/spanien/barcelona/forum/11906.aspx/spanien/barcelona/forum/11906.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-07-20 23:00
"Barca"

Och du tror vi tar dig på större allvar/bryr oss ett jävla dyft om vad du säger när du skriver det där eller?

Herregud.

Det är bara roligt att detta sker, så blir ni sura och jävliga. Bli sura på er älskade kapten istälelt. Det är rätt standard att inte slänga upp hela beloppet direkt. Men det har ju ni ingen aning om för ni köper ju inte längre spelare och nöjer således med att slå Bolton och Birmingham med högst siffror under säsongs gång.
"Barca"
2011-07-20 22:58
Önskar dig lycka till i framtiden. Spärrad. /Red
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-07-20 22:57
"Barca"

Eller så kan vi betala det priset vi är beredda att ge.

Vill alla klubbar ni förhandlar med sälja? Nej just det ja. Ni ingår ju aldrig några förhandlingar emd klubbar alls. Ni kringår ju alltid dom genom luckor i lagar eller dylikt.

"Barca"
2011-07-20 22:56
Vafan äre för jävla fel på Barca? Vill ni ha Cesc, så betala det priset de kräver för honom, eller låt bli!

detta citatet från xavi säger allt:

– Jag vet inte riktigt hur situationen är, men de verkar mer benägna att sälja i år än förra året. Kanske kan vi vara lite mer optimistiska nu, men allt handlar om att nå en överenskommelse med Arsenal.

Jävla as! de vill inte sälja, men vill ni ha honom, så betala de 40 som de kräver!
Barcelona FC Barcelona #10
2011-07-20 22:53
När tror ni dealen blir klar?
Inatt?
Imorgon på morgonen?
Kvällen?
Aldrig? =P
Barcelona II Barça II
2011-07-20 22:47
Ja jag menar självklart De Rossi, skrev ju att jag inte tror att Roma släpper han :P. Men däremot tror jag inte att det är troligare att Messi spelar i Sunderland än att De Rossi spelar i Barca ;-).

Men om det nu inte blir Cesc, och Pep väljer att värva någon annan mittfältare, vem tror ni att det blir? Jag hoppas på Gago.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-07-20 22:39
Jag ser inga problem med att fanboys till Zlatan, Sánchez eller någon annan spelare börjar följa Barcelona. Så länge man inte beter sig som en idiot och påstår att klubben gör fel när de byter ut spelaren eller att spelaren är större än klubben och så vidare är det helt okej för mig.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-07-20 22:33
Sedan hade väl inte Barcelona gått efter en spelare som Luis Enrique tydligen kommer att använda sig av. Jose Angel är väl ett tydligt exempel.

Hetfield.

Precis. Men förhoppningsvis kommer dessa fanboys att stanna kvar i klubben. Efter alla Zlatanfans så har jag nästan blivit immun mot sådana supportrar.
Atlético addeh
2011-07-20 22:30
Freixa (spokesperson board): "I can't confirm the transfer of Alexis Sanchez, but as the sports director said yesterday, it's close." [rkb]
Barcelona Rambla~
2011-07-20 22:28
II Barça II

Du menar De Rossi. Han är mer av en tvåvägspelare. Fast han har ju så klart spelat som defensiv mittfältare men då har det oftast handlat om 2 lågt sittande def mittfältare. Han är Romas nästa kapten, uppfostrad i klubben och har ett stort hjärta för Roma. Du kan nog glömma honom. :) Dessutom så tror jag inte att han hade förbättrat Barcas mittfält. Inte under det här spelsystemet.
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
2011-07-20 22:27
De Rossi till Barcelona? Troligare att Messi går till Sunderland.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-07-20 22:25
Jag är mer intresserad av att se Ibrahim Affelays andrasäsong i Barcelona. Han gjorde en helt okej vårsäsong för Blaugrana då han bland annat lurade skjortan av Marcelo och prickade Messi som satte in 1-0. Sånt vill jag se mer av och det vet jag att vi kan få av honom, gäller bara för honom att hålla sig stark mentalt för han lär inte få så mycket speltid.

Att han har snabbheten och tekniken råder det ingen tvivel om.
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
2011-07-20 22:24
Heywood

Jag blev kär i Barcelona tack vare Rivaldo och Ronaldinho, men nu går klubben före alla spelarna. Det jag menar är att man ska älska klubben först, inte en spelare. Tydligt exempel var det med en mupp för ett par dagar sen som hette "Dogge" och störde forumet med en massa "Sanchez är bäzt" snack.
Barcelona II Barça II
2011-07-20 22:24
Roligt att Sanchez snart är klar. Har inte sett han spela så värst mycket. Men av det som jag hört av vänner som följer Serie A, så sägs det att han var en utav ligans bästa spelare. Hoppas han blir en lyckad värvning!

Om vi behöver en mittfältare som Pep säger och är redo att betala ut 40 m, varför inte Rossi från Roma? Där har ni en underbar fotbollsspelare, enligt mig. Men tror inte att Roma släpper han, dessutom är han kanske för deffensiv?
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-07-20 22:22
addeh

Precis. David Villa orkar ju för övrigt inte 90 minuter så han kommer nog få mycket speltid just pga det. Lägg till att David Villa är viktig för Spanien och kommer nog få spela i alla kvalmatcher. Sanchez kommer att få spela mycket.

Nu rapporteras det att när klubben kommer överens med Sanchez kommer Bojan Krkic att lämna till Roma. Sanchez kommer troligtvis att få bära nummer 9.

Jag har tänkt på Bojan Krkic i flera dagar nu. Man har varit irriterad på honom, men fanimej vad jag vill se honom lyckas i Barcelona någon gång.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-07-20 22:18
Hetfield.

Alla kom till Barcelona av en anledningen. Vad som händer efter Sanchez är väl det som är det viktigaste.

Jag kom till exempel tack vare Kluivert. Det är väldigt få som i ung ålder uppskattar possession fotboll.
Atlético addeh
2011-07-20 22:16
Varför skulle vi räkna med att sánchez vore given startspelare i de stora matcherna? Han kommer förmodligen få sina chanser, men till en början är det Messi, Pedro & Villa som gäller i anfallet. Någon måste antingen underprestera eller så måste Sánchez ta vara på sina chanser för att han ska ta en fast plats.
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
2011-07-20 22:10
Gonzalez_Barca

Hehe, du är culé först sen Sanchez fan (antar jag), så det funkar fint. Jag gillar inte det motsatta, dvs. Sanchez först och sen Barcelona.
barca löver
2011-07-20 22:09
stämmer det att sanchez kan bli klar när som helst ? Tanken av att vakna upp och se att sanchez är klar det är bara drömmen :)
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-07-20 22:06
Barca Barca

Jodå, jag är nu en 100% dedikerad Sanchez-fanboy :D (Hetfield ;) )


Nej seriöst, kul att en chilenare äntligen spelar i den vackra blåröda tröjan. Har länge velat ha hit honom.
Spanien Tiqui-Taca
2011-07-20 22:00
Om vi räknar med att Busquets, Xavi, Iniesta, Sanchez och Messi är givna i dom stora matcherna; vem ska då vara den sista offensiva spelaren i startelvan?

Pedro? Villa? Thiago?

Jag är personligen ett stort fan av Thiago men är tveksam till om det är den spelartypen som passar i sällskap med ovan nämnda givna spelare. Det skulle kanske vara med Iniesta på en kant i.s.f men Pedros löpvillighet kan göra att han tar en plats trots att han inte nödvändigtvis är den bästa spelaren av dom tre aspiranterna. Men Villas målfarlighet vill man ju gärna ha på plan också.....
Real Madrid Nolito
2011-07-20 21:56
Gonzalez & Barca Barca

Härliga nyheter. Tack!
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-07-20 21:55
Raul is a bitch

Gissar på att det är samma källor i Puertan som Kåmark använde sig av när han påstod att Ibra och Messi var osams. ;) Ta inte illa upp madridistas, just a joke.
Barcelona Barca Barca
2011-07-20 21:54
Nolito

Udinese säger att affären är klar, agenten är på plats i barcelona, antagligen för att klargöra kontraktet som Sanchez kan bara åka o skriva på.

Edit: Gonzalez_Barca var före. Han är Chilenare, du måste vara överglad Gonzalo, eller ? :P
Raul is a bitch
2011-07-20 21:53
H. Alavi

Har du inte hört? Neymar är med 110% säkerhet klar för Real Madrid, så honom kan du glömma att vi möter
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-07-20 21:52
Snacka om att vara död i några sekunder när jag läste Atletico-red. senaste artikel "Tiago klar för Atletico". Trodde för en sekund att det var Thiago, våran Thiago, som var klar för Atl.Madrid. Puh.

----

Ska bli kul att få möta det stora projektet (Santos) i VM för klubblag i december. Räknar med att Ganso, Neymar m.fl. stannar i Santos.
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-07-20 21:52
Nolito

Sanchez agent är på plats i Barcelona för att slutföra detaljerna. Udineses son säger att affären är klar.
Real Madrid Nolito
2011-07-20 21:50
Kom nyss hem från jobbet, orkar verkligen inte bläddra genom tio sidor just nu. Kan någon bara säga hur situationen med Sanchez ser ut?
Barcelona Giggity
2011-07-20 21:49
En helt jävla briljant människa, Menotti!!

P. Well, I think he has assumed that since the first day.

R. He(Pep) has an advantage, however—his past, which no one can change. In one’s memory, one takes from the past the things that serve him. If one did not have a past, the present would serve no use. Madrid can sign more and more and will eventually have everyone and win, but the 5-0 clásico at the Camp Nou is for the rest of his life. I try to think and can not come up with a game like that one—that I’ve seen or participated in. He conquered Mourinho for the rest of his life.

P. You said that after that, they(madrid) screwed up.

R. In my neighborhood, we call it shitting on your paws. He shat himself. I saw the next game with Higuaín, Adebayor, Benzema and Kaká on the bench and thought: sure, he wins, but he re-shat himself. It’s the biggest cowardice I’ve seen in a long time. And in Madrid, it’s unprecedented. The bull was not killed and the bull fighter ran away and never even got close to the bull again. But it’s very tough what happened. It’s very difficult to recall who ever came out of a clásico that humbled. I can’t recall. It’s very tough, eh, very tough.


elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-07-20 21:42
1.70-ligan

verkligen, men samtidigt får det en att undra. jämför 45 m euro med vad man betalat för andra storstjärnor så inser man hur fuckat det är.

själv vill jag verkligen inte se Neymar i barcelona, han är en överhypad talang som känns rätt divig (även om jag inte vet om det stämmer såklart) men framförallt på grund av det faktum att han flörtar med både Real och Barca. Nu på sistonde framförallt Real då eftersom dom är närmast med att värva honom.

Är båda lagen intresserade av samma spelare ska spelaren göra klart från första början vilket lag han vill till för supportrarnas skull. Jag vill inte ha en spelare som funderade på att dra till Real och jag är säker på att dom inte vill ha en som var nära Barca. Det blir lite Figo light över det hela.
Lyckligtvis är det för tillfället Real som har just "den" spelaren i form av Özil men han har lyckats bli poppis ändå.

Neymar å andra sidan...säg att Real pröjsar 45 mille för honom. Fatta vilken press han kommer ha på sig - och jag kan garantera att han inte kommer göra skäl för det priset på 1-2 år. Skulle fansen acceptera det?
Annons: