/spanien/barcelona/forum/11800.aspx/spanien/barcelona/forum/11800.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Thiago en mi corazón!
2011-08-04 12:46
Någon som kan berätta för mig om matchen mot Chivas en kort bit bara?

Förlorade vi med 4-1 ? wtf
Barcelona petersays
2011-08-04 12:39
Om någon missade det så är det nu 100% bekräftat att Oriol Romeu lämnat för Chelsea.

Vi får 5M och har chans att köpa tillbaks honom för 10M om ett år och för 15M om två år.

Inga andra omständigheter (t.ex. 20% till Barca vid vidare försäljning som förut diskuterades) nämns på den officiella hemsidan.
Barcelona Andreas V.V - J.Lo
2011-08-04 12:30
Jag somnade i halvtid inatt, en fråga...

Vad f-n hände? :P

Btw, grymt snyggt 1-2 mål för Chivas.
Barcelona GerardPiqué3
2011-08-04 12:25
Se Materazzi i Inter. Nu har han iof lagt av, men han var ju i liknande position som Milito. Nu är han ju en legend i Inter, trots att han passerat bäst före så gav Mou honom en plats på bänken, en grymt viktig truppspelare och lite av en pappa i laget. Inter vann då CL, vilket barcelona gjorde iår. Tror de finns fler för än nackdelar med att behålla Milito. Sålänge vi vinner titlar går Milito gärna sitta där i 5 år till;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
2011-08-04 11:45
Jag hade också haft tålamod och tänkt på lagets bästa om jag fick 3 miljoner i lön trots att man inte bidrar med något viktigt :P

Det är nästan avskyvärt att vi ger så höga löner, en spelare som Milito ska inte tjäna 3 miljoner. Återigen, Milito tjänar lika mycket som Sanchez och Pastore gjorde i Italien tillsammans. Det ska bara inte gå.
Sänk ribban, man ska inte ge sådana löner till mediokra spelare.
Barcelona Pep - El Míster
2011-08-04 11:42
Men seriöst. Vadå dagisverksamhet? Det går inte att ha en trupp med 25 klass-spelare bara. Muniesa har inte visat ett skit, så vad fan ska han bidra med i truppen? Ja, iallafall inte det Milito bidrar med, vilket iaf. är något bra tydligen. Ok, han har varit skadad och har talang, men de krävs mer än så i A-laget.

Jag säger dessutom inte att vi ska ge bort Milito gratis, absolut inte, men de känns som om att vill man inte behålla honom så är de bara onödigt att lägga tid och kraft på att få ut så mycket som möjligt för honom. Fan, sälj av honom då för något pris som någon klubb nappar på direkt och isåfall ta upp någon från B-laget eller köp en kvalitativ spelare som kan bidra med något liknande och förhoppningsvis bättre fotbollskvalitéer och som kan få tid att komma in i laget osv. Eller är de bättre att mjölka ut varenda Euro för Milito, få han såld i slutet av augusti och då lösa någon annan? Klubben är ofta sent ute med värvningar osv. Då är de fan bättre att låta vissa spelare gå snabbt och enkelt för att inte störa lagets förberedelser.

Klubben måste ju kunna uppskatta en sådan spelare som Milito, som kom till klubben som tänkt stabil och duktig mittback, men som haft det svårt hela vägen men ändå bibehållit humöret och alltid tänkt på lagets bästa.
elbraco - Bojan y Thiago
2011-08-04 11:41
Det värsta är väl att Milito inte var speciellt dålig under Copa America så vi hade säkert kunna klämma några miljoner euro för honom. Eller behålla honom.
Istället så skänker man bort en duglig mittback rakt av...

Ger vi bort Milito så krävs det ju en ny mittback utan tvekan. Puyols skada är oroande och isåfall får vi lira med Masken istället för Puyol eller flytta in Abirey och sätta Adriano på kanten. Fontas har tyvärr inte imponerat mycket på mig...
Barcelona Larsson1333
2011-08-04 11:23
Pep Ska vi bjuda på lite uppskattning till de mindre bra spelarna? Det är la för f*n ingen dagisverksamhet vi driver. Visst, dom kan bidra med mycket utanför planen, men håller man såpass dålig nivå som dom trots allt oftast gör på planen borde dom skeppas iväg. Då ser jag hellre att Bartra eller Muniesa tar Militos plats tex, unga, hungriga spelare som verkligen vill visa vad dom går för. Börjar bli aningen för mycket "kompis" över det hela, vi kan ju inte hålla kvar spelare bara för dom vill, måste kunna sälja och förnya, alltför att uppehålls konkurrensen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2011-08-04 11:09
Hetfield/

Jag förstår dina tankar men tror verkligen du underskattar både Militos och Pintos roller i laget. Visst, dom kanske inte gör några underverk på planen men som alla vet bidrar dom med annat och den biten får verkligen inte underskattas. Just Pinto har ju faktiskt gjort ett par bra och avgörande insatser sen han kom till klubben. Milito är en annan sak, en usel mittback tyvärr, men han är säkert viktig för moralen i laget. Ingen av oss kan se exakt vad dom gör men tro fan att Pep vet vad han gör. Egentligen, varför gnälla? Vi har fan vunnit allt på ett fantastiskt sätt. Om då klubben visar lite uppskattning till vissa mindre bra spelare så bjuder vi la på det? Jag har hellre dom i laget än några andra, själlösa och gnälliga spelare med NOLL känsla för klubben och resten av truppen.

Du tror väl inte på fullaste allvar att Asenjo vill sitta på bänken i Barca och aldrig spela, när han kan gå till en annan klubb/ stanna kvar och utvecklas till en världsmålvakt? Den talangen har han.
Barcelona DM1982
2011-08-04 10:54
4-1 känns lite i överkant men det blir väl så när man mönstrar b- och c-lagsspelare. Bra att Villa gjorde mål, det stärker hans självförtroende.

Egentligen är det inte så mycket själva turnén som känns viktig utan att många a-lagsspelare får vila. De har spelat många matcher och behöver vila upp sig för att komma tillbaka laddade. Barcelona har ett väldigt samspelt lag och det behövs inte många matcher för att spela ihop laget så försäsongen för många är väl mer eller mindre fysträning.

Ska bli kul att se vad Sanchez kan hitta på i laget, hans teknik kan nog bli väldigt underhållande. Det känns nog dock som om det är dags för honom att få spela in sig i laget, det blev inte lång försäsong för honom i laget.

Sedan är det lite oroande att Puyol beräknas vara borta en månad till, känns som om det knappt går att räkna med att han ska spela så mycket den här säsongen. Tror tyvärr inte att det är den enda skadan han kommer ha den här säsongen.

Milito får gå gratis? Hur kan det vara möjligt? Hur som helst, nu slipper Barcelona hans lön under ett år, alltid något.

Nåväl, snart är hela laget samlat och de kan börja träna på allvar. Hoppas de hinner få upp flåset innan dubbelmötet mot Real.
Barcelona Hetfield - Sanchez is the next star
2011-08-04 10:26
Jag är så trött på de här dagisfasonerna. Man behåller Milito för att han är en trevlig snubbe under januarifönstret, sen så vill man ge bort honom helt gratis. Vad har han gjort för att förtjäna det? Så vitt jag vet så var han skadad i 1 år, och efter skadan så har han radat upp mediokra insatster efter en annan, då ska vi inte prata om den här säsongen. Det är inte precis så att han är en klubbikon/legend så att man ska släppa honom sådär.

Om så många lag är intresserade av honom, varför ska man ge bort honom helt gratis? Det är samma sak med Pinto, det är kul att han är lagets clown men jag har hört att Dave Chappelle är ledig. Vi kan väl anställa honom och få laget att skratta, om det är de som är syftet med att ha bänkspelare. Nästan pinsamt att världens bästa lag har Pinto som andramålvakt, jag hade hellre köpt Asenjo eller tagit upp en målvakt från b-laget. Det får vara nog med sånt.
Barcelona Més que un Esport
2011-08-04 10:26
Barcadinho

Good points, håller med.
Lägg till att vi testat många oprövade kort och fått massor med svar där (både pos & neg)

- dos Santos är nog inte lämpad som högerback
- en hög med kids har fått chansen och vi har sett att steget upp till A-laget är stort
- grundspelet sitter som gjutet, även hos de ovan nämnda
- Pinto har sina brister, men det finns egentligen inga alternativ
- det är sjukt jobbigt med preseason i USA med matcher mitt i natten
Barcelona Barcadinho.
2011-08-04 10:02
Man blir förstås besviken av ett stort stryk, även om det är en träningsmatch.
Men jag är faktiskt nöjd med hur Pep och tränarteamet matchar in spelarna!

Vi har haft 5 försäsong matcher hittills och vi kan lägga märke till följande.
Fontas och Abidal har fått många spelminuter och framförallt många spelminuter ihop. Viktigt för Fontas att komma in i uppgiften med a-laget. Han är igång. Viktigt för Abidal att komma igång efter 4 månader frånvaro. Han är också igång.

Anfallarna Pedro och Villa har också fått många spelminuter. De har sett hittills väldigt rostiga, men sånt tvättar man bort genom att spela.

Thiago är en ny a-lags spelare permanent och han har spelat väldigt mycket. Han kommer mer o mer i rollen som han så småningom skafå på mittfältet.

Vi har också Iniesta, Busqi o Keita som också har fått många springminuter i kroppen. De är så klart spelare som brukar spela mycket under en vanlig säsong.

Sen har vi de små skadade Xavi och Pique som också börjat få spela igår. De har nu två extra matcher mot Club America och Girona för att få bättre fart på benen innan Supercupen

Puyol är fortfarande skadad.

Messi, Milito och Mash har spelat extra matcher i CA, Alves två matcher.
Den enda som saknar matchtempo helt är väl Adriano. Men han kommer nog ifatt snabbt.

Det som fattas är att samspela allihop. Men det kommer. Det är också viktigt att vila.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2011-08-04 09:38
Vem bryr sig om Ronaldo, det här är faktiskt ett barcaforum..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi är fotbollsgudens son
2011-08-04 09:19
Detta är väl inget nytt, att Ronaldo är sådan har vi vetat länge.
Atlético addeh
2011-08-04 08:20
Känner mig ändå ganska nöjd över att jag somnade om när väckarklockan ringde 02:20 i natt. Att döma av resultatet gjorde jag nog rätt beslut, hade bara blivit förbannad om jag suttit uppe och sett laget åka på torsk med 4-1.

Har spelarna redan Madrid i tankarna?
Barcelona 1.70-ligan
2011-08-04 08:11
jaha, storförlust inatt alltså. Oväntat! Och oroande. Visst, det är försäsong men formen tycks vara långt borta och snart drar det igång..

Kanske speglade inte resultatet matchen alltför mycket? Såg att vi ledde i halvtid och villa nätade - alltid nåt.
Vad hände sen då? Vilka spelade i andra? Kanske detta blev en väckarklocka på mer än ett sätt. Spelarna inser att de inte kan slappna av och pep kanske inser att någon spelare till inte skulle skada. För görs en sån här plattmatch av juniorerna under säsong lär de inte få så många mer chanser.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2011-08-04 07:19
The remaining issue regarding the transfer of Arsenal midfielder Cesc are the variables and the conditions for those to be fulfilled. [rac1]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Manita-Barcelona > Real Madrid
2011-08-04 06:43
: Messi_1011

Fattar du trögt? Du skrev pantade BURKAR men de är gjorda av FLASKOR inte burkar.
Barcelona Canaletes
2011-08-04 06:12
hahaha va i helvete gör Dos Santos när Chivas gör 2-1. Kolla på honom
Barcelona barca111
2011-08-04 04:56
barcelona b borde köpa Carlos fierro som anfallare, han har absolut det som krävs för att spela på den nivån
Barcelona Messi_1011
2011-08-04 04:55
Du måste skoja så vi ska spela El clasico mot ett real som har spelat hela truppen tillsammans flera matcher och så kommer spelare som Messi och ska vara igång :/!?!?
tror vi kommer ha stora bekymmer mot real
Barcelona barca111
2011-08-04 04:54
Messi_1011

Det är bara b-lags spelare som kommer spela den tunnringen
Barcelona Rambla~
2011-08-04 04:53
Haha, Chivas-spelarna kunde gå i döden för en vinst kändes det som. Snacka om att vara taggade. :P
Barcelona Messi_1011
2011-08-04 04:53
barca111

Hinner dem till catalonia cup då?? vi MÅSTE ha en tränings match med hela laget och med Alexis framför allt!
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-08-04 04:52
Vad gäller ungdomarnas insats ska man inte dra alltför stora växlar av den här matchen. Att kastas in i hetluften när laget är osynkat mot ett taggat lag är inte det lättaste. Espinosa imponerade på mig. Hans touch, vision och passningsspel är lovande för framtiden. Han var mognare än de andra som spelade utan tålamod.

Återigen min kära.
Barcelona Messi_1011
2011-08-04 04:52
Såg liksom flera misslyckade bollar mot bl.a Abidal idag .. :/
Barcelona Messi_1011
2011-08-04 04:51
Frodo

Vad jag hatar mest med Pinto är hans dåliga kross bollar jag menar när ett lag sätter högpress på oss utelämnar dem oftast våra ytterbackar, ett exempel till det är Pedros 1-0 mål i CL i våran hemmaplan tror jag det var mot Real Madrid.

Aldrig att Pinto hade lagt en sån fin boll mot Dani Alves kolla länktipset för källa.
Hittade tyvärr ingen bättre video :/
Barcelona barca111
2011-08-04 04:51
Enligt Sport har wenger meddelat arsenals förhandlare att på skynda försäljningen av fabregas, då han har insett att han vill spela för barcelona
Barcelona Rambla~
2011-08-04 04:49
Blaugrana91

Försäsongen är till att få spelarna fit och att tjäna in lite pengar. Resultaten skiter nog de flesta i även om det självklart alltid är roligare att vinna matcher. Vi kan inte kasta hela laget pga en skitmatch. Istället kan man vara irriterad över att Barca är det lag som sätter igång försäsongen senast av alla klubbar i Europa av vad jag kan komma på. Alla spelarna är ju inte ens fullt tränade ännu. Flera viktiga nyckelspelarna är ju inte ens här. Xavis första minuter var idag tex. Puyol har ännu inte spelat.

Jag försöker inte hitta bortförklaringar, idag förtjänade man knappast att vinna efter den sura andra halvleken. Precis som Frodo är inne på så var det mycket som kändes osynkat idag. En av det viktigasteär faktiskt pivote-rollen. Den klarar Keite helt enkelt inte av.
Annons: