/spanien/barcelona/forum/1170.aspx/spanien/barcelona/forum/1170.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Cessi - 3
2016-05-20 16:35
Varför nämner ingen Banega? Han är ju gratis! Vi är i behov av pengar. Bli av med Arda som är äldre än Banega. Säg inte att han är ett problembarn. Vad var Suarez innan han kom till oss? Banega behärskar passningsspelet, han har en fin fot, kan lugna ner spelet osv osv. På CM är han klaser bättre än turken. Inte på kanten.
Vlom
2016-05-20 16:29
After an appeal was launched, court overrules Spanish government and says Catalan independence flags should be allowed at Copa final.
Barcelona Andresito
2016-05-20 16:15
Tiki-Taka

Truppen kommer att bestå av 3 målvakter. Ortolá lär flyttas upp om Masip säljs.

Mittbackar behöver kontinuitet. De fyra mittbackarna du har skrivit upp bör vara startspelare i ett CL-lag. En av de kommer nu alltså att sitta på läktaren när det är match, det hade aldrig funkat med kvalitén de besitter.

Anfallet är alldeles för brett. Det optimala sett till en hel säsong är om MSN roterar med en spelare, det vill säga minst 2 av MSN spelar varje match. Då räcker det med endast en duktig avlastare som främst kan spela på Suárez och Neymars positioner. Behöver två av MSN vila så har Rafinha bevisat att han kan spela på någon av ytterpositionerna. Denis hade säkert också levererat om han fått chansen där ute.
Tiki-Taka
2016-05-20 15:48
Min silly season ser ut på detta vis:

9 spelare skall säljas enligt mig, dessa är:

Masip
Douglas
Vermaelen
Bartra
Mathieu
Adriano
Arda Turan
Sandro
Munir

7 spelare In till A-laget:

Wendell
Mustafi
Marquinhos
Samper (flyttas upp från A-laget)
D.Suares
Ben arfa (gratis)
Gamiero¨


Detta ger oss en 22 manna trupp till säsongen 16/17, som består av:

Ter Stegen
Bravo

Alves Pique Mascherano Alba
Vidal Marquinhos Mustafi Wendell

Samper
Busquets

Iniesta Rakitic
D.Suares S Roberto

Messi Suarez Neymar
Ben Arfa Gameiro RafinhaEn komplett 22 manna trupp enligt mig. Vad tycker ni?
Barcelona neymar JR
2016-05-20 15:31
När det gäller skador så går det inte gradera sig helt och hållet men samtidigt behålla harmoni i truppen. Tyvärr så är skador en del av spelet och den risken får man ta. Den risken tar jag alla dagar i veckan på la masia spelare utan att tveka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-20 15:26
Nesto Dem växer när dom kastas in i hetluften, vi kan inte skola in dom långsamt och vänta tills dom blir 25+ varje gång. Både denis & rafinha är spelare som verkligen tar för sig. Bägge besitter fantastisk teknik och passningsspel. Och personligen hade jag inte haft något emot om dom startar i en kvartsfinal även om rakitic/iniesta är tillgängliga. Vi kommer ändå inte ha pengar till en klasspelare på mittfältet samtidigt som jag vill att dessa ska få en ärlig chans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2016-05-20 15:20
neymar JR

Det där mittfältet är way för tunt alltså.
Tänk dig att vi har Iniesta/Rakitic (eller båda) skadad 1-3 månader, då står vi där med två unga och relativt oerfarna spelare som första val. I en CL kvart.
Ska Arda säljas, som han gärna får bli, så ska en till kassmittfältare in. I min dröm Verratti men efter underskriften som binder honom till 2020 så för vi väl punga ut 1 miljard minst.
Gundogan är annars ett bra "budget" alternativ. Ung,bra, fin med bollen och kan kontrollera matchtempo bättre än både Raktic och Arda. Bäst av allt?
Hans kontrakt går ut nästa år.

Köper vi inte honom så kommer säkerligen Pep lägga beslag på tysken. Säkert för ett pris på 15 m då också.

Barcelona Nesto
2016-05-20 15:03
Andresito

Fint tänk, vet du om Mustafi har någon uttalad utköpsklasul? 20-25m är ett ganska bra pris i dagens marknad faktiskt.
Trodde Mustafi för övrigt var närmare 30 år men efter en sökning visade det sig ju att han endast är 24 iår. Yngre än Bartra med andra ord.

Varför inte låna Bartra till Valencia som en del av avtalet?

Men är inte Ricardo Rodriquez, som ju är en av Bundesligas bästa LBs, för bra för att värma bänk? Tanken är ju konkurens till Alba men att ha två spelare som är startmaterial är väl aldrig optimalt.
Barcelona neymar JR
2016-05-20 15:00
Andresito Jag har lite önsketänkande för egen del; Bli av med vermaelen/Douglas/adriano/bartra (lån) samt så vill jag ha bort Alves. Masken skall ses som mittback och inget mer, värva en till mittback (bailly min favorit) och lyfta upp samper som buskens ersättare. Försvarare; Alba/matheiu Pique/masken/bailly/matheiu Roberto/Vidal Arda skall säljas Mittfält; Busken/samper Rakitic/rafinha Iniesta/denis Anfallet; Messi/neymar/suarez/munir + en antingen lovande talang eller en 30+.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-05-20 14:33
Plocka in Mustafi för €25M. Fasa in honom i lugnt tempo på Mascheranos position med Mathieu som fjärdemittback. Låna ut Bartra. Hög tid för Aleña att debutera för A-laget.

Nästa år tar Mustafi plats bredvid Piqué med Bartra som tredjemittback. Mascherano lämnar gratis som bla. Márquez, Keita, Villa och Henry gjorde. Mathieu går i pension. Någon som Tarín får chans att slå sig in i truppen. Värva annars en yngre mittback som ska ta över efter Piqué om Bartra inte utvecklas. Ge Aleña chansen att bli nästa Busquets/Xavi/Iniesta, det vill säga en La Masía-fanbärare på mittfältet.


Fortsättning denna säsong:
Lägg resterande 25 miljoner på en vänsterback, förslagsvis Ricardo Rodriguez som slåss med Alba om vänsterbacksplatsen.

Försäljningarna och de tomma löneposterna används till att förnya kontrakt samt till att få in en anfallare. 15 miljoner är lagom. Tänk om Bojan värvas in och blir den spelare han förutspåddes att bli under sin tid i La Masia lagom till Suárez nedgång i kvalitet.

Önsketänkande.
Barcelona Tot el camp!
2016-05-20 14:31
Luis Suarez avslöjar också att han hade ett anbud från Real Madrid sommaren 2014 men så fort samtalet kom från Barcelona hade 29-åringen bestämt sig. En av anledningarna var just Messi.

– En av sakerna som gör mig stolt är att jag en vacker dag kommer kunna berätta för mina barnbarn att jag spelade bredvid historiens bäste spelare.

Sorry ifall någon redan har postat detta tidigare.
Barcelona Liunil Masse
2016-05-20 14:25
[QUOTE=Ribohn Fan]Again and Again ! Våra Mittbackar är inget problem! [/QUOTE] Motivera? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-05-20 14:06
Again and Again !
Våra Mittbackar är inget problem!
Barcelona Liunil Masse
2016-05-20 13:28
[QUOTE=neymar JR]Liunil Nej vi behöver bra försvarare inte världsklass, däremot så ska dom ha potential att bli världsklass hos oss. Jag vill hellre att dom plockar in duktiga försvarare istället för att jaga "världsklass" och misslyckas. [/QUOTE] Håller inte med. Enligt mig behöver vi en världsklass-mittback som kan ersätta Masche eller Piqué utan att det märks av samt en utvecklande mittback, typ han Lemos från Las Palmas. Lindelöf hade varit på tok för dyr för en spelare som vi måste ha tålamod med då han inte är världsklass än. Lemos är säkert ett bättre alternativ då han kommer gå för en mycket billigare peng.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2016-05-20 13:21
Vilka mittbackar finns det egentligen som antingen redan är väldigt bra eller har potential att bli riktigt ? Utan att kosta en förmögenhet vill säga.

Napolis Koulibaly och Villareals Bailly tycker jag hade varit intressanta kandidater men sen tar det stop i mitt huvud.
Barcelona neymar JR
2016-05-20 12:45
Liunil Nej vi behöver bra försvarare inte världsklass, däremot så ska dom ha potential att bli världsklass hos oss. Jag vill hellre att dom plockar in duktiga försvarare istället för att jaga "världsklass" och misslyckas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-05-20 12:32
Neymar Jr Måste ändå hålla med dig om det, bara väck med dom även om man såklart hoppas på en vettig summa och försäljning. Men ja, iväg med skiten!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-20 12:15
[QUOTE=neymar JR]Barcelona are among the teams (Juventus, Madrid, Bayern, Man United) interested in Benfica defender Victor Lindelof (21). [calciomercato] Ändå ett rykte jag gillar, han är faktiskt sjukt bra. Ja nu kommer det komma någon med en idiotisk kommentar liknande; vad ska vi med en dålig svensk?! Han är sjukt bra med tanke på sin ålder, hans försvararsspel är en stor anledning till att benfica plockade ligan. Sen att Barcelona och svenskar brukar vara lyckat. En ödmjuk talang som spelar med hjärtat. [/QUOTE] Lindelöf är bra men vi behöver världsklass. Benfica kommer kräva en hög summa (som de alltid gör) som vi kan använda på t ex Mustafi. Nä nej till Lindelöf denna sommar för mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-20 12:00
Barcelona are among the teams (Juventus, Madrid, Bayern, Man United) interested in Benfica defender Victor Lindelof (21). [calciomercato] Ändå ett rykte jag gillar, han är faktiskt sjukt bra. Ja nu kommer det komma någon med en idiotisk kommentar liknande; vad ska vi med en dålig svensk?! Han är sjukt bra med tanke på sin ålder, hans försvararsspel är en stor anledning till att benfica plockade ligan. Sen att Barcelona och svenskar brukar vara lyckat. En ödmjuk talang som spelar med hjärtat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-20 11:14
Gabriel För mig räcker det att bli av med dom, det är spelare som drar ner rytmen och kvalitén både på träningar och matcher. Bartra & sandro kan vi låna ut dem andra kan vi ge bort. Vi sysslar ändå redan med välgörenhet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-05-20 11:06
Neymar Jr Sen är bara frågan om det år försäljningar de pratar om eller utlåningar. Håll inte dina timmar för hårt, den här ledningen kan inte ens sälja vatten i Sahara.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-05-20 11:00
Har nyss upptäckt en kommentar som Isco sa under 2009 i samband med sin intervju med en tidning från Valencia: "Jag har alltid varit lite antimadridista och fortfarande är jag det. Jag har en känsla av att det är en arrogant klubb och utan ödmjukhet så kommer du inte någonstans." Ryggradslös jävel...
Barcelona neymar JR
2016-05-20 09:29
Douglas (25), Bartra (25), Vermaelen (30), Adriano (31) and Sandro (20) are expected to leave Barcelona this summer. [sport] Äntligen äntligen äntligen äntligen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-20 01:12
[QUOTE=Davids3]Vänta lite nu. Ser ni det verkligen som en sorts hyllning till Messi att nämna en hund efter honom? Först när jag läste det uppfattade jag det som en förnedring och därför ville inte Isco ta på sig ansvaret.. [/QUOTE] 2013. Isco (Malaga): "I named my dog, a labrador, 'Messi' because Messi is the best in the world, and so is my dog." [el pais].
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-05-20 00:53
Vänta lite nu. Ser ni det verkligen som en sorts hyllning till Messi att nämna en hund efter honom? Först när jag läste det uppfattade jag det som en förnedring och därför ville inte Isco ta på sig ansvaret..
Barcelona Gabriel
2016-05-20 00:20
Haha, Messi förstör spelarnas karriärer i Real Madrid. Hur många är det nu som fått skit av Florentino för att de uttalat sig gott om Messi eller nämnt honom som "världens bästa"?

Även om Isco är pinsam som inte kan stå för det så kan jag ändå förstå honom. Bara Gud vet vad Florentino har sagt till honom.

- Ta tillbaka det du sa om Messi och din hund annars petar vi dig, alternativt säljer dig.

Tvekar inte det minsta på det. Minns ni Ödegaard som fick radera sina tweets om Messi. Haha, den klubben är så jävla patetisk.
Vlom
2016-05-19 23:44
Isco från 2013: "I named my dog, a labrador, 'Messi' because Messi is the best in the world, and so is my dog." Isco under gårdagen i en spansk TV-program: "I have to say in my favour that calling the dog Messi was more my brother and dad's idea than mine. I'm cleaning my hands with it [the naming of the dog], I'm a Madridsta and that's that. I don't walk him anyomore, imagine me calling him Messi in the streets,"
Barcelona enkos
2016-05-19 22:11
Barcelona enkos
2016-05-19 22:11
Enligt italienska medier är Roma nära att knyta til sig Gameiro. De har skickat bud på 10 miljoner euro + Toni Sanabria..
Med andra ord blir ingen Gameiro i Barcelona som det talades om.
Barcelona enkos
2016-05-19 22:11
Annons: