/spanien/barcelona/forum/11933.aspx/spanien/barcelona/forum/11933.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona II Barça II
2011-08-31 20:01
Vem blev Milans Mr X? Hittar inget på deras hemsida eller på deras sida här på svenskafans.
Atlético addeh
2011-08-31 20:00
Jag vet att det nämnts, men måste bara få uttrycka mig besvikelse i att en så pass stor profil som Gago inte längre kommer synas i spanska ligan. Fruktansvärd dag. En spelare som man, även fast han representerade ärkerivalen, inte kunde annat än älska.

But seriously, frågan är vad fasen Lucho ser i Gago och vad tusan han ska i Roma och göra. Nåja..
Barcelona Denyo ©
2011-08-31 19:59
El masestro

om du ska skicka in en länk och hänvisa till något kan du ju se till att det är rätt! det är ju en helt annan person.
det skulle ju se fel ut om du fick ett arbete om gustav wasa men istället så gör du ett arbete om kung carl gustav den 16.

u get the point?

Du tar det som ett person angrepp för att någon rättar dig give me a break kid!
Real Madrid BB-Barceloneta
2011-08-31 19:58
Elbraco Landslagsuppehåll
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2011-08-31 19:55
elbraco

Antagligen landskamper.

Suck.
Barcelona Frodo
2011-08-31 19:55
Rambla~

Det är kul hur de grinar över "barnhandel". Det är knappast så att man köper ungdomarna.
elbraco - Bojan y Thiago
2011-08-31 19:54
Varför är det inget ligaspel i helgen förresten?
Barcelona el Maestro!
2011-08-31 19:51
Denyo ©//
Vad han heter har egentligen ingen betydelse i sammanhanget. Han är 10 år, ett barn och det har skrivits om honom tidigare i diverse medier. Dessutom har de honom i en rörlig bild så att man ser vem det handlar om. Aftonbladets budskap går därför fram även om namnet är fel. Namn är en formsak och inget annat i sammanhanget.
elbraco - Bojan y Thiago
2011-08-31 19:51
Stekelenburg
cicinho--Burdisso/juan--Kjaer--Angel
----------De Rossi
-----Pjanic-----Gago--
Osvaldi---Totti---Bojan

Ståpäls av Romas elva :) man kan ju också ersätta Gago med Lamela/Pizarro. Inte dumt det heller.
Barcelona Frodo
2011-08-31 19:50
Kl 20.30 spelar Barcas ungdomar i "Champions League" mot Celtic. Det är en U19-turnering och det här är den första upplagan av den. Deulofeu, Rafinha och Grimaldo kommer inte att delta då de har match med Barca B i helgen.

Hittar jag en stream så länkar jag den här på forumet.
Barcelona Rambla~
2011-08-31 19:50
Det roligaste är ju ändå att läsa alla töntiga kommentarer från bittra människor. Om nu killen tillsammans med sin familj prompt vill till Barcelona ska klubben så klart ändå ha skit från många jante-Svenssons i det här landet. :P
Barcelona Denyo ©
2011-08-31 19:42
el maestro

Aftonbladet är inte speciellt källkritiska.
Barcelona Nesto
2011-08-31 19:38
Rambla

Skrev inte Arteta på ett 5 års kontrakt med everton förra sommaren?
Borde åtminstone kunna få en 15-17 m med tanke på att det är sluttimmar och Arsenal är desperata.
Barcelona el Maestro!
2011-08-31 19:33
Denyo ©//

Har jag läst fel? Står det inte så i artikeln?
Barcelona Denyo ©
2011-08-31 19:30
el maestro

han heter Nakai Takuhiro inte takefusa kubo....
Barcelona el Maestro!
2011-08-31 19:24
Hehe, den lille Messi hamnade tillslut I Barca. Det handlar om japanen, Takefusa Kubo. Fick för mig att jag läste tidigare om att han skulle till någon annan klubb.
Se länken och även den rörliga bilden som finns i artikeln.
Jätte kul! Årets största värvning.

"Mitt hjärta bultar. Det här är bara början, och jag vill nå till toppen i klubben, säger Takefusa Kubo enligt norska TV2."

Det var roligt att formulera det av en 10-åring...
Real Madrid BB-Barceloneta
2011-08-31 19:23
Fernando Gago has joined AS Roma. He is free to get some loving now #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2011-08-31 19:15
Ni som är intresserade av transferfönstrets sista skälvande timmar kan följa liverapporteringen från SKY Sports. Deras vaka är ju helt sanslös galen. De vill verkligen att spelare ska byta klubbar till höger och vänster, ju mer aktion desto bättre nyheter.

Arsenal har tyligen lagt ett £10M (ca 12M euro) på Arteta nu under eftermiddagen. LIte snålt kan jag tycka. Hoppas Everton mjölkar lite till, Arsenal verkar desperata.
Länktips: www.magictv.co/
Barcelona Rambla~
2011-08-31 19:03
rågi

Självklart kommer Barca och Madrid i slutändan att få lida av detta inom en snar framtid, men framför allt lär ju det spanska landslaget få göra det. Får inte landslagspelarna något vidare motstånd i den inhemska ligan så lär ju landslaget på sikt bli mindre konkurrenskraftigt.

Samtidigt kan ni alla kritiker inte bara klaga på att Barca och Madrid ska släppa ifrån sig intäkter av egen fri vilja. Det är ju ungefär som om jag skulle kräva att rika personer i Sverige delade med sig av sina pengar till oss andra. Det funkar liksom inte så. Precis som vi varit inne på tidigare så måste det till större förändringar från förbundshåll och kanske tom på regeringsnivå.

Du kan ju gissa vad som skulle ske om Madrid och Barcelona lämnar ifrån sig dessa intäkter frivilligt, det är mycket pengar det handlar om. Spelare som Messi, Ronaldo mfl klarar de kanske inte längre att behålla med tanke på vilen lönenivå dessa spelare ligger på. Klubbarna har ju väldigt höga utgifter också vilket är ett måste om de ska kunna konkurrera med de andra toppklubbarna ute i Europa. Är det så konstigt att de så envist försöker hålla kvar vid vad de har i dagsläget?
Valencia rågi - Kung M.Llorente!
2011-08-31 18:55
Rambla//

Jag är helt i linje med dig i den frågan och förhoppningvis kan det starta en positiv spiral som smittar av sig på andra saker såsom bättre marknadsföring av ligan och en mer nyanserad medial täckning.

Däremot blir jag irriterad på de RM/Barca fans som står med armarna i kors och tycker det är bra som det är nu. Förr eller senare kommer dessa två också få lida utav den utveckling som pågår just nu om det inte redan börjat.
Barcelona tarrak
2011-08-31 18:21
Frodo

Tack för påpekandet. Jag råkade i tröttheten räkna om till kronor, samtidigt som jag skrev euro. Har ändrat nu.
Barcelona Rambla~
2011-08-31 18:20
rågi - Kung M.Llorente!

Allt är en ond spiral där det väldigt många olika anledningar till att det ser ut som det gör. Titta bara på spelare som lämnar Spanien. Silva gick till PL, det samma gjorde Kun? Varför? Jo, för förutom Barca och Madrid är det ingen annan klubb i Spanien som kan värva dessa spelare med tanke på vad de kostar i övergångssumma och lön. Barca och Madrid behövde inte dessa spelare, de får helt enkelt inte plats och därför måste de lämna ligan. Deras klubbar behöver pengar och spelarna vill endast till de två stora klubbarna, när inte det går väljer de att lämna landet. Det kommer att bli fler sådana värvningar där bra spelare lämnar landet. Spansk fotboll kommer inom en snar framtid stå inför en enorm kris om inte de ansvariga inom fotbollen gör något åt det. Förbundet alltså och även de som driver ligan.

Jag hävdar fortfarande att LFP måste vara de som delar ut tv-pengarna till klubbarna så att det blir någorlunda rättvist fördelat. Ett tv-bolag köper alltså rättigheterna av LFP för att sända matcherna i Priméran. De pengarna läggs i en pott och sen får de fördela ut pengarna till klubbarna efter ett liknande system de gör i PL.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-08-31 18:20
Att fans utanför storklubbar inte kan förstå att TV-avtalspengar inte spelar någon alls roll om man får lite mer eler mindre. Visst, Birmingham kanske får mer än Valencia men om man tittar på vilka klubbar som lyckats runtom i världen ser man ganska snabbt en sak, de klubbar som köpts upp av rika ägare i Premier League lyckas, de som inte, misslyckas efter några säsonger.

#fact

spelar ingen roll hur mkt tv-avtalspengar man får.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-08-31 18:15
rågi - Kung M.Llorente!

Hur var det relevant? Varför ska du komma med något sådant nu? Kan du inte hålla dig till ämnet?
Dani Alves.
2011-08-31 18:13


Hallå grabbar! Undrar om de är någon som kan någon bra sida där man kan betsälla paket resa till barcelona och kan delbetala det räntefritt?

Har kollat runt lite men inte hittat något bra direkt.
Barcelona Capitan Puyi
2011-08-31 18:11
Det är ju inte Reals eller Barcelonas fel precis. TV bolagen vill ha valuta för sina pengar och vårt lag och vår kära rival tackar och tar emot. Många hävdar ett det är våra lags ansvar att säga ifrån och göra det hela mera rättvist men kom igen. Hur realistiskt är det? Om du fick chansen att slippa betala skatt så hade du nog tagit den. Om du hade skuldberg och ett företag (eller fotbollslag) att ta hand om så hade du definitivt tagit chansen.

Spelare som Casillas, Alonso, Puyol visade att de stöder strejken och på så vis är emot TV avtalen men de är spelare och enskilda människor. Lagen drivs som företag och TV bolagen är företag. Rikta eran ilska mot Spanska fotbolls förbundet om ni vill peka ut någon. Det må vara i Barcas och Reals bästa intressen att hålla La liga vid liv men deras huvuduppgift är att hålla sig själva vid liv. Att rädda spanska ligan är förbundets skyldighet.

Peka för all del finger åt de skyldiga men gör det åt rätt håll.
Barcelona Frodo
2011-08-31 18:07
rågi - Kung M.Llorente!

Diskussionen har hållits på en bra nivå så varför börja med löjliga eventualiteter om att Barcafans ska bli sura över Messis lön?
Barcelona Frodo
2011-08-31 18:05
tarrak

Barca hade intäkter på 470 miljoner euro där 140 var från TV-avtalet. Den lilla miss du gjort är att du omvandlat miljoner till miljarder fel. (Låter som en besserwisser nu.) Men din poäng framgår tydligt att det är mycket annat än TV-avtalen som skiljer åt.
Valencia rågi - Kung M.Llorente!
2011-08-31 18:01
Fernando Gago - King Of Barcelona//

De har i alla fall mer fog för att vara irriterade än att Barca fans ska bli sura över att Messi kanske får någon miljon mindre i lön bara för att ett rättvisare TV-avtal blev till.
Barcelona Andreas V.V - Seydou Keita!!!!!!
2011-08-31 17:56
Zarate och Forlan klara för Inter, oj.

Just nu känns Inter en aning hetare än Milan på att ta hem Scudetton.
Forlan kommer leverera, känner det på mig..
Annons: