/spanien/barcelona/forum/1177.aspx/spanien/barcelona/forum/1177.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ribohn Fan
8/16/2016 22:17
rAN

Det undrar jag med. Bravo troligtvis 2:a världen och håller minst 5 år.
Känns konstigt att sälja för att en oprövad lovande målvakt som Ter Stegen ska få speltid. Ter Stegen har gjort sina tavlor, bl a i U21 slutspelet.

Det är guld att ha två så bra målvakter. Inför ett roterings system, för att göra dem nöjda istället.
Barcelona rANDOMhERO
8/16/2016 22:04
Snabb fråga, varför säljer vi Bravo? Förstår att Ter Stegen ska få sin chans, han är ung mycket stor potential. Är det så att Bravo inte accepterar mindre speltid?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
8/16/2016 22:03
Den största anledning tror jag att Pep centrerar ytterbackarna är att han vill begränsa utrymmet för kontringar vid bolltapp. Lucho har ju också börjat förändra Barca 4-4-2 med rak backlinje och mittfält ala Leicester!
Barcelona Barcadinho.
8/16/2016 22:01

@El Pistolero #9:


Alltid två sidor av samma mynt :-)
Ja det stämmer att den defensiva drabbas, men Real, precis som vi o andra stora lag förlitar sig på det offensiva spelet.

Barcelona El Pistolero #9
8/16/2016 21:55
[QUOTE=Barcadinho.]Mourinho lärde Marcelo att spela på det här sättet. Och tyvärr för vår del så lärde Marcelo sin nya uppgift alldeles för bra. Finns få ytterbackar som befinner sig i det offensiva straffområdet så ofta. Många avslut på mål, flera assister och framförallt en överraskningsmoment för motståndarnas försvar. Vad enkelt det kan bli ibland med små lite nya idéer men oj vad smarta o effektiva. [/QUOTE] Finns också få som suger så mycket pung defensivt som Marcelo. Aldrig fattat varför RM använder honom som ytterback, han ska nästan bara fokusera sig på offensiven där han är världsklass.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
8/16/2016 21:53
Skulle varit roligt om Barca fått City i sin grupp. Två stora matcher skulle det varit med stor uppmärksamhet inte minst nu när Pep är där. ps. Vi skulle sedan slippa City i ev åttondelsfinal. City är det bästa laget i CL som inte blir seedad.
Tiki-Taka
8/16/2016 21:48
Manchester City will pay Barcelona 16m + 4m in variables for Claudio Bravo, 2m if they win the Champions League and 2 for other titles. [md] 16 miljoner......pinsamt!!! Kunde fått minst 25 mille för bravo!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
8/16/2016 21:41
@Andresito:


Mourinho lärde Marcelo att spela på det här sättet. Och tyvärr för vår del så lärde Marcelo sin nya uppgift alldeles för bra. Finns få ytterbackar som befinner sig i det offensiva straffområdet så ofta. Många avslut på mål, flera assister och framförallt en överraskningsmoment för motståndarnas försvar.
Vad enkelt det kan bli ibland med små lite nya idéer men oj vad smarta o effektiva.
Barcelona Barcadinho.
8/16/2016 21:33
Rambla. Det stämmer nog med Kun o Messi. De har en mer buffert muskelmassa o låg tyngdpunkt. Extra viktig för dem med rätt kost.

Kun lyckades revanschera tillslut. Skönt för honom
Barcelona El Pistolero #9
8/16/2016 21:31
[QUOTE=Andresito]Tydliga influenser från Cruijff i Citys spel med ytterbackar som drar sig in centralt och med stor rörlighet. Nästan alla lag idag har en ytter som drar sig inåt för att öppna upp yta för ytterbacken på kanten. Det motsatta som Pep testar idag ger fler kortpassningsalternativ och överbefolkar mittfältet till sin fördel. Total football. [/QUOTE] Gjorde han även i Bayern med Alaba o Lahm. Det gör att det finns så många alternativ centralt för spelaren som har boll. Inget snack om att Pep är världens bästa taktiker, tätt följt av Tuchel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
8/16/2016 21:30
Bosketts

Pep kommer definitivt att lyckas. Därför har han plockat bort just Yaya och Nasri som inte kommer vara en del av hans trupp. Sterling håller jag inte med, han springer trots allt och är nyttig. Fixade en straff ikväll och gjorde en assist redan.
Barcelona Andresito
8/16/2016 21:27
Tydliga influenser från Cruijff i Citys spel med ytterbackar som drar sig in centralt och med stor rörlighet. Nästan alla lag idag har en ytter som drar sig inåt för att öppna upp yta för ytterbacken på kanten. Det motsatta som Pep testar idag ger fler kortpassningsalternativ och överbefolkar mittfältet till sin fördel. Total football.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
8/16/2016 21:24
Svårt att se hur Pep ska få City att prestera. Mycket av Peps taktik handlar om att ingjuta spelarna vilja och tro på varandra. I Barcelona, och till viss del i Bayern, hade han en trupp formad av spelare från de egna leden. Minns någon CL-match där vi exempelvis ställde upp med 9 av 11 spelare som var "egna produkter". Sådant är A och O när det gäller att få ett lag att kämpa mot ett gemensamt mål, dessutom med en ganska "vild" taktik (som Pep nästan alltid experimenterar med).

I City har han istället ett hopkok av pengadrivan spelare som varit den största stjärnan i alla klubbar de varit i innan. Du kan ALDRIG få ett lag utformat av Nasris, Sterlings och Yaya Tourés att prestera ihop. Det är enkel fotbollsmatematik. Ett lag med betydligt mer vilja och mod och hopp som exempelvis Atl. Madrid eller Leicester nu senast kommer nästan alltid gå vinnande ur en sådan strid.

Det kanske därför Pep nu väljer att gå efter lite mer ödmjuka spelare som exempelvis Bravo och Nolito. Nyttiga spelare snarare än tröjnamn som inte passar in i spelfilosofin.
Barcelona Rambla~
8/16/2016 21:24
Barcadinho Ja det är ju bara att kolla på Messi efter det att Pep lämnade. Han började äta skräpmat igen och grillfesterna under Tata är nu berömda. Messi var verkligen inte i topptrim de två säsongerna innan Lucho anlände. Efter det började ju Messi hos någon kostspecialist i Italien och har sen dess kommit tillbaka till den gamla Messi han var under Pep. För spelare som Kun, Messi och liknande är det viktigare än man tror att de har bra kostvanor. Tja, det är ju viktigt för alla spelare så klart men de spelartyperna är extra känsliga på elitnivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
8/16/2016 21:17
City kommer att ha samma problem som Barcelona defensivt när motståndarna tar bollen och kontrar, då är det stora ytor.
Barcelona Barcadinho.
8/16/2016 21:15
Rambla - för att inte tala om dåliga kost vanor. Rykten säger att det gick bra med pizzor o skräpmat. Det är slut med sånt skit nu. Pep kommer ha stenkoll på det.
Barcelona Rambla~
8/16/2016 21:11
El Pistolero Det finns en anledning att Kun är skadad nästan jämt och att någon ur trion MSN nästa aldrig är det. Citys medicinska team är ett skämt, nästan i klass med Arsenals. Börjar bli irriterad över Citys desperata strävan att vara Barca wannabe.
Postat via SvenskaFans-appen
Mod.
8/16/2016 21:09
Att hålla på och diskutera om andra användare är inte ok. Inget mer sådant nu.//Mod.
Barcelona Barcadinho.
8/16/2016 21:08
Måste han gå på kraft. Placera bara snyggt.
Barcelona Rambla~
8/16/2016 21:06
Två straffmissar av Kun. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
8/16/2016 21:06
[QUOTE=Rambla~]Pruna är en väldigt högt ansedd idrottsläkare. Det är ingen tillfällighet att andra klubbars spelare vid svåra skador ofta opereras i Barcelona och av Pruna. Honom får vi bara inte tappa. Det är illa nog med de fystränare Pep tog med sig när han lämnade. [/QUOTE] Inte så att nuvarande fystränarna är dåliga, snarare otroligt bra. Tar Pep Pruna från oss så är vi fucked dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/16/2016 21:00
Pruna är en väldigt högt ansedd idrottsläkare. Det är ingen tillfällighet att andra klubbars spelare vid svåra skador ofta opereras i Barcelona och av Pruna. Honom får vi bara inte tappa. Det är illa nog med de fystränare Pep tog med sig när han lämnade.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
8/16/2016 20:57
Guardiola doesn't want another player from Barcelona, he's after the club's doctor Pruna. [cadenaser] #fcblive Säger bara....Fuck Off!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
8/16/2016 20:55
Pep, börjar tröttna nu. Kontaktar Bravo och övertalar honom att flytta. Fuck off!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
8/16/2016 20:45
[QUOTE=Blaugrana91]Seriöst vad håller Pep på med? tappar mer och mer respekt för honom... [/QUOTE] Vet i fan alltså. Älskar Pep men håll händerna borta o sluta försvaga oss tack!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/16/2016 20:43
[QUOTE=El Pistolero #9]Manchester City are targeting Ricard Pruna, Barcelona’s doctor. (RafaelH) Dra åt helvete. [/QUOTE] Seriöst vad håller Pep på med? tappar mer och mer respekt för honom...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
8/16/2016 20:41
[QUOTE=Smogen]Asså, man är van att kolla Barca och sen kollar man svenska damerna. Det är något frustrerade att se alla misstag och dåligt spel [/QUOTE] Jag har dock hellre Marta i laget framför Arda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
8/16/2016 20:40
Manchester City are targeting Ricard Pruna, Barcelona’s doctor. (RafaelH) Dra åt helvete.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/16/2016 20:39
[QUOTE=Smogen]Han kanske vill ha Douglas? :) [/QUOTE] Haha ja isåfall är det helt ok. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
8/16/2016 20:36
[QUOTE=Blaugrana91]Manchester City are in Barcelona not only for Bravo, but there are negotiations for another player. [cadenaser] #fcblive Kan Pep ge fan i våra spelare, börjar störa mig otroligt på honom.... [/QUOTE] Han kanske vill ha Douglas? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: