/spanien/barcelona/forum/119.aspx/spanien/barcelona/forum/119.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-03 13:38
Passningsmappar Sevilla - Athletic i länktips. Athletic det bättre laget igår enligt mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-03-03 13:38
Sampaoli känns given för mig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-03-03 13:36
Valverde är inget dåligt val, men att missa chansen som kommer med Sampaoli får man bara inte göra.
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-03 13:26
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]Eftersom dom flesta här inne inte bryr sig nämnvärt om titlar och hellre vill behålla traditioner och satsa eget så bör vi satsa på den som vill satsa på la masia. Enda jag verkligen kan tänka mig kommer göra det är Oscar garcia. Pumpa in talanger idag som kommer vara nyttigt för imorgon. [/QUOTE] En Cruijffista vald av Bartomeu? I don't see it.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-03-03 13:16
Smogen

+1.

Kan inte göra annat än att stämma in. Valverde är inget dåligt val, utan ett bra val. Men det finns också bättre alternativ enligt mig.

Jag är övertygad om att Valverde kan fila till spelidén ordentligt, och undvika gå i de taktiska fällor som Enrique gått i denna säsong.

Det han saknar enligt mig, eller rättare sagt får överbevisa mig på, är hans kunskaper och kunnande i cupspel. Där är Sampaoli ljusår före. Å andra sidan får man inte glömma att Valverde tog (skitklubben) Espanyol till final i UEFA-cupen. Om än för ganska länge sedan. Det är väl en bedrift eller?
Barcelona Fuerza
2017-03-03 13:10
@Neymar N11:


Jag är inte förvånad. Ledningen vill ha en tränare med svag karaktär som inte vågar sätta emot spelarna eller ta laget till nya nivåer. Vår ledning har inte koll på att vi är världens rikaste klubb med flest fans världen runtom. De vet inte vad som är värdigt vår klubb. Medelmåttan Paco Alcacer för 30 miljoner euro definierar ledningens ambitioner.
Barcelona Smogen
2017-03-03 12:54
Valverde är ju långt ifrån en dålig tränare, snarare tror jag han kan göra ganska bra ifrån sig. Men kriteriet "vi vill ha en fd. spelare" känns ju lite märkligt på Valverde som ju har 22 matcher i Barcelona för ca 20 år sedan. Det är ju inte helt aktuellt.
Jag hade hellre sett Sampaoli, men om det blir Valverde så är jag rätt nöjd. Finns ju betydligt värre namn där ute....
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-03 12:52
Reymar Ju mer man reflekterar angående tränarjobbet så börjar man än mer dra sig undan från sampaoli. Det är pressspelet som verkligen lockar med honom men utöver det så är det inget annat som får honom att sticka ut från dom andra alternativen. Kanske jag som missar något men tycker varken att Sevilla/Chile spelar/de kontrollerad. För denna truppen vi besitter nu kan sampaoli vara perfekt för men nu skulle vi gå tillbaka till vår identitet och hitta vårt grundspel. För att vårt grundspel ska sitta behöver vi fler från akademin. Antingen gör vi rätt och satsar på någon som vill satsa från dom egna leden eller så kvittar det nästan vem som får jobbet. Så känner jag helt ärligt. Värvningar kommer utebli när renoverings projekt kommer i gång och då kommer vi stå där och klia våra kulor utan la masia spelare eller pengar för den delen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2017-03-03 12:42
Våran ledning tänker som en mittenlag, Valverde är en bra tränare med mycket erfarenhet i ligan och Cupen men har han tränat storklubb?? Barca är som flera nivåer stor för Valverde visst man vet aldrig i förväg men finns det bättre alternativ som Sampaoli så ska man helst välja det bästa. Hade gärna sett Koeman men Sampaoli är drömtränare för Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-03-03 12:27
@neymar JR || Cillessen #1:

Det är ju konstigt om man vill tar in Sampaoli för att satsa på la masia. Är ju ingen tränare som är direkt känd för att spela med unga spelare vare sig i Sevilla eller Chile.
Barcelona FCB_Messi
2017-03-03 12:16
Någon som vet om puyol går några utbildningar likt xavi ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2017-03-03 10:17
@messimal19:


Bielsa är en underbar tränare med stort taktiskt kunnande i både offensiven som defensiven, han har ett öga för totalfotbollen och allt därtill.
Dock är en man av strikta principer och det känns som att risken till att han skulle hamna i bråk med ledningen eller någon stor stjärna i laget är relativt hög.

Han hamnade i bråk med Marseilles ledning och lämnade laget.
Därefter påbörjade han en sejour i Lazio men lämnade redan efter några veckor/månad.

Njah, ingen jag är sugen på i dagsläget faktiskt. Sampaoli är ju en Bielsista i grund och botten som säkerligen skulle ta med sin assisterande Juanma Lillo. En person som Pep beundrar och gärna skulle vilja ha i sitt stab i City.
Barcelona PyP
2017-03-03 10:11
Någon mer än jag som ska se matchen på plats imorgon? Isåfall hör gärna av er. ¡Nostre pais es!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-03 09:56
Bielsa tar dig till helvetet och lämnar dig där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messimal19
2017-03-03 09:17
Vad tycker ni om Bielsa? Trots att han e klar för lille, även Guardiola hyllar honom som världens främsta tränare och tar råd ifrån honom, dessutom så är han otroligt sträng och aggressiv, han ser till så att laget spelar intensivt även om man tror att han kommer hugga någon vid sidlinjen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-03-03 08:05
Spännande tabelläge inför sista tredje delen . Barcelona 57 Real 56 Sevilla 55 Barcelona kan man tycka har något lättare schema kvar. Man har bara Real borta av de topplagen.   Real har en liten fördel kvar men är i gugning. Kommer att möta förutom Barcelona även  Atlético, Sevilla och Valencia , alla hemma men inga lätta matcher.  Dessutom ska de möta Bilbao borta. Sevilla har det tuffast och har många stora matcher  på bortaplan kvar , i tur och ordning: Atletico  Barcelona  Valencia   Malaga Real   Både Real och Sevilla ha förmodligen CL att tänka på mycket så det är ytterligare fördel för Barca som kan fokusera fullt ut på ligan.   Ja det blir en spännande vår att vänta, men vi har all anledning att hoppas.
Barcelona ElRaval
2017-03-03 07:54
Jag förstår Sampaolifixeringen. Han får spelarna att KÄMPA utan att för den delen göra sina lag till spelförstörande likt Simeone till viss del har/hade en tendens att göra. Jag tror att Sampaoli tillsammans med Unzue skulle göra det bra (om Unzue vill). Intensitet och kämparvilja är något som jag ändå såg hos Lucho men som tyvärr har dött ut. jag älskar verkligen Lucho och om det var något han lyckades med till en början var att få igång intensiteten och varje gång vi började dåligt så kände jag mig säker på att han skulle styra upp det i halvtid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2017-03-03 07:42
Citat från Özils nya bok: "Before I travelled to Barcelona, I was convinced that was my next club,” Ozil adds. “I was leaning toward joining Barcelona. There was no team in the world that played more beautiful football". Özil har alltid varit en Barca supporter, synd att han aldrig fick chansen att spela för oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2017-03-03 07:14
Barça board aren't much interested in Sampaoli. They want an ex-Barça player to take over and for that they could hire Ernesto Valverde. [diario sport]
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-03 05:59
Eftersom dom flesta här inne inte bryr sig nämnvärt om titlar och hellre vill behålla traditioner och satsa eget så bör vi satsa på den som vill satsa på la masia. Enda jag verkligen kan tänka mig kommer göra det är Oscar garcia. Pumpa in talanger idag som kommer vara nyttigt för imorgon.
Postat via SvenskaFans-appen
Dano
2017-03-03 00:09
Läskiga scener, krya på dig El Niño...
Barcelona Ribohn Fan
2017-03-03 00:07
Då är det precis så som Lucho fungerar, han kan kontrollera matcherna, men vill inte.
Barcelona Rambla~
2017-03-02 23:49
Annars är ju Ranieri ledig. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-02 23:43
[QUOTE=Barca4life98]Om kontroll är något man strävar efter tror jag faktiskt att vi kommer bli besvikna med Sampaoli som coach. Av de matcherna jag har sett så tycker jag inte att hans lag kontrollerar matcherna. #GetWellTorres [/QUOTE] Sampaolis assisterande Juanma Lillo var mentor till Pep back in the days, han är otroligt bra på positionspel så man kan kontrollera matcherna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-03-02 23:37
Om kontroll är något man strävar efter tror jag faktiskt att vi kommer bli besvikna med Sampaoli som coach. Av de matcherna jag har sett så tycker jag inte att hans lag kontrollerar matcherna. #GetWellTorres
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-02 23:37
Eusebio ska alltså lämna sitt projekt i La Real för att agera assisterande till Xavi? Han känns inte som typen som hade accepterat det. Har varit inne på det tidigare. Vill man ha en världsklasstränare som fyller mest punkter som är viktigt klubben, ja då är Pochettino den bästa. Men kommer väl inte hända pga hans förflutna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2017-03-02 23:35
Tanken med Xavi är väl att han ska coacha Qatar i VM 2022. Hade lagt alla mina slantar på att det kommer hända. Läste nyligen att han numera känner till i princip varenda spelare i Qatar. Han är ambassadör för VM 2022 och han utför sin tränarutbildning där. Jag ser inget annat scenario än att han till tar över deras landslag.
Barcelona Ribohn Fan
2017-03-02 23:33
Just därför han ska ha Eusebio med sig och under tiden ta licensen. Vi kan inte kasta bort 2-3 år. Shit det blev inte sista gången, men nu!
Barcelona Rambla~
2017-03-02 23:28
Xavi kanske ska avsluta sin spelarkarriär först och ta de Uefa-licenser som krävs för att träna en elitklubb innan han blir aktuell för Barcas bänk som huvudtränare? Du får nog vänta 2-3 säsonger till gissar jag även om också jag är förväntansfull tills det sker. .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-03-02 23:23
Valverde, 8p på bortaplan och 7 mål så här långt. Lite svagt, med den truppen Valverde har borde de alltid kriga om 4:e platsen kan jag tycka. Visst de kan fortfarande rycka upp sig och slåss om den men tiden börjar bli knapp.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: