/spanien/barcelona/forum/1177.aspx/spanien/barcelona/forum/1177.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-02-29 11:01
Monchi (director Sevilla): "Any Barcelona youth player that caught my eye? Won't name them. But I can say Halilovic is a top player" [sport] En utlåning dit?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-29 10:46
Tänkte åka ner till Barcelona i april och eventuellt kolla på Valencia matchen. Paketresor är helt ute ur bilden efter en snabb Google sökning. Biljetter kommer jag troligtvis kunna köpa på plats. Vad finns det för bra hotell nära camp nou? Är det smidigare att ta flyget från Göteborg eller Köpenhamn? Bor i Halland.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-02-29 10:17
Ardas spel oroar mig. Jag kräver inte att han ska show off eller stå för 3 assist per match. Men han spelar så oerhört säkert att han just nu inte bidrar med mer än vad en La Masia spelare med begränsad talang hade gjort. Arda kom hit för mycket pengar, och han är 28 år gammal nu vilket gör att han befinner sig i en ålder där vi inte kommer att kunna få tillbaka pengarna på honom vid en försäljning. Det kan man givetvis tycka vad man vill om rent ekonomiskt och affärsmässigt men han ska åtminstone "betala tillbaka pengarna" med att bidra med något å det sportsliga hållet. Just nu tar han inte för sig ett dugg. Han ser rädd ut, nästan som att han känner sig mindre än sina medspelare när han ser lirare som Neymar, Iniesta, Messi och Suarez i samma tröja. Det är inte ok. Han måste våga spela sitt spel, annars bidrar han inte med den bredden han köptes in för. Jag trodde att Arda skulle kunna konkurrera bort Rakitic från startelvan då han är mer bolltrygg samtidigt som han inte heller är helt okänd för sitt slitande och lagarbete. Så som det PR just nu är han ljusår från att kunna bänka Rakitic. Jag vet att Arda precis har kommit och att man kanske borde ge honom lite tid, men jag stör mig på fotbollsspelare som inte vågar ta för sig. Jag kan acceptera om man har en sämre period eller befinner sig i en svacka i sin form. Det är mänskligt och helt okej, men man ska åtminstone våga spela sitt spel och man ska kämpa och ge allt för laget. De två kraven har jag alltid på fotbollsspelare som spelar i Barcelona, oavsett om du är startspelare eller oftast sitter på bänken. Jag tänker ge Arda det här halvåret tills säsongen är slut för att bevisa att han faktiskt vill och kan bidra med något när han får sin speltid. Att inte bara som nu spela bollen enkelt vidare. Gör han inte det så är jag personligen inte emot att han säljs vidare till en annan klubb och att vi försöker ersätta honom. Oavsett hur trevlig han är och hur bra polare han blivit med laget. Bidrar du inte så måste du försvinna, svårare än så är det inte. På tal om intressanta mittfältare så är Granit Xhaka oerhört intressant. Han hade varit ett bra alternativ till Busquets när denne behöver vila. Men rykten säger att Pep redan bestämt att han ska ta med sig honom till City.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2016-02-29 08:54
@erkano:


Jag funderade länge om jag skulle kommentera ditt uttalande. Bestämde mig för att svara så kort som möjligt. "Gör om gör rätt" har aldrig passat in lika mycket som det gör till ditt uttalande.
Barcelona erkano
2016-02-29 08:00
Tycker Arda spelade bra igår. Han gör slår inte en enda felpassning. Han springer hem och hjälper alltid till med försvarspel och gör det riktigt bra. Som jag nämnde tidigare så kan Arda inte spela nr 10 rollen med magi spel och göra en spel uppvisning då man har neymar och messi som tar alldeles för stor plats. Arda är just nu Barcelonas säkraste spelare med bollen. Han tappar aldrig bollen och har bra kontroll med boll.
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-02-29 02:27
@Barcelonistas:

If talking about Ronaldo in a Barcelona forum is an art, then you are a Leonardo da Vinci of it.

Förlåt :D
Barcelona Barcelonistas
2016-02-29 02:10
If disappearing in big matches is an art, then Ronaldo is a Picasso of it.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gilgamesh
2016-02-29 01:24
Det finns studier som visar att kritiska uttalanden upplevs som mer intelligenta än okritiska. Kanske är det då möjligt att människor upplever att dom själva är smartare ifall de kritiserar saker, även om det inte riktigt finns så mycket att kritisera.
Barcelona Stright outa Barca
2016-02-29 00:57
Pique: "Neymar could go to Madrid? I'd bet a leg that he'll never join them. I hope he stays here for many more years." #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-02-29 00:53
Piques målgest, förstod inte den till en början tills jag insåg att det är 12 grader kallare i huvudstaden :)
Barcelona Stright outa Barca
2016-02-29 00:50
"Messi kan dribbla 4 sevilla spelare i en telefonkiosk" - från dagens kommentator! Viasat. Hahahhaah.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-29 00:36
Liunil Masse

Nu när jag tänker efter så har vi D.Suarez som kan komma in där. Hade inte honom i ekvationen tyvärr.

Jag är svag för Vitolo. Det betyder inte att jag tycker att Raki är dålig. Han är bra men jag förväntar mig mer av honom. Jag vill se lite mer fart och fläkt som i Sevilla. Han vågar inte ta för sig som i Sevilla. Ju, jag är medveten om att han var ledaren där och han skötte det kreativa. Han var bra föra säsongen men man vill se mer kreativitet av honom Så att Messi slipper kommer ner hela tiden för att skapa farliga chanser.

Har följt Vitolo sen föra säsongen och jag tycker att han går från klarhet till klarhet men det är inte den positionen Barca behöver täcka upp. Älskar också hans driv med bollen, riktig speedkula när han sätter igång. Det Barca behöver täcka upp är mittbackspositionen och Alba's position.

Go natt.
Barcelona Liunil Masse
2016-02-29 00:22
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Du kan ju inte mena allvar, byta Rakitic mot Vitolo?! Du såg väl hur det såg ut i dagens match utan Rakitic på plan? Många snackar om Busquets och hur viktig han är och det med all rätt, men undra fan om inte Rakitic är en av våra viktigaste spelare också i Luchos spelsystem.

Btw, ingen som ska kritisera hur Roberto spelar på mittfältet? Ser ut som han inte vill vara delaktig och defensivt inte alls bra heller. Hade han hetat Mathieu o inte kommit från La Masia så hade han blivit råsågad här inne. Han är en duglig ytterback, inget annat.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-29 00:11
Vitolo (Sevilla): "Messi seems to score from every free-kick he takes against us... He makes the difference, the best player in the world

Är det bara jag som är svag för Vitolo. Han har speeden, tekniken, passningsfoten och jävla anamma.

Minns när vi värvade Rakitic så började han blomma ut. Då tänkte jag shiiit!! Barca kanske borde värva honom stället.

Han är riktig bra. Gillar Rakitic med men jag skulle utan att blinka byta ut honom mot Vitolo, Jag är så svag för honom.

Busi, Messi så klart. Arda behöver tid att komma in i laget. Vi kan inte tro att var enda spelare kommer in i spelet bara så där. Samma gäller för A.Vidal.

Mathiue har imponerat hela 2016 so far. Han behövs verkligen för att de andra ska höja upp sig också. Nu får vi vänta att Vermaellen kommer ikapp med.

Det enda tråkiga är att se Alba's felpassning match efter match. Vad har hänt med honom???
Barcelona Xaviesta
2016-02-29 00:02
Reymar Suàrez var inte bäst på plan idag och om du tycker att mitt inlägg antyder på detta så får det stå för dig. Jag beskrev bara det han gjorde på planen precis som det var. Skillnaden är att vissa väljer att fokusera på regnmolnet tex att han på något vänster snubblade på sig själv och fick till en knäfjutt vid öppet mål medan jag väljer att titta på solskenet i form av allt det andra han stod för, tex den direkta inblandningen i bägge målen ikväll som ledde till 3 poäng. Att hans insats ikväll var en "besvikelse" är bara en dåres argument med en klar och tydlig agenda gentemot spelaren och därför väldigt enkel att avfärda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ELO
2016-02-28 23:50
Barcelona Davids3
2016-02-28 23:50
For the first time since 2004: Barcelona won all their Liga games in the month of February.
Barcelona Fuerza
2016-02-28 23:50
Kolla in vidrige Motta. Är glad att han blev utvisad på Camp Nou.
Barcelona Reymar
2016-02-28 23:41
Xaviesta

Du får de att låta som att Suárez var bäst på plan idag men idag var han bedrövlig speciellt första halvlek. Klumpigare spelare får man leta efter, missar öppet mål och gör ständiga felpass som leder till kontring inte bara idag men även mot Arsenal men hey han sprang mest och därför är han bäst.


Barcelona enkos
2016-02-28 23:41
@Tiki-Taka:

Stämmer !
Barcelona Tiki-Taka
2016-02-28 23:36
Rekordet var från 88/89, och inte 98/99
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2016-02-28 23:29
Tack, Vronskij!
Barcelona enkos
2016-02-28 23:26
Barca har nu tangerat Reals rekord från 98/99 på 34 matcher utan förlust. På torsdag kan man slå rekordet och bli ensam på 35 matcher.
Barcelona Vronskij
2016-02-28 23:20
@Fuerza:


Bookmarka denna.
Mascherano#14 el Jefecito
2016-02-28 23:17
@enkos:


Är det inte du som gör bäst i att bara hålla tyst? Vart ser du mitt firande? Vet du vad fira betyder? Vet du vad prognos betyder? Du behöver inte svara på mina frågor för du är redan bortgjord sedan många år tillbaka här inne då de flesta medlemmar ser dig som ett spammande virus här. Men jag ska svara på din fråga. Jo, jag tänker vänta med firandet fram tills dess att laget firar. Sen om det blir i April eller Maj det återstår att se. Vart ville du komma?
Barcelona Fuerza
2016-02-28 23:17
Någon som har länk till extended highlights eller liknande? Hade uppskattats enormt!
Barcelona Vronskij
2016-02-28 23:13
@ Xaviesta:


Och hans tvärnit med boll på kortlinjen var också helt fantastiskt. Fattar inte hur han lyckas med dem när han har sån fart. Den där rinner ut tänker jag varje gång.
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2016-02-28 23:09
Messi håller på att Neymariseras!
Barcelona enkos
2016-02-28 23:09
@Mascherano#14 el Jefecito:

Var det inte du som skulle väntat till maj månad att fira liga guldet ? :)
Barcelona Xaviesta
2016-02-28 23:07
"Neymar ser ledsen ut" haha. Den nivån :) Suarez var som vanligt fantastisk på planen ikväll. Grisade och krigade, stod upp, löpte,hade en ribbträff och en finfin assist i form av vidarespelningen till 2-1 målet för att inte nämna den superba 180-vändningen som utmynnade i frisparken, slagen i mål av den mästerlige Messi. Utöver allt det här slutar killen ALDRIG att springa. Hur man kan vara besviken på hans insats ikväll? Det går inte att ta viss kommentarer hör på allvar alls.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: