/spanien/barcelona/forum/119.aspx/spanien/barcelona/forum/119.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
6/27/2017 22:28
Jisses vad egoistiska dom är, matchen hade kunnat vara avgjord för längesen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
6/27/2017 22:25
wow... ceballos soloräd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
6/27/2017 22:23
deulofeu är en alldeles för dum spelare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
6/27/2017 22:21
saul levererar alltid när det gäller!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
6/27/2017 22:20
wow, saul igen... vilken lirare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
6/27/2017 22:17
Deulofeo är så jävla överskattad. Han gör ingenting rätt på plan. Hoppas han blir kvar i Milan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
6/27/2017 22:16
Denis se och lär dig av ceballos, så spelar man fotboll. Tar för sig av varje bolltouch han får och är kreativ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Viggo - Grande Busquets
6/27/2017 22:07
Då tar jag tillbaka mitt tidigare inlägg!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
6/27/2017 21:59
@Boa Hancock:


Viggo

Nej tack till Ceballos!
Barcelona Viggo - Grande Busquets
6/27/2017 21:54
Dani Ceballos är väldigt intressant. Tar för sig rejält idag och gör det bra. Kanske borde hålla ett öga på honom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
6/27/2017 21:20
Bartomeu gav en kort intervju angående transferfönstret till BeIN Sports; Jag har fullt förtroende för Robert, Valverde och de andra ansvariga. Fansen kan vara lugna, nästa säsong kommer vi att ha ett lag som slåss om alla titlar från dag ett. Det är inte lätt att förstärka Barça eftersom det redan finns så många bra spelare, men ett par positioner behöver extra kraft. Verratti? Han tillhör PSG. Jag litar fullt ut på Robert som har koll på vilka namn som är bäst för oss, jag vill själv inte veta vilka de är. Valverde är en fantastisk coach som tror hårt på Barças idé och som dessutom vill ha samarbete med akademin. Det är positivt eftersom det finns ett par riktiga pärlor i la Masia. SÅ; Robert är den som kommer att få ta äran och/eller skammen beroende på hur fönstret går... :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
6/27/2017 20:57
denis på bänken mot italien tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
6/27/2017 20:40
Bara för att Dortmund 'utåt' säger att man vill ha 90 miljoner euro för Dembele så behöver det inte betyda att det måste vara 90 miljoner euro. Med all respekt men folk måste börja lära sig hur två parter förhandlar mellan varandra. Dortmund är en säljande klubb, det är ingen överraskning att dom hämtar supertalanger från hela världen för att fostra dom och sedan sälja dom vidare till ett högt pris. Det är självklart att köparen börjar med så låg pris som möjligt medans den säljande klubben spelar ett högt spel och börjar med så högt pris som möjligt. Detta är logik och folk måste förstå att allt som sägs i media från presidenter, sportchefer inte alltid är 100% sanning när det gäller transfers. Allt är ett spel för att man ska vinna mjölka på så mycket som möjligt. Som supporter till vilken random klubb som helst så måste man förstå det här spelet.

Det har ryktats intensivt om Paulinho men jag kommer aldrig tro att Paulinho kommer hit. Det kanske handlar om att jag aldrig kommer acceptera det som supporter, med all respekt för Paulinho som är en OK spelare men ska vi gå från Xavi till Paulinho? Sen handlar det också förmodligen om ett 'spel' där man kanske vill pressa en annan spelare som man egentligen är riktigt intresserad av (Verratti). I den här situationen så spelar alla ett spel: Barcelona, PSG, Verratti, Verrattis agent, Guangzhou och även Paulinho med agent.

Man behöver inte tro på alla rykten som kommer upp på (o)sociala medier men de flesta rykten kan vara ett spel och det är viktigt att man förstår spelet i den branschen. Inte för att jag är i branschen själv men efter så många ''silly seasons'' så måste man ha förstått en del vid det här laget.
Barcelona DM1982
6/27/2017 20:34
[QUOTE=Blaugrana91]Jaså? Det sägs från en tveksam källa att Pep ätit middag med Dembele och det betyder att han är klar för City? Nu överdriver vi lite, visst? City är säkert intresserade men just nu tycks dem lägga allt krut på Sanchez. Dessutom kommer Dortmund kräva €90M precis som i vårt fall. [/QUOTE] Tveksam källa och överdrifter, är inte det vad Silly Season handlar om? ; )
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
6/27/2017 19:51
@Soko:


wow vad fint!!
Barcelona Romelu Umtiti
6/27/2017 19:25
Blaugrana91 Dock så dementeras ryktet av en engelsk journalist. Denne hävdar att Guardiola inte befinner sig i "Mcr". Edit: journalisten heter Martin Blackburn
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
6/27/2017 18:46
[QUOTE=Meneysuarez91011]Verkar som att City ror hem en värvning av Dembele.... [/QUOTE] Jaså? Det sägs från en tveksam källa att Pep ätit middag med Dembele och det betyder att han är klar för City? Nu överdriver vi lite, visst? City är säkert intresserade men just nu tycks dem lägga allt krut på Sanchez. Dessutom kommer Dortmund kräva €90M precis som i vårt fall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
6/27/2017 18:09
Verkar som att City ror hem en värvning av Dembele....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
6/27/2017 17:52
Leo Messi's selfie with 10-year-old Felipe after the boy waited six hours outside the FC Barcelona star's house in Argentina ??????#Messi
Barcelona Diar Shekha
6/27/2017 17:48
Ang en summa för Veratti.
För mig personligen är det bara två spelare som är värd 100+ miljoner euro och det är Messi & Ronaldo.
Veratti är en fantastisk spelare och har allt som krävs för att spela i Barcelona, så långt är vi nog alla överens. Sett till det han presterat under sin karriär så här långt & sett till hur bra han är idag så skulle rätt pris för mig vara 50-60 miljoner euro. Vi måste vara ärliga också, de största bedrifterna i hans karriär är liksom Ligue ! & har inte glänst än riktigt i Italienska landslaget.

Marknaden funkar inte så dock. Detta är en av sommarens största och svåraste affärer. Vi ska försöka göra deal med en som inte vill sälja & har 5 år kvar på sin spelare.. Får vi Veratti får vi nog vara beredd på att pröjsa miljarden, det är bara så. Idag är han inte värd de pengarna men detta är en framtidsinvestering för många år framåt. Luis Suarez kostade 80 miljoner euro, idag är det inte många som kan klaga på hans prislapp sett till det han har gett os de här 2.5 åren han lirat hos oss.
Barcelona Soko
6/27/2017 17:10
Varför bryter inte klubben kontrakt med Douglas och Vermaelen och i alla fall slipper betala löner? eller får man inte göra det om spelarna vägrar?
Att vänta och hoppas att någon ska köpa dem är bara förgäves .
Barcelona the cameroonians
6/27/2017 16:57
Ber om ursäkt för bokstaveringen, sitter på terrassen i solskenet och har inte full koll på tangenterna... Ska sluta kladda ner forumet nu. Bon tarda!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
6/27/2017 16:49
[QUOTE=Barclasico]Eric Garcia, known as the best CB of La Masia, will be a Manchester City player for the next 4 seasons for just 2M. [@gerardromero] jaaa.. vad ska säga? [/QUOTE] Med tanke på att Pep Segura, sportchefen för Juvenil-lagen och B-laget, enligt uppgift inte sett spelaren ifråga live den här säsongen så hade han förmodligen inte koll på läget. Misstänker att det varit full fokus på B-laget och vilka nya orienterare som ska köpas in. Eller så kan det ha att göra med att Eric själv inser att projektet i City är bättre och mer passande. En anledning kan ju vara att klubben själv gått ut oxh sagt att det saknas bra mittbackar i akademin ich art man därför valde att signa först Marlon, sen Bueno och nu kanske även Yerry Mina. Talangerna må vara unga, men de är inte dumma. Sen att Garcia har Puyol som agent gör ju inte klokheten mindre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
6/27/2017 16:39
Uppdatering av situationen kring de spelare som inte klubben räknar med nästa säsong; Tello Quicqe Setien vill ha honom till Betis och eftersom spelaren själv vill tillbaka till la liga så är snart affären klar. Parterna ska träffas inom kort och Betis är beredda att betala kring €5 miljoner för yttern. Mathieu Affären med Sporting Club kommer bli klar senast i början av nästa vecka. Munir Det är ff Zenit som ligger bäst till och Barça vill inkludera en buy-back. Tränaren Mancini vill ha marockanspanjoren i sin nya klubb. Vermaelen och Douglas Det har inte inkommit nåt intresse för dessa spelare och om inget händer kommer de att få inleda försäsongen med Barça, trots att de inte är önskvärda. Källa: Catradio
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
6/27/2017 16:29
Eric Garcia, known as the best CB of La Masia, will be a Manchester City player for the next 4 seasons for just 2M. [@gerardromero]

jaaa.. vad ska säga?
Barcelona the cameroonians
6/27/2017 16:16
el Flaco Precis, skrev också om detta igår. Deulofeu trivs väldigt bra i Milano där han i princip lovats en central roll i deras "nya" projekt. Frågan är om han är sugen på att komma tillbaka när det dessutom vankas VM-år och speltid kommer betyda mycket. Vet du om det stod något om att en utlåning, till skillnad från försäljning, är godtagbart i klausulen med Everton?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
6/27/2017 16:05
På tal om annat; Garcia-rapporten, alltså utredningen om huruvida det förekommit felaktigheter och mutbrott i samband med valet av Ryssland och Qatar som värdländer för VM, har visat sig sakna över 30 sidor. Sidor som Fifa valt att inte publicera. I de "glömda" sidorna finns bevis för flera brott och ett namn som är ständigt återkommande är ingen mindre än... "trumvirvel"... Sandro Rosell. Källa: Bild och Ara.cat
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
6/27/2017 15:29
Vi har senaste 10 åren haft 2 dåliga säsonger där vi inte lyckats vinna något. 14 under Tata, och Luchos sista säsong. Real Madrid må vara bäst just nu men dom kmr inte vara bäst länge till. Tur,domslut och tillfälligheter kmr inte alltid finnas där. Det är fakta att Real Madrid aldrig borde vunnit Cl förra säsongen. Matchen mot Bayern var en skandal av sällan skådat slag, Ramos offside mål har vi också 2016 mot Atletico som avgjorde den finalen.. Tack gode gud att dom kan kolla upp när det är offside och inte offside. Nu kanske vi får slippa se Real vinna titlar och matcher via offsidemål..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
6/27/2017 15:25
Jag är i ärlighetens namn inte speciellt orolig inför framtiden. Jag tycker vi har världens absolut bästa anfallas trio det ända vi behöver förstärka enligt mig är mittfältet. Lyckas vi värva Veratti så kan vi ställa upp med ett följande anfall samt mittfält. Samtidigt så måste Valverde hitta dom perfekta rollerna för spelarna lyckas han med det så blir vi ostoppbara. Neymar-Suarez-Messi Iniesta-Busi-Veratti
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
6/27/2017 14:48
Det hade tidigare spekulerats att klubben kan tänka sig ta tillbaka Deulofeu för att sedan använda sig av honom för att dra ner priset på andra hypotetiska värvningar. Men nu skriver Sport att Deulofeu har en klausul i sitt kontrakt där det står att han inte kan bli såld denna sommaren om klubben bestämmer sig för att köpa honom. Anledningen sägs för att undvika upprepa det som hände förra silly season där klubben inte hade några planer att behålla katalanen. Skulle artikeln stämma lär det inte bli fler offensiva värvningar som yttern i Dortmund t.ex.
Annons: