/spanien/barcelona/forum/11651.aspx/spanien/barcelona/forum/11651.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Churro
2011-08-16 11:03
ngn/ngra som ska på matchen imorgon? jag funderar på att åka dit en vecka, men pallar inte åka själv. ingen av mina vänner som kan tyvärr.

inget folk som bor där nere som man kan hänga med?
Barcelona pat-w
2011-08-16 11:00
Barcelona Jeffren
2011-08-16 10:46
1.70-ligan

Jo där har du en poäng helt klart,, men jag tror Arsenal är skakat samt att publiken nu tillochmed går emot Nasri det säger att något är fel
Barcelona 1.70-ligan
2011-08-16 10:45
hade udinese haft kvar Alexis, Zapata och Inler hade jag trott en skräll var möjlig. Men nu? Njaa
Barcelona Jeffren
2011-08-16 10:22
Jag tror det blir en skräll Udinese går vidare
Barcelona Jeffren
2011-08-16 10:21
¡Barca! - Crèma Catalana

Helt rätt det blir en spännande match,, ska även se Köpenhamn och hålla alla tummar att dom åker på stryk
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2011-08-16 10:10
Ska bli intressant att se Arsenal - Udinese ikväll, tror ni Arsenal lyckas ta CL-platsen trots allt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Maestro!
2011-08-16 10:08
Presentation om Cesc från Barcas hemsida:

PROFILE
"Cesc Fabregas can play in all midfield positions. He can act as defensive center mid, left or right midfield pivot, or even just behind the striker. He stands out for his great ability to get into the box, and his goal assists. With him on the pitch, his teammates play better."
Barcelona Unicef
2011-08-16 09:42
Håller med helt ang Alexis, kändes som han va en del av laget sen många år tillbaka, verkar ha kommit in riktigt bra i gruppen... Sen e de ju kanon att det faktiskt är riktig fight om platserna både på mittf och på topp...
Postat via SvenskaFans-appen
BARCA-mes que un club
2011-08-16 09:20
alexis imponerade stort mot real madrids match värkar vara en lovande talang inför denna säsong bra köp!!!!
Barcelona Alvés - Por Que?
2011-08-16 01:57
Har suttit här och tänkt lite på onsdagens sena match gentemot Madrid, nu när alla är fit for fight så lär det bli bästa manskapet förutom Capitan el Corazon.

Valdes
Alves Pique Abidal Adriano
Xavi Busi Iniesta
Villa Messi Alexis/Pedro

Vem tror ni tar den sista platsen, verkar som att det är den som är osäker, jag vill dock ha Pedro då hans hemjobb och hans press spel betyder mycket för oss och han behövs nog mot Ronaldo, kommer ihåg i Cupen som vi förlorade när Ronaldo helt plötsligt blev fri så såg man Pedro komma i full fart och bryta i sista sekund.

Sen får nog Cesc några minuter inför ett fulsatt Nou Camp som skanderar Ceeeeeeesc ceeeeeeeesc. Hoppas på ett inferno samt en vinst för oss(fast jag inte egentligen är så taggad över denna titel) men en match mot Madrid är ju alltid viktig.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-08-16 01:56
Barca4eva

Vad som händer när du går hårt är att jag går hårdare :-P ingenting o bli ledsen över, tar inte internet "gräl"/argumentation på det allvar att jag skulle ta illa upp av att någon skriver att jag är trög.

Tror du missförstått Cesc lite. Cesc är inte här för att slå assister. Han skapar många chanser men majoriteten av de bästa chanser han skapar kommer just från en plats djupt ner i planen, dvs den som Busquets innehar. Cesc kommer inte kunna dominera(som ä Xavis främsta egenskap) andra mittfält på det sätt som Xavi gör. Det kan jag lova dig och jag kommer vara den första som erkänner IFALL jag har fel. Men är 100 på det.

"Cesc, en offensiv mittfältare, anländer."
Dock är du en av få här inne som lyckats klura ut vilken position Cesc egentligen har. Cesc är för tillfället tyvärr ingen centralmittfältare, men han är ung ch kan skolas om till det.

Givetvis menade jag inte heller att Cesc skulle spela defensiv mittfältare mot Real. Men mot t.ex Betis, där enstaka chanser dyker upp då och då och vi behöver fler sådana, kan Cesc möjligtvis ställa upp och mata precisa långbollar på våra forwards(Sanchez och Villa främst).

addeh

Menade inte att han skulle peta Busquets. Men att hn kanske får någon match då och då där mot ett sämre motstånd. Kan du inte tänka dig ett sådant scenario? Hade varit munvattnande.
Atlético addeh
2011-08-16 01:50
barcetia - BENVINGUT ALEXIS!

Huh? Menar du att Pep vill spela in Cesc i rollen som pivoté? Det finns inte en chans, Busquets är lika självskriven som Messi. Möjligen i enstaka matcher att den trion spelar tillsammans, men då tror jag snarare Xavi kommer ta den defensiva rollen.
Barcelona Barca4eva
2011-08-16 01:44
barcetia - BENVINGUT ALEXIS!

Jag började det hela lite väl hårt, det kan jag hålla med om. Ursäkta.

Men det är fortfarande riktigt långsökt.

Keita är väl knappast den som spelar bollar likt Xavi?

Det är Cesc. Där är skillnaden mellan Cesc och Keita.
Om Busquets och Mascherano är lika? Jämfört med ovanstående så är de nästan enäggstvillingar på plan.

Cesc, en offensiv mittfältare, anländer. Mascherano spelar mittback och Keita tar Mascheranos plats, efter Busquets dvs. Det ser ju ut som att Pep försöker skola om Keita till defensiv mittfältare.

Det lutar sig väl mer åt att Mascherano ska agera mittback när det behövs och att Keita tar över hans plats då samtidigt som Cesc tar Keitas plats som offensiv "reserv"mittfältare?

Aja, det får bli mina sista ord för...morgonen?

Ps. Ledsen om jag gick lite väl hårt.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-08-16 01:36
Barca4eva

Ja, för Pep går ju alltid på det självklara. Att skola om Messi till en centre-forward var ju absolut inte långsökt. Det var ju självklart? Minst 100 000 pers som raveade om det innan Pep gjorde det.

Give me a break..
Keita har spelat som offensiv mittfältare positionen i vår 4-3-3. Cesc är offensiv mittfältaren i Arsenal.

Är Busquets och Mascherano lika i sina spel?
Sen kom jag itne in och sa AHH NI HAR ALLA FEL CESC KOMMER SPELA DFENSIVMITTFÄLTARE!!1!1111!

utan jag sa bara att en möjlig anledning till att Keita spelat defensiv mittfältare är att Pep kanske vill testa ifall vi inte skulle bli nedmosade utan en äkta defensiv mittfältare och en mer "spelande" mittfältare utan defensiva kunskaper på ett sätt som att täcka yta osv.
Barcelonistas
2011-08-16 01:25
Keita ska vara tredje valet på den defensiva positionen. 1 Busi-2 Masken-3 Keita.

Men eftersom vi har skador på Mb så flyttas oftast masken ner och då är det keita som får ta busquets plats om han är skadad (gudförbjude).
Barcelona Barca4eva
2011-08-16 01:21
barcetia - BENVINGUT ALEXIS!

Jisses...

Om Pep testar Keita som han gör så betyder det väl inte att resultatet blir detsamma med Cesc? Är Cesc och Keita helt plötsligt likadana i deras spel?

Det är precis det här som gör att det är långsökt. Cesc är ingen Keita och Keita är ingen Cesc. Därav har Keitas spel i Busquets frånvaro absolut inget med Cesc att göra.

Sedan har vi Busquets och Mascherano som tar hand om den positionen.

Förstår du nu varför det är "otroligt" långsökt eller behöver någon annan också förklara det?
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-08-16 01:11
Barca4eva

Räcker inte alls, förstår inte varför det är "otroligt" långsökt.. Kan du utveckla lite mer, tack?
Barcelona Barca4eva
2011-08-16 01:10
barcetia - BENVINGUT ALEXIS!

Det räcker med att säga att Keita inte ens är i närheten av att vara en Cesc-typ. Då är det väl onödigt att Keita testas.

Otroligt långsökt som sagt.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-08-16 01:07
Barca4eva

På vilket sätt? Utveckla.
Barcelona Barca4eva
2011-08-16 01:06
barcetia - BENVINGUT ALEXIS!

"Keita får så mycket speltid för att Pep vill se om Cesc möjligen kan spela på samma position. Cesc - Xavi Iniesta"

Det där är så otroligt långsökt.
Barcelonistas
2011-08-16 00:58
Addeh

Jag tror inte keita kommer få lika mycket speltid som han fått. Anledningen till den speltid han fått är att vi inte haft så många alternativ på mittfältet att slänga in elr starta när vi haft skador. Men nu när vi har både Cesc och Thiago så tror jag Pep kommer spela dessa en hel del.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-08-16 00:56
addeh

Är det ingen annan som är inne på samma spår som jag? Keita får så mycket speltid för att Pep vill se om Cesc möjligen kan spela på samma position. Cesc - Xavi Iniesta.
Barcelonistas
2011-08-16 00:54
barcetia

Tänker på hur svinet Pepe kör sitt jävla mma mot oss, den jäveln är fan ute efter att skada någon hos oss. Getafe incidenten, kapningen på alves i cl semin som kunde slutat riktigt illa, och nu i söndags så var den jäveln på Alves igen.

Khedira måste ha lärt sig ett och annat från psykopaten, att hans spark på abidal inte ens blir en varning är helt Unbelievable. ( kolla länk)
Atlético addeh
2011-08-16 00:52
Barcelonistas

Det enda jag oroar mig för är hur mycket speltid Keita kommer få. Antingen snor han speltid från Fábregas eller Thiago som offensiv mittfältare, eller så spelar han pivoté, något som bör undvikas bäst möjligt.

Blaugrana91

Det klart att Thiago säger så. Vad han egentligen tycker och tänker är det bara han själv som vet om. Man måste verka ödmjuk utåt.
Barcelona barcetia - BENVINGUT ALEXIS!
2011-08-16 00:32
Haha gick in på fotbollskanalen och såg namnet på en artikel:
"De spelar handboll och sparkar huvudet av våra spelare"

Någon annan som tänker på El Clasico när de läser den rubriken?
Barcelonistas
2011-08-16 00:25
Säsongen är lång vi har otroligt många matcher att spela. La liga- Champions League-Copa del rey-Klubblags vm-. Det kommer roteras en hel del och både cesc och thiago kommer få speltid.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-08-16 00:21
barcetia - BENVINGUT ALEXIS!

Du borde ha testat:

"Cristiano Ronaldo skulle sätta på en brud,han tar hem henne...i rummet säger bruden "gör det bekvämt för dig,jag är strax tillbaka". När hon kommer tillbaka sitter han och filmar, gnäller, hoppar runt och viftar med händerna. Hon skriker "vad i helvete är detta?!" Ronaldo säger nervöst " jag är ledsen men jag kan inte prestera efter att Messi har varit här"
Barcelona Blaugrana91
2011-08-16 00:21
Rambla~

Du har givetvis en poäng där, men samtidigt Thiago var medveten om att om Cesc kom så skulle det bli tuffare.
Thiago var dessutom för en värvning av Cesc, han sa något i stil med att desto mer konkurens desto bättre. :P

Jag är dock ganska säker på att det kommer finnas speltid för båda, en säsong är ju lång och lite mer rotation är bara bra.
Barcelona Canaletes
2011-08-16 00:17
Cesc första träning med Barca, känns väldigt vädligt konstigt o se Cesc i Barca...
Annons: