/spanien/barcelona/forum/117.aspx/spanien/barcelona/forum/117.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bosketts
2017-05-15 14:10
Men herregud, lugn i båten nu.

1. Det kunde varit betydligt värre än Valverde.
2. Ingen av oss som vet vad Valverde vill göra med laget ännu.
3. Det är inte 100% klart att det blir Valverde.

Att klanka ner och vifta bort en ny tränare/spelare innan denna ens skrivit på ett kontrakt är enbart idiotiskt.
Barcelona Katalano
2017-05-15 14:02
Fuerza Idag är Valverde "skit" och "ledningen "skiter" på Messi, igår skulle Alba "spottas ut" ur klubben. Det här snacket kanske funkar på skolgården men det är väldigt barnsligt och sänker nivån på forumet. Inte heller har du någon som helst motivering kring något av dina ordkastningar. Höj nivån!
Barcelona Fuerza
2017-05-15 14:01
@El Pistolero #9:


Gjort det bra? Du påminner om vår ledning som har en eftersläpning på ca tre år. Fotbollsvärlden går om. Vi blickar tillbaka och trampar i samma dike trots att vi var långt före alla andra under Guardiola/Laporta.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-15 13:53
Jisses vilka människor det finns här, troll på ett eller flera sätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-05-15 13:48
Man ska inte döma folk på förhand. Valverde gjorde ju ett bra jobb med Bilbao som består enbart av baskiska spelare . Bilbao som ändå har varit ett av bättre lagen i La ligan och solat även i Europa. Jag tror i alla fall han kommer göra jobbet bättre än Enrique som inget verkar ta på allvar då han var mera som en kompis med sina spelare än deras "chef". Valverde är äldre och mer seriös och som spelarna ska förhoppningsvis lyssna mer på. Nytt röst är vad som behövs mest just nu.
Barcelona Smogen
2017-05-15 13:17
Ni som direkt dissar Valverde, vad är det ni inte gillar? Kommentarer som "han är medelmåttig" känns ju rätt intetsägande. Är det för att han aldrig tränat en riktig Europeisk toppklubb eller vad?

Själv blir jag jäkligt nöjd om vi väljer Valverde. Visst, det finns andra som hade varit mer spännande men kom ihåg att ledningen verkar ha valt mellan Valverde, Unzue och Eusebio.
Tränare som Sampaoli, Tuschel och Conte verkar inte vara tillgängliga och däremed verkar dom heller aldrig ha varit aktuella.

Valverde har gjort det bra i Bilbao, han har gjort det bra i Olympiakos, han tog Espanyol till final I UEFA cupen, jag hoppas det blir Valverde. Skulle vara otroligt intressant att se vad han kan göra när han får lite resurser att röra sig med.
Barcelona Reymar
2017-05-15 12:51
@Fuerza:

Valverde är en medelmåttig tränare som inte kommer göra några förbättringar till vårt spel, vi måste nog vara den enda klubben i Europa som jagar Valverde. På vilket sätt skiter ledningen på Messi? Såvitt jag vet så pågår förhandlingar om ett nytt kontrakt och då kan ju Messi hota med att inte krita på ett nytt kontrakt om inte dom anställer en bra tränare.
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-15 12:39
Valverde anställs inte för att han har varit spelare för klubben tidigare, han anställs för att han har en bra relation till vår ledning samt gjort det bra i Athletic. Kom ihåg att ledningens förstaval 2014 var inte Luis Enrique, det var Valverde som då rejecta oss för att han bara varit i Athletic 1 år och ville fortsätta på "projektet". Ledningen har varit överförtjusta i Valverde långt innan Robert blev vår sportchef.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2017-05-15 12:27
@Cule4life:


Han ska ha börjat träna. Har sett foton där han springer på en gräsplan.
Barcelona Fuerza
2017-05-15 12:25
Hur har det gått för Bilbao senaste 3-4 åren? Valverde är skit och ledningen skiter på Messi samt hela laget med denna nyhet.

Samtidigt lyckas Valencia anställa Marcelino. Jösses, vad lågt vår klubb sjunker. Ofattbart.
Barcelona Barclasico
2017-05-15 12:17
Barcelona Barcelonistas
2017-05-15 12:11
Har ingen koll på Valverde alls. Det viktigaste för mig är att vi får tillbaka vårt Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-05-15 12:05
Detta Barça DNA som Robert och klubben är så besatta av är totalt missvisande och har absolut inget med varken klubbens spelfilosofi eller värderingar och principer som klubben historiskt sett alltid haft o göra med. Valverde anses ha Barça DNA pga att han spelade i klubben i 2 säsonger (88-90) som en reserv/bänkspelare. Det har absolut noll o göra med hur hans spelfilosofi ser ut. Oscar Garcia, Tuchel och Sarris filosofi är mer Barça DNA men de ignoreras eftersom de vill ha en nickedocka som de kan styra som de vill och de får dem o Valverde. Vi kan lika gärna länkas ihop med Santiago Ezquerro som vår nästa tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-15 11:46
Coutinho: "Barça are one of the best teams in the world, Until now, no offer has come directly to me, it goes through my agent." [espn] Han bekräftar mer eller mindre ett bud från klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-05-15 11:26
Jordi Basté and Xavi Torres confirm live on Radio RAC1 that Valverde is Barcelona’s coach for the next two seasons. (enligt RafaelH117 på twitter) Intressant men det känns som jag inte har så bra koll på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-05-15 10:47
Bosketts

Marlon var riktigt bra. Säker med bollen, trygg och lugn i försvarsspelet. Han ska absolut upp till a-laget nästa år enligt mig. Han sökte ofta passning upp till mittfältare, främst Busquets, istället för att lägga i sidled till Umtiti/Digne också vilket ger ett extra plus i kanten.
Barcelona Bosketts
2017-05-15 10:15
Missade matchen igår. Hur skötte sig Marlon? Hur var samarbetet med Umtiti?
Barcelona Cule4life
2017-05-15 09:51
Har någon ngn update på Vidal?
Barcelona Soko
2017-05-15 09:50
@Oanerding:

Vi hade ändå mycket tid att rätta till efter Alaves matchen men fortsatte att slarva och skänka bort poäng från vänster och höger. Deportivo borta hade räck för att vinna ligan nu men vi gör en historisk match mot PSG och bara tre dagar efteråt sover i Deportivo samtidigt som Neymar festar hos lilla syster . Lägg till Malaga två gånger och 5 tappade poäng.
Med andra ord har Barca varit oseriösa, arroganta och nonchalanta mot sämre lag men spelat bra och seriöst mot topplag. Det gäller att vara på tårna hela vägen ...
Barcelona DM1982
2017-05-15 09:38
Marlon stats vs Las Palmas: 87 passes 94.3% pass accuracy 2 interceptions 1 tackle 3 clearances https://t.co/AUCxvTao6P Imponerande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Oanerding
2017-05-15 09:07
Du är spärrad under andra nick, och alla nya du skapar kommer också att spärras.

/mod
Barcelona Katalano
2017-05-15 08:29
Såg reprisen på Reals första mål nu. Vad ska domaren in där i situationen och göra om han inte ska räkna in ett avstånd. Ser ut som att han ska peka ut vart muren ska stå. Konstigt agerande helt klart, men också orutinerat av Sevillaspelarna. Regelboken säger mål.
Barcelona DM1982
2017-05-15 07:16
[QUOTE=Fuerza]Mallenco går tydligt fram till spelaren i syfte att kolla hur det gick. Detta tolkar man som att spelet är blåst då spelarens hälsa är i fokus. När Nacho tar sats så vänder sig domaren plötsligt fastän han själv står aktivt och SKYMMER Sevillaspelarna och målvakten från Nacho's ansats vilket i sig raderar deras möjligheter att kunna försvara sig i situationen. Där måste Mallenco ta ansvar för sitt misstag då han förvirrade Sevillaspelarna. Det hade varit en helt annan femma om han hade stått vid sidan om eller bakom bollen. Nu står han alltså framför bollen och deltar själv i spelet. Vi ska inte glömma bort det röda kortet Ronaldo borde ha fått vid 1-0. Hade detta varit FA så hade en granskning varit igång nu och imorgon hade Ronaldo fått minst två matchers avstängning. [/QUOTE] Fast även lite orutinerat av Sevillaspelarna, till och med 10 åringar vet nu att en spelare ska ställa sig framför bollen så att motståndaren inte kan skjuta iväg bollen. Om domaren går fram för att kolla om en spelare är skadad så kan jag förstå att spelare tolkar det som att spelet är avblåst. Att även ställa sig i vägen för Sevillaspelarna gör det hela ännu värre. Men det är ju Spanien och Bernabeu, vem blir förvånad?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-15 06:54
Såg målet precis haha! Visst real hade säkert vunnit ändå ja om inte Ronaldo hade fått sin regelrätta utvisningen. Antar att förbundet ser över morata som applådera åt domaren efter varningen, 3 matcher där va?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-05-15 00:39
Både vi och Madrid fansen älskar att hitta saker att gnälla över vid varje mål. Är det inte offside så är det domaren, alltid nått. Men reals mål idag tycker jag inte är regelrätt. Det ser inte så farligt ut på repriserna men om man ska gå in på detaljer så tycker jag en sak sticker ut mer än annat . Och det är att domaren står ivägen för Sevillaspelarna att ställa sig framför bollen just för att en snabb frispark inte ska slås. Ingen i sevilla har möjlighet att göra det när pissluffar domaren står där. Och om nu en spelare hade ställt sig framför bollen så måste motståndarn kräva avstånd och då måste det vara en ny signal från domaren . Om vi vänder på det då , ifall Nacho nu hade slagit bollen på domaren istället . Hade den gått om då ? Ja vi alla vet att domaren hade sagt att den ska slås om......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2017-05-15 00:29
Mallenco går tydligt fram till spelaren i syfte att kolla hur det gick. Detta tolkar man som att spelet är blåst då spelarens hälsa är i fokus. När Nacho tar sats så vänder sig domaren plötsligt fastän han själv står aktivt och SKYMMER Sevillaspelarna och målvakten från Nacho's ansats vilket i sig raderar deras möjligheter att kunna försvara sig i situationen. Där måste Mallenco ta ansvar för sitt misstag då han förvirrade Sevillaspelarna. Det hade varit en helt annan femma om han hade stått vid sidan om eller bakom bollen. Nu står han alltså framför bollen och deltar själv i spelet. Vi ska inte glömma bort det röda kortet Ronaldo borde ha fått vid 1-0. Hade detta varit FA så hade en granskning varit igång nu och imorgon hade Ronaldo fått minst två matchers avstängning.
Barcelona Fuerza
2017-05-15 00:28
Dubbelpost
Barcelona Ribohn Fan
2017-05-15 00:25
Man brukar säga att motivation slår klass och när klass har mer motivation än dem sämre lagen. Då blir det så stora siffror i slutet på säsongen 6-0, 7-1, 4-1, likadant varje år. Tyvärr för oss i år, som jagar, förra året var det Real som blev drabbat.
Barcelona Fuerza
2017-05-15 00:22
@Gabriel:


FairPlay
Barcelona Gabriel
2017-05-15 00:13
@II Barça II:


Madridismo i deras sannaste anda. Sevilla spelaren erbjuder Asensio hjälp att ta sig upp, Nacho utnyttjar det för att göra mål.

Fint.
Annons: