/spanien/barcelona/forum/1159.aspx/spanien/barcelona/forum/1159.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
8/17/2016 18:20
Härligt att Neymar verkar vara okej, såg värre ut. Skönt att man hade fel!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/17/2016 18:07
Neymar för fan riskera inget nu...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
8/17/2016 18:05
Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt med Neymar. Tror tyvärr att matchen är över för hans del, han ser ut att han riktigt ont.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/17/2016 18:05
Neymar skadad.... Värva Paco!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
8/17/2016 18:02
Neymar målskytt efter 14 sekunder, skadad i samma situation. Frågan är hur allvarligt
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
8/17/2016 18:01
@neymar JR:


Aspas är fortfarande förstavalet för Celta Vigo som #9, men Guidetti är långtifrån att vara dålig som du försöker få det till. Svensken var måleffektivast hos Celta sett till antal spelminuter under föregående säsongen.
Vlom
8/17/2016 17:50
@Junta Dimision:


Menar du det tack vare målvaktsspel? Eller att man hade turen att ha Messi, prime Xaviesta och Pep under sin tid hos oss och därmed blev den målvakt som vunnit flest antal titlar med Barcelona någonsin? Eller att det är en mix utav att han är en katalan, spelat hos oss i mer än 10 år, spelat bra och vunnit ett antal titlar?

Enligt min åsikt, så är Claudio Bravo minst lika bra eller t.o.m. bättre än Valdes trots att chilenaren har spelat hos oss i 2 år enbart utifrån kvalitéer som målvakt.
Barcelona Blaugrana91
8/17/2016 17:28
Enligt MD så kommer klubben fortsätta att försöka värva Alcácer och blev förvånade av att höra Valenicas sportchefs kommentarer, speciellt då man redan ska vara överens med Lim som har accepterat att sälja. Valencia behöver pengarna. Sista ordet verkar alltså inte vara sagt. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
8/17/2016 16:23
@enkos:


That's what I thought...
Barcelona enkos
8/17/2016 16:22
Jag vill avsluta diskussion om Valdes. Vi går vidare. Hoppas på att vi inte underskattar Sevilla ikväll och det vore perfekt med att börja med en titel. Det skulle ge trygghet och bra självförtroende inför ligaststarten.
Barcelona Bosketts
8/17/2016 16:19
@Barcelonistas:


Problemet med din logik är att enkos gör precis samma sak som du nu kritiserar. Han kritiserar personers åsikter och gör det med ett provokativt och aggressivt språkbruk. När då person x svarar och kritiserar den åsikten: då gör de alltså fel med din logik?
Barcelona Bosketts
8/17/2016 16:16
@enkos:


Så du ser inte alls skillnaden mellan att ha spelat nästan 600 matcher jämfört med 69? Att ha spenderat närmare 20 år i en klubb, snarare än två? Att vara fostrad i klubben och gått igenom alla ungdomsled jämfört med att vara inköpt?

Du förstår inte att folk ser Valdes som en större legend än Bravo?
Barcelona Andresito
8/17/2016 16:07
Finns det någon här inne som idag hade lagt €20M på Bravo om vi endast haft ter Stegen och Masip i truppen? 20 miljoner är väldigt mycket pengar när man har en av världens mest talangfulla målvakter som redan hunnit anpassa sig till klubben. Ser absolut ingen fördel med att behålla Bravo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
8/17/2016 15:59
Bedömningen av spelare här på forumet är verkligen från olika grunder! Munir har tagit stora kliv och är redo!??? Han har blivit frispelad 3gånger på försäsongen och gjort mål! Han har slagit en svår passning och den gick till rätt adress! Munir har inte utvecklats överhuvudtaget på 2-3 år. Som Ensam striker i Barca så har han otroligt mycket som saknas. Och som ytter så erbjuder Munir absolut inget. Han behöver gå på lån mer än någon annan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
8/17/2016 15:56
@Junta Dimision:

Dessa statistisk säger mig ingenting och tyder inte på att Valdes är bättre än Zubi. Vilken målvakt som helst hade haft dessa rekord när du har Puyol,Pique och Abidal framför dig samtidigt som laget hade 70% bollinnehav i stort sett varje match.

Enligt din logik så är Bravo bättre än Valdes, då Bravo lyckades på sin första säsong vinna Zamora trofén samtidigt som han slog rekord i antalet hållna nollor i rad. Tänk dig då om han vaktade buren i tio år..
Barcelona Barcelonistas
8/17/2016 15:54
Folk kritiserar enkos för exakt vad? Mannen killen kmr med egna åsikter ja respekterar dom även om ja inte håller med. Folk här inne vill hänga en om man säger något som enligt dom är fel. Mods dags och plocka ner gåsen här inne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
8/17/2016 15:54
@Bosketts:

Jag ville aldrig att Bravo skulle ha samma status som Valdes men tycker att Valdes var aldrig en stor målvakt och stör mig sättet han lämnade. Medan Bravo gjorde det perfekt under tiden han bar Barcas tröja och lämnar efter beskedet att han inte blir förste målvakt något jag har fullt förståelse för. Vi kan därför inte hata Bravo men försvara Valdes .
Barcelona El Pistolero #9
8/17/2016 15:51
[QUOTE=Katalano]Har hållit mig undan forumet under sommaren men vad jag ser nu när säsongen kör igång är inte roligt. Det har skett uppryckningar härinne tidigare vilket vilket varit fantastiskt att se. Med MODs hjälp så kan vi göra det igen och då blir det roligt igen att både läsa och delta i diskussioner. Just nu suckar jag mest åt provokationer, låg intelligens och möjligten en oförmåga att se sammanhängande mönster. i kvällens match vill jag ha ett riktigt starkt lag på planen vid start. Vi kan vinna säsongens första titel och har ett fantastiskt utgångsläge med en 2- målsledning. Skulle gärna se Umtiti från start istället för Masken. Denis Suarez och Digne gjorde grymma inhopp senaste matchen så jag vill se dem i Iniestas och Mathius frånvaro. Som ytteranfallare är jag kluven kring om jag vill ha Arda eller Munir. Är Rafinha tillgänglig?- Skulle gärna se ett inhopp av honom isåfall. I övrigt samma lag som senaste matchen. [/QUOTE] Hade gärna sett Gomes-Busq-Denis, kanske för risky dock? Messi-Suarez-Arda på topp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
8/17/2016 15:49
@enkos:Nej nej, enkos. Ta och svara på min fråga nu. Det var ju det du ville - att ha en sansad debatt kring det hela. Nu har jag frågat dig. Göm dig inte nu.
Barcelona enkos
8/17/2016 15:48
@Junta Dimision:

Valdes hade bara tur att spela med det bästa laget genom tiderna medan Zubi spelade med sämre lag därav antal titlar åt Valdes favör.
Barcelona Z_Z
8/17/2016 15:47
@Junta Dimision:


Nu säger dock inte nödvändigtvis antalet Zamoras eller antal hållna nollor vilken av dem som är bäst. Finns nog ingen tvekan om att Barcelona under Valdes tid var klart bättre och släppte till klart mindre bakåt.
Barcelona El Pistolero #9
8/17/2016 15:44
[QUOTE=Barcelonistas]Satsa på Munir han har redan utvecklats det har han visat. Kmr in borta mot Sevilla hör 0-2 like a fucking boss. [/QUOTE] Jeffren kom in mot RM o tryckte in 5-0 like a boss, nu är det belgiska div 2 för honom... ;) Nä men Munir måste bevisa mer, jag litar faktiskt inte på honom om vi ställs mot RM eller Bayern o Suarez är otillgänglig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
8/17/2016 15:43
[QUOTE=Reymar]Han menar den spanska supercup finalen 2012 när vi ledde med 3-1 men Valdes lekte Messi i eget straffområde och tappade boll vilket resulterade i en reducering som blev avgörande, titeln gick till Madrid. [/QUOTE] Det var för det första till di Maria och det återstod ett returmöte på Bernabeu att spela också. Där vi förövrigt blev överkörda och Valdés räddade oss flera gånger. Sen ser jag inte hur en random Supercopa-match ska vara bevis på att Valdés var en svag målvakt när han var en bidragande orsak till ett antal mycket tyngre titlar. Nope ingen vidare logik här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
8/17/2016 15:41
@Reymar:

Verkligen inte, Valdes har flest antalet Zamora troféer i klubbens historia och har dessutom rekordet i antalet hållna nollor för klubben.
Barcelona Reymar
8/17/2016 15:38
@Vampíro:
Han menar den spanska supercup finalen 2012 när vi ledde med 3-1 men Valdes lekte Messi i eget straffområde och tappade boll vilket resulterade i en reducering som blev avgörande, titeln gick till Madrid.
Barcelona Katalano
8/17/2016 15:38
Har hållit mig undan forumet under sommaren men vad jag ser nu när säsongen kör igång är inte roligt. Det har skett uppryckningar härinne tidigare vilket vilket varit fantastiskt att se. Med MODs hjälp så kan vi göra det igen och då blir det roligt igen att både läsa och delta i diskussioner. Just nu suckar jag mest åt provokationer, låg intelligens och möjligten en oförmåga att se sammanhängande mönster.

i kvällens match vill jag ha ett riktigt starkt lag på planen vid start. Vi kan vinna säsongens första titel och har ett fantastiskt utgångsläge med en 2- målsledning. Skulle gärna se Umtiti från start istället för Masken. Denis Suarez och Digne gjorde grymma inhopp senaste matchen så jag vill se dem i Iniestas och Mathius frånvaro. Som ytteranfallare är jag kluven kring om jag vill ha Arda eller Munir. Är Rafinha tillgänglig?- Skulle gärna se ett inhopp av honom isåfall. I övrigt samma lag som senaste matchen.
Barcelona Barcelonistas
8/17/2016 15:34
Satsa på Munir han har redan utvecklats det har han visat. Kmr in borta mot Sevilla hör 0-2 like a fucking boss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
8/17/2016 15:34
[QUOTE=enkos]Hans nonchalanta mottagning som blev perfekt pass till Benzema som gjorde målet i finalen och gav Real titel glömmer du väl inte ? [/QUOTE] Det var just i den matchen han visade sin storhet. Jag minns mycket väl att efter en minut passade han fel och Benzema gjorde mål. Vem som helst hade varit nervös inför en bortapublik men han var hur lugn som helst resten av matchen och visade inga tecken på nörvösitet trots att han gjorde bort sig efter en minut på bortaplan. Vem som helst hade bajsat på sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
8/17/2016 15:31
[QUOTE=Rambla~]Den summan för Paco är bara pinsamt. Kan bara spela inne i boxen, totalt värdelös i passningspel eller kombinationer. Inte någon raket i djupled heller, utan snarare en måltjuv som när han är i form lyckas hålla sig framme vid rätt plats. Tyvärr kan han långa stunder falla bort helt ur matcherna. Var han ens ordinare föregående säsong? [/QUOTE] Skulle nog hävda att Paco är väldigt bra på att kombinera med andra, bra fotbollsintelligens på honom. Du behöver inte vara en raket i djupled, Suarez är det inte o han är i särklass världens bästa anfallare. Har hellre en anfallare som står rätt o löper rätt men e sådär snabb än en vindsnabb anfallare som är fotbollsdum. Tycker även Paco är bra på huvet trots sina 176 cm. Att han också varit avgörande för sitt Valencia i matcher mot både oss o RM med mål o assist säger en del om hans kvalité.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
8/17/2016 15:30
[QUOTE=Rambla~]García Pitarch, sportchefen i Valencia, säger att Paco inte är till salu. Diego Alves situation är en annan då denne har blivit lovad en högre lön av tidigare president, något Valenica i dagsläget inte kan ge. Därför får han lämna om han önskar. Det kan inte bli tydligare, så snälla Barca, sportledning och styrelse, var för en gång skull smarta och gå vidare bara. Nästa mål, tex Lucas Perez. Sitt inte i omöjliga förhandlar med Valencia för något som ändå inte går att uppnå. [/QUOTE] Nja det han sa var faktiskt bara att dem inte vill sälja, men så har ju egentligen läget varit hela tiden. Notera att dem hela tiden hänvisar till "vill inte sälja", hade man sagt "kommer inte/ska inte sälja" skulle det varit annorlunda. Det spekuleras i att man säger så för att få fansen att tro att man allafall kämpade för att behålla honom... Dessutom är ju ägaren för att sälja av ekonomiska skäl, så känns som han ändå har sista ordet. Skulle han sedan bli såld kan dem bara skylla på ekonomin som anledning till fansen. Men kanske bara är jag som är överdrivet optimistiskt? ;) Nåja vi får se.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: