Jag orkar inte vänta tills måndag. Det får ta slut nu, på ett eller annat sätt :P
Barcelona Blaugrana91
2011-08-05 22:19
1.70-ligan

Ja verkar så, tror knappast Barca lägger två bud på samma summa under en och samma dag. ;)

Jag anser nog ändå att vi ska höja budet och plocka hem honom en gång för alla. Jag tror det blir så också. Barca ska kontakta Arsenal igen på måndag.

Att Cesc inte följer med till Portugal är ett tecken på att han vill lämna.
Barcelona 1.70-ligan
2011-08-05 22:18
addeh

Instämmer. Jag förstår inte varför man ska vara så jäkla desperata att ha hit honom. Herregud, det finns andra alternativ, och andra lagdelar! Visst, det är jättegulligt att han är katalan och vän med halva laget, men snälla...
Atlético addeh
2011-08-05 22:14
Fábregas må vara Arsenals kapten, men för de pengarna vi är villiga att lägga för honom hade de kunnat köpa två spelare som hade kunnat täppa till hans hål och dessutom inte legat i sjukstugan en tredjedel av varje säsong.

Wenger verkar dock gett sig den på att Cesc aldrig ska få gå till Barcelona, eller någon annanstans, något som jag ser som positivt. Att slösa sådana sanslösa summor på en spelare som inte behövs är direkt onödigt.
Barcelona 1.70-ligan
2011-08-05 22:08
Blaugrana91

Säker? Budet barca la idag nekades alltså före det att Cesc inte åkte med till Lisabon?
Hursomhelst, höjd inte budet. Ska de vara så svåra får de väl behålla sin omotiverade kapten. Hoppas Rosell ger blanka F*n i Cesc nu och letar andra alternativ medan det fortfarande finns tid kvar.
Barcelona Blaugrana91
2011-08-05 22:04
1.70-ligan

Nej det var samma bud som Sky Sport snackade om tidigare idag.
€29 Miljoner+€6 Miljoner i framtida bonusar+€3 Miljoner eftersom Cesc sänker sin lön. Totlat €38 Miljoner.

Så Barca både kan och lär nog höja budet ytterliggare.

Barcelona 1.70-ligan
2011-08-05 21:39
Jaha, Arsenal nekade ett bud till alltså. Vad fan är det här? Man borde definitivt kunna få Cesc för 38milj om han verkligen vill komma. Det borde Arsenal inse. Nu känns det ganska hopplöst. Skit i honom! Om det så innebär att Alexis blir vår enda värvning...
Barcelona comprende
2011-08-05 21:32
DM1982

Ja men det ska vi tacka för, att vi kan se dom gratis ! =)
Barcelona DM1982
2011-08-05 21:29
comprende

Jag syftade mer på att de inte lyckas sälja ligan bättre. Eurosport har tyska ligan i Sverige, det säger en del. Spanska och engelska ligan måste man lägga ut mycket pengar för att kunna se, tyska rullar på billiga Eurosport.
barca löver
2011-08-05 21:27
Nån som vet vad Goetze kostar ? han är ju sjukt bra !
Barcelona comprende
2011-08-05 21:25
DM1982

Underskattat? Inte med tanke på att dom har tagit en CL-plats från Italien.
Annons: