/spanien/barcelona/forum/11908.aspx/spanien/barcelona/forum/11908.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona NoGo™
8/18/2011 14:05
länken här.
Barcelona NoGo™
8/18/2011 14:04
Video: Spanish state television manipulating Mourinho-Vilanova incident, only showing last part http://t.co/H0V4Nho [via @101greatgoals]

Haha var det hela videon eller?? Sorgligt..
Barcelona DM1982
8/18/2011 14:03
Busquets är en rasist. Villa snackar skit om Özils religion.

Real förnekar sig inte, de sprider bara en massa skit hela tiden. Det är säkert Mourinho som ligger bakom allt, skulle inte förvåna mig. Ingen gentleman det där.
Barcelona Thiago - Next no.1
8/18/2011 14:01
Los Mejores Det handlar inte om enstaka situationer. Situationerna är snarare en ganska bra beskrivining på hur dessa spelare beter sig i övrigt på fotbollsplanen. Är du stolt över hur stolt över sättet dessa sspelare beter sig?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
8/18/2011 14:01
Los Mejores

Ni är en skitklubb och man blir bara så trött hela tiden när ni kommer med dessa brutala tacklingar på våra spelare. Och det är så uppenbart vem som ligger bakom detta, det är en person som förstört allt, även den lila respekten som fanns mellan klubbarna.

Under 5-0 matchen när Ramos sparkar ner Messi, Copa del rey erat brutala spel mot oss, cl semin där Pepe kapar alves,( hela den matchen spelade ni övergränsen förövrigt). och nu Marcelos sax, när ska det här sluta!?.
Barcelona barca111
8/18/2011 14:00
Underbart med vinst igår!
Barcelona Dani Alves=The King
8/18/2011 13:57
Real fansen säger att vi filmar och överdriver. Men allvarligt talat inte ens dem kan förneka hur brutalt vissa spelare går in i dueller. Sen Özil är långt ifrån jordnära matchen i Madrid va han och ärthjärnan Ramos framme och skrek på Alves eftersom de tyckte han filma. Samma veva igår han va först framme för att klaga på Cesc. Så Özil är en orm såg att han putta till Villa innan Villa "örfila" honom ser inte ut som örfilen nudda Özil. Men tro mig Özil gjorde säkert mer än bara putta på Villa.
Postat via SvenskaFans-appen
Fernando Gago - King Of Barcelona
8/18/2011 13:57
Los mejores

Efter att ha blivit nedsparkade i 8 raka el clasicon elelr vad det nu är kan väl ni ta lite skit tillbaka? Elelr nu ska ni börja gråta direkt för att Barcelona spelarna sätter press på Real för dom slåss och spelar brutalt. När nu Barcelona reagerar själva och gör motstånd så är det vi som är den fula och äckliga klubben som sätter press på domarna. Vad ska Barcleona göra? Acceptera att Pepe och Ramos och Marcelo försöker skada Barcelona varje match eller? Domaren verkar vara rädd för att visa röda kort. Det sjuka är ju att samtliga röda kort i el clasico de senaste 8 månanderna elelr vad det är är ju korrekta. Reals spelare verkar inte ha psyke för att möta Barcelona.

Men det blir givetvis Barcelona som ger fel för att dom reagerar efter alla gånger dom blivit nedsparkade och inget hänt. Nu när Barcelona har tröttnat så är dom hemska och filmande svin som förstår sporten. Förstör logiken.

Var är Raul Gonzalez? Han var fan en spelare man kunde respektera som alltid betedde sig korrekt. Synd att Real Madrid blivit ett rövarpack med Machiavelli som ledare. Rätt tröttsamt att varenda seger blir förringad och bortförklarad.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
8/18/2011 13:57
Los mejores

Aha, så du menar att det gör inte Real? Vilket trångsynt mongo
Real Madrid Los mejores
8/18/2011 13:51
Hetfield - Sanchez is the next star

Herregud, hur står det till med läsförståelsen så här dags. Jag menar att jag sett fulare tacklingar varpå resterande spelare i "offrets" lag inte reagerat på det så normala sätt som era spelare gör.

Det Marcelo gjorde var av ren frustration, men det ska dock inte försvaras, inte på något sätt alls. Han måste kunna kontrollera sig på ett bättre sätt. Men tycker du verkligen att det känns lönt att era spelare ska fram och störa vid varje duell? nej, jag syftar inte på Cescs nu. Utan i övrigt.

Thiago

Det Ramos gjorde på Messi accepterar jag inte, det Pepe gjorde mot Getafe är inte heller ik, Det Marcelo gjorde mot Barceona igår respekterar jag verkligen inte. Men att de är allmänt tuffa i närkamps spelet kan jag inte annat än att älska, det är väl förståeligt?

Nej, ni framställer ju Busquets som ett geni, Valdes har alltid rätt och Xavis kommentarer är alltid klockrena och visa. Jag har aldrig egentligen sett någon skriva något negativt om era spelare?

Det har jag iaf mage till att göra om mina egna spelare.
Barcelona Thiago - Next no.1
8/18/2011 13:49
Los Mejores Ja, de flesta härinne kan i alla fall sze våra brister, som att vissa spelare filmar, sätter press på domaren etc - till skillnad från er, kan du ärligt säga att du är stolt över hur Pepe, Ramos beter sig? Troligen inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
8/18/2011 13:48
Han är en ärkeidiot, kom ni på det nyss eller? Man såg det från första inlägget.

Real peakar alltid tidigt grabbar. Samma visa varje år

Real peakar, Barca spelar dåligt.
Veckan innan Första El Clasico börjar Barca peaka och efter första El cLasico börjar Real dippa. Vid Januari börjar dem peaka igen medan vi dippar och det slutar med att dom dippar i slutet medan vi börjar peaka igen.
Barcelonistas
8/18/2011 13:47
Jag är otroligt nöjd med dom här två matcherna med tanke på att vi inte alls är i topp formen. Som ni redan vet så brukar det alltid ta tid för Barcelona i början av säsongen att hitta sin 100% form, jag kan lova er att om 1-2 månader är vi tillbaka i den form där vi slaktar allt och alla.

Sen angående Madrid så är jag inte alls orolig dom var inför dom här två mötena i mycket bättre form än oss. Var det någon gång dom skulle slå oss så var det nu för senare när vi är i vår topp form så kommer det bli otroligt svårt för Real Madrid. Och detta vet varenda Madridista om varav den stora besvikelsen nu att dom inte kunde slå oss i cupen. För som sakt är det någon gång man ska slå Barca så är det nu ( Hercules,Numancia etc) och inte om 1-2 månader ( Barcelona 5-0 Real Madrid etc).
Barcelona FC Barcelona #10
8/18/2011 13:46
Los mejores

Spelar det verkligen någon roll ifall du har sett fulare tacklingar eller inte?
Denna tackling var sjuk, vilken idiot bensaxar en annan spelare sådär..
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
8/18/2011 13:44
Om Pepe (och resten av trollen) slutade tro att det är mortal combat så skulle man kanske slippa klaga på domaren.

Pepe är ju en typ som skulle kunna hugga en i ögat med en penna om det brann till för honom, så jag förstår att spelarna är oroliga.

Los mejores

Wow, dina argument blir bara dummare.

"Tacklingen är onödig, men jag har sett betydligt mycket fulare tacklingar i den här sporten."

Så bara för att det finns fulare tacklingar så gör det den här tacklingen mindre farlig? Nä, nu sätter jag punkt för det här. Frodo avslöjade din argumentsteknik som bygger på hat och nonsens, du får trötta ut någon annan nu.
Real Madrid Los mejores
8/18/2011 13:43
Får be om ursäkt för det, jag trodde det var ett officiellt uttalande från Özil. Så det får jag ta på mig.

Hetfield

Tacklingen är onödig, men jag har sett betydligt mycket fulare tacklingar i den här sporten. Ni får gärna vara stolta över hur era spelare vid varje minsta situation ska fram och skälla ut domaren. Men tycker att det känns lite smått komiskt när ni försöker få oss att se ut som den manipulativa klubb som ni egentligen är..
Barcelona Abbe.
8/18/2011 13:41
Att till och med utvisade Marcelo fick hålla tillbaka Özil säger en del om hur arg han var.
Barcelona C.A.K (Lyon)
8/18/2011 13:40
Skrämmande hur många madridistas som står bakom det Marcelo gjorde och samtidigt säger att de hoppas på skador på Barca-spelarna. Hur jävla pantad är man när man önskar karriärhotande skador på någon bara för att de är bättre...
Känns som att madridistas fått ett nytt sätt att se på lagmoral. När Ramos sparkade ned Messi så "stod han upp för laget", samma sak nu med Marcelo.Tror ni Raul hade gjort samma sak?
Atlético addeh
8/18/2011 13:40
Vi har precis vunnit säsongen första titel och blivit bjudna på två fantastiska matcher som innehållit allt. Ändå ligger fokus nu på det som skedde i slutet av gårdagens match.

Jag tänker i alla fall njuta av vinsten och nya fina minnen.
Barcelona Barcadinho.
8/18/2011 13:39
Ärligt talat fattar jag inte hur Özil blev inblandad i det hela. Det tog mig långt tid igår att förstå att han också fått rött kort. Jag märkte i slutet av bråket att han var förbannad för något, men det var många andra med. Måste hända någonting som gjorde honom så ilsken, eftersom han är rätt lugn i övrigt. Jag menar inte att det var Villas fel. Jag undrar bara vad det är som har hänt. Jag vill ha fakta och inga spekulationer och gissningar.


På tal om fotboll i framtiden – Barca modellen verkar vara dominant runt omkring. Många tränare i olika åldrar siktar på samma modell med bollinnehav, teknik, och passningsspel. Det gick tom att se det i typ Gothia Cup i yngre åldrar, om inte annars.
Men som Pep säger så finns det mer att utveckla. Jag tycker fortfarande att passningsspelet som Barca visar kunde gå en aning snabbare. Samma modell, samma taktik, men snabbare.
En annan sak som bör utvecklas i Barcas modell är att utnyttja kontringar. Det hänger ihop med det att passningsspelet går långsamt.
Ja, för att nämna några punkter snabbt.
Det finns utrymme för förbättringar. Fotboll har inte nått högsta toppen än som tur är.
Barcelona FC Barcelona #10
8/18/2011 13:38
Bild på Messi när han var liten :P (Länktips)

Pique: "I really don't think this is about the Madrid players. Before this didn't happen, I know them from the NT and they're great people."

Pique: "What happens is they're now led by a person who's destroying Spanish football. I hope people in charge will take measures."
Barcelona Xavi the king !
8/18/2011 13:36
Ingen som vet vart någon stans man kan bara få tag på videon där messi gör dröm passen till Iniesta ?
Barcelona Visca el barca <3
8/18/2011 13:34
Hur såg bollinehavet ut ?
Barcelona C.A.K (Lyon)
8/18/2011 13:33
Frodo is WINNING
Fernando Gago - King Of Barcelona
8/18/2011 13:32
Är marängerna medvetna om att den här tacklingen skedde med 1 minut kvar av matchen? Ändå är det detta som det skylls på? Herregud.
Ryo Miyaichi !
8/18/2011 13:32
Någon här som vet om Pique eller Cesc blev skadade mot Real eller är det bara av ren säkerhet att dom är jätteomplåstrade på benen? =P

Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
8/18/2011 13:30
Los mejores

Hur dum är du på en skala mellan 1-10 när du sitter och spekulerar utifrån inget? Det är som att jag skulle påstå att Pepe är en rasist för att han har sagt rasistiska saker till Keita. Det är inget jag kan säga för det finns inget belägg för det. Lär dig att lägga fram bevis innan du "spekulerar" om saker.

I vanlig ordning så kan inte maränger ta en förlust, de måste givetvis hitta ursäkter och fel. Det var ju givetvis Villas örfil som gjorde så att marängerna förlorade, inte att Marcelo gjorde en fullkomligt onödig tackling som kunde ha skadat Cesc som just precis har kommit tillbaks från en skada.
Barcelona Frodo
8/18/2011 13:25
Los mejores

Är det jag som fortsätter på sandlådenivå? Du spekulerar bara. Vad sägs om att sluta spekulera?

Du: "Han är rasist"
X: "Varför tror du det?"
Du: "Han måste ha sagt något om hans religion eller familj."
X: "Hur vet du det?"
Du: "Jag spekulerar."

Casillas är knappast en stor ledare. Han må vara en grym målvakt men han har fått mycket kritik från Madrid-media för att han inte har ledaregenskper som Hierro och Raul hade. Efter det påstådda bråket med Ronaldo (som media givetvis förstorade) så fick han ännu mer kritik för sin ledarskap av maränger och media.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
8/18/2011 13:24
Att spela tufft är en del av sporten, men att slänga sig vid minsta kontakt är det då inte.
Käft idiotjävel, ni slänger er minst lika mycket som vi gör.
Barcelona Criff -Llourinho
8/18/2011 13:24
Barcelona are interested in signing Genoa centre-back Diego Polenta (19) for the Barcelona B team. [ilsecoloxix - tuttoreggina]

Nån som har koll på denna Polenta? Verkar vara från Uruguay.


EDIT: Stod lite på wikipedia.
The reason for this attention was brought by his exellent ability to recover the ball from opponents alongside his speed and his great passing ability all in which fit perfecty with Barcelona's stile of playing.
Annons: