/spanien/barcelona/forum/11839.aspx/spanien/barcelona/forum/11839.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona II Barça II
8/23/2011 00:05
NoGo™
Tack!
Fernando Gago - King Of Barcelona
8/23/2011 00:04
Jag snackade inte så mycket om att våra spelares personligheter var bättre än alla andras. Bara att det där inlägget jag citerade luktade väldigt mycket hybris. Tycker inte våra spelare har varken bättre eller sämre attityd. Däremot verkar vårt lag bestå av vinnarskallar som vet hur viktig klubben och allt är. Det kanske folk kan tolka som dryghet och överlägsenhet. Men lokalpatriotismen bland våra egna produkter är nog något de flesta lag avundas. Sedan bryr jag mig inte nämnvärt om vad alla andra klubbar tycker om Barcelonas spelares personligheter, tycker inte dom har gjort speciellt mycket för att bli hånade men ajg förstår att du finner det så vara fallet. Och jo, hela ditt syfte här var att provocera, det är det varje gång du kommer hit. Har läst dina inlägg förrut och tro inte att jag är dum.

Du har samma agenda varje gång. Du försöker dölja dina provokationer i någon slags intelligens du tror att du själv besitter vilket jag finner olyckligt att du ska behöva tro när inte så är fallet. Du kan lika gärna komma in och skriva en one-liner om att Messi är en dopad dvärg, det är ungefär lika tydliga provokationer. Oavsett vad du vill få oss att tro.

Sen förstår jag inte detta ständiga behov av bekräftelse du verkar söka genom att komma in här hela tiden och snacka med oss. Förmodar att du sitter inne i Puertan och önskar våra spelare skadade som de andra tjommarna gör?

Barcelona MESSI.CORLEONE
8/23/2011 00:01
Los mejores

Hur orkar du leva nuförtiden?
Real Madrid Los mejores
8/22/2011 23:59
Fernando Gago - King Of Barcelona

Det är ert forum, for sure, jag kan inte bestämma vad ni ska diskutera. Men det känns lite underligt att du sitter och ironiserar över något som kanske är sant. Sen så vill jag faktiskt inte dra igång en jättedebatt, utan vill främst bara veta vad du tycker som gör era spelares personligheter så starka och bra?
Barcelona MESSI.CORLEONE
8/22/2011 23:58
Hejsan Barcabröder, jag missade matchen pga jobbet.
Var kan jag se reprisen, förslag?
Barcelona NoGo™
8/22/2011 23:58
Skrolla ner till slutet så kan ni ladda ner matchen :) Vet inte om presentationen av spelarna är med där dock.
Barcelona Blaugrana91
8/22/2011 23:57
Los mejores

Det är uppenbart att du kommer in hit för att provocera...
Barcelona Alvés - Por Que?
8/22/2011 23:54
Någon som har hittat spelar presentationen:)?
Barcelona Bernie
8/22/2011 23:53
Vart kan man ladda ner matchen? Jättetacksam för svar. :=)
Fernando Gago - King Of Barcelona
8/22/2011 23:52
Los mejores

Vad vill du att jag ska svara?

Det är skönt att veta att vissa maränger verkar ha någon slags inbyggd radar som söker upp inlägg här inne på Les Rambles de kan hugga på och dra igång ännu en onödig debatt.
Barcelona Andreas V.V - J.Lo
8/22/2011 23:51
Fernando Gago - King Of Barcelona

Haha, den matchen var ingen direkt höjdare..
(Sitter och letar mig själv på läktaren, mer spännande än själva matchen.) :P
Real Madrid Los mejores
8/22/2011 23:51
Fernando Gago - King Of Barcelona

Inte för att starta ett tredje världskrig, men tycker du i ärlighetens namn att Barcelona är ett lag med gott om goda personligheter? de må hålla ihop som en väldigt stark grupp, men det behöver inte betyda något om att de är starka personligheter.

Detta var heller inget försök till provocera, jag försöker bara se det på ett ärligt sätt.
--
addeh

Är inte passningsspelet något Javi avsevärt måste förbättra, att spela som han gjorde i u-21 EM kan du inte förvänta dig att se i La Liga. Ander är dock en väldigt skicklig passningsspelare, tror han skulle passa som handen i handsken i ert mittfält.
Fernando Gago - King Of Barcelona
8/22/2011 23:50
För alla er som inte vill sluta den trevliga kvällen är Arsenal - Liverpool på tv. Kan man återigen njuta av att Arsenal förlorar. Alltid glädjande i min värld.
Abidal Norris
8/22/2011 23:48
Undrar vad han kommer säga om 3-4 år när Cleverly och Welbeck lirar i Birmingham , QPR eller något liknande haha:P Dom må vara duktiga men deras potential är ytterst begränsad. United har inte fått fram någon bra ungdom sedan Scholes typ.

Eagles, Beardsly och allt vad dom heter huserar i medelmåttiga lag och sticker knappast ut där heller:P Inte lång tid förens Cleverly och Welbeck går samma öde till mötes
Atlético addeh
8/22/2011 23:44
Rambla

Jag håller med dig, och jag tror inte Atlético kommer bli de största utmanarna till oss och Real Madrid den här säsongen. Hävdar dock att både Valencia & Athletic har riktigt bra mittfält för att kunna rå på oss om de har en bra dag.

Framför allt så tror jag de skulle klara sig bra mot toppklubbarna i andra europeiska ligor. Tror Valencia kan gå långt i CL den här säsongen. Med långt menar jag åtminstone kvartsfinal.

För övrigt skrämmer Javi Martínez och Ander Herrera mig betydligt mer än Xabi Alonso och Sami Khedira. Utöver Busquets är Martínez Spaniens tveklöst bästa defensiva mittfältare. Passningsskicklig som få.
Barcelona 1.70-ligan
8/22/2011 23:44
Andreas

Eller hur!

Valencia, Villarreal, Atletico m.fl håller inte lägre klass än sina motsvarigheter i PL eller Serie A. Skillnaden är, precis som du säger, att det inte finns några lag som Barca eller Real i de ligorna...

Och sen tycker jag att det finns ganska många lag i Spanien som är bakom de två stora, med ungefär samma klass. Det är väldigt ovisst på förhand om platserna 3-7. Och även under säsongen brukar det vara jämt där, vilket gör att många lag i det skiktet av tabellen kan plocka poäng av varandra... det gör ligan i sig ganska intressant, även om avståndet till de två giganterna ökar - och folk utifrån tror att La Liga bara har två bra lag.

Det är ett litet dilemma där, men kanske kan 2 lag rycka sig ur gröten och försöka ta upp kampen med Barca och Real. Då kanske avståndet minskar.
En sak är i alla fall säker - i år finns det många bra lag i La Liga . Sen får vi se hur tabellen ser ut i slutändan.
Barcelona Blaugrana91
8/22/2011 23:39
Fernando Gago - King Of Barcelona

Haha var nog det mest patetiska jag läst!
Atlético addeh
8/22/2011 23:37
1.70

Det handlar väl inte om att lag som Valencia, Málaga & Athletic ska spöa Real Madrid utan att de snarare ska vinna fler "enkla" matcher för att sänka gapet upp till jättarna. Det är vad jag menar och vad jag tror kommer ske den här säsongen. Sedan tror jag visserligen att flera lag kan vinna båda mot oss och mot Madrid när de har en bra dag, så pass bra trupper har de.
Barcelona Andreas V.V - J.Lo
8/22/2011 23:35
Fernando Gago - King Of Barcelona

Hahaha, jag såg matchen.
Var det där det bästa han sett vet jag inte heller om jag ska ska skratta eller gråta.
HAHA, tack för dagens skratt!
Barcelona Rambla~
8/22/2011 23:35
addeh

Seriöst, Atlético behöver ett bättre kreativt mittfält istället för att slänga iväg över 40M på en anfallare. Negredo gör ungefär lika mål under en säsong som Falcao kommer att göra. En anfallare som gör 15-25 mål under en säsong kan du hitta för mindre pengar.

Det samma gäller Valencia, deras mittfält är inte starkt nog för att rå på Madrid och Barca.
Barcelona Andreas V.V - J.Lo
8/22/2011 23:34
1.70-ligan

Många tror ju att Spanska Ligan är så jävla apdålig för de enda argument de har är följande:

"Kolla poängskillnaden mellan 2an och 3an..

Jaha, vad ska Barca och Real göra åt saken? Spela sämre? Kan de rå för att dom krossar allt motstånd i världen? Löjligt.
Barcelona II Barça II
8/22/2011 23:34
På ett sätt så är det ju bra att ligan inte drar igång till helgen. Nu får vi den försäsongen vi behöver. 3 matcher mot toplag, Real, Napoli samt Porto. Där laget kan spela ihop sig och hitta formen.

Nu kanske vi slipper matcher som 0-2 mot Hercules :).
elbraco - Bojan y Thiago
8/22/2011 23:34
Fernando Gago

What the fuck?
Undrar om han insåg att det var TOTTENHAM dom slog och inte ett faktiskt topplag?
Barcelona 1.70-ligan
8/22/2011 23:32
Ja, Keita var faktiskt riktigt bra som pivote idag. Tror han kan göra det bra där, men jag hoppar bara inte det innebär att Mashcerano endast är tänkt som mittbacksreserv... så länge det inte är fallet är det ju bara kanon att ha så mångsidiga spelare. Pep har onekligen en mängd alternativ i alla lagdelar.

Ang. ligan så finns risken att den blir än mer ett tvålags-race i år. Men det beror INTE på att de andra lagen har blivit sämre utan för att Barca och Real har blivit maskiner.
Jag hoppas dock inte att det blir så - det behöver inte bli så. De flesta spanska topplagen ser starkare ut än på många år och har stora möjligheter att hålla en jämnare hög nivå hela året. Då minskar avståndet trots att Barca/Real ångar på.
Atlético addeh
8/22/2011 23:31
Hetfield

Lite hård är du allt. Valencia har kanske sin mest intressanta trupp någonsin, och nu när man sålt Mata (något jag tror man enbart kommer gynnas av, just med tanke på de spelare man kan köpa för pengarna) och kommer lägga pengarna på en riktigt bra mittback och kanske även en högerback ser det fruktansvärt bra ut. Valencias mittfält är ett av världens bästa, utan tvekan.

Athletic blir som du säger väldigt spännande att följa, de har något stort på gång. Málaga vet man inte vart man har. Atléticos nya bygge med Falcao & Arda Turan i spetsen kan också bli riktigt bra.

När vi ändå är inne på Atlético och Arda Turan. Turken sade i en intervju häromdagen att hans dröm vore att "näta mot Real Madrid och samtidigt vinna matchen". Gillar inställningen hos snubben.

Fernando Gago - King Of Barcelona

Vad jag hörde spelade Spurs stundtals ut United i början av andra, så hela kommentaren känns ganska överdriven. Nåja, starkt av United att vinna med 3-0.
Barcelona Rambla~
8/22/2011 23:31
Fernando Gago

Haha, jag undrar hur han kände i maj under CL-finalen när de i stort sett blev totalt överkörda.
Barcelona Alvés - Por Que?
8/22/2011 23:30
letar runt jag med, men har tyvärr inte hittat.. länka om ni hittar:)
Barcelona Rambla~
8/22/2011 23:29
Har inte hittat någon länk ännu.
Barcelona barca111
8/22/2011 23:28
Någon som har en länk till spelar prsentationen
Fernando Gago - King Of Barcelona
8/22/2011 23:26
"Jag har sett många matcher. Men andra halvlek, måste jag säga är något av det bästa jag har sett.
Vilket hjärta, vilken intensitet och vilken lagmoral.
Mycket kan du köpa för pengar. Men inte något av ovanstående.
Sånt växer fram helt naturligt genom bra ledare och bra personligheter.
Chelsea, Manchester City, Barcelona, Real Madrid, m.fl, har mycket att lära Manchester United!

Vem behöver en Dzeko när vi har Welbeck?
Vem behöver en Aguero när vi har Cleverly?
Och då är dessa inte ens fullt utvecklade än!!

Man kan plocka fram många bra spelare i matchen. Men kollektivet vinner idag.
Underbart!

Idag är jag så stolt. Så stolt att jag bara kunde luta mig bakåt och njuta. Jag ville aldrig att matchen skulle ta slut.
Tack Manchester United!

Men om jag måste ta fram någon, så blir det Evans och Anderson.

Återigen; tack!"

Hm... vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Annons: