/spanien/barcelona/forum/11814.aspx/spanien/barcelona/forum/11814.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca4eva
2011-07-15 02:26
Andreas - V.V

Tänkte kolla lite, kanske man kunde ordna nån träff, no homo.

Du brukar ju resa väldigt ofta >.>
Barcelona Andreas - V.V
2011-07-15 02:23
Barca4eva

Nej, det ska jag inte.

Däremot el Clasico matchen 17 Augusti, Gamper och Mallorca matchen.
Varför undrar du?
Barcelona Barca4eva
2011-07-15 02:22
Andreas - V.V

Det här kommer lite från ingenstans men ska du gå på Barca - Atletico? Eller har tänkt på det?

Ps. Co-sign.
Barcelona Andreas - V.V
2011-07-15 02:21
Ingen blir gladare än mig om Cesc ruttnar bort i Arsenal, vi har super-Thiago.
Champagnen har legat på kylning sen Juni-10, hyfsat kall nu.

F.ö är det på tiden att ni IP-bannar den efterblivna rått nu.
Sånt som kommer ut 9 månader efter syskon har idkat kärlek.

Förbannat trollande, provokationer hela dagarna.


Barcelona Barca4eva
2011-07-15 02:20
Messi-Barca-10

Troll.
Barcelona Messi-Barca-10
2011-07-15 02:18
CR-Seven

Länk till det, taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack ?
CR-seven
2011-07-15 02:14
BREAKING NEWS: Cesc: I wanna stay and play for Arsenal - report!

Där fick ni!
Rogge
2011-07-15 02:05
Ja, kanske är det så. Om det inte är så att detta är godkänt av Cesc så borde han ju vara rätt sur. Vi får se vad som händer, sjukt trött på detta.
Barcelona Frodo
2011-07-15 02:04
Är det bara jag som stör mig på folk som utan grund kallar andra för medgångsfans? Eller ifrågasätter deras lojalitet till klubben? Hur fan kan man veta om någon annans orsaker till varför man håller på ett lag?
Barcelona Gio Style
2011-07-15 01:57
Rogge
Absolut, men Cesc borde ju bryta vänskapen med Xavi, om allt som det nu påstås att spelarna säger, är lögner. Förstör bara hans fotbollskarriär, sen kan han ju också gå ut och förneka dessa också lika lätt. Eller?
Barcelona Andreas - V.V
2011-07-15 01:56
Sommarlov..

En tid för barnen att härja runt nattetid, suck.
Rogge
2011-07-15 01:56
Gio, Cesc kan ju faktiskt ha bett Xavi att hålla käften efteråt. Det vet vi ju inte.
Barcelona Blaugrana91
2011-07-15 01:54
Gooners

Då var det dags igen...Inte för att jag deltog i diskussionen, men jag föredrog att läsa om politik...

Hur som helst du verkar bitter? Känns det kanske svårt att kaptenen för Arsenal egentligen vill vara i Barca? :/

Xavi vet nog mer om Cesc situation i Arsenal än vad du och alla Arsenalfans gör, tror du inte?

Det är intressant att du kallar alla oss för medgångsfans, vad grundar du det på? :) Eller det kanske är "coolt" att kalla oss medgångsfans?...

Lite tröttsamt att folk som inte förstår sig på "Mer än en klubb" mottot kommenterar det...Du har ingen aning om vad det står för, du tror liksom alla andra korkade Barcahatare att det står för att "Barca är finare och bättre än alla", vilket är totalt fel.

"In Arsène we trust! "= Inga titlar
Rogge
2011-07-15 01:54
Onödigt, Gooners.
Barcelona Gio Style
2011-07-15 01:51
Gràcies equip!

Vi hade gjort Fabregas ännu bättre ;)
Barcelona Gràcies equip!
2011-07-15 01:51
Cesc säger det inte själv eftersom han inte vill såra er. Nej, han skulle inte få bli kapten vid 21 års åldern då han inte skulle vara den mest erfarna och äldsta spelaren i Barca i jämförelse med vad han typ är i Arsenal. Vi får kalla oss mer än en klubb om vi vill det, du behöver inte gilla det - och ja, vissa av oss anser att Barca bidrar med positiva förändringar till fotbollen. Om vi kunde göra Cesc till den spelare han är nu? En dum fråga som är omöjlig att svara på...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Oleguer Presas-King of Barcelona
2011-07-15 01:50
Gooners

Hela du är smuts. Så försvinn nu härifrån. Älskar när små Arsenalfans kommer hit och lipar. Lipa någon annanstans. Det värsta jag vet är Arsenalfans. Fy fan vad jag hatar dem.

6 years without a title and still counting...
Barcelona Gio Style
2011-07-15 01:48
GO HOME Gooners. Vi har fått nog av era kommentarer här.
Nej Cesc kan inte tala för sig själv, han är lagkapten i en klubb och skulle i så fall försämra hela sin image genom att gå ut och säga det öppet.
Om nu Xavi skulle hitta på allt detta borde väl Cesc be Xavi hålla käften, eller hur?

Du lyckas jävligt bra med att dra alla över samma streck. Vi är alla medgångsfans! And united we stand! Go FC Medgång!

Dra härifrån nu
Barcelona haeger
2011-07-15 01:46
Gooners

Är du bitter?
Gooners
2011-07-15 01:41
Barca är en smutskastar klubb. De må spela som gudar på planen (Xavi och Messi), men utanför planen skämmer de ut hela föreningen. Xavi är kanske världens bästa mittfältare, men han är totalt bort gjord vid sidan av planen. Hur dum i huvudet får man vara när han går ut och säger att Fabregas lider i Arsenal? Vad vet han om det? Kan inte Cesc tala för sig själv? Tydligen inte... Och hur många gånger har inte Pique gått ut och sagt att Cesc vill och kommer nog gå till Barcelona? Och filosofen själv, Pep, går ut och säger: Ge mig Fabregas! Era supportrar är medgångsfans allihopa, och hälften av de är typ tv-fans. "Mer än en klubb". Vad fan tror ni? Att ni är fotbolls filosofer som håller på att förändra fotbollen? Pedro, Segio och Alves = riktigt äckliga. Allihopa borde prova på en karriär inom filmbranschen. För övrigt skulle ni ALDRIG ha gjort Fabregas till den spelaren han är idag. Skulle ni låtit honom debutera som 16-åring? Ta över kaptensbindeln som 21-åring? Nej! Lägg därtill på att han är spanjor, tränas av en fransk tränare och spelar i ett engelskt lag. In Arsène we trust!
Barcelona Gio Style
2011-07-15 01:25
Hahaha vafan då från cesc till politik, mina mest hatade ämnen :( :P
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-07-15 01:23
D21

Nej det vet jag. Jag sade det bara själv. Det var min åsikt, inte riktad till någon specifik person.
D21
2011-07-15 01:21
Fernando Gago - King Of Barcelona

Vet inte om du riktar inlägget mot mig men om du gjorde det så har jag inte uttalat mig om min ideologi. Jag antydde inte någonstans att jag är höger, sa bara att det är värt att påverka hur vänsterinfluerad Sverige är. Jag skulle aldrig rösta på Republikanerna, rösten hade gått till Demokraterna. I Sverige vet jag inte riktigt vad jag står, betecknar mig själv som socialliberal så det är svårt med tanke på att Sverige under 2010 hade blockpolitik. Nu vet jag inte, under 2010 var det dock Alliansen med tanke på Lars Ohly (usch, avskyr honom). Står väl närmare Alliansen men de bör göra någonting åt sjukförsäkringarna, gillar deras skolpolitik...

Pep.G

Håller med, även om jag röstar på Alliansen så är det ingen snack om att det var bra för Sverige att Socialdemokraterna regerade, tycker dock att det blev lite väl för mycket "vänster" med alla skatter och dylikt under Olof Palmes tid (var inte född då men har läst på :P).
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-07-15 01:21
Moderna för fortfarande förhållandevis socialdemokratisk politik. Så kommer det alltid att vara i Sverige. Svenskar är generellt för röda i själen för att låta Sverige bli som USA. Hoppas jag.

Ja, socialdemokraterna har definitivt tappat konceptet. Moderaterna har dock "stulit" mycket av det som tidigare var SAP:s ideologi och blandat den med en gnutta liberalism. Kanske har socialdemokratin gjort sitt för en 10-12 år i Sverige, det kanske behövs andra vägar ett tag och andra idéer och tankar.

Inte för att jag sympatiserar med det, men det kanske är så folk tänker.
Barcelona Criff -Llourinho
2011-07-15 01:19
Fernando Gago - King Of Barcelona,
Visst absolut, men det finns också en anledning till att Moderaterna blev valda efter en väldigt lång tid, just för att Socialdemokraternas politik inte funkade riktigt i längden.
Det går inte att föda en mentalitet där man ska få betalt för att inte jobba och beskatta företag till max. Då har vi helt plötsligt en massa folk som inte jobbar & inga företag som vill hålla till i landet och vips så var allt det goda med socialdemokrati helt värdelöst.

Sen är väl det amerikanska tänket inte heller riktigt rätt, som tur är så är det inte så här i Sverige riktigt än, fast jag tror det kommer bli om nu Moderaterna får fortsätta ett bra tag.
Tycker alla människor ska få en chans i livet, inte bara om man är född med guldsked i munnen.

Personligen tycker jag inte något parti är klockrent, och det kommer nog aldrig finnas. Därför blir det Miljöpartiet :)
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-07-15 01:14
Criff -Llourinho

Tja, vi är ett av världens mest välmående länder generellt, med en jämt fördelad ekonomi, ett av de länder med lägst korruption. Jämställt etc etc. jag säger inte att allt kan kopplas direkt till socialdemokratin.

Men hela välfärdsystemet som anses vara en föregångare och en modell som omvärlden tittar på härstammar från det socialdemokratiska tänket, Norge, Danmark och Finland har liknande system. Ingen tillfällighet att dessa är några av de bästa länderna i världen att leva i.

Jag skrev nyligen ett antal uppsatser om detta på universitetsnivå så jag har en viss förkunskap innan jag uttalar mig.

Och nej, i ett system där alla ahr rätt till vård, omsorg och dylikt är de som inte anser detta bör vara universellt en clown och en självisk person. En person som förespråkar det systemet är inte en person jag intresserar mig för och blir direkt besviken om någon förespråkar USA:s sätt att se på sjukvård och det sociala skyddsnätet.

Det är liberalkapitalistiskt system som gynnar de med mest pengar som de antingen har fått pga slit eller bara ren tur. Och på grund av att de har mer pengar kan de få bättre vård istället för att ge vård efter behov. I en sådan diskussion anser jag inte att det finns två sidor och båda är rätt. Den ena är rätt den andra är fel.

Men nu ska ajg inte raljera iväg alltför mycket ytterligare från ämnet som visserligen redan är rätt off-topic.
Barcelona Criff -Llourinho
2011-07-15 01:12
Fernando Gago - King Of Barcelona,
Finns ju verkligen både dåliga & bra saker med nästan alla olika politiker.
Så varför skulle man vara en clown för man tycker vissa saker med Socialdemokratin är kass?
Finns saker med högerpolitik som också är kassa. Tyvärr kan man inte få allt på samma gång.

Sjukt off topic detta, men var tvungen bara. Finns inget som är helt rätt eller helt fel, allt är en smaksak & allt finns det 2 sidor till.
Den som inte förstår det, är en clown.


Andreas - V.V,
Äsch i matcherna mot Real & Napoli spelar B-laget ju ;)
Barcelona Pep.G
2011-07-15 01:12
D21

Vänsterpolitiken har gjort Sverige susen. Per Albin Hansson med sitt folkhem tänkande har gynnat Sverige. Tänka sig Moderaterna styra i 100 år. Sverige hade blivit ett gulligt litet mini USA mitt i Skandinavien.
Fernando Gago - King Of Barcelona
2011-07-15 01:07
D21

Den som menar på att Sverige idag har missgynnats av vårt socialdemokratiska/socialistiska arv är ju en clown.

Förövrigt krävs det inte en majoritet av befolkningen rakt av för att bli vald i USA, då dom väljs utifrån delstater så kommer en del folks röster inte väga något alls.

Om jag bor i stat A och röstar på demokraterna, om sedan republikanerna vinner i min stat, så är min röst bortkastad i det federala valet till USA som helhet. Min röst är därmed helt värdelös då min stat A blev en republikansk stat och enligt den svart/vita statistiken så röstade staten som en helhet på republikanerna, vilket gör att alla demokrater i den här staten kommer bli utan represenation alls.

Och vice versa åt andra hållet. Ett rätt ihåligt system.
D21
2011-07-15 00:58
Off topic men tycker att denna diskussion om USAs politik är intressant :P. Det "sjuka" är att högern i USA (Republikanerna) har samma uttalad ideologi som Moderaterna men tittar man på politiken så är Moderaterna närmare vänstern i USA, alltså Demokraterna. Inte så konstigt med tanke på att Sverige varit styrd av "vänstern" under en lång tid men det är värt att påpeka hur vänsterinfluerad Sverige är. Om det är bra eller dåligt är ju upp till vad var och en tycker...
Annons: