/spanien/barcelona/forum/11653.aspx/spanien/barcelona/forum/11653.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca4eva
9/9/2011 15:03
barcarobin

True that

---------------

FC Barcelona #10
Barcelona Hetfield
9/9/2011 15:03
elbraco

Jag syftar mer på en spelare som har potential men som inte får ut det. Pato är väl ett bra exempel, han har potentialen att bli en av världens bästa anfallare men svagt psyke och skador sätter stopp för det. Neymar kan antingen blomma ut och bli nästa Ronaldo eller så stannar han i utvecklingen och blir Pato.

barcarobin
9/9/2011 15:02
Barca4eva : Jag vet att dubbelmoralen finns här, tror problemet är att folk glömmer bort vad dom skriver, där av den låga intelligensnivån
Barcelona FC Barcelona #10
9/9/2011 15:01
Vad heter "nya" myp2p?
Barcelona Barca4eva
9/9/2011 14:56
barcarobin

Dubbelmoralen i det här forumet finns överallt..bli inte förvånad.
Barcelona basaric - Cesc? No! Gago? Yes!
9/9/2011 14:50
Vill dela med mig den här..
Barcelona L.A.M Nr 10
9/9/2011 14:47
Neymar kommer kosta så sjukt mycket pengar för klubben som köper honom. Utköpsklausulen ligger på €45 miljoner och Santos verkar inte ha några planer på att förhandla ner det. Visst har killen talang men jag tycker han blivit så hypad det senaste året, jag tror inte han kommer slåss om guldbollen i framtiden t.ex.

Troligen blir det Real som pungar ut alla miljonerna som behövs. Och lägger till en överskattad spelare till sin redan överbefolakde offensiv. Benzema, Higuaín, Ronaldo, Di María, Özil, Kaká och Neymar på endast fyra positioner? Och nu räknade jag bara de duktiga spelarna. Sen finns ju även typ Callejón och Altintop
barcarobin
9/9/2011 14:46
Spelar väl ingen roll om man ogillar real madrid de är ju dubbelmoral så det skriker om det.
Barcelona L.A.M Nr 10
9/9/2011 14:43
Aha, är Piqué fortfarande skadad. Men då kanske Puyol får starta ändå. Men jag skulle nog ändå sätta Abidal och Mascherano som mittbackar och Adriano och Alves som ytterbackar och jag tror det blir så också.

Håller med om att både Cesc & Thiago borde starta imorgon, men jag tror nog ändå Iniesta får plats i elvan ändå. Troligen som ytteranfallare.

Valdés
Alves, Mascherano, Abidal, Adriano
Cesc, Keita, Thiago
Alexis/Pedro, Messi, Iniesta

Känns som en ganska trolig elva, även om det är svårt att gissa. Pedro fick inte spela så mycket i landslaget så jag hoppas han startar. Busquets har jag för mig spelade båda matcherna och kanske behöver vila, vilket som tror jag ändå Keita startar.
AndreD
9/9/2011 14:39
barcarobin

För att vi hatar R*al Madrid. Du kanske gillar dem?
barcarobin
9/9/2011 14:37
Varför vill folk att vi ska trissa upp priset på neymar? ni blir ju själv sura när någon gör det mot barcelona.
Barcelona Katalano
9/9/2011 14:15
elbraco - Bojan y Thiago

Det viktiga är ju att Pato inte alls blivit så bra som han spåddes bli. Att värva Neymar för den hutlösa summan och sedan märka att han inte alls levererade som man tänkt skulle ju vara en flopp. Man sätter skyhöga krav på en spelare som kostar så mycket.
elbraco - Bojan y Thiago
9/9/2011 13:39
Hur kan man räkna Pato som flopp? Jämfört med Ronaldo är ju alla floppar men Pato har ju ett målsnitt på ~0.50 och är en av Milans stora stjärnor.

Pato kanske var hypad som talang men han är fortfarande en grym spelare, det var inte mer än ett halvår sen som många ville ha han hit som backup till Villa.
Var inte du en av dom Hetfield?
Barcelona FC Barcelona #10
9/9/2011 13:36
elbraco

Tror att han räknar Pato som en flopp :p
elbraco - Bojan y Thiago
9/9/2011 13:33
"Angående Neymar så är det väldigt riskabelt, antingen så blir han nästa Ronaldo eller så blir han nästa Pato."

Jag fattar inte. Två grymma spelare?
Atlético addeh
9/9/2011 13:24
Frodo

Håller fullständigt med dig. Thiago & Cesc borde starta imorgon. Dels för att båda är i hysterisk form, och dels för att båda kommer kämpa för sina liv för att nå en plats i startelvan och därför borde inte chansen att de går omkring och tänker på Milan-matchen existera.

---

Startar vi med Mascherano som mittback imorgon lär ju antingen Adriano eller Maxwell ta platsen till vänster.
Barcelona Frodo
9/9/2011 13:22
1.70-ligan

Lol! Vi skrev exakt samma sak samtidigt.
Barcelona 1.70-ligan
9/9/2011 13:20
LAM nr 10

Pique är fortfarande skadad
Barcelona Frodo
9/9/2011 13:18
el Maestro!

Jo, du har rätt. Jag vet att Pep verkligen vill starta med Iniesta och Messi så många matcher som möjligt. Men Iniesta har spelat 1,5 match den senaste veckan och med tanke på att Milan väntar kanske det vore klokt att låta honom vila då vi har klassersättare i form av Cesc och Thiago.

L.A.M Nr 10

Pique är fortfarande skadad.
Barcelona L.A.M Nr 10
9/9/2011 13:12
Kul att Puyol är tillbaka. Nu gäller det att ta det försiktigt, han har inte spelat en match sen i våras så jag tycker han ska sitta på bänken både mot La Real och Milan. Ligamatchen efter det tror jag vi tar emot Osasuna så där kan han få en halvlek, eller kanske till och med starta.

Nu är väl truppen helt skadefri om jag inte misstar mig. Abidal, Mascherano, Piqué och Alves känns som den troligaste backlinjen, men även Adriano kan blanda sig in där.

Mittfältet och anfallet blir svårt att gissa då Pep denna säsong har så otroligt många valmöjligheter men jag det känns som Keita blir inblandad på något sätt, då det är en bortamatch mot ett fysiskt lag. Troligen så startar han, antingen som pivote eller lite mer offensiv mittfältare.

el Maestro

"Det finns två spelare som Pep inte bänkar om han verkligen inte måste. Det är Messi och Iniesta."

Och Keita såklart.
Barcelona el Maestro!
9/9/2011 13:11
Frodo:
Det finns två spelare som Pep inte bänkar om han verkligen inte måste. Det är Messi och Iniesta. Så har det hittills varit. Han kommer rotera Xavi och Cesc och de andra men jag tror att Messi och Ineista startar så gott som alla matcher. Pep tar däremot ut Iniesta i vssa matcher i andra halvleken mot exempelvis Affe, eller Cesc.

Edit: Han vill ha en viss kontinuitet.
Barcelona Frodo
9/9/2011 13:09
Jag fattar inte ett ord av det Pep säger men man blir inspirerad av hur passionerat och animerat han håller sitt tal. Det är inte konstigt att spelarna aldrig tappar garden när man har en sådan tränare.
Barcelona Frodo
9/9/2011 13:05
Rotationer kommer att vara viktigt de 3 kommande veckorna. Cesc och Thiago spelade färre minuter än Xavi och Iniesta för Spanien senaste veckan. Båda är i bra form så kanske borde de starta mot Sociedad så att Xavi och Iniesta är utvilade till matchen mot Milan? Pedro satt också mest på bänken medan Villa fick mycket speltid så den förstnämnde borde vara given.
Barcelona Hetfield
9/9/2011 12:55
Sociedad kör ju väldigt fysiskt och tufft, därför är det lika bra att vila Puyol och låta Mascherano få spela som mittback. Det finns ingen poäng att riskera.

Angående Neymar så är det väldigt riskabelt, antingen så blir han nästa Ronaldo eller så blir han nästa Pato.
Barcelona FC Barcelona #10
9/9/2011 12:55
Skönt att Puyol, Maxwell, Adriano och Afellay är tillbaka :)

Nu vill man se Afellay visa att han inte ger upp utan vill kämpa om en plats i startelvan :D

Addeh

Puyol kommer förmodligen sitta på bänken mot Milan.
Man har andra alternativ tillgängliga och det skulle vara dumt att använda sig utav Puyol när han inte har någon matchform.
Atlético addeh
9/9/2011 12:54
Abbe

Underbara nyheter. Inte bara en, utan samtliga fyra helt spelklara alltså. Får hoppas Puyol kan få några minuter imorgon, det vore välbehövligt inför tisdagens möte.

Frågan är hur Pep resonerar kring startelvan mot Milan. Skulle han bänka Mascherano, som varit så bra, till förmån för en helt matchotränad Puyol? Ni vet vilket val han gjorde i CL-finalen.
elbraco - Bojan y Thiago
9/9/2011 12:54
"Guardiola som är en av arkitekterna till moderna FC Barcelona visar sin uppskattning till klubben som skapade honom."

Pep borde ha fått smeknamnet Arkitekten snarare än Filosofen. Han studerar motståndarna in i minsta detalj, bygger upp en strategi och har en färdig spelplan inför varje match.

El Capitan är tillbaka! Även om jag har längtat som tusan till denna dagen så vill jag att han hoppar över Sociedad-matchen. Han kommer inte behövas och då kan vi lika gärna sätta honom på bänken och sedan byta in honom i ~70:e minuten.
Eller så ska man spela honom så att han är redo för Milan på tisdag.
Svårt val där.
Barcelona 1.70-ligan
9/9/2011 12:51
härligt! Vore inte fel om afellay fick spela imorgon så vi har alla anfallare i bra skick (utvilade eller med en match i kroppen, beroende vem) tills den viktiga matchen mot milan. Frågan e dock om Pep vågar köra med Ibi än.
Barcelona Abbe.
9/9/2011 12:43
Puyol, Maxwell, Afellay och Adriano har fått el alta medica och är redo för morgondagens match mot Real Sociedad på Anoeta.

Oerhört bra nyheter med tanke på det tuffa spelschemat som väntar de kommande tre veckorna.
Barcelona el Maestro!
9/9/2011 12:41
Jag gillade verkligen något som Pep antydde igår i sitt tal när han mottog guldet.

Han sa att han har lärt sig om att aldrig bortförklara en förlust även om det är plågsamt att förlora. Jag har lärt mig att acceptera förluster och får lov att fira med återhållsamhet när vi vinner.

Enligt mig är det detta som skiljer mellan Pep och den största förloraren vid namn Mourinho. Medan den senare alltid skyller förluster för domare, Uefa, motståndarlaget, spelschemat och allt vad han kan hitta på, gratulerar Pep sina motståndare vid förluster. Han håller hellre tyst än att försöka framkalla en känsla av att alla är emot oss.
Pep har säkert också sina svagare sidor men jag har sett Mourinho i flera klubbar. Han tar verkligen priset när det gäller dåligt förlorarmentalitet.

Marängerna kommer inte att inse detta förrän han lämnar Real Madrid.

Pep säger bland annat följande:

“I’ve learned to win and celebrate with a lot of moderation. Learned how to (accept) losses, which is painful really. Excuses are useless. When you lose it is your responsibility. As do when things don’t go (as planned). This is sport and Barca have given me this.”

Josep Guardiola.
Annons: