/spanien/barcelona/forum/11959.aspx/spanien/barcelona/forum/11959.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca4eva
2011-06-11 15:06
The Special Five

Du var väl ändå ironisk där?
The Special Five
2011-06-11 15:01
Hahah ja det ända Pep har gjort är att göra så anfallarna pressar lite mer, inget annat. Zlatans mormor hade ju också kunnat säga till dom att pressa, hur svårt är de liksom?
Barcelona Qanii
2011-06-11 14:57
Ser att det är ett jäkla snack om Arsenal kontra FC Barcelona.. Vad är problemet? Sen att säga att Wengar är pedofil det bara lågt väldigt lågt! Visst förstår er som tycker att Arsenal slår lägger utanför la masia(tycker också det börja bli för mkt nu), men det ingen som beskyller spelarna som sticker till arsenal tex toral, fran merida etc. Det inte så att arsenal hotar dom med en pistol mot tinningen och tvingar dom iväg? Jag menar spelarna har ju ett eget ansvar i det hela också eller? Sen så erbjuds dom lukrativa kontrakt men och andra sidan så räcker det med ett nej tack ifrån dom!

Det va inte va inte länge sedan Barcelona inte vann något på ett bra tag och hade en bedrövlig period. Medan ärkerivalen real madrid tog hem det mesta.. Det jag försöker säga är att alla lag har sina perioder då dom dominerar mer än andra. Arsenal hade sin tid då det gick obesegrade ur PL och spöa sk*ten ur alla lag.. Läste i intervju att puyol hade pratat med fabregas och sagt att det tog ett bra tag för honom innan han börja vinna titlar och att fabregas är ung och har tid på sig att göra det mer arsenal. Det finns ingen spelare i välden som inte skulle vilja spela i dagens barcelona! Till och med pepe skulle vilja spela i detta lag( även om han aldrig skulle erkänna det).

Det stora skillnaden mot arsenal är att barcelona har en egen filosofi som man har hållit fast vid i torrt och vått. Även då man inte vann titlar och spelade så är attraktiv så hade man en filosofi som man höll fast vid! Det pep/rijkaard var att bygga vidare på filosofin och ändra lite smått bitar (anfallarna pressar )..

Barcelona Frodo
2011-06-11 14:47
Tw Thiago: "My words have again been misinterpreted! I didn't undervalue the English team at all. I even said they have an incredible squad"

De engelska journalisterna fortsätter där de slutade förra sommaren. Nu är det Thiagos citat som blivit förvrängda.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2011-06-11 14:43
el Maestro! //

För det första så kan vi inte vara helt 100 på att SPORT:s info är korrekt (det har varit mycket BS därifrån på sistone) men om vi antar att den är det så verkar ju ändå Rosell sitta med trumf på hand Angel inte verkar vilja gå någon annanstans. Man måste att acceptera att även mindre tranfers tar tid även om man som supporter (jag själv inkluderad) ibland inte har det tålamodet.
Barcelona el Maestro!
2011-06-11 14:35
"Sporting left back Jose Angel (21) is rejecting offers from other clubs, but Sporting don't accept Barcelona's 1.5M+variables bid.´"

Vad håller Rosell och Company på med egentligen? Ibland känns det som att herrarna kör med en så överdriven snålhet vilket gör att man nästan tappar förtroendet. Om Sporting begär cirka 4 miljoner för en så ung talang vänsterback som säkert kan ha en stor framtid så är det bara att betala. Hade jag varit Sporting hade sagt till Rosell betala den summan eller stick.
Sporting kan den summan som begärs eller närmare den summan från annat håll, inte minst från Premier League.

Jag förstår Rosells taktik som går ut på att inte betala överpriser för köp av spelare. Men i det här fallet tycker att det är lite överdriven snålhet man håller på med – om det som skrivs i media stämmer, så att säga. Detsamma gäller även den unge argentinska målvakten som är tänkt att ersätta Pinto. Förhandlingarna har strandat skrivs det. Här pratar vi inte om de summor som nämns när det gäller etablerade stjärnor som Rossi, Sanchez och Cesc.

Jag lovar er Rosell kommer inte att bli omvald om han klarar sig kvar fram till nästa val. Han övertygar mig inte alls i allt han gör. Han är dessutom vek, blek och saknar den karisma som en ledare ska ha. Jag var skeptisk när han valdes och fortsätter att vara det tills han bevisar motsatsen.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2011-06-11 13:55
Måste nog hålla med "1,70-ligan" här. Tvivlar starkt på att Sanchéz skulle bli klar för Barcelona redan på tisdag. Om vi antar att det stämmer att Barcelona är intresserade av honom så kvarstår ändå problematiken att halva Europa också är det vilket gör att priset trissas upp ordentligt. Lägg till Rosell knappast verkar vara en stor-spenderande president heller.
Barcelona Barca Barca
2011-06-11 13:54
kloker //

Du måste ha en skruv lös. Vafan vann ni mellan 99-2004 ? Två premier league titlar ? Säger mig inte så mycket om ja ska vara helt ärlig. Chelsea har gått om er och snart går Manchester City om er, dröjer nog inte länge till innan totenhamn o Liverpool går om er också. Fortsätter ni så som ni gör nu lär ni vara ett mittenlag om 5-6 år.
Barcelona Barca4eva
2011-06-11 13:50
kloker

Historian som säger att vi har vunnit den största europeiska cupen förut och inte ni?
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-11 13:50
kloker

Ehm, 2005-
Barcelona L.A.M Nr 10 - Sergio Busquets, King of London
2011-06-11 13:41
kloker

Vad fan vill du? Ska du få oss att tro att Arsenal har något stort på gång och att alla spelare där vill stanna så kan du nog ge upp redan nu. Faktum är att spelare inte ser Arsenal som den riktiga toppen även om fans kanske tror det. Barcelona, Real Madrid, Manchester United framförallt är klubbar där man inte når längre, och Arsenal med flera ses som språngbrädor dit.

Tack och hej!
Barcelona 1.70-ligan
2011-06-11 13:40
Det är flera chilenska tidningar som skriver att presidenten har sagt så ang. Sanchez. Men jag tvivlar starkt på att ryktena stämmer eftersom han häromdan förnekade allt.
Culé - Messi
2011-06-11 13:36
H. Alavi - Magico!

''Skrivande stund rapporterar flera medier att Alexis Sanchez är nära Barcelona. Det är Udineses president som går ut med uppgifterna. Samtidigt skrivs det också att Fabregas är på väg in.''

Länk? :)
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-06-11 13:19
kloker

Ska du vara här inne så råder jag dig att försöka hålla en god nivå. Annars kan du sticka härifrån.

Är det bara jag som tycker att de flesta Arsenal-fans (finns några som kan hålla en god diskussion) har blivit värre än madridistas? Nästan så att man vill bjuda madridistas på te och kakor.

----

I skrivande stund rapporterar flera medier att Alexis Sanchez är nära Barcelona. Det är Udineses president som går ut med uppgifterna. Samtidigt skrivs det också att Fabregas är på väg in.

Ska bli intressant att se om Barcelona värvar in bägge två och hur mycket summan hamnar på. Sammanlagt.

I Chile har de tagit ut övergången i förskott och har börjat trycka namnet Sanchez på Barca-tröjor.
Barcelona Frodo
2011-06-11 13:19
Henry, Hleb, Kolo Toure, Adebayor och Flamini. Eventuellt Cesc och Nasri nu i sommar. Två spelare som Diaby och Bendtner säger att de drömmer om att spela i Barca en vacker. Det säger ganska mycket om vad spelarna själva anser om Arsenal och deras "projekt".
Barcelona Barca4eva
2011-06-11 13:10
Snacka om att folk överdriver.

Återkommer när diskussionerna har dött.
Spanien Dragon Blood
2011-06-11 13:08
Hetfield

Du nämner en konfirmerad och två eventuella. Starkt.
Atlético addeh - Cada minuto de Thiago se Cesc distancia
2011-06-11 13:07
Cesc vill nog inte lämna enbart för titlar. Han har hela sin släkt i Barcelona, sina bästa vänner och vill säkerligen till ett varmare klimat också.
Barcelona Hetfield
2011-06-11 13:05
Cesc (lagkapten), Nasri, Henry (lagkapten), Clichy osv. är väl exempel på spelare som vill/har lämnat för titlar.
Barcelona Rambla~
2011-06-11 12:56
Oh, det här är stort. Baresi och Massaro besöker muset på Camp Nou. Två milanlegender.
Barcelonistas
2011-06-11 12:51
Ganska roligt klipp med Zlatan.
Barcelona Hetfield
2011-06-11 12:50
Rambla

Problemet är att Arsenal har blivit lite av en dagis, så fort barnen blir tillräckligt gamla så försvinner de till skolor.

Arsenal har blivit språngbrädan för talanger, de flesta talangerna vet att Wenger satsar på unga spelare så att slå sig igenom i Arsenal är lättare, men när de väl har blivit stjärnor så vill de direkt hoppa vidare till de stora lagen som vinner titlar. Så, i längden så är det bara korkat av Wenger, han må forma talanger men talangerna har noll klubbkärlek.
Förövrigt så kan Arsenal möta t.ex: Villarreal i kvalet till CL. Hehe.
Atlético addeh - Cada minuto de Thiago se Cesc distancia
2011-06-11 12:49
Hehe, de har börjat sälja Barçatröjor med Sanchez #7 i Chile redan. Lite fail dock med tanke på att sju är ett upptaget nummer och något han, i alla fall inte än, kommer få. :P

För övrigt så kommer Arsenal inte nå CL-plats nästa säsong och Wenger lär skickas långt bort. Fast det är nog bara till klubbens fördel på sikt.
Barcelona *klappklapp* Pique!
2011-06-11 12:48
Frodo

Haha gillar kommentaren längre ner på din länk. '' Jack Wilshere wasn't born then...''.
Barcelona Rambla~
2011-06-11 12:46
Hetfield

Självklart hade han inte varit kvar. Till en viss del så tycker jag Wengers filosofi är hedervärd men han har taigt den alldeles för långt. Han jagar enligt mig för mycket talanger. Det är som om han fått för sig att alla världens talanger måste spela i Arsenal. När andra klubbar har gjort grovjobbet, utvecklat och gett dem en bra utbildning, vill han sen ta över och forma slutprodukten. Folk luras av att alla ungdomar vill spela för Arsenal. Eh, är det så konstigt när de får sådana löner i så ung ålder? Samtidigt som det är kännt att gör man framsteg så får man också chansen i Arsenal. Klart att många nappar på detta.

Det som det inte skrivs så mycket om är alla de talanger som aldrig blir något i Arsenal. De som försvinner genom bakdörren och hamnar i mindre klubbar.
Barcelona Frodo
2011-06-11 12:40
Passar på att länka den här.


Barcelona Hetfield
2011-06-11 12:40
Rambla

Svaret är enkelt, och jag ska ge dig den. Wenger har lyckats att klamra sig fast pga. hela "vi har en bra ekonomi" argumentet. Det är hans enda sätt att försöka köpa tid, varje gång Arsenal misslyckas med en titel så är det direkt "Ja, men vi har bra ekonomi". Om han ska börja värva storstjärnor och ge stora löner så går ekonomin direkt ner i s*iten.
Simple as that.

Tror du att Wenger hade varit kvar om han hade köpt spelare för miljarder och misslyckats? Knappast.
Barcelona Frodo
2011-06-11 12:37
Rambla~

Arsenals lönepolicy är suspekt. De lockar ungdomar med feta löner men förväntar sig att samma ungdomar ska stanna kvar av kärlek när de blir världsklass. Det är den taktiken Wenger kör på. Han försöker framkalla skuldkänslor hos spelarna som försöker lämna. Man kan exempelvis se flera medelmåttor i a-laget inte tjäna långtifrån stjärnorna just pga hög "ingångslön" när de kom till klubben.
Spanien Dragon Blood
2011-06-11 12:36
Alla som skriver något ont om Arsenal är trovärdiga och de som skriver något ont om Barcelona hittar på allt. Fakta.
Culé - Messi
2011-06-11 12:34
EMD och SPORT.es. Vilken är trovärdigast?
Annons: